Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επισκεψη κυριακη πρωι βγαινει μια Ουσρουλα καλο κορμι μπαινω μεσα καθεται μακρια μου ουτε την εφτανα καθολου αρχιζει πιπα κατευθειαν ουτε 1 δευτελολεπτο..δεν εκατσε να πει καλιμερα...της λεω θα βγαλεις το σουτιεν,,,με τα βιας χωρις να σταματησει την πιπα λυνει το ενα θυλακι απο το σουτιεν...βγαινει το ενα βυζι εξω με το στανιο τελειωνει την πιπα και με το γονατο της μου τραβαει μια σπρωχτια να παω στο μεσο του κρεβατιου ...και καλα .....τα πηρα της λεω τρελλη εισαι δεν μπορεις να μιλησεις και σηκωνωμαι να φυγω για να μην τη πλακωσω εκει μεσα και μαλακωνει αμεσως αρχιζει τα πουστικα ελα κοντζαμ αντρας και πονεσες και αλλλες μαλακιες τελικα της λεω ελα στα τεσσερα και μετα απο πολυ προσπαθεια γιατι μου την ειχε σπασει εχυσα και εφυγα...απο τα χειροτερα γαμισια τελικα κριμα το 20 θα ξαναδοκιμασω με κατερινα που εχω ακουσει καλα σχολια οποτε πρωινη βαρδια ΑΚΥΡΟ
ΥΓ ειδα και το λογοτυπο του σιτε μας εκει αλλα μαλλον πρεπει να μπαινει μονο στα καρατσεκαρισμενα ...

Καλησπέρα  Συναγωνιστή. Την πάτησες ίσος όπως την πατήσαμε όλοι μας με την Ούρσουλα ή Σούρσουλα όπως την αποκαλεί η Κατερίνα. Και πάλι καλά εσύ. Εγώ όταν πήγα για πρώτη φορά σε κάποιο μαγαζί επί της Λεονίδου εκεί απέναντι με το καλησπέρα ήταν έτοιμη να φύγει και να με αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ευτυχώς δεν έφυγε….αλλά που σκέψη να τελειώσεις, όπως κατάφερες να τελειώσεις εσύ.. Που κάθισε το 5 λεπτό ήταν μεγάλο πράγμα, να στα χώνει ήταν κάτι που έπρεπε να το δεχτείς από την πρώτη στιγμή, και φυσικά τέλειος παθητική, ενώ με εσένα σου τράβηξε και μια σπροξιά, έδηξε ενδιαφέρον….Μπράβ&#959
; Ουρσουλάκι  είσαι σε καλό δρόμο. Προσωπικά με την Ούρσουλα στο μαγαζί της Κατερίνας έχω περάσει πολύ καλές στιγμές . Και το πιο όμορφο από όλα είναι όταν βλέπω το χαμόγελο της, ένα χαμόγελο που μου έχει λήψη αυτήν την στιγμή γιατί έχω καιρό να την πετύχω…με τα πρωινά που δουλεύει συνεχεία. Αλλά για να το πετύχω αυτό πέρασε  καιρός, ώστε να την κάνω να νιώσει πιο οικία και άνετα μαζί μου. Θα μου πεις ότι κάθε  πελάτης που δίνει τα ωραία ευρό του, χρειάζεται να κάνει την κοπέλα να νιώθει οικία και άνετα μαζί του, φυσικά όχι και θα  έχεις δίκιο. Ως συνήθως πρέπει να γίνεται το αντίθετο, εδώ είναι το ιδιόμορφο της περίπτωσης που λέγετε Ούρσουλα. Είναι πραγματικά κάτι όμορφο και για εμένα και άξιζε αυτή η εμπειρία μαζί της…για κάποιον άλλον  ίσος όχι.
Συναγωνιστή για την περίπτωση σου θα σου πρότεινα εκτός από την Κατερίνα που είναι η κορυφή (αν την πετύχεις φυσικά ), την Κλαούντια και την Χριστίνα. Και οι δυο πολύ καλές, θα ξεχώριζα ελαφρός την Κλαούντια στο ότι είναι πιο αισθησιακοί στο 30’prive , χωρίς να πω ότι το Χριστινάκι υστερεί. Είναι αυτό που λέμε θέμα γούστου.

Και κάτι ακόμα το λογότυπο του site, από ότι ξέρω δεν είναι σαν σφραγίδα ποιότητας του μαγαζιού. Γιατί το μαγαζί της Κατερίνας είναι από τα λίγα ποιοτικά μαγαζιά  . Θέλω να ξέρεις ότι η ποιότητα σε ένα μαγαζί δεν έχει σχέση με πρόγραμμα της κοπέλας. Αυτό που μας κάνει και εμπιστευόμαστε το μαγαζί της είναι ότι έχει ένα ευχάριστο περιβάλλων , καθαρό σαν χορός, και το πιο βασικό οι κοπέλες περνάνε πάντα από γιατρούς. Νομίζω ότι αυτό είναι η ποιότητα άλλωστε σε ένα μαγαζί. Και για το λογότυπο είναι εκεί, για να γνωρίζει που γράψει και που θα  διαβάσε&#953
; κάποιος  και τα αρνητικά και τα θετικά σχολεία  …και ότι δίπατε άλλες πληροφορίες, που κανένα άλλο μαγαζί δεν μου φαίνετε να το κάνει. Θεωρώ ότι το Κατερινάκι είναι μπροστά!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Από ότι ξέρω ναι!!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Μερικές απορίες :
1)η Κατερίνα το απολαμβάνει να διαβάζει εδώ μέσα κάθε μέρα πώς την πήρε ο ένας κι ο άλλος?
2)Μήπως το παιχνίδι είναι λίγο σικέ προκειμένου να διαφημίζεται ενας οίκος ανοχής?
3)Αφού το Κατερινάκι είναι τόσο σωστό με τη δουλειά του, και αν έχω καταλάβει σωστά, είναι της ιδιοκτησίας του ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής, γιατί ανέχεται να δουλεύουν στο μαγαζί της κοπελες που δεν τιμούν τα λεφτά των πελατών? πχ. Ούρσουλα
4)Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί? Γιατί αν όχι, προτείνω να στήσουμε ένα άγαλμα της Κατερίνας έξω από το μετρό  του Μεταξουργείου.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
παιδια καλησπερα η κατερινα δουλευει σημερα;

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Μερικές απορίες :
1)η Κατερίνα το απολαμβάνει να διαβάζει εδώ μέσα κάθε μέρα πώς την πήρε ο ένας κι ο άλλος?
2)Μήπως το παιχνίδι είναι λίγο σικέ προκειμένου να διαφημίζετα ι ενας οίκος ανοχής?
3)Αφού το Κατερινάκι είναι τόσο σωστό με τη δουλειά του, και αν έχω καταλάβει σωστά, είναι της ιδιοκτησίας του ο συγκεκριμέν ος οίκος ανοχής, γιατί ανέχεται να δουλεύουν στο μαγαζί της κοπελες που δεν τιμούν τα λεφτά των πελατών? πχ. Ούρσουλα
4)Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί? Γιατί αν όχι, προτείνω να στήσουμε ένα άγαλμα της Κατερίνας έξω από το μετρό  του Μεταξουργεί ου.
Προφανώς δεν έχεις μιλήσει με την Κατερίνα για να καταλάβεις πόσο αξιόλογο άτομο είναι!Αυτό που κάνει, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα επάγγελμα που έχει η ίδια επιλέξει να κάνει, οπότε αφού δεν ενοχλεί αυτήν οι απόψεις των υπολοίπων μας πιστεύω πως περιττεύουν. Όσον αφορά την υπόθεση "διαφήμιση" :dancing: ο καθένας γράφει ελεύθερα τις εμπειρίες του από διάφορες κοπέλες και οίκους, μία απο αυτές τυγχάνει να είναι και η Κατερίνα. Μάλλον λίγο σικέ προς τη "δυσφήμιση" μου φαίνεται έτσι όπως το έθεσες παρά προς τη "διαφήμιση"!!! Μακάρι πολλοί οίκοι και πολλές κοπέλες να δούλευαν και να λειτουργούσαν όπως της Κατερίνας και για να μήν παρεξηγηθώ στην κατερίνα έχω πάει μόνο 1 φορά δεν είναι ούτε θεία,ξαδέλφη,κουμπάρα,μπατσανάκης,κουνιάδα μου ή ούτε οτιδήποτε άλλο σκέφτεστε μερικοί :idiot:!!!
Αυτά θα ήθελα να πώ για την Κατερίνα (αν και το καλύτερο θα ήταν να απαντούσε η ίδια!!!) που την γνωρίζω ίσως λιγότερο απο πολλούς εδώ μέσα, μιας και είμαι νέος σχετικά στο φόρουμ.

Επισκέπτης
Μερικές απορίες :
2)Μήπως το παιχνίδι είναι λίγο σικέ προκειμένου να διαφημίζεται ενας οίκος ανοχής?
3)Αφού το Κατερινάκι είναι τόσο σωστό με τη δουλειά του, και αν έχω καταλάβει σωστά, είναι της ιδιοκτησίας του ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής, γιατί ανέχεται να δουλεύουν στο μαγαζί της κοπελες που δεν τιμούν τα λεφτά των πελατών? πχ. Ούρσουλα
4)Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί? Γιατί αν όχι, προτείνω να στήσουμε ένα άγαλμα της Κατερίνας έξω από το μετρό  του Μεταξουργείου.

Εδώ αγαπητέ συναγωνιστή θα διαφωνήσω μαζί σου…..
1) Η Κατερίνα δεν πιστεύω να απολαμβάνει όπως και όλες οι κοπέλες όταν  γίνετε το γεγονός, πόσο περισσότερο όταν απλός το διαβάζει…
2) Ο συγκεκριμένος οίκος δεν νομίζω ότι χρειάζεται διαφημίσει, γιε είναι από τους καλύτερους αν όχι ο καλλίτερος.
3) Εδώ συναγωνιστή με το θέμα της Ούρσουλας…είσαι πολύ λάθος. Και από τέτοια άτομα σαν κα εσένα η κοπέλα συμπεριφέρεται έτσι. Γιατί είσαστε άντε πάμε να γαμήσουμε για να αδειάσουμε. Γιατί ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε  να δείτε πως νιώθει ο συνάνθρωπος σας , ποτέ δεν δώσατε την ανάλογη σημασία στην κοπέλα, εμένα προσωπικά μου έχει φερθεί πολύ καλά, και έχει τιμήσει τα λεφτά που έχει πάρει. Εγώ με το Ουρσουλάκι έχω περάσει παρά πολύ καλά. Αλλά θέλει να του δείξεις ότι το νιώθεις και πραγματικά γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Ευτυχώς που η Κατερίνα είναι από τους λίγους Ανθρώπους με άλφα κεφαλαίο και στηρίζει αυτήν την κοπέλα, και μπορεί και βγάζει ένα μεροκάματο γιατί κανένας από εμάς δεν
ξέρει τη Γολγοθά ανεβαίνει.
4) Στο μόνο που σύμφωνο, γιατί όχι σε ένα άγαλμα στο μέτρο του Mεταξουργείου…καλή ιδέα

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εδώ αγαπητέ συναγωνιστή θα διαφωνήσω μαζί σου?..
1) Η Κατερίνα δεν πιστεύω να απολαμβάνει όπως και όλες οι κοπέλες όταν  γίνετε το γεγονός, πόσο περισσότερο όταν απλός το διαβάζει?
2) Ο συγκεκριμένος οίκος δεν νομίζω ότι χρειάζεται διαφημίσει, γιε είναι από τους καλύτερους αν όχι ο καλλίτερος.
3) Εδώ συναγωνιστή με το θέμα της Ούρσουλας?είσαι πολύ λάθος. Και από τέτοια άτομα σαν κα εσένα η κοπέλα συμπεριφέρεται έτσι. Γιατί είσαστε άντε πάμε να γαμήσουμε για να αδειάσουμε. Γιατί ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε  να δείτε πως νιώθει ο συνάνθρωπος σας , ποτέ δεν δώσατε την ανάλογη σημασία στην κοπέλα, εμένα προσωπικά μου έχει φερθεί πολύ καλά, και έχει τιμήσει τα λεφτά που έχει πάρει. Εγώ με το Ουρσουλάκι έχω περάσει παρά πολύ καλά. Αλλά θέλει να του δήξεις ότι το νιώθεις και πραγματικά γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Ευτυχώς που η Κατερίνα είναι από τους λίγους Ανθρώπους με άλφα κεφαλαίο και στηρίζει αυτήν την κοπέλα, και μπορεί και βγάζει ένα μεροκάματο γιατί κανένας από εμάς δεν ξέρει τη Γολγοθά ανεβαίνει.
4) Στο μόνο που σύμφωνο, γιατί όχι σε ένα άγαλμα στο μέτρο του Mεταξουργείου?καλή ιδέα
φιλε μου η ουρσουλα ειναι για κλοτσιες.ειναι η μονη που με εκανε και μετανοιοσα για τα λεφτα που εδωσα.ειμαι 32 και πηγαινω τσαρκες απο τα 15 οποτε κατι ξερω και εγω

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Αφού τραβάει λούκι το Ουρσουλάκι, δικαιολογείται να έχει μειωμένη απόδοση (σύμφωνα με τους περισσότερους από ότι διαβάζω, αλλά και σύμφωνα με την δική μου εμπειρία).

Τα λεφτά άλλωστε, τα βρίσκουμε στο δρόμο πεταμένα εμείς, οπότε μπορούμε να της τα δίνουμε και ας είναι  κρυόκωλη.

Αλήθεια, γιατί δεν πάει να πλύνει τίποτα σκάλες? Που ξέρεις, μπορεί να βρει και αυτή πεταμένα λεφτά στο δρόμο όπως εμείς και να τα πετάει με ευκολία χωρίς να τα παίρνει στο κράνος όταν δεν της προσφέρουν το αναμενόμενο για αυτά που πληρώνει.

Επισκέπτης
Συναγωνιστές, δεν θα πω ότι μιλάτε λάθος. Και σίγουρα η συμπεριφορά τις Ούρσουλας ξενίζει και δεν είναι η αναμενόμενη. Όπως έχω γράψει πιο πάνω ο κάθε πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τις ιδιομορφίες τις κάθε κοπέλας κα από την στιγμή που δίνει τα ωραία του εύρο περιμένει και μια ανάλογη συμπεριφορά. Τώρα αν είναι η Ούρσουλα η μόνη που δεν αξίζει τα λεφτά της, τότε εγώ ζω σε άλλο κόσμο ή είμαι πολύ γκαντέμης. Εγώ προσωπικά δεν έχω νιώσει ότι δεν άξιζε τα λεφτά που της έδωσα, άλλες περιπτώσεις αντίθετος με έχουν απογοιτευσει πραγματικά. Πάντως εγώ είμαι φίλος της Ούρσουλας και πιστεύω ότι είναι και άλλοι  μας?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μερικές απορίες :
1)Βεβαιως και το απολαμβανει η Κατερινα ματακια μου σε πληροφορω
για το πώς την παιρνει ο ενας και ο άλλος?
Αλλά αυτό συμβαινει μονο για την Κατερινα της Κολωνου?.μεσα στον χωρο της?.
?.μεσα στην δουλεια της..
Χαιρεται γιατι προσπαθει να βγαλει εις περαν το εργο της?.αυτή είναι η δουλεια της.
Μεχρι εκει όμως?μεχρι να σβησουν  τα φωτα?
Από κει και υστερα..βγαινοντας από αυτην την πορτα,είναι ο εαυτος της,που δεν διαφερει από τον οποιονδηποτε ανθρωπο?και πηγαινει σπιτακι της με την
συνειδηση της ησυχη?γιατι?δεν εχει πειραξει κανεναν..ουτε κλεβει?ουτε
ζητιανευει..!!
2)Όσο για το παιχνιδι που λες,ότι είναι σικε,προκειμενου να διαφημιζεται ενας
οικος ανοχης και συγκεκριμενα ο δικος μου?
Εισαι σιγουρος για την ακριβολογια σου?
Την ερωτηση να την κανεις σ?αυτους που ερχονται σε μενα αποκλειστικα
οχι σ?αυτους που ερχονται γενικα στο μαγαζι..
Δεν κανω εγω καμια διαφημιση?οι αλλοι μου κανουν?
Γιατι ετσι γουσταρουν αυτό που τους δινω, και γι?αυτό πληρωνουν..
Στο φιναλε φιναλε δεν εχει κανενας μα κανενας υποχρεωση απέναντι μου
ειτε μπαινω στο σαιτ ειτε εχω παρει μια ντουντουκα και φωναζω?
«γιααα περαστεεε?γιαααα περαστεεεε?!!!
Μ?αυτό που λες υποτιμας τοσο κοσμο?
Λες το δικο μου το μ?ι να το εχω διαφορετικο από τις άλλες?
Ξερεις ποιο είναι το μυστικο?
Ολες εκει το εχουμε?.το μυστικο όμως είναι???πως θα το σερβιρεις??..
Και σε πληροφορω ότι όταν πρωτοβγηκα στην δουλεια ημουνα μπουμπουνας
και ξενερωτη?γιατι νομιζα ότι αυτό που κανω ηταν ευκολο για τα ευκολα λεφτα..
Όταν συνειδητοποιησα σε τι χορο μπηκα?τοτε προσπαθησα να γινω καλυτερη?
Κι ετσι εγινε..ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ να τελειωσει ολο αυτό μια μερα γρηγοροτερα
3)Όσο για την Ουρσουλα?
Έχω ακούσει επανειλημενως παραπονα και γνωριζω και από μονη μου
οτι δεν είναι καλη στην δουλεια της..
Τι να κανω όμως?Να την διωξω?Και τι να λεει?Θα γινει καλυτερη?
Προσπαθω κι εγω με τον τροπο μου να της περασω ορισμενα μηνυματα
βασει της δουλειας?
Αλλωστε ειπαμε?δεν εισαστε υποχρεωμενοι για τιποτε?
Δεν σας αρεσει?Φευγετε?.Με το ζορι κανενας δεν περναει δωματιο?!!
4)Προτεινεις να μου στησουν αγαλμα στο μεταξουργειο?
Μπα?..εγω θα ελεγα όχι?.
Προτείνω να ανεγερθεί μια τράπεζα σπέρματος και ο ιδρυτής να είσαι εσυ?!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κατερίνα, πολλά respect :thumbsup:

Soc12r, ετοιμάσου για βολτούλα :dancing: :boobies: :knockinb:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Αραγε αν η κορη σου ακολουθησει το ιδιο εππαγγελμα το ιδιο θα λες και σε αυτην.δεν νομιζω.εχεισ σκεφτει τη μπορει να παθει το παιδι σου ψυχολογικα μολις μεγαλωσει και παει σχολειο να ξερει οτι η μανα του ειναι πορνη,μονο και μονο γιατι δεν ηταν ικανη να κανει 1 οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα.δεν νομιζω να τα εχεις σκεφτει αυτα.μαλλον δεν εχεις σκεφτει σωστα η δεν γνωριζεις πωσ μεγαλωνει 1 παιδι αν το ηξερες σιγουρα δεν θα εκανες αυτο το επαγγελμα.θα ηθελα να ξερω την απαντηση σου σε ολα αυτα.ευχαριστω.ταζ1975

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Μεγάλε,η κοπέλα είναι αξιοπρεπής.Και μπορείς να βρεις και μεγαλοστελέχη εταιρειών,να είναι σκατά.Εγώ στην εταιρεία που εργάζομαι έχω 3.Πάνω απ'όλα η καριέρα τους,και της μιας η κόρη άρχισε τα ναρκωτικά.Αν η Κατερίνα μπορεί να προσφέρει σωστή ανατροφή στο παιδί της,είναι άξια.Οι εργασίες δεν ορίζουν την αξιοπρέπεια.Ούτε τα πτυχία.Η μάνα μου μόνο το δημοτικό έχει τελειώσει,αλλά με αξιοπρέπεια και με δουλειά μας μεγάλωσε και μας σπούδασε.Κι εμένα και τον αδερφό μου.Καλύτερα η Κατερίνα που κάνει αυτή τη δουλειά,παρά να ξενοπιδιόταν σε έναν δήθεν ευτυχισμένο γάμο.Αν τις κοπέλες αυτές τις θεωρείς ανάξιες και αναξιοπρεπείς,κακώς πας.Η αναξιοπρέπεια αφορά κι εσένα που δεν βρήκες μια μόνιμη γκόμενα,ή μια γκόμενα-αν έχεις-που να σε ικανοποιεί πλήρως.

Κατερίνα-αν και δεν έχω έρθει ποτέ στο μαγαζί σου-μην ακούς κανένα.Κάνε τη ζωή σου και αστους.

bigfucker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΤΑΖ1975,την ξερεις προσωπικα την Κατερινα?
Μαλλον οχι,ουτε και εγω βεβαια, αλλα δεν μπορεις να προσβαλεις με τετοιο τροπο εναν ανθρωπο
"μονο και μονο γιατι δεν ηταν ικανη να κανει 1 οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα."
Ξερεις για ποιο λογο εγινε ιεροδουλή?
Ξέρεις τι εχει περασει στην ζωη της ή την ώθησε να κανει κατι τετοιο?
Αν ειχε την δυνατοτητα να κανει κατι άλλο,θα γινοταν ιεροδουλη?
Η λέξη ΙΕΡΟ-ΔΟΥΛΗ αραγε ξερεις τι σημενει?
Μαλλον απο ολα αυτα που σε ρωτησα δεν ξερεις να απαντησεις!

Κατερινα,ελπιζω να συμφωνεις....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει...μην κρίνουμε για να μην κριθούμε...το ότι κάνει αυτή την δουλειά δεν σημαίνει πως δεν είναι άνθρωπος...και συμφωνώ που γράφει πως δεν κλέβει,δεν σκοτώνει...και μην ξεχνάτε πως αν δεν υπήρχαν αυτές οι κοπέλες που προσφέρουν κοινωνικό έργο,οι βιασμοί θα ήταν καθημερινό φαινόμενο....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom