Επισκέπτης
επισκεψη κυριακη πρωι βγαινει μια Ουσρουλα καλο κορμι μπαινω μεσα καθεται μακρια μου ουτε την εφτανα καθολου αρχιζει πιπα κατευθειαν ουτε 1 δευτελολεπτο..δεν εκατσε να πει καλιμερα...της λεω θα βγαλεις το σουτιεν,,,με τα βιας χωρις να σταματησει την πιπα λυνει το ενα θυλακι απο το σουτιεν...βγαινει το ενα βυζι εξω με το στανιο τελειωνει την πιπα και με το γονατο της μου τραβαει μια σπρωχτια να παω στο μεσο του κρεβατιου ...και καλα .....τα πηρα της λεω τρελλη εισαι δεν μπορεις να μιλησεις και σηκωνωμαι να φυγω για να μην τη πλακωσω εκει μεσα και μαλακωνει αμεσως αρχιζει τα πουστικα ελα κοντζαμ αντρας και πονεσες και αλλλες μαλακιες τελικα της λεω ελα στα τεσσερα και μετα απο πολυ προσπαθεια γιατι μου την ειχε σπασει εχυσα και εφυγα...απο τα χειροτερα γαμισια τελικα κριμα το 20 θα ξαναδοκιμασω με κατερινα που εχω ακουσει καλα σχολια οποτε πρωινη βαρδια ΑΚΥΡΟ
ΥΓ ειδα και το λογοτυπο του σιτε μας εκει αλλα μαλλον πρεπει να μπαινει μονο στα καρατσεκαρισμενα ...
Καλησπέρα Συναγωνιστή. Την πάτησες ίσος όπως την πατήσαμε όλοι μας με την Ούρσουλα ή Σούρσουλα όπως την αποκαλεί η Κατερίνα. Και πάλι καλά εσύ. Εγώ όταν πήγα για πρώτη φορά σε κάποιο μαγαζί επί της Λεονίδου εκεί απέναντι με το καλησπέρα ήταν έτοιμη να φύγει και να με αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ευτυχώς δεν έφυγε….αλλά που σκέψη να τελειώσεις, όπως κατάφερες να τελειώσεις εσύ.. Που κάθισε το 5 λεπτό ήταν μεγάλο πράγμα, να στα χώνει ήταν κάτι που έπρεπε να το δεχτείς από την πρώτη στιγμή, και φυσικά τέλειος παθητική, ενώ με εσένα σου τράβηξε και μια σπροξιά, έδηξε ενδιαφέρον….Μπράβο
; Ουρσουλάκι είσαι σε καλό δρόμο. Προσωπικά με την Ούρσουλα στο μαγαζί της Κατερίνας έχω περάσει πολύ καλές στιγμές . Και το πιο όμορφο από όλα είναι όταν βλέπω το χαμόγελο της, ένα χαμόγελο που μου έχει λήψη αυτήν την στιγμή γιατί έχω καιρό να την πετύχω…με τα πρωινά που δουλεύει συνεχεία. Αλλά για να το πετύχω αυτό πέρασε καιρός, ώστε να την κάνω να νιώσει πιο οικία και άνετα μαζί μου. Θα μου πεις ότι κάθε πελάτης που δίνει τα ωραία ευρό του, χρειάζεται να κάνει την κοπέλα να νιώθει οικία και άνετα μαζί του, φυσικά όχι και θα έχεις δίκιο. Ως συνήθως πρέπει να γίνεται το αντίθετο, εδώ είναι το ιδιόμορφο της περίπτωσης που λέγετε Ούρσουλα. Είναι πραγματικά κάτι όμορφο και για εμένα και άξιζε αυτή η εμπειρία μαζί της…για κάποιον άλλον ίσος όχι.
Συναγωνιστή για την περίπτωση σου θα σου πρότεινα εκτός από την Κατερίνα που είναι η κορυφή (αν την πετύχεις φυσικά ), την Κλαούντια και την Χριστίνα. Και οι δυο πολύ καλές, θα ξεχώριζα ελαφρός την Κλαούντια στο ότι είναι πιο αισθησιακοί στο 30’prive , χωρίς να πω ότι το Χριστινάκι υστερεί. Είναι αυτό που λέμε θέμα γούστου.
Και κάτι ακόμα το λογότυπο του site, από ότι ξέρω δεν είναι σαν σφραγίδα ποιότητας του μαγαζιού. Γιατί το μαγαζί της Κατερίνας είναι από τα λίγα ποιοτικά μαγαζιά . Θέλω να ξέρεις ότι η ποιότητα σε ένα μαγαζί δεν έχει σχέση με πρόγραμμα της κοπέλας. Αυτό που μας κάνει και εμπιστευόμαστε το μαγαζί της είναι ότι έχει ένα ευχάριστο περιβάλλων , καθαρό σαν χορός, και το πιο βασικό οι κοπέλες περνάνε πάντα από γιατρούς. Νομίζω ότι αυτό είναι η ποιότητα άλλωστε σε ένα μαγαζί. Και για το λογότυπο είναι εκεί, για να γνωρίζει που γράψει και που θα διαβάσει
; κάποιος και τα αρνητικά και τα θετικά σχολεία …και ότι δίπατε άλλες πληροφορίες, που κανένα άλλο μαγαζί δεν μου φαίνετε να το κάνει. Θεωρώ ότι το Κατερινάκι είναι μπροστά!