Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες! Για μας τους νεους, μια περιγραφη και που κατοικοεδρευει η Κατερινα ειναι ευκολο? Το καλο πρεπει να παινευεται και να εκτιμαται

Φίλε μου τα πράγματα είναι απλά...
Δεν λασπώνει....Τραβάει στην ανηφόρα....Foul extra

Γιά σου ρε Κατερίνα πέρασα μαζί σου υπέροχα.... ΤΟ ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ
Την επόμενη φορά που.... θα γνωριζόμαστε πλεον....θα περάσουμε ακόμα καλλίτερα...

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Παιδες νομιζω οτι συμβαινει κατι υποπτο...Ειμαι απο Θεσσαλονικη, και βρεθηκα Αθηνα την προηγουμενη Δευτερα και Τριτη...Αφου το βραδυ της Δευτερας τιμησα την περιοχη Φυλης, Τριτη πρωι ξεχυθηκα στο Μεταξουργειο.Ξεκινωντας λοιπον απο το 32, μπουκαρω μεσα και λεει ο τσατσος "20 ευρω, τσιμπουκι, πισοκωλλητο και κωλαρακι..."
περιμενω να δω την γκομενα, οποτε ο πουστο-τσατσος λεει:"Ελα Κατερινα!"
Ωπ!εδω ειμαστε, σκεφτομαι, εχοντας διαβασει κατα καιρους τα καλυτερα στο site...δεν θυμομουν ομως περιγραφη της Κατερινας..και εμφανιζεται μια μετριου αναστηματος, ξανθια, με μικρο βυζι (το οποιο αργοτερα στο δωματιο ανακαλυψα οτι πρεπει να ηταν το πιο μαραμενο που μπορει να υπηρχε στα μπουρδελα της Αθηνας)..
απο service?ΤΟ ξενερωμα!δεν εκανε καν πιπα, ανεβηκε κατευθειαν απο πανω, και οταν την γυρισα για κωλο, εκανε ενα αθλιο στησιμο, και τελικα εχυσα με το ζορι...το τελειο μουλαρι η γκομενα...
Και ερχομαι σημερα, ανατρεχω στο site και διαβαζω για καστανη ή κοκκινομαλλα, για σιλικονατα βυζια και για προσχαρη συμπεριφορα!
Προφανως η αλλη πουλουσε με το ονομα της Κατερινας...Ξεχασα να πω οτι καθως περιμενα στο δωματιο, εξω στο σαλονι ο τσατσος την φωναξε αλλες 2 φορες τουλαχιστον με το ονομα της, πραγμα που δεν εχω ξαναδει σε σπιτι κατα τη διαρκεια της 15χρονης θητειας μου στα μπουρδελα...

Κατερινα ακους??δεν ησουν εσυ, ετσι???

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
η Κατερίνα μελαχρίνη δεν είναι ρε?

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
καλα ρε  σεις....... δεν εχετε ριξει καμια ματια στο νο αβαταρ  της κατερνας??????? (αυτο με το μπλουζακι του σαιτ εννοω) η κοπελα ειναι με μαυρο μακρυ μαλλι και κατι :boobies: για πολλες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
δίκιο είχα. ναι και έχει και
βελούδινο κορμάκι!

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
καλα ρε  σεις....... δεν εχετε ριξει καμια ματια στο νο αβαταρ  της κατερνας??????? (αυτο με το μπλουζακι του σαιτ εννοω) η κοπελα ειναι με μαυρο μακρυ μαλλι και κατι :boobies: για πολλες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πω πω!!!εφαγα απιστευτο παππα!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
απ οτι λενε 5-11 ας απαντησουν οι αθηναιοι γιατι εγω ειμαι απο καλαματα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Η Κατερίνα δουλεύει 17:00 - 22:30-23:00!!
Κατέθεσα απόψε!! :dancing: :dancing:
Καταπληκτική πίπα, ΥΠΕΡΟΧΑ heels(μην ξεχνιόμαστε :dancing: ) ,υπέροχη θέα την ώρα
που ήταν από πάνω και από πίσω και παρολίγο
καρδιακό την ώρα που τελείωνα :2funny: :2funny: :dancing:
Δεν μπορώ ρε σεις όταν θα πάω Μεταξουργείο να μη την επισκευθώ :boobies: :boobies: :boobies:!!
Γεια σου ωρέ Κατερινιό!! Τα ξαναλέμε!!

Γεια σου βρε Κατερινάκι
με την υπέροχη ματιά σου,
τα καυλιάρικα τακούνια σου
και τα μεγάλα τα βυζιά σου!!

Ώπα λέωωω!!!!
:grin:

Επισκέπτης
Καλησπέρα, είμαι καινούριος συναγωνιστής και θα ήθελα μια πληροφορία δεν εχω παει ποτε στην κολωνού. Αν παω στη σταση του Μεταξουργείου στο metro είναι κοντά απον εκεί η κολωνού για το μαγαζακι της Κατερίνας; Θα ήθελα να την επισκευτώ.

Επισκέπτης
Καλησπέρα, είμαι καινούριος συναγωνιστής και θα ήθελα μια πληροφορία δεν εχω παει ποτε στην κολωνού. Αν παω στη σταση του Μεταξουργείου στο metro είναι κοντά απον εκεί η κολωνού για το μαγαζακι της Κατερίνας; Θα ήθελα να την επισκευτώ.
ολοι οι δρομοι οδιγουν εκει καυλιαρι μου!!!!!μι το σκεφτεσε καν!πιγαινε να πιτσιλισεις το κατερινακι μας!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
απ οτι λενε 5-11 ας απαντησουν οι αθηναιοι γιατι εγω ειμαι απο καλαματα

Πες μας ρε φίλε, τι έχει απο θηλυκά στην Καλαμάτα? Εννοώ θηλυκά που το πουλάνε, όχι καμάκια και τέτοιες ιστορίες...

Σε ρωτάω γιατί μάλλον θα κατέβω για μιά δουλιά 2-3 μέρες. Έχει τίποτα τηλέφωνα? Πως βολεύεται 30-40.000 κόσμος που είναι (τόσοι δεν είναι) στην Καλαμάτα?

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
10-5?.Ουρσουλα
5?πηγαινω εγω?μεχρι να φτιαξω μακιγιαζ και καφε 5 και τεεεταρτοοο
5 και 20 εχω βαλει τα ρουχα της δουλειας(φορμα εργασιας,επιγονατιδες,κρανος),
ανοιγω?.και κλεινω 11 παρα 10.
11-5?.Κλαουντια

τα Σάββατα ;      λέω σήμερα να περάσω μια βολτα.

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πες μας ρε φίλε, τι έχει απο θηλυκά στην Καλαμάτα? Εννοώ θηλυκά που το πουλάνε, όχι καμάκια και τέτοιες ιστορίες...

Σε ρωτάω γιατί μάλλον θα κατέβω για μιά δουλιά 2-3 μέρες. Έχει τίποτα τηλέφωνα? Πως βολεύεται 30-40.000 κόσμος που είναι (τόσοι δεν είναι) στην Καλαμάτα?
αστα να πανε νεκρα μονο σε κωλομπαρα αν βγει κατι

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αν και νέος στο χώρο και σχετικά με μικρή εμπειρία, θα ήθελα κι εγώ να παραθέσω τις εντυπώσεις μου από την Κατερίνα!!!Η κοπέλα είναι ΑΣΤΕΡΙ απλά. Ευγενική, υπομονετική και από εμφάνιση λάγνα και εξωτική (σε απογειώνει μόνο βλέποντας την να κινείται) για τα άλλα δεν θα μιλήσω (όσον φορά το σέρβις), απλά θα συμφωνήσω με τους μεγάλους μύστες αυτού του site!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια ξερει κανεις δουλευει σημερα το Κατερινακι? Θελω να το επισκεφτω.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Σημερα δουλευει το Κατερινακι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom