Παιδες νομιζω οτι συμβαινει κατι υποπτο...Ειμαι απο Θεσσαλονικη, και βρεθηκα Αθηνα την προηγουμενη Δευτερα και Τριτη...Αφου το βραδυ της Δευτερας τιμησα την περιοχη Φυλης, Τριτη πρωι ξεχυθηκα στο
Μεταξουργειο.Ξεκινωντας λοιπον απο το 32, μπουκαρω μεσα και λεει ο τσατσος "20 ευρω, τσιμπουκι, πισοκωλλητο και κωλαρακι..."
περιμενω να δω την γκομενα, οποτε ο πουστο-τσατσος λεει:"Ελα Κατερινα!"
Ωπ!εδω ειμαστε, σκεφτομαι, εχοντας διαβασει κατα καιρους τα καλυτερα στο site...δεν θυμομουν ομως περιγραφη της Κατερινας..και εμφανιζεται μια μετριου αναστηματος, ξανθια, με μικρο βυζι (το οποιο αργοτερα στο δωματιο ανακαλυψα οτι πρεπει να ηταν το πιο μαραμενο που μπορει να υπηρχε στα μπουρδελα της Αθηνας)..
απο service?ΤΟ ξενερωμα!δεν εκανε καν πιπα, ανεβηκε κατευθειαν απο πανω, και οταν την γυρισα για κωλο, εκανε ενα αθλιο στησιμο, και τελικα εχυσα με το ζορι...το τελειο μουλαρι η γκομενα...
Και ερχομαι σημερα, ανατρεχω στο site και διαβαζω για καστανη ή κοκκινομαλλα, για σιλικονατα βυζια και για προσχαρη συμπεριφορα!
Προφανως η αλλη πουλουσε με το ονομα της Κατερινας...Ξεχασα να πω οτι καθως περιμενα στο δωματιο, εξω στο σαλονι ο τσατσος την φωναξε αλλες 2 φορες τουλαχιστον με το ονομα της, πραγμα που δεν εχω ξαναδει σε σπιτι κατα τη διαρκεια της 15χρονης θητειας μου στα μπουρδελα...
Κατερινα ακους??δεν ησουν εσυ, ετσι???