Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αυτές τις μερες μην με ψαχνετε?
Είμαι σε υδραυλικό ρεπο..
Θα επιστρεψω σε καμια εβδομαδα περιπου.
Στο μαγαζι τωρα παιζει..Ουρσουλα,Κλαουντια και Χριστινα.
Κι ετσι όπως παει με το ποδοσφαιρο,ιδιαιτερα αυριο,θα πρεπει
να κανουμε αιτηση για να δουμε αντρα να περπαταει στην Κολωνου?
Χαχαχα?.χουχουχου?χιχιχι?!!!

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
που εισαι ρε Κατερινακι καιεχεις χαθει τοσες μερες?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είμαι στο κρεβατι του πονου?
Ααααααα?..δεν είναι κατασταση αυτή?
Από κρεβατι σε κρεβατι το παω?
Πρεπει να το κοιταξω αυτό?.
Χαχαχα?.χουχουχου?.χιχιχι?.!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
περαστικα.τι επαθες?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Χθες κλειστά ήμασταν?

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
περαστικα παντως οτι και αν ειχες και ελπιζω να σε δουμε και παλι συντομα ζωηρη και κεφατη οπως παντα. περαστικα σου ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ :* :* :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δεν είναι τιποτα βρε παιδια?
Την εμμηνο ρυση μου εχω..
Και ειμαι μες στην πικρα και στην γκρινια γιατι ποναω πολύ..
Θα περασει?ευχαριστω παντως?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ε ρε τι τραβατε και 'σεις οι .... χορευτριες

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
γεια σου κατερινα.αν και εχω ακουσει πολλα (διαβασει μαλλον) για σενα ακομα δεν εχω ερθει.θα σε τιμησω ομως λιαν συντομως.ευχομαι και εγω περαστικα και συνεχιζε την καλη δουλεια.αο τις λιγες απο οτι φαινεται που τιμας αυτο που κανεις

makhs29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια το σπιτι της κατερινας ειναι διπλα στο ξενοδοχειο το πρωτο σπιτι?αν ειναι αυτο ειναι γυναικαρααα!!!ειχα παει πριν κανα χρονο η δυο δε θυμαμαι που ο γιο της ηταν φανταρακι!!!ε στο δωματιο ηταν τελεια!!μιλαμε εχυσα και νομιζα πως ημουν στο παραδεισο!!αλλα το μετα εχει σημασια!!μου ειπε ελα ρε μαγκα να σε κερασω ουισκακι στην υγεια του γιου μου που ειναι φανταρακι!!!και εκατσα και τα πιναμε παρεα!!!γαμο τα κοριτσια!!οποιος δεν εχει παει χανει!!κατερινακι δε ξερω αν με θυμασαι αλλα σου στελνο πολλα φιλακιααααα κουκλαρα μου!!

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Τι θα γινει ρε Κατερινακι, καθε φορα που ερχομαι για σενα, εσυ λειπεις?

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Στου κουφού την πόρτα παρ' το αυγό και κούρευτο!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
παιδια ξερει κανεις τι ωρα θα ειναι εκει η κατερινα;σημερα η αυριο;

Επισκέπτης
Βρισκόμαστε σε ένα θέμα που έχει αναγνώστη πάνω από 41000 φορές, γράφουμε για μια κοπέλα που την έχουν γνωρίσει πάνω από 41000 άνθρωποι, και άλλοι τόσοι που την αγαπούν και την έχουν στην μέσα στην καρδιά τους. Εγώ θα μιλήσω για ένα φαινόμενο?.κάτι το διαφορετικό. Κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες κοπέλες. Ίσος το χαμόγελο της, ίσος ο καλός τη χαρακτήρας , ίσος ότι είναι μαζί μας, ίσος και τα τρία μαζί . Θα ήθελα να μιλάγαμε το τι είναι  η Κατερίνα. Τι είναι  αυτό που την κάνει και ξεχωρίζει?.που πραγματικά είναι κάτι το μοναδικό.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ είναι πάνω απ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ,και μάλιστα η πιο γελαστή,εύθυμη,πιπεράτη,ανθρώπινη σε αυτή την δουλειά που εγώ έχω συναντήσει...δεν είναι όλα πηδήξτε,σκουπίστε,τελειώσατε...υπάρχουν και άλλα για όσους τα θέλουν βέβαια...ο επιδερμισμός μακρυά από εμένα....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΦΩ,ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ...την γνώμη μου λέω ,αν σας αρέσει ή όχι δικαίωμα σας να την κρίνετε...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
συμφωνω απολυτως!!!!!εγω μια φορα εχω παει μονο μαζι της και κατα τυχη μαλιστα!!!!πριν μαθω για το site,βεβαια προσπαθησα και αλλες φορες τους τελευταιους μηνες να την βρω,αλλα μιλαμε οτι εχω τετοια γκαντεμια που οποτε πηγαινα ελειπε!!!!και εχω προσπαθησει πανω απο 10 φορες τους 3 τελευταιους μηνες!!!!!!!!!!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κάθε μέρα 17:00 με 22:00-30!!

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη κυριακη πρωι βγαινει μια Ουσρουλα καλο κορμι μπαινω μεσα καθεται μακρια μου ουτε την εφτανα καθολου αρχιζει πιπα κατευθειαν ουτε 1 δευτελολεπτο..δεν εκατσε να πει καλιμερα...της λεω θα βγαλεις το σουτιεν,,,με τα βιας χωρις να σταματησει την πιπα λυνει το ενα θυλακι απο το σουτιεν...βγαινει το ενα βυζι εξω με το στανιο τελειωνει την πιπα και με το γονατο της μου τραβαει μια σπρωχτια να παω στο μεσο του κρεβατιου ...και καλα .....τα πηρα της λεω τρελλη εισαι δεν μπορεις να μιλησεις και σηκωνωμαι να φυγω για να μην τη πλακωσω εκει μεσα και μαλακωνει αμεσως αρχιζει τα πουστικα ελα κοντζαμ αντρας και πονεσες και αλλλες μαλακιες τελικα της λεω ελα στα τεσσερα και μετα απο πολυ προσπαθεια γιατι μου την ειχε σπασει εχυσα και εφυγα...απο τα χειροτερα γαμισια τελικα κριμα το 20 θα ξαναδοκιμασω με κατερινα που εχω ακουσει καλα σχολια οποτε πρωινη βαρδια ΑΚΥΡΟ
ΥΓ ειδα και το λογοτυπο του σιτε μας εκει αλλα μαλλον πρεπει να μπαινει μονο στα καρατσεκαρισμενα ...

soc12r

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αντε να δουμε ποτε θα αξιωθει ο hil να παμε να μαμησουμε!!!!! :jerking:

Ω ρε γλεντια!!!!! :rockon:

Καλα ειναι ετσι!!! :dancing:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
επισκεψη κυριακη πρωι βγαινει μια Ουσρουλα καλο κορμι μπαινω μεσα καθεται μακρια μου ουτε την εφτανα καθολου αρχιζει πιπα κατευθειαν ουτε 1 δευτελολεπτο..δεν εκατσε να πει καλιμερα...της λεω θα βγαλεις το σουτιεν,,,με τα βιας χωρις να σταματησει την πιπα λυνει το ενα θυλακι απο το σουτιεν...βγαινει το ενα βυζι εξω με το στανιο τελειωνει την πιπα και με το γονατο της μου τραβαει μια σπρωχτια να παω στο μεσο του κρεβατιου ...και καλα .....τα πηρα της λεω τρελλη εισαι δεν μπορεις να μιλησεις και σηκωνωμαι να φυγω για να μην τη πλακωσω εκει μεσα και μαλακωνει αμεσως αρχιζει τα πουστικα ελα κοντζαμ αντρας και πονεσες και αλλλες μαλακιες τελικα της λεω ελα στα τεσσερα και μετα απο πολυ προσπαθεια γιατι μου την ειχε σπασει εχυσα και εφυγα...απο τα χειροτερα γαμισια τελικα κριμα το 20 θα ξαναδοκιμασω με κατερινα που εχω ακουσει καλα σχολια οποτε πρωινη βαρδια ΑΚΥΡΟ
ΥΓ ειδα και το λογοτυπο του σιτε μας εκει αλλα μαλλον πρεπει να μπαινει μονο στα καρατσεκαρισμενα ...

Πήγαινε στην απογευματινή βάρδυα που είναι
η Κατερίνα και θα δεις ;)!!

Επείσης δοκίμασε και την βραδυνή που είναι
η Κλαούντια!! :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom