Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Αραγε αν η κορη σου ακολουθησει το ιδιο εππαγγελμα το ιδιο θα λες και σε αυτην.δεν νομιζω.εχεισ σκεφτει τη μπορει να παθει το παιδι σου ψυχολογικα μολις μεγαλωσει και παει σχολειο να ξερει οτι η μανα του ειναι πορνη,μονο και μονο γιατι δεν ηταν ικανη να κανει 1 οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα.δεν νομιζω να τα εχεις σκεφτει αυτα.μαλλον δεν εχεις σκεφτει σωστα η δεν γνωριζεις πωσ μεγαλωνει 1 παιδι αν το ηξερες σιγουρα δεν θα εκανες αυτο το επαγγελμα.θα ηθελα να ξερω την απαντηση σου σε ολα αυτα.ευχαριστω.ταζ1975
ο τροπος γραφης σου μου θυμιζει ενα και μονο πραμα.την ιερα εξεταση.και εκει ο 'αιρετικος''ηταν το ''μιασμα''της κοινωνιας που κατεστρεφε το ''καλο ονομα''της οικογενειας του οπως και την ''κοινωνικη ηθικη''
ευγε λοιπον.επιστροφη στο μεσαιωνα.αντι να δουμε και να παλεψουμε για τη ζωη μας που το κατεστημενο την εκανε χειροτερη απο κολαση,ψαχνουμε να βρουμε τους συγχρονους αιρετικους.σημερα ειναι η κατερινα λογω επαγγελματος,αυριο η μαρικα γιατι σκεφτεται διαφορετικα,μεθαυριο ο πετρος γιατι ειναι φτωχος κλπ.
ευγε.στηστε τις πυρες σας και οταν αποτεφρωστε τους αιρετικους,ψαξτε και για αλλους.βεβαια σε αυτο το διαστημα το γεγονος οτι η ποιοτητα της ζωης σας θα πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο,ας οψονται οι ''ηθικοι''ταγοι της κοινωνιας,δε θα σας πειραζει καθολου.εσας η αποστολη σας ειναι να καιτε τους αιρετικους.να''καθαριζετε''την κοινωνια απο τα ''παρασιτα''και ετσι να διαιωνιζεται αυτος ο συγχρονος μεσαιωνας που ζουμε.
στη λιστα αυτη κυριε ιεροεξεταστα,βαλε και το δικο μου ονομα.εγω βλεπεις νιωθω φιλος της κατερινας,ειναι τιμη μου που την εχω δει και εχουμε μιλησει,και αν σε καποιον εμπιστευομουν τα μυστικα μου θα ηταν σε αυτη.επομενως η καθε σου επιθεση στο προσωπο της ειναι επιθεση και σε εμενα

Επισκέπτης
Παιδιά ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει...μην κρίνουμε για να μην κριθούμε...το ότι κάνει αυτή την δουλειά δεν σημαίνει πως δεν είναι άνθρωπος...και συμφωνώ που γράφει πως δεν κλέβει,δεν σκοτώνει...και μην ξεχνάτε πως αν δεν υπήρχαν αυτές οι κοπέλες που προσφέρουν κοινωνικό έργο,οι βιασμοί θα ήταν καθημερινό φαινόμενο....
ιποκλινομαι στον σιναδελφο ποδολαγνο!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
χωρις να θελω να παρεμβω , απαντα ομως και στο ερωτημα αν θα θελες η κορη σου να κανει το ιδιο επαγγελμα που ρωτησε ο ταζ
και φταιει η κατερινα ,η κορη μου η η καθε κοπελα που επειδη το συστημα δημιουργει τετοιες συνθηκες ανισοτητας,γινονται πουτανες?γιατι μη μου πεις οτι αν υπηρχαν συνθηκες ισοτητας η πορνεια θα υφιστατο?ας παρουμε ενα ιστορικο παραδειγμα.την αγγλια του 19ου αιωνα.την απολυτη εξαθλιωση του απλου κοσμου.την ανυπαρξια του κρατους προνοιας.την παιδικη εργασια απο τα 8 ετη.εκεινη η περιοδος δεν ηταν στατιστικα η περιοδος που υπηρχαν οι περισσοτερες πορνες στη αγγλια?εφταιγαν οι πορνες?η το διεστραμενο συστημα?
γιατι λοιπον βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος?
νομιζετε οτι αν το μονεταριστικο μοντελο οικονομιας που εχει δημιουργηθει μετα το 1991,διατηρηθει εμεις θα τη γλιτωσουμε?η μηπως και εμεις δουμε τις αδερφες μας σε κανα μπουρδελο και δεν το πιστευουμε?
κατι ακομα.εχετε μιλησει με κοπελες ρωσιδες που εγιναν πουτανες?σας εχουν πει οτι ενω το ρουβλι κοστιζε 2 δολλαρια,μια μερα ξυπνησαν και βαση των συναλλαγματικων ισοτιμιων και της αγοραστικης δυναμης του νομισματος,τα χρηματα τους μειωθηκαν κατα 90%?φταινε και αυτες που εγιναν πουτανες επειδη ο μεθυστακας γελτσιν τιναξε την χωρα του στον αερα?φταινε που εγιναν πουτανες επειδη η χωρα τους αντιμετωπισε τη μεγαλυτερη οικονομικη,δημογραφικη,κοινωνικη,θεσμικη κριση που αντιμετωπισε κρατος μετα τη βιομηχανικη επανασταση?δειτε λοιπον την αληθεια διχως παροπιδες.γιατι θα δειτε πολλα ακομα.και αν δεν σας πειθουν τα λογια μου διαβαστε μελετες και βιβλια των ''παιδιων''του σικαγου,αυτων των διεστραμενων οικονομολογων που δημιουργησαν και εθεσαν σε εφαρμογη το μονεταριστικο συστημα.εκει θα καταλαβετε.και ισως τοτε αντιληφτειτε οτι ο εχθρος δεν ειναι η καθε κατερινα.το μετωπο ειναι μπροστα σας,οπως και τα χαρακωματα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ολες εκει το εχουμε?.το μυστικο όμως είναι???πως θα το σερβιρεις??..
Και σε πληροφορω ότι όταν πρωτοβγηκα στην δουλεια ημουνα μπουμπουνας
και ξενερωτη?γιατι νομιζα ότι αυτό που κανω ηταν ευκολο για τα ευκολα λεφτα..
Όταν συνειδητοποιησα σε τι χορο μπηκα?τοτε προσπαθησα να γινω καλυτερη?
Κι ετσι εγινε..ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ να τελειωσει ολο αυτό μια μερα γρηγοροτερα

Νομίζω ότι κάθε ιερόδουλος που σέβεται τον ευατό της (συνειδητή , όχι θύμα τραφικινγκ) δεν υιοθετεί το παραμύθι "αμάρτησα για το παιδί μου" ούτε και τα ρίχνει όλα στην άτιμη κενωνία....
Και είναι προς τιμή της Κατερίνας που λέει τα πράγματα με το όνομά τους (εύκολα λεφτά)...
Αυτό ως απάντηση στο Chris...

Από εκεί και πέρα, κάθε ιερόδουλος αξίζει το σεβασμό μας, όπως κάθε άνθρωπος και επαγγελματίας...Τόσο όταν παρέχει τις υπηρεσίες της όσο και ως εκτός...
Και σε τελική ανάλυση γιατί να σέβομαι την τάδε αδίστακτη προικοθήρα που τύλιξε ένα πλούσιο βόδι, τα παιδιά που του έκανε φέρνουν επικίνδυνα στον κηπουρό και κάθε πίπα της τη χρεώνει με μια καινούργια Luis Vuitton και όχι την (κάθε) Κατερίνα, Σβετλάνα, Μαρίνα που αν μη τι άλλο δεν μου κρύφτηκαν ποτέ και κάνουν τη δουλειά τους στον οικο, κατ΄οίκον ή στο στριπτιτζάδικο;
Κάνουν μια δουλειά που επέλεξαν (διότι στη συντριπτικη πλειονότητα των περιπτώσεων υπήρχαν και εναλλακτικές επιλογές λιγότερο προσοδοφόρες)και η μισή ντροπή δική τους, η μισή των ουκ ολίγων πελατών τους...΄
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι είναι και άξια θαυμασμού ή παράδειγμα προς μίμηση...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
χωρις να θελω να παρεμβω , απαντα ομως και στο ερωτημα αν θα θελες η κορη σου να κανει το ιδιο επαγγελμα που ρωτησε ο ταζ

Ίσως και να είναι η μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα, όπου ο γονιός δεν επιθυμεί να πέσει το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά...Από μια πρόχειρη ματιά στα γραφόμενα της Κατερίνας, βγάζω το συμπέρασμα ότι όλα γίνονται για ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο στο οποίο τα παιδιά της (αν έχει), θα βρίσκονται σε καλύτερη θέση από την ίδια και θα έχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΙΧΕ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ...
Πολλοί παλεύουν, φίλοι, κάθε μέρα, για την  επιβίωση και ζουν με το ονειρο να χαρίσουν ένα καλύτερο μέλλον στους απογόνους τους...ούτε οι  αγρότες θέλουν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, ούτε ακόμα και οι μετανάστες (γιατί σε πολλά σχολεία οι καλύτεροι μαθητές είναι Αλβανοί και Βούλγαροι;)...
Η ερώτηση που τέθηκε στην Κατερίνα λοιπόν, απλά δεν έχει νοήμα... :)

Θα είχε νόημα, αν στο τέλος του δρόμου της, η Κατερίνα δε θα μπορούσε να προσφέρει καμία εναλλακτική επιλογή στην κόρη της... :)

Επισκέπτης
Γιατι δε γιναν ολες οι ρωσιδες πουτανες τοτε; Στο συντριπτικο ποσοστο που προτιμησε να καθαρισει σκαλες δεν ειχαν προεδρο τον γελτσιν; Μια χαρα ειναι οι Ρωσοι απο αξιοπρεπεια . Πιστεψε με,  το πολυ 1% τοις εκατο των γυναικων επελεξε αυτη τη δουλεια, λογω ευκολου κερδους και οχι λογω αναγκων...
-----
Και να συμπληρώσω ότι υπάρχουν πολλές κοπέλλες  (και όμορφες) με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά που είναι άνεργες , ή κάνουν άσχετες δουλειές και υποφέρουν , ή τους βγαίνει η πίστη για 700-800 το ΄μηνα, δημαδή 1/15 ή 1/20 από όσο μια ιερόδουλη ή κάτι  τετοιο
και πολλά άλλα παραδέιγματα..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νομίζω ότι αν δεχτούμε ότι οι πουτάνες γίναν πουτάνες από ανάγκη ή ανέχεια τότε οι μαλάκες της υπόθεσης είμαστε εμείς που απλώνουμε τον οβολό μας και εκμεταλλευόμαστε την ανάγκη της. Και ότι επειδή της δίνουμε πέντε παράδες νομίζουμε όχι οτι μπορούμε να την πηδήξουμε μόνο αλλά και να την εξουσιάσουμε κιόλας.

Αν αυτό ισχύει, έχουμε σοβαρό πρόβλημα ΜΕΣΑ ΜΑΣ...

Πάντοτε, μα πάντοτε οι πόρνες ήταν στο στόχαστρο της "κοινωνικής ηθικής" ειδικά σε καθυστερημένες χώρες όπως η δική μας.

Αυτό μου θυμίζει τα γουέστερν, όπου μαζέονται οι κάτοικοι να κάψουν τον οίκο ανοχής και από μέσα, σαν τα ποντίκια, πετάγονται ο δήμαρχος, ο σερίφης, ο δικαστής, όλοι οι "στυλοβάτες" της ηθικής μιας κοινωνίας...Συνήθως, ο αμαρτάνων πετάει και πρώτος το λίθο...

Θέλουμε να υπάρχουν πουτάνες αλλά αυτές να μην είναι οι γκομενές μας, οι αδερφές μας, οι μανάδες μας. Θέλουμε την πουτάνα άγνωστη, τρίτη.

Δε μπορούμε να φορτώσουμε τις ΕΝΟΧΕΣ μας, σε κοντινά πρόσωπα φίλε...Δυστυχώς, την πόρνη τη θεωρούμε σαν χωματερή  αμαρτωλών πόθων, ενοχοποιημένων παθών, ενστίκτων,  όπου ξεφορτώνουμε όσα δεν μπορούμε να ξεφορτώσουμε στο οικοίο περιβάλλον μας και, φυσικά, πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από την καθημερινότητά μας...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Γιατι δε γιναν ολες οι ρωσιδες πουτανες τοτε; Στο συντριπτικο ποσοστο που προτιμησε να καθαρισει σκαλες δεν ειχαν προεδρο τον γελτσιν; Μια χαρα ειναι οι Ρωσοι απο αξιοπρεπεια. Πιστεψε με,  το πολυ 1% τοις εκατο των γυναικων επελεξε αυτη τη δουλεια, λογω ευκολου κερδους και οχι λογω αναγκων.
Δηλαδη εσυ αν στο σχολειο ησουν δακτιλοδειχτουμενος ο "γιος της π..." , δε θα ειχες προβλημα , θα τους απαντουσες οπως στο προηγουμενο μηνυμα σου για το λονδινο αλλων αιωνων και τη Ρωσια με την απωλεια της αγοραστικης αξιας του ευρω.
εξεφρασα τις αποψεις μου ευθεως,ευτολμος και ευθαρσος.αλλα εξακολουθεις να μη μιλας με επιχειρηματα.πρωτα απο ολα το 1% το ποσοστο που λες,απο που το εβγαλες?εδω σε ολη την υφηλιο υπαρχουν ρωσιδες πορνες,χωρια το ποσες παντρευτηκαν για βιοποριστικους λογους καθαρα.αυτο εσενα σου φαινεται σαν 1% ως ποσοστο?φαινεται η εγω στο σχολειο ημουν σκραπα στα μαθηματικα η τα μαθηματικα αλλαξαν.
μου λες γιατι δε πανε να καθαρισουν σκαλες.μη μου πεις οτι αυτες που καθαριζουν σκαλες δε τις πηδαει το αφεντικο γιατι θα με πιασουν τα γελια.αρα η διαφορα ειναι που?οτι επισημα ειναι καθαριστριες?
οσο για το χλευασμο απο τις κυρα κατινες?μα αυτο ειναι το μονο επιτευγμα στη ζωη τους.η ρουφιανια,η σπιουνια,το πληγωμα αθωων ψυχων.φυσικα και δε θα καταλαβουν αυτα που ειπα για το τι προκαλει τα κοινωνικα προβληματα.φυσικα θα με χλευασουν.θα το καταλαβουν οταν το δανειο τους δε θα μπορει πλεον να αποπληρωθει,οταν οι τραπεζες θα τους κατασχουν περιουσικα στοιχεια για μηδαμινες οφειλες,οταν βλεπουν τα παιδια τους ανεργα η με ενα μεροκαματο πεινας.τοτε βεβαια το να αλλαξουν φιλοσοφια θα ειναι αργα.αλλα δε πειραζει.εκαναν ενα μεγαλο κατορθωμα,μια ηρωικη πραξη.αμαυρωσαν την ψυχη ενος παιδιου και εριξαν στην πυρα εναν συνανθρωπο τους.μπορουν να κοιμουνται ησυχοι.το κοινωνικο προτσες,το κοινωνικο επικοδομημα,η κοινωνικη ''ηθικη''διατηρουνται.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες, μάλλον όχι πάντως,  αλλά ο σκοπός μου ήταν να τα χώσω σε αυτούς που προασπίζονται τις χριστιανοκοινωνικές ηθικές. Αλλά από την άλλη θέλω να τα χώση και στους "προοδευτικούς" που υπρασπίζονται τις πόρνες λέγοντας "έλα μωρέ, ένα επάγγελμα είναι πως κάνετε έτσι;" και από την άλλη δε θέλουν την πουτάνα μες το σπίτι τους!Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Αν εννοείς  εμένα, ναι, έχω καταλάβει απόλυτα τί εννοούσες, απλά αυτά που έγραψες μου έδωσαν την αφορμή για  κάποιες σκέψεις...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μεγάλε,η κοπέλα είναι αξιοπρεπής.Και μπορείς να βρεις και μεγαλοστελέχη εταιρειών,να είναι σκατά.Εγώ στην εταιρεία που εργάζομαι έχω 3.Πάνω απ'όλα η καριέρα τους,και της μιας η κόρη άρχισε τα ναρκωτικά.Αν η Κατερίνα μπορεί να προσφέρει σωστή ανατροφή στο παιδί της,είναι άξια.Οι εργασίες δεν ορίζουν την αξιοπρέπεια.Ούτε τα πτυχία.Η μάνα μου μόνο το δημοτικό έχει τελειώσει,αλλά με αξιοπρέπεια και με δουλειά μας μεγάλωσε και μας σπούδασε.Κι εμένα και τον αδερφό μου.Καλύτερα η Κατερίνα που κάνει αυτή τη δουλειά,παρά να ξενοπιδιόταν σε έναν δήθεν ευτυχισμένο γάμο.Αν τις κοπέλες αυτές τις θεωρείς ανάξιες και αναξιοπρεπείς,κακώς πας.Η αναξιοπρέπεια αφορά κι εσένα που δεν βρήκες μια μόνιμη γκόμενα,ή μια γκόμενα-αν έχεις-που να σε ικανοποιεί πλήρως.

Κατερίνα-αν και δεν έχω έρθει ποτέ στο μαγαζί σου-μην ακούς κανένα.Κάνε τη ζωή σου και αστους.

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου!
Δε χρειάζεται να συμπληρώσω τίποτε!;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Mαλλον δεν ησουνα καλος στα μαθηματικα τοτε. Οι κοπελες που ακολουθησαν τη δουλεια αυτη ειναι απο την ανατολικη ευρωπη. συμβατικα τις λενε ρωσιδες. καλυπτουν ολην την ΕΣΣΔ και τσεχια, σλοβακια ,πολωνια, βουλγαρια,ρουμανια κλπ. καλυπτουν ενα πληθυσμο 400.000.000 ανθρωπων να πουμε ; αρα περιπου 230.000.000 ειναι οι γυναικες. ποσες να γιναν πορνες; πολυ κατω απο τα 2.300.000. που ειναι περιπου το 1%.αλλα αντε να πουμε οτι γιναν πορνες 5.000.000; Υπερβολικος αριθμος αλλα εστω οτι ειναι τοσες για να ειμαστε μεσα . ειναι μολις 2%. Το 10% ειναι 23.000.000 . Αρα σου εδειξα οτι η συντριπτικη μειοψηφια εγιναν ετσι.Πιστεψε με, απο Ρωσια ξερω καλυτερα ειναι ελαχιστες αυτες που κανουν αυτο το επαγγελμα. απλα μονο αυτες μαθαινουμε οταν αναφερομαστε σε ρωσιδες και ετσι φτιαχνεται η εντυπωση οτι ειναι ολες ετσι. ο μεσος ελληνας εχει γνωρισει 10 Ρωσιδες εκ των οποιων οι 8 ηταν πουτανες. Λογικο ειναι να πιστεψει οτι αυτος ειναι ο κανονας

Και να συμπληρώσω ότι και από αυτό το 1%, κάποιο μέρος δεν εκπορνεύεται με τη θέλησή του και δεν θα έπρεπε να λαμβάνεται υπόψη...
Μιλάμε πάντα για τις συνειδητές πόρνες...

Και είπαμε, άλλο το σέβομαι, άλλο το εγκρίνω και συνιστώ...
Για τον ίδιο λόγο δε θα ήθελα το παιδί μου να γίνει κασκαντέρ ή ναρκαλιευτής- αυτό δε σημαίνει ότι εάν γνώριζα έναν κασκαντερ δεν θα τον έκρινα πρωτίστως ως άνθρωπο ή θα του φερόμουν με λιγότερο σεβασμό απλά και μόνο λόγω επαγγέλματος...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Mαλλον δεν ησουνα καλος στα μαθηματικα τοτε. Οι κοπελες που ακολουθησαν τη δουλεια αυτη ειναι απο την ανατολικη ευρωπη. συμβατικα τις λενε ρωσιδες. καλυπτουν ολην την ΕΣΣΔ και τσεχια, σλοβακια ,πολωνια, βουλγαρια,ρουμανια κλπ. καλυπτουν ενα πληθυσμο 400.000.000 ανθρωπων να πουμε ; αρα περιπου 230.000.000 ειναι οι γυναικες. ποσες να γιναν πορνες; πολυ κατω απο τα 2.300.000. που ειναι περιπου το 1%.αλλα αντε να πουμε οτι γιναν πορνες 5.000.000; Υπερβολικος αριθμος αλλα εστω οτι ειναι τοσες για να ειμαστε μεσα . ειναι μολις 2%. Το 10% ειναι 23.000.000 . Αρα σου εδειξα οτι η συντριπτικη μειοψηφια εγιναν ετσι.Πιστεψε με, απο Ρωσια ξερω καλυτερα ειναι ελαχιστες αυτες που κανουν αυτο το επαγγελμα. απλα μονο αυτες μαθαινουμε οταν αναφερομαστε σε ρωσιδες και ετσι φτιαχνεται η εντυπωση οτι ειναι ολες ετσι. ο μεσος ελληνας εχει γνωρισει 10 Ρωσιδες εκ των οποιων οι 8 ηταν πουτανες. Λογικο ειναι να πιστεψει οτι αυτος ειναι ο κανονας

διαβασε τα επισημα στοιχεια του οηε που δειχνουν οτι μονο στο καζακσταν,το 50% των γυναικων ασκουν η εχουν ασκησει περιστασικα η μονιμα το επαγγελμα της πορνειας.δες ποσα εκατομμυρια ειναι το καζακσταν και μετα βρισκεις τους αριθμους.το θεμα μας ομως ειναι αλλο.εσυ πιστευεις οτι αν ζουσαμε σε μια κοινωνια με επιδοματικη πολιτικη,με ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα,με ειδικη πολιτικη σε ειδικες ομαδες πληθυσμου πχ ανυπαντρες μητερες,με ειδικη μεριμνα για την εξασφαλιση κατοικιας για ολους,θα υπηρχαν τα ιδια ποσοστα πορνειας?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
  Ίσως μερικοί εδώ πρέπει να σκεφτούν, πως οι κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι βαλβίδα εκτόνωσης της εκάστοτε κοινωνίας!!!Γι'αυτό καλό θα ήταν να μην σπεύδουμε να κατακρίνουμε μια κοπέλα που είναι ιερόδουλη, για να εξακολουθεί να ασκεί αυτό το επάγγελμα σημαίνει πως κάποιοι την πληρώνουν για να  λάβουν τις υπηρεσίες της!!! Αυτοί οι κάποιοι μπορεί να είστε εσείς που εύκολα κατακρίνετε και ψάχνεται αποδιοπομπαίους τράγους να τους φορτώσετε όλα τα στραβά της κοινωνίας που ζούμε, μήπως θα έπρεπε να ψαχτείτε εσείς πρώτα?

Επισκέπτης
Μπορεί να μην είναι αξιοπρεπές αυτό που κάνει αλλα δεν παύει να είναι ενα επάγγελμα (απο την αρχαιότητα κιόλας διαδεδομένο). Εξάλου η γυναίκα απο τη φύση της είναι και για αυτό το επάγγελμα.

Επίσεις απο τη στιγμή που ανακαλύψει μια γυναίκα αυτό που έχει ανάμεσα στα πόδια της νομίζει οτι μπορεί να κάνει τα πάντα (και ετσι είναι). Αυτές οι γυναίκες φαίνονται.

Απο τη αλλη η Κτερίνα πρέπει να είναι δυνατός χαρακτήρας (εκτός το οτι είναι και πολύ καλή στη δουλειά της).
Δεν το βλέπω υποτιμητικά αυτό που κάνουν τα κορίτσια.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
διαβασε τα επισημα στοιχεια του οηε που δειχνουν οτι μονο στο καζακσταν,το 50% των γυναικων ασκουν η εχουν ασκησει περιστασικα η μονιμα το επαγγελμα της πορνειας.δες ποσα εκατομμυρια ειναι το καζακσταν και μετα βρισκεις τους αριθμους.το θεμα μας ομως ειναι αλλο.εσυ πιστευεις οτι αν ζουσαμε σε μια κοινωνια με επιδοματικη πολιτικη,με ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα,με ειδικη πολιτικη σε ειδικες ομαδες πληθυσμου πχ ανυπαντρες μητερες,με ειδικη μεριμνα για την εξασφαλιση κατοικιας για ολους,θα υπηρχαν τα ιδια ποσοστα πορνειας?
Χωρίς να είμαι παντογνώστης, θα έλεγα ότι σε κάθε 100 ανατολικές πουτάνες που ξέρω, είναι ζήτημα εάν ξέρω μία Ελληνίδα. Με βάση αυτή τη λογική, να θεωρήσω ότι στην Ελλάδα το κοινωνικό κράτος δουλεύει καλά? Και ειλικρινά, υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορούν να κάνουν και να ζήσουν, απλά δεν έχουν τα ίδια έσοδα. Εγώ μένω εξωτερικό, η παραδουλεύτρα μου, παίρνει 100Ευρώ στο χέρι.(την ημέρα) Ήρθε εδώ από την Πολωνία με τα 2 της παιδιά, τα οποία πλέον σπουδάζει. Το ίδιο κάνουν πολλές συμπατριώτισσες της και ελπίζουν σε κάτι καλύτερο για τα παιδιά τους. Έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσεις την άποψή της για τις πουτάνες από την πατρίδα της. Δεν θέλει να τις βλέπει και τις θεωρεί ντροπή για την πατρίδα της.
Περί σεβασμού θα συμφωνήσω με όλους, απλά να θυμήσω ότι η κουβέντα ξεκίνησε κάπου όταν αναφέρθηκε ότι επειδή μία πουτάνα τρώει λούκι, πρέπει να της χαρίζουμε λεφτά ακόμη και εάν είναι ξενέρωτη.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χωρίς να είμαι παντογνώστης, θα έλεγα ότι σε κάθε 100 ανατολικές πουτάνες που ξέρω, είναι ζήτημα εάν ξέρω μία Ελληνίδα. Με βάση αυτή τη λογική, να θεωρήσω ότι στην Ελλάδα το κοινωνικό κράτος δουλεύει καλά?

Τις Ελληνίδες τις τρέφει το σπίτι τους...Όταν παντρευτούν, τα φορτώνουν στον άντρα τους...Γενικώς, αρέσκονται να παρασιτούν (ακόμα κι αν έχουν μόνιμη δουλειά!!!)...Ίσως είναι κι αυτός ένας λόγος για τον οποίο, όπως έχει ειπωθεί από άλλο μέλος, ούτε πουτάνες μπορούν να γίνουν...

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Τις Ελληνίδες τις τρέφει το σπίτι τους...Όταν παντρευτούν, τα φορτώνουν στον άντρα τους...Γενικώς, αρέσκονται να παρασιτούν (ακόμα κι αν έχουν μόνιμη δουλειά!!!)...Ίσως είναι κι αυτός ένας λόγος για τον οποίο, όπως έχει ειπωθεί από άλλο μέλος, ούτε πουτάνες μπορούν να γίνουν...
Οπότε δεν είναι θέμα μόνο κοινωνικού κράτους, οικονομίας κλπ το ότι κάποιες γίνονται πουτάνες. Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Θα πάρεις τον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) από το λιμάνι.Θα κατέβεις στο σταθμό Ομονοίας και θα βγεις στην έξοδο που λέει Οδός Πειραιώς (Παναγή Τσαλδάρη γράφει στις ταμπέλες,στον δρόμο),όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει.Θα κατηφορίσεις,και κάποια στιγμή θα δεις στο δεξί σου χέρι το υπουργείο Εργασίας (του..Σάββα!!!).Μετά από το υπουργείο,στο πρώτο φανάρι είναι η Κολωνού.Μπες εκεί και βρες το 30Α

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ηρθε και μενα η σειρα μου να απαντησω στα διαφορα
ερωτηματα σας,αν και μερικοι από σας εδωσαν τις καταλληλες
απαντησεις αντι εμου..και τους ευχαριστω πολύ..
Ποιος ειπε ότι εναι αξιο σεβασμου και παραδειγμα προς μιμηση
αυτό που κανω?
Ποιος γνωριζει ποσες φορες ειχα την επιθυμια να παρω φορα και να
ξετρυπισω με το κεφαλι μου τον τοιχο?
Κι ασφαλως αν ειχα κορη(γιο εχω)θα της εστρωνα χαλι για να ακολουθησει
το ιδιο?..Φυσικα και όχι..
Αυτό όμως δεν αλλαζει επειδη εχω γιο..Ισα ? ισα,ακομα χειροτερα..
Το χειροτερο όμως για μενα είναι καποιες αναμνησεις που υπαρχουν μεσα στο μυαλο μου?
Όταν ηταν μωρο ο γιος μου και δεν υπηρχε δεκαρα τσακιστη να τον ταισω,
βρεθηκε κάποιος καλοθελητης (σιγα που δεν θα βρισκοταν),να προσφερει
το κατιτις του για να βοηθησει την κατασταση?
Και όλα αυτά?με ανταλλαγμα φυσικα..Ηθελε να του ανοιξω τα ποδια?
Θελετε να ακουσετε και το καλυτερο?
Ο αντρας μου τον ειχε βαλει γιατι ειχε κανονισει την μιζα του?
Οποτε?τωρα?τι να μου πει ο κάθε ποιητης..
Δεν ευχαριστω τον Θεο για την τυχη μου?αλλά τον ευχαριστω κάθε
μερα γιατι με εχει γερη για να μπορω να τα βγαλω περα..και ειμαι περηφανη
που τα καταφερνω εστω κι ετσι?
Και χαιρομαι που μεγαλωνω ένα παιδι που εκτιμα αυτά που του προσφερω,και που
θα μπορω να του εναποθεσω «ένα τουβλακι»για να τον βοηθησω στο δικο του αυριο.
Όσο για τα κοριτσια του κοσμου?
Εγω θα ειμαι αυτή που αν τυχει μια κοπελα να εχει τετοια φιλοδοξια θα την αποτρεψω να κανει κατι τετοιο..
Η ιεροδουλια είναι ένα επαγγελμα για μενα(η ένα κοινωνικο λειτουργημα που για
μερικους το εχουν αναγκη),που προσπαθω να το εκτελω με αξιοπρεπεια..
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ?δεν κερδιζεται ποτε με το επαγγελμα που κανεις?
Κερδιζεται με το ΦΙΛΟΤΙΜΟ που διαθετει ο καθενας μας?!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom