CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
ο τροπος γραφης σου μου θυμιζει ενα και μονο πραμα.την ιερα εξεταση.και εκει ο 'αιρετικος''ηταν το ''μιασμα''της κοινωνιας που κατεστρεφε το ''καλο ονομα''της οικογενειας του οπως και την ''κοινωνικη ηθικη''Αραγε αν η κορη σου ακολουθησει το ιδιο εππαγγελμα το ιδιο θα λες και σε αυτην.δεν νομιζω.εχεισ σκεφτει τη μπορει να παθει το παιδι σου ψυχολογικα μολις μεγαλωσει και παει σχολειο να ξερει οτι η μανα του ειναι πορνη,μονο και μονο γιατι δεν ηταν ικανη να κανει 1 οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα.δεν νομιζω να τα εχεις σκεφτει αυτα.μαλλον δεν εχεις σκεφτει σωστα η δεν γνωριζεις πωσ μεγαλωνει 1 παιδι αν το ηξερες σιγουρα δεν θα εκανες αυτο το επαγγελμα.θα ηθελα να ξερω την απαντηση σου σε ολα αυτα.ευχαριστω.ταζ1975
ευγε λοιπον.επιστροφη στο μεσαιωνα.αντι να δουμε και να παλεψουμε για τη ζωη μας που το κατεστημενο την εκανε χειροτερη απο κολαση,ψαχνουμε να βρουμε τους συγχρονους αιρετικους.σημερα ειναι η κατερινα λογω επαγγελματος,αυριο η μαρικα γιατι σκεφτεται διαφορετικα,μεθαυριο ο πετρος γιατι ειναι φτωχος κλπ.
ευγε.στηστε τις πυρες σας και οταν αποτεφρωστε τους αιρετικους,ψαξτε και για αλλους.βεβαια σε αυτο το διαστημα το γεγονος οτι η ποιοτητα της ζωης σας θα πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο,ας οψονται οι ''ηθικοι''ταγοι της κοινωνιας,δε θα σας πειραζει καθολου.εσας η αποστολη σας ειναι να καιτε τους αιρετικους.να''καθαριζετε''την κοινωνια απο τα ''παρασιτα''και ετσι να διαιωνιζεται αυτος ο συγχρονος μεσαιωνας που ζουμε.
στη λιστα αυτη κυριε ιεροεξεταστα,βαλε και το δικο μου ονομα.εγω βλεπεις νιωθω φιλος της κατερινας,ειναι τιμη μου που την εχω δει και εχουμε μιλησει,και αν σε καποιον εμπιστευομουν τα μυστικα μου θα ηταν σε αυτη.επομενως η καθε σου επιθεση στο προσωπο της ειναι επιθεση και σε εμενα