Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτά πριν χιλιάδες χρόνια...άλλα ήθη, άλλες εποχές, άλλη αντίληψη περί του sex. Καλά είμαστε και τώρα. Δεν ήταν όλα ιδανικά και όμορφα τότε.

Πάλι κάποιοι θα παραπονιόντουσαν :think:

Και φτωχοί (λίγη τροφή) και  :jerking: δεν θα παλευόταν η κατάσταση :tickedoff:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σύγουρα όχι. Σκέψου να σε χουφτόνανε όλοι οι παιδόφιλοι στο δρόμο όταν ήσουν μικρός και πήγενες να παίξεις στις κούνιες.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πάντως κοπέλια, ένα είναι το ζητούμενο....
πότε θα ξαναπάμε στην Κατερίνα :boobies: :dancing:

Επισκέπτης
αντι να κοιταξουν ορισμενοι να παιρνουν μαθηματα ζωης απο την κατερινα ,καθονται και την βριζουν  :jerking: :jerking:!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αντι να κοιταξουν ορισμενοι να παιρνουν μαθηματα ζωης απο την κατερινα ,καθονται και την βριζουν  :jerking: :jerking:!!

Καλλιτέχνη μου, το διαφορετικό ορισμένοι
το φοβούνται!!

Επισκέπτης
ας κρινουν πρωτα τον εαυτο τους και μετα τους αλλους  :huh: :huh:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
με αυτά που έγραψε η κατερίνα θάπρεπε ορισμένοι αν όχι να ζητούν συγγνωμη αλλά να καταλάβουν τον κόσμο μιας κοπέλας που ζεί από αυτή την δουλειά...κάνει στο σάιτ μια κατάθεση ψυχής ---κατά την γνώμη μου-----χωρίς να την υποχρεώνει κανένας...γράφει πράγματα που θα μπορούσε να τα έχει μόνο μέσα της... θα μπορούσε και να μας γράψει στα παπάρια της...και αντί να το σεβαστούμε της την λέμε κιόλας...πάντως όλοι εσείς οι δήθεν υπερασπιστές της κοινωνίας και των χρηστών ηθών καθώς και του ψευτοπουριτανισμού που κρίνετε τον καθένα από το επάγγελμα του ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε... ή γνωρίστε πρώτα αυτήν που τα γράφει και μετά τα λέμε...αλλά είπαμε η ανωνυμία του ιντερνετ σε κα΄νει μάγκα....και κριτή των πάντων...

Επισκέπτης
με αυτά που έγραψε η κατερίνα θάπρεπε ορισμένοι αν όχι να ζητούν συγγνωμη αλλά να καταλάβουν τον κόσμο μιας κοπέλας που ζεί από αυτή την δουλειά...κάνει στο σάιτ μια κατάθεση ψυχής ---κατά την γνώμη μου-----χωρίς να την υποχρεώνει κανένας...γράφει πράγματα που θα μπορούσε να τα έχει μόνο μέσα της... θα μπορούσε και να μας γράψει στα παπάρια της...και αντί να το σεβαστούμε της την λέμε κιόλας...πάντως όλοι εσείς οι δήθεν υπερασπιστές της κοινωνίας και των χρηστών ηθών καθώς και του ψευτοπουριτανισμού που κρίνετε τον καθένα από το επάγγελμα του ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε... ή γνωρίστε πρώτα αυτήν που τα γράφει και μετά τα λέμε...αλλά είπαμε η ανωνυμία του ιντερνετ σε κα΄νει μάγκα....και κριτή των πάντων...
εγω θα το πω πειραιωτικα!!εκανε η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο  :jerking: :jerking:!!το κατερινακι ειναι ειναι ψυχουλα! ας κοιταψουν την δικη τους καμπουρα και να αφησουν την κατερινα!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

κυρίως, ανοίξτε τα μάτια  και κοιτάξτε και τους "καθωσπρέπει"...πόσες φορές ακούμε για παιδική πορνεία κι ότι πελάτες είναι "υψηλά πρόσωπα";
κάνουν ό,τι κάνουν, φοράνε τη γραβάτα, κι ο κοσμάκης τους γλύφει και τα αχαμνά, γιατί έχουν μαρούλι ή κι εγώ δεν ξέρω τι... Αυτούς δεν τους κρίνει κανείς, γιατί είναι "αξιοπρεπείς πολίτες" :uglystupid:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν πρέπει να αρχίσουμε από κάπου δεν είναι φυσικά από τις ιερόδουλες αλλά από τις στρατιές των "παστρικών" που κυκλοφορούν στους δρόμους με το άδειο βλέμμα και τον ξεβράκωτο κώλο.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κυρίως, ανοίξτε τα μάτια  και κοιτάξτε και τους "καθωσπρέπει"...πόσες φορές ακούμε για παιδική πορνεία κι ότι πελάτες είναι "υψηλά πρόσωπα";
κάνουν ό,τι κάνουν, φοράνε τη γραβάτα, κι ο κοσμάκης τους γλύφει και τα αχαμνά, γιατί έχουν μαρούλι ή κι εγώ δεν ξέρω τι... Αυτούς δεν τους κρίνει κανείς, γιατί είναι "αξιοπρεπείς πολίτες" :uglystupid:
Σωστός ο φλεσ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αν πρέπει να αρχίσουμε από κάπου δεν είναι φυσικά από τις ιερόδουλες αλλά από τις στρατιές των "παστρικών" που κυκλοφορούν στους δρόμους με το άδειο βλέμμα και τον ξεβράκωτο κώλο.

Κι αυτό το άδειο βλέμμα!!! Μάτια που κυττάζουν χωρίς να ΒΛΕΠΟΥΝ!!! :idiot:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Την Ανν Νικολ Σμιθ πρέπει να περιγράφετε μόνο που ο παππούς ήταν 86. λολ

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε Giorgos 32, επειδή με χαρακτήρισες σαν καποιον που μόνο με νοιάζει να πάω να "αδειάσω" και δεν σέβομαι, σου λέω κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Τις λίγες φορές που έχω πάει σε οίκο ανοχής σεβάστηκα την εκάστοτε κοπέλα σαν να ήταν κοπέλα μου. Δεν τις βλέπω υποτιμητικά. Κι οι απορίες που εξέφρασα σχετικά με την Κατερίνα, δεν ήταν κακοπροαίρετες. Απλά έθιξα την υπερβολή ορισμένων. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για να ζήσουν την οικογένειά τους σαν καθαριστές, οικοδόμοι, εστιάτορες, μεταφορείς και χίλια δυο άλλα επαγγέλματα αλλά κανείς δεν έγραψε και δεν θα γράψει ούτε μια γραμμή γι' αυτούς. Δεν υποτιμώ την Κατερίνα. Ίσα ίσα που φαίνεται μορφωμένη γυναίκα, με άποψη, σωστή γραφή, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει το θέμα δεν μου δείχνει έναν άνθρωπο που δεν είχε άλλες επιλογές να ακολουθήσει. Ίσως γιατί το "εύκολο" και γρήγορο κέρδος είναι μεγάλο δέλεαρ. Ίσως και ανίκητη συνήθεια. Και πιο πολύ θα την παραδεχόμουν αν έλεγε ότι "ναι, το γουστάρει αυτό που κάνει". Κι αν και δεν θα 'πρεπε να μιλάω για ξένες οικογένειες, μόνο και μόνο για το παιδί της θα άξιζε να προσπαθήσει να ξεφύγει από αυτόν τον χώρο. Όλοι εσείς την "δοξάζετε" για αυτό που είναι τώρα, ενώ αν τα παρατήσει θα λέτε "τι κρίμα που δεν δουλεύει πια για να την γ.....". Μήπως εσείς είστε οι υποκριτές που νοιάζεστε για το καλό της? Εγώ μόνο και μόνο αν ήξερα ότι έχει παιδί, δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί.Έτσι, από σεβασμό...Δεν ήθελα να κουράσω. Εύχομαι στην Κατερίνα υγεία κι αγάπη να σε συντροφεύουν.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Φίλε Giorgos 32, επειδή με χαρακτήρισες σαν καποιον που μόνο με νοιάζει να πάω να "αδειάσω" και δεν σέβομαι, σου λέω κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Τις λίγες φορές που έχω πάει σε οίκο ανοχής σεβάστηκα την εκάστοτε κοπέλα σαν να ήταν κοπέλα μου. Δεν τις βλέπω υποτιμητικά. Κι οι απορίες που εξέφρασα σχετικά με την Κατερίνα, δεν ήταν κακοπροαίρετες. Απλά έθιξα την υπερβολή ορισμένων. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για να ζήσουν την οικογένειά τους σαν καθαριστές, οικοδόμοι, εστιάτορες, μεταφορείς και χίλια δυο άλλα επαγγέλματα αλλά κανείς δεν έγραψε και δεν θα γράψει ούτε μια γραμμή γι' αυτούς. Δεν υποτιμώ την Κατερίνα. Ίσα ίσα που φαίνεται μορφωμένη γυναίκα, με άποψη, σωστή γραφή, αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίζει το θέμα δεν μου δείχνει έναν άνθρωπο που δεν είχε άλλες επιλογές να ακολουθήσει. Ίσως γιατί το "εύκολο" και γρήγορο κέρδος είναι μεγάλο δέλεαρ. Ίσως και ανίκητη συνήθεια. Και πιο πολύ θα την παραδεχόμουν αν έλεγε ότι "ναι, το γουστάρει αυτό που κάνει". Κι αν και δεν θα 'πρεπε να μιλάω για ξένες οικογένειες, μόνο και μόνο για το παιδί της θα άξιζε να προσπαθήσει να ξεφύγει από αυτόν τον χώρο. Όλοι εσείς την "δοξάζετε" για αυτό που είναι τώρα, ενώ αν τα παρατήσει θα λέτε "τι κρίμα που δεν δουλεύει πια για να την γ.....". Μήπως εσείς είστε οι υποκριτές που νοιάζεστε για το καλό της? Εγώ μόνο και μόνο αν ήξερα ότι έχει παιδί, δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί.Έτσι, από σεβασμό...Δεν ήθελα να κουράσω. Εύχομαι στην Κατερίνα υγεία κι αγάπη να σε συντροφεύουν.
Καταλαβαινω με τι προθεση μιλας και σε καμια περιπτωση
δεν σου κραταω κακια..
Απλα οι αποριες σου τεινουν σε πανω από μια κατηγοριες ανθρωπων.
Μια κατηγορια είναι ο «ανθρωπος κατά επιφανεια»και άλλη μια είναι
ο «ανθρωπος κατά βαθος»και με όλα τα αλλά παρακλαδια που συνεπαγονται.
Γι?αυτό και σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να μου ζητησει συγνωμη
κανεις..
Γιατι και στο μυαλο ακομα,βλεπω ότι υπαρχει κι εκει διαχωρισμος..
Όπως υπαρχει και στο συστημα διαβιωσης?
Οι «κυριλε»ταξεις και οι «εργατικες»ταξεις..
Και δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειπωθει ότι γινονται και τα λεω
αυτά για να αυξηθει το «πελατολογιο»μου..
Δεν είναι κανενας υποχρεωμενος απέναντι μου..
Απλα γουσταρω αυτόν που θα μου δωσει το χερι του να με χαιρετησει
η χειραψια να είναι αληθινη ,ζεστη και ανθρωπινη..
Και όχι να μου απλωσει το χερι και τελικα να χαιρετησω «ένα μανικι
που πισω κρεμεται ένα πανακριβο κουστουμι με μια γυαλιστερη γραβατα»

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Υπάρχουν κορίτσια του επαγγέλματος που θεωρούν μόνες τους τον εαυτό τους σαν  <<μαύρα πρόβατα>>  και ντρέπονται για αυτό που κάνουν διότι δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.

Ερώτηση: Αν σε έβλεπε ένας συχνός πελάτης στο δρόμο ή κάπου να κάθεσαι, θα είχες πρόβλημα αν σου μίλαγε, έστω να σου έλεγε ένα γεια; Πώς θα ένιωθες;
Μεχρι τωρα δεν εχει συμβει αυτό?
Συνεβη ακριβως το αντιθετο?
Ετυχε να καθομαι καπου και να εχει πεσει η ματια μου
σε γνωστη φυσιογνωμια?
Δεν εγινε κανενα νευμα μεσα σε αυτά τα λιγα δευτερολεπτα
οπτικης επαφης?και γυρισε το κεφαλι κανοντας τον αδιαφορο..
Καθοταν με παρεα?
Εγω λογω της φυσεως της δουλειας μου,είναι πολύ λεπτη η θεση του
πελατη και δεν παιρνω καμια πρωτοβουλια να τον ενοχλησω
σε μια τετοια περιπτωση..
Να σημειωσω ότι η παρεα που καθοταν ηταν ολοι αντρες?Μετα από μερικες
μερες με επισκεφτηκε στο μαγαζι μες στην τρελη χαρα λεγοντας μου ότι
με ειδε,εκεινη την συγκεκριμενη μερα?!!
Αυτά?
Τα συμπερασματα δικα σας?!!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Οι ιεροδουλες ειναι λειτουργημα παει και τελειωσε τα εχουμε πει αυτα εκατο φορες.
Και οποιος δεν το πιστευει ας ερθει στην Ιταλια, που η εκκλησια απαγορευει τα νομιμα μπουρδελα, να δειτε τη μανικι τραβανε τα παιδακια και ποσο λαλακηδες ειναι οι Ιταλοι.
Απο την αλλη οταν καποιος διαλεγει ενα εππαγελμα απαγορευεται να κλαιγεται, ειδικα οταν βγαζει λεφτα που καποιοι που βγαλνε τα ματια τους πανω σε βιβλια δεν θα τα δουνε ποτε!!!
Σας εκτιμαω, σας αγαπαω, σας τα σκαω αλλα οχι και κλαψα...Δεν γεννηθηκαμε χθες.
Υπαρχουνε κατι μπουμπουκακια που δουλευουνε πωλητριες για 600 ευρο και μεγαλωνουνε παιδια μια χαρα.
Και ο σκπουπιδιαρης μαζευει την βρωμα μας καθε μερα και πληρωνεται ελαχιστα.
Ελεος!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οι ιεροδουλες ειναι λειτουργημα παει και τελειωσε τα εχουμε πει αυτα εκατο φορες.
Και οποιος δεν το πιστευει ας ερθει στην Ιταλια, που η εκκλησια απαγορευει τα νομιμα μπουρδελα, να δειτε τη μανικι τραβανε τα παιδακια και ποσο λαλακηδες ειναι οι Ιταλοι.
Απο την αλλη οταν καποιος διαλεγει ενα εππαγελμα απαγορευεται να κλαιγεται, ειδικα οταν βγαζει λεφτα που καποιοι που βγαλνε τα ματια τους πανω σε βιβλια δεν θα τα δουνε ποτε!!!
Σας εκτιμαω, σας αγαπαω, σας τα σκαω αλλα οχι και κλαψα...Δεν γεννηθηκαμε χθες.
Υπαρχουνε κατι μπουμπουκακια που δουλευουνε πωλητριες για 600 ευρο και μεγαλωνουνε παιδια μια χαρα.
Και ο σκπουπιδιαρης μαζευει την βρωμα μας καθε μερα και πληρωνεται ελαχιστα.
Ελεος!!!
Ακριβως αυτό λεω κι εγω?δεν κλαιγομαι?
Και ο δικος μου ο κολαρακος εχει κατσει στα θρανια
και ειχε αλλά ονειρα και φιλοδοξιες,παρα να σερνεται από κρεβατι σε
κρεβατι όπως κανει σημερα?
Κι εγω εχω κανει ένα σωρο άλλες δουλειες?
Δεν φυτρωσα ξαφνικα στα μπουρδελα..
Κι αν βγαινει κλαψιμο ολο αυτό..κανεις λαθος?
Η ψυχη μου κλαιει όταν βλεπει τα εκατονταδες μπουμπουκακια
σαν αυτά που λες που αναζητουν να κανουν κατι περισοτερο
από αυτό που κανουν στην καθημερινοτητα τους ειτε από περιεργεια
ειτε από απληστια ειτε για το ευκολο χρημα ειτε από ασυνειδητους
γονεις και συγκυριες?ειτε από μερικους επιτηδειους και αλλά πολλα?
Εγω γιατι να κλαφτω?

Εγω ξερω ΓΙΑΤΙ το κανω?
Ολοι εσεις να προβληματιστειτε και να προφυλαξετε τα αγαπημενα σας ατομα
από αυτές τις πορτες..
Για να μην ερθει ποτε η ωρα να ζητησετε πραγματικα?ΕΛΕΟΣ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom