Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σωστα τα λες αλλα κατα τη γνωμη μου μην απολογεισαι αριστερα-δεξια-Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και το κυριοτερο ειναι να ειναι ανθρωπος φιλοσοφημενος στο γιατι το κανει-Ο καθενας ειναι υπολογος για τις πραξεις του-Αν διορθωσουμε τους εαυτους μας και οχι τους αλλους ολα θα ειναι καλυτερα σιγουρα

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Γεια Κατερινα. Πολυ καλα τα λες. Πριν παρα πολλα χρονια υπηρχε στην Χιο καποια Ιεροδουλος με ονομα Ρουμπη. Γρια πια και μονη στον κοσμο αλλα ακομα στο σπιτι πηγε στο Ορφανοτροφειο και ειπε στον Διευθυντη τι επαγγελμα εκανε, και οτι ηθελε ενα παιδι να το σπουδασει να του τα δωσει ολα. Ετσι και εγινε, το αγορι μεγαλωσε σπουδασε στην σχολη Πλοιαρχων Οινουσων και εγινε Πλοιαρχος παντρευτηκε εκανε Οικογενεια και πηρε την Ρουμπη μαζι του στην Οικογενεια του.
Θυμαμαι πριν πολλα χρονια αυτον, την οικογενεια του και την Ρουμπη να κανουν βολτα τα καλοκαιρια στην Παραλια στην Χιο.
Σας πληροφορω οτι η τοπικη αυστηρη τοτε κοινωνια του νησιου αγγαλιασε την Ρουμπη με αξιοπρεπεια και οταν πεθανε στην κηδεια της εγινε λαικο προσκυνημα.
Αυτα κυριοι, και συχαρητηρια στις γυναικες αυτου του εππαγγελματος για την αξιοπρεπεια που διατηρουν μεσα απο το λειτουργιμα που προσφερουν.  

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σωστα τα λες αλλα κατα τη γνωμη μου μην απολογεισαι αριστερα-δεξια-Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και το κυριοτερο ειναι να ειναι ανθρωπος φιλοσοφημενος στο γιατι το κανει-Ο καθενας ειναι υπολογος για τις πραξεις του-Αν διορθωσουμε τους εαυτους μας και οχι τους αλλους ολα θα ειναι καλυτερα σιγουρα
Δεν το θεωρω απολογια?
Ίσως είναι κι ενας τροπος να τα βγαλω κι εγω από μεσα μου
και να τα πω?
Ένα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων μας θεωρουν «μαυρα προβατα»,
εξωγηινες η κατι τετοιο..
Δεν είναι ευκολο να ανοιξεις τετοια συζητηση με τον οποιονδηποτε..
Εδώ μεσα αισθανομαι αλλιως?ανετη και χαλαρη..
Θα μου πεις τωρα?-Γιατι τα λες όλα αυτά???
Εσεις με ρωτατε εγω απαντω?
Δεν αισθανομαι καμια ντροπη και κανενα κομπλεξ..
ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ?!!

bigfucker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλα κανεις Κατερινα!!!!
Το κανεις επιδη σε αναγκασαν και το τωρα πια εχεις αναγκη την δουλεια αυτη...
Και αυτο εδω ειναι ο "ψυχολογος" σου

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλα κανεις Κατερινα!!!!
Το κανεις επιδη σε αναγκασαν και το τωρα πια εχεις αναγκη την δουλεια αυτη...
Και αυτο εδω ειναι ο "ψυχολογος" σου
Ετσι είναι το «Δρομολογιο της ζωης»
Δεν ξερεις αν θα φτασεις στον προορισμο σου?
?η αν θα χαλασει η μηχανη και μεινεις στον δρομο?
?η αν στα μισα της πορειας,σε κατεβασουν με το ζορι κατω?!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κατερίνα είναι φυσικό και επόμενο να σου κάνουνε διάφοροι τέτοιες ερωτήσεις (που ενδέχεται ορισμένοι να μην έχουν και κακόβουλα κίνητρα). Είναι τόσο 'δημοκρατική' και 'ανεκτική' η κοινωνία μας που μια ιερόδουλο κάποιος την βλέπει σαν ένα είδος που εκτίθεται σε μουσείο για θέα στο κοινό και ελάχιστα γνωρίζει επι τ'αυτού. Παρατήρησα διάφορους μέσα να λένε και να θέτουν ερωτήσεις του στύλ: 'θα γούσταρες η μάνα σου να ήταν τέτοια'? η κόρη σου θα ήθελες να γίνει τάνα? όχι τίποτα άλλο για να δούμε και το ήθος του καθενός που μας πλασάρεται σαν 'ηθικός'.Ρωτάει μια Ιερόδουλη εάν η κόρη της θα ήθελε να γίνει τέτοια με στύλ 'αλάνθαστου' δικαστή της Ισπανικής Ιεράς Εξέτασης. Μπροστά σε ένα φόρουμ που έχει χαβαλέ χαρακτήρα και το παρακολουθούνε γύρω στα 30.000 άτομα. Μηδέν (0) ευγένεια, μηδέν (0) ήθος και ανύπαρκτο ψυχικό μεγαλείο.Ζητώ συγνώμη που πέρα απο απλό μέλος, αλλά σαν moderator δεν έσβησα αυτές τις φράσεις. Εάν κάποιος θίγει με τα ερωτήματά του και τις σκοταδιστικές ?απορίες? του φέρνοντας παραδείγματα την οικογένεια του άλλου τα πόστ θα διαγράφονται. Ο καθένας κάνει προσωπικές επιλογές στη ζωή του. Είτε μετανιώνει είτε όχι τις έχει κάνει και θα τον ακολουθούνε για αρκετό καιρό. Δεν χρειάζεται να απολογείται κάποιος η κάποια για τις εκάστοτε επιλογές του. Πιστεύω απλώς ότι δίνεις απαντήσεις σε αυτούς που έχουν κάποιες 'απορίες'. Οι πουτάνες στα μπουρδέλα (συγνώμη για την φρασεολογία μου θέλω να είμαι ο εαυτός μου) είναι απο τις πιο ντόμπρες γυναίκες και το δε επάγγελμά τους απο τα πιο ντόμπρα που υπάρχουν στην αγορά εργασίας. Σου λέει φίλε τόσο έχει η τιμή και αν γουστάρεις περνάς μέσα αν δε γουστάρεις φεύγεις. Αυτά απλά και σπαρτιάτικα...

Υ.Γ.1 Η Κατερίνα δεν είναι απο τα τσουλάκια που κάνουν αρπακτές πορνείας  για να κονομήσει προβάλλοντας την ψεύτικη ψυχή τους και το ανύπαρκτο όνειρο στο κάθε λογής οικονομημένο καψούρη (βλέπετε στρίπερς,μανεκέν,'καλλιτεχνικό χώρο' και πάει λέγοντας). Είναι επαγγελματίας ιερόδουλος με τα χαρτιά της και πάνω απ'όλα την μαγκιά της γι'αυτό που είναι.

Υ.Γ.2 Για όσους έχουν την απορία ότι 'κάνει διαφήμιση στο σπίτι της και γι'αυτό μπαίνει μέσα και γράφει' για να λυθεί η απορία  δεν είναι η Κατερίνα η μόνη ιερόδουλος στο bourdela.com. Eπειδή μόνο οι παλιότεροι ξέρουν ας μάθουν και οι πιο νέοι ότι στο site μπαίνουν και είναι μέλη η Daria (η κλασσική),η Σαμπρίνα-Μελίνα (Ελληνίδες εν δράση),η Μιλένα (απο Ιάσωνος 20Γ),η Αντριάνα (η Γερμανίδα), η Μελίνα (η Ελληνίδα) καθώς και άλλες που μας διαφεύγουν τώρα.

Απλά, RESPECT!!!

Επισκέπτης
Υπάρχουν κορίτσια του επαγγέλματος που θεωρούν μόνες τους τον εαυτό τους σαν  <<μαύρα πρόβατα>>  και ντρέπονται για αυτό που κάνουν διότι δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.

Ερώτηση: Αν σε έβλεπε ένας συχνός πελάτης στο δρόμο ή κάπου να κάθεσαι, θα είχες πρόβλημα αν σου μίλαγε, έστω να σου έλεγε ένα γεια; Πώς θα ένιωθες;

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ότι και να γίνει πάντα μπένει πρώτα το παιδί. Όταν έχεις παιδί να μεγαλώσεις τα πάντα θα κάνεις. ʼλλοι κλέβουν άλλοι δουλεύουν 3 δουλείες και έχουν να δουν το παιδί τους από την περασμένη βδομάδα. Καλά κάνει η Κατερίνα και κάνει ότι κάνει. Βγάζει ένα μεροκάματο τίμια χωρίς να πειράζει κανένα και θέλει και 3 μάντρες "αυγά" να κάνεις αυτή τη δουλεία.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
οχι. αλλα απαντηση δε μου εδωσες γιατι δε γιναν ολες πορνες ; αν ολες οι γυναικες που ζουσαν σε αθλιες συνθηκες γινονταν πορνες τοτε θα ειχαμε κατακλυστει απο πορνες. 1 δισ. και βαλε . το ευκολο χρημα ειναι . οι ιδιες το λενε ,πχ κατερινα

Ρε βοϊδοπουτσαρά μου εσύ, η ερώτησή σου είναι λίγο... αφελής, δε το καταλαβαίνεις? Νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες έχουν τα φόντα να γίνουν πόρνες? Τα μπάζα που βλέπεις στο δρόμο και δε θα τα πλησίαζες ούτε με γάντια, τί φόντα επιτυχίας θα είχαν σε αυτό το επάγγελμα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Η Κατερίνα είναι 100% σωστή επαγγελματίας πρώτα από όλα.
Καθαρή, νόμιμη, ευγενική, χαμογελαστή, με χιούμορ, ακομπέξάριστή.
Αν και αυτό ένοχλει ορισμένους αυτό είναι άλλο θέμα.
Πάντως ειλικρίνα έχω διαβάσει και έχω δεί πολλά σε αυτό το φόρουμ, ομως την υποκρισία , την χοντροπετσιά , τον φαρισαισμό και την στοιχειώδη έλλειψη σεβασμού που έδειξαν ορισμένοι με τα posts τους για την Κατερίνα δεν το περίμενα!
Ήμουν στο αμήν να διαγράψω τα ποστς αυτά, αλλά τα άφησα επίτηδες γιατι έτσι ξεμπροστιάζονται μόνοι τους μπροστά σε όλους τους χρήστες αυτοί που τα έγραψαν.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Συμφωνω με τα παραπανω του ZERO ...
Καποια πραγματα..θελουν μια μικρη λεπτοτητα  ;) ;)

Επισκέπτης
Συναγωνιστές είναι ευχάριστο που συζητάμε ένα θέμα που έχει απασχόληση τον άνθρωπο από τα αρχαία χρόνια. Η ιστορία αρχίζει πριν από πολλά πολλά χρόνια, όταν ο άνθρωπος σταμάτησε να ζει πάνω στα δέντρα όπου έβρισκε την τροφή του εκεί και  άρχισε να κάνει τις πρώτες ομάδα, μικρές κοινωνίες. Πλέον το κάθε άτομο είχε τον ρόλο του σε αυτήν την μικρή κοινωνία και η θέση της γυναίκας ήταν κοντά στα παιδία. Οι άντρες έπρεπε να πάνε να κυνηγήσουν και να φέρουν την τροφή, είναι σίγουρο ότι το μοίρασμα μετά το κυνηγοί δεν ήταν στα ίσα. Ο αρχηγός έπαιρνε σίγουρα περισσότερο τροφή και οι υπόλοιποι λιγότερο, ανάλογα με την πρόσφορα τους στο κυνήγι. Όποτε αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες κοινωνικές τάξης, με κριτήριο πλουτισμού την τροφή. Η γυναίκα από την φύση της έχει μια ιερή αποστολή, να γίνει μανά . Η αποστολή της μάνας είναι να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της. Για εκείνη την εποχή ένα βασικό κριτήριο για να μεγαλώσει ένα παιδί , ήταν η τροφή. Άρα το πιο λογικό η επιλογή  του άντρα γινόταν με το κριτήριο της τροφής. Και σίγουρα προτιμούσαν έναν άντρα που θα τους εξασφάλιζε πιο πολύ τροφή, ώστε να μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδία τους. Έτσι οι άντρες για να μπορέσουν  να ικανοποιήσουν τις γενετήσιες επιθυμίες προσπαθούσαν να είναι αυτοί που θα προσφέρσου την περισσότεροι τροφή και άρχισε ένας ανταγωνισμός. Τώρα για αυτόν τον ανταγωνισμό, ποίος φταίει, τα μητρικά ένστικτα μιας γυναίκας ή οι  γενετήσιες επιθυμίες ενός άντρα, αυτό θα αφήσω να το απάντηση ο ιστορικός. Το σίγουρο είναι ότι ήταν η πρώτη συμπεριφορά πορνείας , από τότε έχουν αλλάξει π&#9
59;λλά πράγματα, αλλά αυτή η ιδιότυποι μορφή σχέσης ή συναλλαγής, παρμένη η ίδια , η παραπάνω τροφή έχει αντικατασταθεί απλός με τα παραπάνω χρήματα. Και σίγουρο ακόμα είναι ότι η έννοια πορνεία είναι αλληλένδετοι με την έννοια κοινωνία γιατί εκεί πρωτοεμφανίστηκε. Φανταστείτε μια κοινωνία χωρίς να υπάρχουν  πόρνες και πορνεία … δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε. Η πιο αναπτυγμένοι μορφή πορνείας ήταν στην αρχαία εποχή. Η γυναίκες αυτές χωριζόντουσαν παλλακίδες, εταίρες, πόρνες και ιερόδουλες ( ) και είχαν μια ιδιαίτεροι θέση στην κοινωνία.. Της παλλακίδες θα της παραλλήλιζα με της σημερινές γυναίκες που παντρεύονται έναν άντρα για να έχουν οικονομικά και κοινωνικά οφέλη. Το ότι στην σημερινή εποχή αυτό δεν το αναγνωρίζουμε ως πορνεία  αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια μορφή της και οι γυναίκες αυτές δε παύει να  είναι πόρνες. Και σημερινές κρυφοπαλλακίδες απολαμβάνουν κοινωνικής καταξίωσης όπως και τότε. Οι εταίρες ήταν πόρνες πολυτελείας και πολλές από αυτές είχαν ιδιαίτεροι μόρφωση, δεν μπορώ να τις αντιστοιχίσω με κάτι ανάλογο σήμερα. Οι πόρνες ήταν ακριβός το ίδιο με ότι είναι και σήμερα. . Για τις ιερόδουλες, δεν το συζητάμε καθόλου, ήταν κάτι ενάντιο στην καινούρια θρησκεία που θα εμφανιζόταν σε μερικούς αιώνες. Αυτή θρησκεία ήθελε όλες αυτές οι κοπέλες να είναι τα μιάσματα της κοινωνίας. Δεν θα το κρίνο σωστό ή λάθος. Απλός μέσα σε μια «νύχτα» αυτές οι κοπέλες έπρεπε να «κρύβονται». Και παρόλη την ταπείνωση που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια , ύπαρχου αυτές οι κοπέλες… γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι τους έχει ανάγκη η ίδια κοινωνί&#94
5;. Και εδώ είναι όλο το υποκριτικό αυτής η κοινωνίας, μια τις χαρακτηρίζουμε μιάσματα και από την  άλλη τις χρειαζόμαστε. Αυτή η σαθρή συμπεριφορά  εμφανίζετε σε όλα τα στρωματά τις κοινωνίας ακόμα και στα πιο χαμηλά. Ίσως της θέλει η κοινωνία, να είναι ένα είδος οχετού για να εναποθέτονται οι σεξουαλικές ορμές και πάθη ενός άντρα. Δεν σας ακούγεται λίγο βάρβαρο και ωμός είναι,… άνθρωποι οχετοί… Και εδώ είναι το παράδοξο της ιστορίας, πλέον αυτές οι κοπέλες, αυτοί οι οχετοί για πολλούς, απόκτησαν φωνή, μέσα σε αυτή την σελίδα και κάποιοι άρχισαν να ενοχλούνται. Γιατί φοβούνται…γιατί ξέρουν ότι δεν είναι πιο καθαροί από αυτές τις κοπέλες. Και αυτές οι κοπέλες πρέπει να είναι εκεί κυλισμένες στον βούρκο…για να μπορούν εναποθέτονται τις ορμές και πάθη τους. Για εμένα αυτή η συμπεριφορά της κοινωνίας είναι μεσαιωνικί και πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να το προσπαθήσουμε όλοι μας…

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ Γίωργο 32 πρέπει στο σχολείο στην έκθεση να χτύπαγες από 19 και πάνω ε?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αμερικάνικο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ανέκδοτο (ναι υπάρχουν και τέτοια), που όμως δείχνει κάτι?

Ας ευθυμήσουμε την ατμόσφαιρα και λίγο!

Τα παιδάκια είναι στην τάξη, και η δασκάλα λέει:
-Σήμερα, παιδάκια, θα πούμε για το επάγγελμα των γονιών μας. Για πες μας εσύ John, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
-Εμένα ο μπαμπάς μου, κυρία, είναι πυροσβέστης.
-Μπράβο John, εσένα Μάθιου τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
-Εμένα κυρία ο μπαμπάς μου είναι κτηνοτρόφος.
-Μπράβο Μάθιου, εσένα Έλεν, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
-Εμένα κυρία ο μπαμπάς μου είναι αστυνομικός.
Και πάει λέγοντας το πράμα, όλα τα παιδάκια λένε το επάγγελμα του μπαμπά τους, όμως ο μικρός Tom δε μιλάει και κάθεται σκυθρωπός στη θέση του.
Όταν έρχεται η σειρά του, τον ρωτάει και αυτόν η δασκάλα
Εσένα, Τομ, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
"-Εμένα κυρία, ο μπαμπάς μου είναι χορευτής σε strip-gay-club-bar. Δηλαδή χορεύει πάνω στη σκηνή και βγάζει αργά τα ρούχα του για να τον βλέπουν οι πελάτες του μαγαζιού. Στους πελάτες αρέσει ο χορός του μπαμπά μου, και του βάζουν εικοσαδόλλαρα μέσα στο σλιπάκι του, που όμως στο τέλος το βγάζει και αυτό. Αν κάποιος πελάτης ενθουσιαστεί πολύ με το μπαμπά μου, τότε ο μπαμπάς μου τον παίρνει από την αίθουσα και τον πάει σε ένα οικόπεδο που είναι σκοτεινό πίσω από το club, και του κάνει στοματικό έρωτα. Τότε ο μπαμπάς μου κερδίζει κι άλλα λεφτά απ? αυτό."
Γίνεται ένας ψιλοπανικός απ τη δασκάλα, αλλάζει το θέμα της συζήτησης, και συνεχίζει το μάθημα με άλλες κουβέντες.
Στο διάλειμμα, όταν τα παιδάκια βγαίνουν έξω, η δασκάλα κρατάει κοντά της τον Τομ και του λέει:
-Πες μου σε παρακαλώ Τομ, αυτά που είπες για τον πατέρα σου και τη δουλειά του προηγουμένως είναι αλήθεια?
-Όχι κυρία.
-Τότε γιατί τα είπες?
-Κυρία, ο μπαμπάς μου δουλεύει για το Bush Administration (ακριβής μετάφραση δεν υπάρχει, αλλά η έννοια είναι «για τη διοίκηση του Προέδρου Bush?). Αυτή είναι η δουλειά του κυρία, αλλά ντρέπομαι να το πω μπροστά στα άλλα παιδιά!

Συμπέρασμα:
ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ επαγγέλματα μπορεί να ντρέπονται τα παιδιά μας...

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για το καλό της ιστορικής γνώσης, προσθέτω εδώ ότι η λέξη "ιερόδουλος" στην αρχαιότητα σήμαινε γυναίκα αφιερωμένη σε κάποιο ιερό (ιερή δούλη δηλαδή). Συνήθως αυτό γινόταν σε ιερά της θεάς Αφροδίτης ή άλλων θεοτήτων που είχαν σχέση με την γενετήσια ορμή. Ήταν λοιπόν "πόρνες" που εκδίδονταν στα ιερά επί χρήμασι. Τα χρήματα αυτά κατέληγαν στο ιερό  και ήταν ένα είδος προσφοράς, τάματος υα λέγαμε σήμερα προς τον θεό, η δε επαφή με την ιερόδουλη ήταν προσκήνυμα στην θεότητα και αυτό που συμβόλιζε. Παραπέμπω τους φίλους συμφορουμίτες στη Wikipedia, στο άρθρο "γενετήσιες σχέσεις στην αρχαιότητα".

EDIT: Μόλις είδα το ανέκδοτο της Κατερίνας...έχω γράψει σχετικα σε άλλη ενότητα, για κάτι κυρίες φόλες που το παίζουν ινδάλματα του life-style ενώ όλη τους η ζωή είναι μια ατέλειωτη βίζιτα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αμερικάνικο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ανέκδοτο (ναι υπάρχουν και τέτοια), που όμως δείχνει κάτι?

Ας ευθυμήσουμε την ατμόσφαιρα και λίγο!

Τα παιδάκια είναι στην τάξη, και η δασκάλα λέει:
-Σήμερα, παιδάκια, θα πούμε για το επάγγελμα των γονιών μας. Για πες μας εσύ John, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
-Εμένα ο μπαμπάς μου, κυρία, είναι πυροσβέστης.
-Μπράβο John, εσένα Μάθιου τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
-Εμένα κυρία ο μπαμπάς μου είναι κτηνοτρόφος.
-Μπράβο Μάθιου, εσένα Έλεν, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
-Εμένα κυρία ο μπαμπάς μου είναι αστυνομικός.
Και πάει λέγοντας το πράμα, όλα τα παιδάκια λένε το επάγγελμα του μπαμπά τους, όμως ο μικρός Tom δε μιλάει και κάθεται σκυθρωπός στη θέση του.
Όταν έρχεται η σειρά του, τον ρωτάει και αυτόν η δασκάλα
Εσένα, Τομ, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?
"-Εμένα κυρία, ο μπαμπάς μου είναι χορευτής σε strip-gay-club-bar. Δηλαδή χορεύει πάνω στη σκηνή και βγάζει αργά τα ρούχα του για να τον βλέπουν οι πελάτες του μαγαζιού. Στους πελάτες αρέσει ο χορός του μπαμπά μου, και του βάζουν εικοσαδόλλαρα μέσα στο σλιπάκι του, που όμως στο τέλος το βγάζει και αυτό. Αν κάποιος πελάτης ενθουσιαστεί πολύ με το μπαμπά μου, τότε ο μπαμπάς μου τον παίρνει από την αίθουσα και τον πάει σε ένα οικόπεδο που είναι σκοτεινό πίσω από το club, και του κάνει στοματικό έρωτα. Τότε ο μπαμπάς μου κερδίζει κι άλλα λεφτά απ? αυτό."
Γίνεται ένας ψιλοπανικός απ τη δασκάλα, αλλάζει το θέμα της συζήτησης, και συνεχίζει το μάθημα με άλλες κουβέντες.
Στο διάλειμμα, όταν τα παιδάκια βγαίνουν έξω, η δασκάλα κρατάει κοντά της τον Τομ και του λέει:
-Πες μου σε παρακαλώ Τομ, αυτά που είπες για τον πατέρα σου και τη δουλειά του προηγουμένως είναι αλήθεια?
-Όχι κυρία.
-Τότε γιατί τα είπες?
-Κυρία, ο μπαμπάς μου δουλεύει για το Bush Administration (ακριβής μετάφραση δεν υπάρχει, αλλά η έννοια είναι «για τη διοίκηση του Προέδρου Bush?). Αυτή είναι η δουλειά του κυρία, αλλά ντρέπομαι να το πω μπροστά στα άλλα παιδιά!

Συμπέρασμα:
ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ επαγγέλματα μπορεί να ντρέπονται τα παιδιά μας...

κι εγώ που νόμισα ότι η δασκάλα ήθελε να "γνωρίσει" το μπαμπά του πιτσιρικά!!! :boobies:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η λέξη "ιερόδουλος" στην αρχαιότητα σήμαινε γυναίκα αφιερωμένη σε κάποιο ιερό (ιερή δούλη δηλαδή). Ήταν λοιπόν "πόρνες" που εκδίδονταν στα ιερά επί χρήμασι. Τα χρήματα αυτά κατέληγαν στο ιερό  και ήταν ένα είδος προσφοράς, τάματος
Κοίτα ρε, αν το έκανε αυτό ο Χριστόδουλας ακόμα και εγώ θα πήγενα στην εκκλησία.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά πριν χιλιάδες χρόνια...άλλα ήθη, άλλες εποχές, άλλη αντίληψη περί του sex. Καλά είμαστε και τώρα. Δεν ήταν όλα ιδανικά και όμορφα τότε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom