Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Χαιρομαι παρα πολυ που ξερεις γιατι το κανεις και χαιρομαι παρα πολυ που δεν κλαιγεσαι, γιατι σιχαινομαι τους μιζερους ανθρωπους.
Εχω γραψει και σε αλλο ποστ μου οτι καταλαβαινω οτι υπαρχουνε κοπελες που το κανουνε γιατι εξαναγκαζονται για διαφορους λογους. (Και εκει μπορω να δεχτω και τη κλαψα)
Δεν με ενδιαφερει να ξερω τον δικο σου λογο απλα τονισα οτι οποια το διαλεξε μονη της ας παρει την ευθυνη των αποφασεων.
Οσο για την διαφημιση που λενε καποιοι οτι κανεις, εγω πιστευω οτι πολυ καλα κανεις, ζουμε σε καπιταλιστικη εποχη και το μαρκετινκ ειναι θεμιτο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χαιρομαι παρα πολυ που ξερεις γιατι το κανεις και χαιρομαι παρα πολυ που δεν κλαιγεσαι, γιατι σιχαινομαι τους μιζερους ανθρωπους.
Εχω γραψει και σε αλλο ποστ μου οτι καταλαβαινω οτι υπαρχουνε κοπελες που το κανουνε γιατι εξαναγκαζονται για διαφορους λογους. (Και εκει μπορω να δεχτω και τη κλαψα)
Δεν με ενδιαφερει να ξερω τον δικο σου λογο απλα τονισα οτι οποια το διαλεξε μονη της ας παρει την ευθυνη των αποφασεων.
Οσο για την διαφημιση που λενε καποιοι οτι κανεις, εγω πιστευω οτι πολυ καλα κανεις, ζουμε σε καπιταλιστικη εποχη και το μαρκετινκ ειναι θεμιτο.
Κι εγω χαιρομαι που τα λες αυτή τη φορα πιο σωστα?
Γιατι πριν από λιγο νομιζα ότι εννοεις κατά γραμμα αυτά που λες
και ότι το μονο ονειρο σου ηταν να επεφτες σε βυζολακο..
Ετσι τουλαχιστον δηλωνεις στο αβαταρ σου..
Μακια?!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια.... μετα απο παρα μα παρα πολυ καιρο, πηγα σε ντελο....
κι αυτο λογω κατερινας.....
ο,τι μα ο,τι και να γραψω εδω, ειναι λιγο.....
κανονικα, ετσι που εχει γινει ο κοσμος μας, θα επρεπε να πηγαινουμε στο κατερινακι μια φορα την εβδομαδα και να ακουμπαμε τη βυζιτα, μονο και μονο για να περναμε 10-15-20 λεπτα με εναν ανθρωπο που χαμογελαει μεσα  απο την ψυχη της....

παραθετω σε δικο μου ποσταρισμα που εκανα πριν αρκετο καιρο, οταν πρωτογνωρισα την κατερινα..
ο λογος ειναι μηπως (λεω μηπως, χωρις να το πιστευω κιολας !), καποιες ταλαιπωρημενες ψυχουλες με τεραστιες ελειψεις καταλαβουν εστω το ελαχιστο..

εγω απλα, ειλικρινα λυπαμαι γι αυτους..

zaharis99

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
33
Πόντοι
0
Κατερίνα τι ώρα δουλεύεις για να έρθω να σε επισκεφτώ?Έχω διαβάσει τα καλύτερα για σένα εδώ μέσα και΄σαν λάτρης του σπορ των οίκων ανοχής που είμαιέχω μεγάλη περιέργια να δοκιμάσω τον επαγγελματισμό σου.Είμαι βολικός και χαρούμενος τύπος και έχω έρθει για λίγες μέρες στην Αθήνα.Αύριο φεύγω...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κατερίνα τι ώρα δουλεύεις για να έρθω να σε επισκεφτώ?Έχω διαβάσει τα καλύτερα για σένα εδώ μέσα και΄σαν λάτρης του σπορ των οίκων ανοχής που είμαιέχω μεγάλη περιέργια να δοκιμάσω τον επαγγελματισμό σου.Είμαι βολικός και χαρούμενος τύπος και έχω έρθει για λίγες μέρες στην Αθήνα.Αύριο φεύγω...

Η κούκλα εγράζεται από τις 17:00
μέχρι τις 22:00-30!! ;)

Επισκέπτης
σορυ αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.(εξαιρουνται τα θυματα του τραφικινγκ. Επισης ειπα οτι αυτο το επαγγελμα κατακρινεται απο ολους ,δειχνει υποκρισια αυτο. δεν ειπα οτι μου αρεσει αυτη η κατασταση,αυτη η υποκρισια. αλλα ειπα οτι ισχυει αυτη η κατασταση(με την οποια διαφωνω)

Φιλαράκο εδώ κάπου σε έχασα... sorry!

soc12r

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ω ρε γλεντια σου λεωωωωωω!!!!!
Αντεε Heelover δεν την παλευω αλλο!!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ενδεχομένως η Κατερίνα είναι:
- Όμορφη
- Γλυκιά
- Περιποιητική
- Καλωσυνάτη
- Σέξυ
- Ευθεία
- Έντιμη
- Ευυπόληπτη
Σύμφωνοι και μπράβο της, της κοπέλας.

Το λιβανιστήρι που της κάνετε όμως κάποιοι εδώ μέσα, είναι πολύ εμετίλα ρε πούστη μου!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φίλε μου καλέ δεν είναι λιβανιστήρι...είναι η αναγνώριση μιας ανθρώπινης αξίας μέσα σε ένα επάγγελμα βούρκο...και δεν πηδάμε τσάμπα επειδή τα γράφουμε αυτά σε διαβεβαιώ....απλά όλα τα πράγματα δεν είναι πούτσος και μουνί..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απλα λεμε οτι η συγκεκριμενη δειχνει σεβασμο στο 20αρικο του πελατη,και καλα εγω δεν το εχω και αναγκη πολυ,δηλαδη και χαμενο να παει δεν θα στεναχωρεθω,αλλα υπαρχουν αλλοι που δεν θελουν να παει χαμενο

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οκέικ?!!
Κι εγώ θα συμφωνησω,βασει της λαϊκής μας ρήσης?
      «Το πολύ το κυριε ελεησον,το βαριεται κι ο Θεος»
Αλλά ειμαι ευχαριστημενη που μεσα απ?όλα αυτά που ειπώθηκαν
βγαίνει ένα μήνυμα που για μερικούς δεν υπήρξε αντιληπτό..
Μήνυμα που δεν αφορά εμένα προσωπικά αλλά για τον συνάνθρωπο μας,
τον γειτονα,τον διπλανο μας?και όλα αυτά σε γενους θηλυκού?
Μήνυμα που στο τελος αφορά μια Κατερινα και την κάθε Κατερινα..
Ολοι μας ειμαστε προικισμενοι με αξιες,που τις υποστηριζουμε όταν
οι άλλοι μας υποτιμουν?.

Αρκει να υπαρχουν?!!

Επισκέπτης
Οκέικ?!!
Κι εγώ θα συμφωνησω,βασει της λαϊκής μας ρήσης?
      «Το πολύ το κυριε ελεησον,το βαριεται κι ο Θεος»
Αλλά ειμαι ευχαριστημενη που μεσα απ?όλα αυτά που ειπώθηκαν
βγαίνει ένα μήνυμα που για μερικούς δεν υπήρξε αντιληπτό..
Μήνυμα που δεν αφορά εμένα προσωπικά αλλά για τον συνάνθρωπο μας,
τον γειτονα,τον διπλανο μας?και όλα αυτά σε γενους θηλυκού?
Μήνυμα που στο τελος αφορά μια Κατερινα και την κάθε Κατερινα..
Ολοι μας ειμαστε προικισμενοι με αξιες,που τις υποστηριζουμε όταν
οι άλλοι μας υποτιμουν?.

Αρκει να υπαρχουν?!!
και οταν οι αλλες μας πληγωνουν ... :cool2: :cool2:

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Kατερίνα πότε ξαναδουλεύεις? Απάντησε μου εσύ γιατί με αυτούς εδώ δεν βγάζω άκρη....(χαριτολογώντας) το λέω...

????????????????????

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αντε να αλλαξουμε λιγο το κλιμα εδώ μεσα?
Εσύ τι επαθες θειε γουορ?
Ελα?.μην κλαις?!!!
Θα σου παρω γλυφιντζουρι?(γλυφιντζουρι γλυφιντζουρενιο εννοω,
                                                 να μην παρεξηγηθω)?.
Χαχαχαχα?.!!

Επισκέπτης
Αντε να αλλαξουμε λιγο το κλιμα εδώ μεσα?
Εσύ τι επαθες θειε γουορ?
Ελα?.μην κλαις?!!!
Θα σου παρω γλυφιντζουρι?(γλυφιντζουρι γλυφιντζουρενιο εννοω,
                                                 να μην παρεξηγηθω)?.
Χαχαχαχα?.!!
με λες θειο? :headbang: :headbang:!!!εγω δεν εχω τιποτα!!αλλη εχει!δικο της προβλη,α λεει οτι ειναι  :tickedoff: :tickedoff:!!ειναι αλλο φρουτο !! :helpplea: :helpplea:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Kατερίνα πότε ξαναδουλεύεις? Απάντησε μου εσύ γιατί με αυτούς εδώ δεν βγάζω άκρη....(χαριτολογώντας) το λέω...

????????????????????
Στο ποστο μου ειμαι κάθε μερα?
Δουλευω κανονικα μεχρι το Σαββατο.
Την Κυριακη όμως είναι η τελευταια μερα που ισχυει
ο χαρακτηρισμος μου..
Έχω καταθεσει βεβαια τον φακελο για την ανανεωση αλλά δεν ξερω
αν εχω δικαιωμα να δουλεψω μεχρι να βγει ο καινουριος χαρακτηρισμος.
Θα μου πει ο δικηγορος και θα ενημερωσω..

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από μία κακή εμπειρία πριν μέρες με αυτή την απαράδεκτη Ούρσουλα, κατάφερα να πετύχω επιτέλους την Κατερίνα. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου χωρίς υπερβολές, άλλωστε οι περισσότεροι σε αυτό το thread έχουν προσωπική εμπειρία και έχουν γράψει σχετικώς. Εχτές Τετάρτη επισκέφθηκα την Κατερίνα, ήμουν ο πρώτος της βάρδιας της. Ο χώρος της προσεγμένος και περιποιημένος, καμία σχέση με την λέπρα του Μεταξουργείου, εφάμιλος με studio. Την Κατερίνα μπορώ να την περιγράψω με κάποιες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό: Πρόσχαρη, γελαστή, σαγηνευτική, τρυφερή, συνειδητοποιημένη, σωστή επαγγελματίας. Σέβεται τον πελάτη, σε κάνει να νιώθεις άνετα και είναι και πολύ καλή στο κρεβάτι. Νομίζω, ότι τηρουμένων των αναλογιών και του τι προσφέρεται στην «αγορά» αυτή τη στιγμή, είναι μακράν η καλύτερη ή έστω από τις καλύτερες. Αξίζει το 20αρικο και το τιμά με τον τρόπο της. Αλλά πάνω από όλα είναι καλό παιδί, με το χαμόγελο, συζητήσιμη, την έχουμε εδώ στο σαϊτ να μας κάνει παρέα, να μας λύνει απορίες και να ανέχεται τις χαζομάρες που κάποιες φορές γράφονται για αυτήν. Για όλους αυτούς τους λόγους, συμφωνώ απόλυτα με τους περισσότερους που έχουν εκφραστεί εδώ μέσα θετικά για την Κατερίνα. Μακάρι να την βοηθήσουμε να σταματήσει γρηγορότερα το ψυχοφθόρο αυτό επάγγελμα και ας την χάσουμε. Το αξίζει.......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ελα τωρα...... ασε το λιβανιστηρι.. μη γινεσαι εμετικος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ελα τωρα...... ασε το λιβανιστηρι.. μη γινεσαι εμετικος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Giorgospapa, έλα να λιβανίσουμε μαζί, απ’ότι βλέπω στο  avatar  σου έχουμε και τον παπά έτοιμο. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε ένα ευχέλαιο για όσους είναι αδιάθετοι εδώ μέσα, για να μην έχουν τάσεις εμετού τα κακόμοιρα τα παιδιά...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom