Νέα

Μια τρελή ιστορία στο Μεταξουργείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakmiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν υπαρχει ατομο που κανει ακαποτα να ειναι και ποδηλατης ταυτοχρονα!

Τσιγαρο και αθλητισμος δεν πανε μαζι τυπε! Γραψε κατι πιο καλτ την επομενη φορα.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Θα πω και εγω μια μικρη ιστοριουλα που μου ετυχε σε αλλη περιοχη οχι γιατι ειναι παρομοια αλλα γιατι οταν καποιος κανει καποια αλητο μαγκια θα υπαρξει θεια δικη. Απλα τις περισσοτερες φορες δεν ειμαστε μπροστα να την δουμε. Εγω ημουν τυχερος.

Που λετε ημουν σενα φαναρι και μυραζα κατι φυλλαδια. Απο οταν πηγα εκει απεναντι χωμενοι αραζανε κατι Διας. Καποια στιγμη στο φαναρι που μυραζω ερχονται 2 καγκουρια πανω σε μια TDM τραβαει ο οδηγος ξερογκαζια τραβαει και αλλη μια και σταμματαει μπροστα μου και μου κανει φυγε απο την μεση θελω να περασω. Του λεω τι θες ρε φιλε την δουλεια μου κανω. Μου απαντα ειρωνικα οτι κλεινω τον δρομω. Του λεω και γω τραβα στην αστυνομια την οποια δν ειχε δει και ουτε προσεξε το χερι μου γιατι με ειχε περασει. Και τραβηξε και μια τελευταια ξερογκαζια και εμεινε στο φαναρι. Αναβει πρασινο και φευγει και τσουπ απο πισω φευγουν και οι Διας. Δεν ξερω αν του γραψανε κανα προστιμο που δεν φορουσε κρανος ξερω ομως οτι του εκοψαν την μαγκια. Μετα ηρθαν σε μενα και με ρωτησαν τι μου ειπανε οι τυποι για να επιβεβαιωσουν αν τους ειπαν την αληθεια. Εμενα παντως εκτος οτι μου τους εκραξαν μου ειπανε "εσυ φιλε μου καλα κανεις και δουλευεις συνεχισε δεν ενοχλεις και φυγανε". Ομολογω πως ηθελα να κλαψω απο την συγκινηση του ολου σκηνικου αλλα κρατηθηκα.

Αυταααα!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το μεταξι εχει κατι μαγαζια μπαρακια κοντα στην πιατσα αλλο πραμα
μια μερα εψαχνα για κατουρημα και μπαινω σε ενα μπαρακι φισκα με νεολαια φοιτιτοκοσμο που πιναν ολοι μπυρα φιξ κουτακι μονο και ειχε κατι πλυντηρια μεσα
χωθηκα λιγο εκει και μετα συνεχισα πιατσα  :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Θα πω και εγω μια μικρη ιστοριουλα που μου ετυχε σε αλλη περιοχη οχι γιατι ειναι παρομοια αλλα γιατι οταν καποιος κανει καποια αλητο μαγκια θα υπαρξει θεια δικη. Απλα τις περισσοτερες φορες δεν ειμαστε μπροστα να την δουμε. Εγω ημουν τυχερος.

Που λετε ημουν σενα φαναρι και μυραζα κατι φυλλαδια. Απο οταν πηγα εκει απεναντι χωμενοι αραζανε κατι Διας. Καποια στιγμη στο φαναρι που μυραζω ερχονται 2 καγκουρια πανω σε μια TDM τραβαει ο οδηγος ξερογκαζια τραβαει και αλλη μια και σταμματαει μπροστα μου και μου κανει φυγε απο την μεση θελω να περασω. Του λεω τι θες ρε φιλε την δουλεια μου κανω. Μου απαντα ειρωνικα οτι κλεινω τον δρομω. Του λεω και γω τραβα στην αστυνομια την οποια δν ειχε δει και ουτε προσεξε το χερι μου γιατι με ειχε περασει. Και τραβηξε και μια τελευταια ξερογκαζια και εμεινε στο φαναρι. Αναβει πρασινο και φευγει και τσουπ απο πισω φευγουν και οι Διας. Δεν ξερω αν του γραψανε κανα προστιμο που δεν φορουσε κρανος ξερω ομως οτι του εκοψαν την μαγκια. Μετα ηρθαν σε μενα και με ρωτησαν τι μου ειπανε οι τυποι για να επιβεβαιωσουν αν τους ειπαν την αληθεια. Εμενα παντως εκτος οτι μου τους εκραξαν μου ειπανε "εσυ φιλε μου καλα κανεις και δουλευεις συνεχισε δεν ενοχλεις και φυγανε". Ομολογω πως ηθελα να κλαψω απο την συγκινηση του ολου σκηνικου αλλα κρατηθηκα.

Αυταααα!!!
ΤΡΟΛΟΛΟΛΟΛ.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.187
Πόντοι
7.885
το μεταξι εχει κατι μαγαζια μπαρακια κοντα στην πιατσα αλλο πραμα
μια μερα εψαχνα για κατουρημα και μπαινω σε ενα μπαρακι φισκα με νεολαια φοιτιτοκοσμο που πιναν ολοι μπυρα φιξ κουτακι μονο και ειχε κατι πλυντηρια μεσα
χωθηκα λιγο εκει και μετα συνεχισα πιατσα  :hi:

Μύστη μέσα στο πλυντήριο ρομάντισες  :uglystupid: :think: :rockon: :rockon:,να φανταστώ εκεί που μπαίνει το απορρυπαντικό ή μήπως το μαλακτικό  :rolleyes: :2funny: :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.122
Πόντοι
506
Μύστη μέσα στο πλυντήριο ρομάντισες  :uglystupid: :think: :rockon: :rockon:,να φανταστώ εκεί που μπαίνει το απορρυπαντικό ή μήπως το μαλακτικό  :rolleyes: :2funny: :2funny:
το πλυντηριο το ανακλυψα πριν καμια βδομαδα.ειναι αρκετα καλο μπαρακι με πολυ καλοκοσμο και εννοειτε σε πολυ ρομαντικο μερος :rockon:

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Γουσταρω το thread μου να γινει κοσμογωνια
Κουλτουρας και ποιησης ρομαντικων επισκεπτων
Του Μεταξουργειου και της Ομονοιας

ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Stay CULT

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ είχα πετύχει κάτι φοβισμένα γκομενάκια φοιτητριάκια που ειχαν χαθεί και γύρναγαν στα στενά και ρωτάγαν ξέμπρακους χύστες για το πλυντήριο και τις αγριοκοίταγαν όλοι. Δεν άντεξα και ενώ συνήθως στέλνω τους χιπστεράδες που με ρωτάνε αλλού γι αλλού τις κατεύθυνα στο σωστό δρόμο και συνέχισα τη μοναχική μου τσάρκα χαρούμενος για τη καλή μου πράξη!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Αυταααα!!!
Τι μαλακίες είναι αυτές;;;!!! :vomit:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Τι μαλακίες είναι αυτές;;;!!! :vomit:

Γιατι ρε τυπε το λες αυτο?

Γενικα σε οποιον δεν εχει συμβει κατι να μην το απορριπτει. Ειναι απο τα απιστευτα ok το δεχομαι αλλα συμβαινουν. Δεν ειπαμε οτι γαμησαμε στον Αρη...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Γιατι ρε τυπε το λες αυτο?

Γενικα σε οποιον δεν εχει συμβει κατι να μην το απορριπτει. Ειναι απο τα απιστευτα ok το δεχομαι αλλα συμβαινουν. Δεν ειπαμε οτι γαμησαμε στον Αρη...

Το θέμα είναι τι κέρδισες εσύ τύπε. Γιατί ένιωσες ικανοποίηση? Σε πούλησαν τρελίτσα και οι μπάτσοι δεν τους έγραψαν οπότε στην ψωλάρα τους. Πήγαν σπίτια τους και γελούσαν με την τρελίτσα που σε πούλησαν όχι με το πως γλύτωσαν από τα μπατσόνια... :2funny:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Το θέμα είναι τι κέρδισες εσύ τύπε. Γιατί ένιωσες ικανοποίηση? Σε πούλησαν τρελίτσα και οι μπάτσοι δεν τους έγραψαν οπότε στην ψωλάρα τους. Πήγαν σπίτια τους και γελούσαν με την τρελίτσα που σε πούλησαν όχι με το πως γλύτωσαν από τα μπατσόνια... :2funny:

Φιλε τους κοπηκε η μαγκια. Αυτο εχει σημασια. Το αν τους εγραψαν ή οχι λιγη σημασια εχει. Καποια στιγμη θα τους ξανακοπει με χειροτερο τροπο. Οταν θα γυρισαν σπιτι δεν θα γελαγαν. Και κυριως την ωρα που τους εκαναν σημα οι αστυνομικοι. Και αν ηθελα να τους καψω θα ελεγα μαλακιες οτι με εβρισαν ασχημα και ειχαν κρατησει τα στοιχεια απο την μηχανη. Απο πανω δν θα εβγαιναν γιατι η αστυνομια παρακολουθησε το σκηνικο. Οποτε τρελο δν θα με εβγαζαν και μετα θα γελουσα εγω. Εγω ομως απλα χαρηκα και αυτοι απλα για λιγες μερες δν θα κανουν μαγκιες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Φιλε τους κοπηκε η μαγκια. Αυτο εχει σημασια. Το αν τους εγραψαν ή οχι λιγη σημασια εχει. Καποια στιγμη θα τους ξανακοπει με χειροτερο τροπο. Οταν θα γυρισαν σπιτι δεν θα γελαγαν. Και κυριως την ωρα που τους εκαναν σημα οι αστυνομικοι. Και αν ηθελα να τους καψω θα ελεγα μαλακιες οτι με εβρισαν ασχημα και ειχαν κρατησει τα στοιχεια απο την μηχανη. Απο πανω δν θα εβγαιναν γιατι η αστυνομια παρακολουθησε το σκηνικο. Οποτε τρελο δν θα με εβγαζαν και μετα θα γελουσα εγω. Εγω ομως απλα χαρηκα και αυτη απλα για λιγες μερες δν θα κανουν μαγκιες.

Είδες λοιπόν ότι δεν τους έκοψες τη μαγκιά? Και να είσαι σίγουρος ότι το ξέχασαν αμέσως και θα συνεχίσουν τις ίδιες βλαχομαγκιές! Δεν τους κόπηκε καθόλου ο αέρας γιατί την έβγαλαν καθαρή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom