Επισκέπτης
Τι εγινε; Λειπει ενα ποστ ; Σβηστηκε;
Τα τελευταία σχόλια τις Κολωνό 30 Α
Τι εγινε; Λειπει ενα ποστ ; Σβηστηκε;
Τελικα 100 'η 200 €ειναι? Επισης μια ''εκτονωση''΄ή περισσοτερο?Βασικο ερωτημα
Ποιο επιπεδο?Σε ρωταω αν στην μια ωρα εχεις ενα ξεφορτωμα και μου λες αλλα...Αν παντως ειναι 100 € για μια εκτονωση ειναι παραλογο..
Mαλλον εχεις προβλημα..αλλα δεν ειναι αυτο..χρεωσεις εξτρα περαν των 20€ ποιες ειναι?Ακαποτη πιπα?Κώλος?Εκτος και αν πληρωσες για αυταρχικο και ηθελες την κυρια με το καμουτσικι ...αλλο θεμα αυτο..αν και με 200€ στη θεση σου θα ημουν σπιτι μου,ανετος,και για 2 ωρες θα ξεσκιζα βιζιτουλα..Αλλα γουστα..το πως χαλαει ο καθενας τα λεφτα του δικαιωμα του..Στα στο πω αλλιώς… αν εσύ χύνεις με 20 ε, άρα τόσο κοστίζει μια εκτόνωση….εγώ μπορεί με 200 ε και να μην εκτονωθώ….λες να έχω πρόβλημα…
Eγω έχω μια άλλη απορία μαζί με αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω και ακόμα δεν έχουν απαντηθεί.Όταν κάποιος είναι μαζί με την κοπέλα 1 ωρα οι άλλοι πελάτες τη κάνουν??Απλά περιμένουν και όποτε είναι τυχερή θα περάσουν η έχει και άλλη κοπέλα το μαγαζί???Στα στο πω αλλιώς… αν εσύ χύνεις με 20 ε, άρα τόσο κοστίζει μια εκτόνωση….εγώ μπορεί με 200 ε και να μην εκτονωθώ….λες να έχω πρόβλημα…
αυριο καινουργια κοπελλα ,η βικυ ,απογευματινη βαρδυα!
Γιατι γραφω ξανα?
Γιατι δεν γουσταρω να με κοροιδευουν.
Mαλλον εχεις προβλημα..αλλα δεν ειναι αυτο..χρεωσεις εξτρα περαν των 20€ ποιες ειναι?Ακαποτη πιπα?Κώλος?Εκτος και αν πληρωσες για αυταρχικο και ηθελες την κυρια με το καμουτσικι ...αλλο θεμα αυτο..αν και με 200€ στη θεση σου θα ημουν σπιτι μου,ανετος,και για 2 ωρες θα ξεσκιζα βιζιτουλα..Αλλα γουστα..το πως χαλαει ο καθενας τα λεφτα του δικαιωμα του..
Ποιο επιπεδο?Σε ρωταω αν στην μια ωρα εχεις ενα ξεφορτωμα και μου λες αλλα...Αν παντως ειναι 100 € για μια εκτονωση ειναι παραλογο..
Κατατασεσαι στο ρεκορ Γκινες ως ο ανθρωπος που πληρωσε 200€ για να γαμησει στο Μεταξουργειο σε οικο ανοχης..Σε μια μερα μπορω και 6 φορες να γαμησω,σε μια ωρα που ειχες εσυ με δυο κατοσταρικα θα εκανα αλλα στη θεση σου...Αλλα οπως προειπα ο καθενας οπου και οπως καυλωνει τα γαμαει τα κωλολεφτα τουΔεν είπα ότι το κενά 5 φόρε με την κοπέλα… γιατί 5 δεν μου φτάνει 1 ώρα…θέλω μέρα. Απλός θέλω να πω ότι όταν πληρώνεις τόσα δεν πας για τις πόσες θα τελειώσεις, αλλά για το επίπεδο υπηρεσιών που σου προσφέρει η κοπέλα Από ότι ξέρω αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες, είναι πλέον επίσημοι πολιτική του μαγαζιού. Για περισσότερες πληροφορίες…
Κατατασεσαι στο ρεκορ Γκινες ως ο ανθρωπος που πληρωσε 200€ για να γαμησει στο Μεταξουργειο σε οικο ανοχης..Σε μια μερα μπορω και 6 φορες να γαμησω,σε μια ωρα που ειχες εσυ με δυο κατοσταρικα θα εκανα αλλα στη θεση σου...Αλλα οπως προειπα ο καθενας οπου και οπως καυλωνει τα γαμαει τα κωλολεφτα του