Φίλε και συναγωνιστή PSOLAROSAVROS από ότι φαίνετε δεν έχεις διαβάσει όλο το theard και γράφεις κάτι που έχει ξαναειπωθεί…θα σου συνιστούσα να διαβάσεις κάποιες απάντησης μου, αλλά δεν πιστεύω να μπεις στον κόπο. Όποτε της μπω εγώ στον κόπο να ξαν απαντήσω ξανά τα ίδια.
Το πι βασικό που έπρεπε να έχεις διαβάσει είναι το όνομα του theard, «ΚΟΛΩΝΟΥ 30» πριν κάποιο και καιρό λεγόταν «ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΚΟΛΩΝΟΥ 30 Α»
Εσύ όταν βλέπεις ένα τίτλο που λες να πάει το μυαλό ενός μέσου αναγνώστη….. στην μουνάρα κοπέλα που μπορεί να είναι Φυλής ή Λιοσίων….νομίζω όχι…. Θα πάει το μυαλό του, στο συγκεκριμένο μαγαζί και στην συγκεκριμένοι κοπέλα – Κατερίνα (και πλέον στις συγκεκριμένες κοπέλες …Κατερίνα, Χριστίνα, Κλαούντια., Ούρσουλα). Όποτε ένα μέσος αναγνώστης περιμένει να δει εμπειρίες και άποψης ατόμων που έχουν επισκεφτεί τον χορό και τις κοπέλες. Ότι γράφονται καλά λόγια για την Κατερίνα δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό…Ότι μπορεί κάποιοι , ίσος και εγώ την βλέπουν σαν θεά δεν το θεωρώ ούτε αυτό κακό, θεωρώ κακό να μου κανείς μαθήματα ηθικής και να θέλεις να μου επιβάλεις την άποψη σου. Για το θέμα διαφήμισης, όπως σου είπα είσαι στο theard «ΚΟΛΩΝΟΥ 30», αυτό σημαίνει ότι γνωρίζεις το μαγαζί και δεν περιμένεις να το μάθεις….δεν σου ήρθε κάποια στιγμή η επιφοίτηση του Άγιου Πνεύματος και είπες ας δω αν αυτά που γράφουν είναι καλά σε εκείνο το threard…. Εσύ από την άλλη μας λες δεν την ξέρεις την κοπέλα και το μαγαζί …αλλά από την άλλη έχεις άποψη.... μήπως λέω μήπως… κάτι βρωμάει σε αυτήν την υποθέσει…νομίζω ότι πολύ καταλαβαίνουν τι εννοώ… μήπως είσαι βαλτός. Θα χαρώ να μην είναι έτσι τα πράγματα και να μην είσαι κανένα τσιράκι από άλλο μαγαζί. Θα χαρώ ακόμα περισσότερο να επισκεφτείς το μαγαζί και να γράψεις την άποψη σου, θετική ή αρνητικοί, τεκμηριωμένη, με στοιχεία. Και να είσαι σίγουρος ο πρώτος που θα συμφωνήσω μαζί σου, θα είμαι εγώ.
Υ.Γ Μόνο ένα γλείψιμο ξέρω να κάνω καλά και σε αυτό δεν μιλάω….