Νέα

Κολωνού 30Α

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Λυπαμαι πολύ αλλά αν συνεχισει ετσι…
2 πράγματα θα μπορουσα να κανω…
Η να σταματησει ολοκληρωτικα η συμμετοχη μου
στα ποστ και να παραμεινω σαν εγγεγραμενο μελος
μονο να διαβαζω και να γελαω με μερικούς από σας.
η να παρακαλεσω τον αλεξ να σβησει τελειως αυτό το
θρεντ…
Ετσι κι αλλιως…δεν χανω και τιποτα…!!!
Αλλωστε οσοι με αγαπανε και με εκτιμουν,ξερουν που ειμαι
για να μου πουν ένα γεια..

Ξέχασες κάτι : ή απλά να συνεχίσεις κανονικά αγνοώντας τα κόμπλεξ του καθενός.
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
εγω πιστευω το εξης.
αμα την επισκεφτειτε και δεν σας κανει, να βγειτε να το πειτε, αλλωστε για αυτο ειναι και η συζητηση εδω.
αλλα για ανουσια πραγματα οχι, δεν ειναι σωστο.
με θεωρω τυχερο που μπορω και εχω αυτο το θρεντ και διαβαζω μια ποιο τεκμηριωμενη αποψη περι του θεματος μπουρδελα,

και το βασικοτερο ειναι το μοναδικο θρεντ το οποιο αλληλεπιδραει και δεν ειναι μονο προς μια κατευθυνση. δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι λεω.

αλλωστε και χαρη του θρεντ θα μπορουμε να μαθουμε και ποτε ξεκιναει παλι. οπως μαθαμε για το ποτε ξανανοιξε. για σκεφτειτε λιγακι, ενημερωση δεν θελουμε, γιαυτο δεν ειμαστε ολοι εδω?
 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
18
Ευχαριστω πολύ για όλα, αλλά επιμενω
σε αυτό που ποσταρα πριν και μου το σβησατε..
Από εδώ και στο εξης παυει η συμμετοχη μου στα θρεντς..
Ετσι κι αλλιως φανηκε ότι δεν ειμαι χρησιμη καπου…
Υπαρχουν και οι εγκυκλοπαιδειες σε οσους ενδιαφερονται..
Παρακαλω πολύ μην το ξανασβησετε…
Χαρηκα πολύ…και αντιο σας…

 

Επισκέπτης
κατερινάκι μην τρελλένεσαι, εδώ μπένει ο καθένας και λέει το κοντό του και το μακρύ του, λέει ότι θέλει χώρις κανένα κόστος.
εγώ δεν σε γνωρίζω λόγω του ότι είμαι απο μακρύα...αλλά το να πιστέψει κάποιος ότι τόσα άτομα θέλουν να σε γλύψουν είναι αστείο, για ποιο λόγο να σε γλύψουν (να σε γλύψουν κυριολεκτικά ίσως να θέλουν) άλλα σίγουρα όχι όπως το εννοούσε ο άλλος ο σύντροφος.
μείνε μαζί μας κατερινάκι για να συνεχίσουμε να περνάμε καλά και να έχουμε χαβαλέ ;)
 

Επισκέπτης
Στον τομέα σου είσαι πιο πάνω απο εγκυκλοπαίδεια  :) Δεν χρειάζεται να απολογήσαι. Και εμένα δεν με αγαπάνε όλοι.Άλλοι θα πούνε ότι είμαι μαλάκας,άλλοι ότι είμαι μουνόπανο και κάποιοι θα πούνε ότι με νοιώθουν αδερφό. Επειδή έχουμε μεγάλη ψυχή, λέμε την καλημέρα μας σε ΟΛΟΥΣ. Αλλά την επαφή μου για παρέα διατηρώ με την 3η κατηγορία. Οκεικ?
ξερει η κατερινα οτι την εκτιμαμε ολοι!και την εκτιμαμε γι αυτο που πραγματικα βγαζει!!και ειμαι σιγουρος οτιειδικα χτες το καταλαβε  :) :) :)
 

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
393
Like
4
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολύ για όλα, αλλά επιμενω
σε αυτό που ποσταρα πριν και μου το σβησατε..
Από εδώ και στο εξης παυει η συμμετοχη μου στα θρεντς..
Ετσι κι αλλιως φανηκε ότι δεν ειμαι χρησιμη καπου…
Υπαρχουν και οι εγκυκλοπαιδειες σε οσους ενδιαφερονται..
Παρακαλω πολύ μην το ξανασβησετε…
Χαρηκα πολύ…και αντιο σας…
Δεν ποστάρουμε για να είμαστε χρήσιμοι Κατερίνα, ούτε για να γίνουμε αρεστοί. Δε χρειάζεται να στο πω εγώ,αλλά κάποιοι θέλουν να σε διαβάζουν για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με ενημέρωση και δε δίνουν δεκάρα για το τι κάνεις βιοποριστικά... Αν συνεχίσεις μετά τα αποσιωπητικά ως Κατερίνα θα μείνεις. Υπάρχουν και καταλληλότεροι από εμένα να σε κάνουν να αναθεωρήσεις. Καλή συνέχεια.
 

Επισκέπτης
Μόνο που δεν την  έχουν βγάλει εθνική πουτάνα!Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα,δεν την ξέρω και πραγματικά της εύχομαι ό,τι καλύτερο,αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνέχεια άτομα να την γλύφουν και να την παρουσιάζουν ως κάτι τέλειο,ενώ για μουνάρες σε άλλα <<πολιτιστικά κέντρα>> βρίσκουν κάτι απίστευτα μειονεκτήματα.Η υπερπροβολή πολλές φορές έχει περισσότερο αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε σε αυτή την  περίπτωση να είχα διαφορετική άποψη. Όπως σου είπα δεν τα έχω με σένα. Εσύ καλά κάνεις και διαφημίζεις το <<μαγαζί>> σου μέσω του σάιτ.Είναι μία έξυπνη κίνηση.Από εκεί και πέρα δικαίωμα μου είναι να με ενοχλεί η υπερπροβολή και η ωραιοποίηση των πάντων.Το γεγονός ότι έπεσαν όλοι να με <<φάνε>> αποδεικνύει ότι είχα δίκαιο για άτομα που σε γλύφουν.Τέλος πάντων,το σταματάω εδώ το θέμα γιατί δε βρίσκω και λόγο να συνεχιστεί.Καλορίζικο το μαγαζί,αν και η πραγματική ευχή που θα ήθελα να σου δω είναι να σταματήσεις κάποια στιγμή αυτό το επάγγελμα.
Φίλε και συναγωνιστή PSOLAROSAVROS από ότι φαίνετε δεν έχεις διαβάσει όλο το thead και γράφεις κάτι που έχει ξαναειπωθεί…θα σου συνιστούσα να διαβάσεις κάποιες απάντησης μου, αλλά δεν πιστεύω να μπεις στον κόπο. Όποτε της μπω εγώ στον κόπο να ξαν απαντήσω ξανά τα ίδια.
Το ποι βασικό που έπρεπε να έχεις διαβάσει είναι το όνομα του theard, «ΚΟΛΩΝΟΥ 30» πριν κάποιο και καιρό λεγόταν «ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΚΟΛΩΝΟΥ 30 Α»
Εσύ όταν βλέπεις ένα τίτλο που λες να πάει το μυαλό ενός μέσου αναγνώστη….. στην μουνάρα κοπέλα που μπορεί να  είναι Φυλής ή Λιοσίων….νομίζω όχι…. Θα πάει το μυαλό του, στο συγκεκριμένο μαγαζί και στην συγκεκριμένοι κοπέλα – Κατερίνα (και πλέον στις συγκεκριμένες κοπέλες …Κατερίνα, Χριστίνα, Κλαούντια., Ούρσουλα). Όποτε ένα μέσος αναγνώστης περιμένει να δει εμπειρίες και άποψης ατόμων που έχουν επισκεφτεί τον χορό και τις κοπέλες. Ότι γράφονται καλά λόγια για την Κατερίνα δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό…Ότι μπορεί κάποιοι , ίσος και εγώ την βλέπουν σαν θεά δεν το θεωρώ ούτε αυτό κακό, θεωρώ κακό να μου κανείς μαθήματα ηθικής και να θέλεις να μου επιβάλεις την άποψη σου. Για το θέμα διαφήμισης, όπως σου είπα είσαι στο thead «ΚΟΛΩΝΟΥ 30», αυτό σημαίνει ότι γνωρίζεις το μαγαζί και δεν περιμένεις να το μάθεις….δεν σου ήρθε κάποια στιγμή η επιφοίτηση του Άγιου Πνεύματος και είπες ας δω αν αυτά που γράφουν είναι καλά σε εκείνο το thread…. Εσύ από την άλλη μας λες δεν την ξέρεις την κοπέλα και το μαγαζί …αλλά από την άλλη  έχεις άποψη.... μήπως λέω μήπως… κάτι βρωμάει σε αυτήν την υποθέσει…νομίζω ότι πολύ καταλαβαίνουν τι εννοώ… μήπως είσαι βαλτός. Θα χαρώ να μην είναι έτσι τα πράγματα και να μην είσαι κανένα τσιράκι από άλλο μαγαζί. Θα χαρώ ακόμα περισσότερο να επισκεφτείς το μαγαζί και να γράψεις την άποψη σου, θετική ή αρνητικοί, τεκμηριωμένη, με στοιχεία. Και να είσαι σίγουρος ο πρώτος που θα συμφωνήσω μαζί σου, θα είμαι εγώ.

Υ.Γ Μόνο ένα γλείψιμο ξέρω να κάνω καλά και σε αυτό δεν μιλάω….
 

Επισκέπτης
Φίλε και συναγωνιστή PSOLAROSAVROS από ότι φαίνετε δεν έχεις διαβάσει όλο το theard και γράφεις κάτι που έχει ξαναειπωθεί…θα σου συνιστούσα να διαβάσεις κάποιες απάντησης μου, αλλά δεν πιστεύω να μπεις στον κόπο. Όποτε της μπω εγώ στον κόπο να ξαν απαντήσω ξανά τα ίδια.
Το πι βασικό που έπρεπε να έχεις διαβάσει είναι το όνομα του theard, «ΚΟΛΩΝΟΥ 30» πριν κάποιο και καιρό λεγόταν «ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΚΟΛΩΝΟΥ 30 Α»
Εσύ όταν βλέπεις ένα τίτλο που λες να πάει το μυαλό ενός μέσου αναγνώστη….. στην μουνάρα κοπέλα που μπορεί να  είναι Φυλής ή Λιοσίων….νομίζω όχι…. Θα πάει το μυαλό του, στο συγκεκριμένο μαγαζί και στην συγκεκριμένοι κοπέλα – Κατερίνα (και πλέον στις συγκεκριμένες κοπέλες …Κατερίνα, Χριστίνα, Κλαούντια., Ούρσουλα). Όποτε ένα μέσος αναγνώστης περιμένει να δει εμπειρίες και άποψης ατόμων που έχουν επισκεφτεί τον χορό και τις κοπέλες. Ότι γράφονται καλά λόγια για την Κατερίνα δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό…Ότι μπορεί κάποιοι , ίσος και εγώ την βλέπουν σαν θεά δεν το θεωρώ ούτε αυτό κακό, θεωρώ κακό να μου κανείς μαθήματα ηθικής και να θέλεις να μου επιβάλεις την άποψη σου. Για το θέμα διαφήμισης, όπως σου είπα είσαι στο theard «ΚΟΛΩΝΟΥ 30», αυτό σημαίνει ότι γνωρίζεις το μαγαζί και δεν περιμένεις να το μάθεις….δεν σου ήρθε κάποια στιγμή η επιφοίτηση του Άγιου Πνεύματος και είπες ας δω αν αυτά που γράφουν είναι καλά σε εκείνο το threard…. Εσύ από την άλλη μας λες δεν την ξέρεις την κοπέλα και το μαγαζί …αλλά από την άλλη  έχεις άποψη.... μήπως λέω μήπως… κάτι βρωμάει σε αυτήν την υποθέσει…νομίζω ότι πολύ καταλαβαίνουν τι εννοώ… μήπως είσαι βαλτός. Θα χαρώ να μην είναι έτσι τα πράγματα και να μην είσαι κανένα τσιράκι από άλλο μαγαζί. Θα χαρώ ακόμα περισσότερο να επισκεφτείς το μαγαζί και να γράψεις την άποψη σου, θετική ή αρνητικοί, τεκμηριωμένη, με στοιχεία. Και να είσαι σίγουρος ο πρώτος που θα συμφωνήσω μαζί σου, θα είμαι εγώ.

Υ.Γ Μόνο ένα γλείψιμο ξέρω να κάνω καλά και σε αυτό δεν μιλάω….
Το να διαφωνείς με αυτά που γράφω είναι δικαίωμά σου,αλλά αυτά που λες ότι είμαι βαλτός είναι μπούρδες.Πότε έγινα;Σήμερα;Γιατί πρώτη φορά είναι που στέλνω κάτι για αυτό το θέμα.Και η καχυποψία έχει τα όριά της!
 

Επισκέπτης
Το να διαφωνείς με αυτά που γράφω είναι δικαίωμά σου,αλλά αυτά που λες ότι είμαι βαλτός είναι μπούρδες.Πότε έγινα;Σήμερα;Γιατί πρώτη φορά είναι που στέλνω κάτι για αυτό το θέμα.Και η καχυποψία έχει τα όριά της!
...Θα χαρώ ακόμα περισσότερο να επισκεφτείς το μαγαζί και να γράψεις την άποψη σου, θετική ή αρνητική, τεκμηριωμένη, με στοιχεία. Και να είσαι σίγουρος ο πρώτος που θα συμφωνήσω μαζί σου, θα είμαι εγώ.
 

Επισκέπτης
Προσωπικα αν ηταν μια απλη ιεροδουλη δεν θα με πειραζε,αλλα ειναι ιδιοκτητρια.Θανατος στα αφεντικα!!!
Πόλοι θα θέλανε αφεντικά σαν την Κατερίνα, πιστέψαμε… Κάποια πράγματα αν έχεις ένα στοιχειώδες επίπεδο δεν τα λες συναγωνιστή.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Τα επιπλέον προγράμματα είναι για μία εκτόνωση;
 

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.258
Like
0
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η εμπάθεια από ορισμένους για την Κατερίνα, την οποία δηλώνω εξ αρχής πως ΔΕΝ την γνωρίζω.
Κάποιοι έχουν μπερδευτεί.
Τα θετικά σχόλια ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ για το μαγαζί της....τα γράφουν όσοι την ξέρουν ή έχουν περάσει καλά εκεί....τι να γίνει δηλαδή ; Επειδή οι περισσότεροι γράφουν θετικά, πάει να πεί πως "γλύφουν ";
Η Κατερινα πάντως ποτέ δεν έκανε εδώ μέσα διαφήμιση, και είστε άδικοι απέναντι της.
Εγώ την συμπαθώ και μόνο για την ακομπλεξάριστη συμμετοχή της στο σάιτ....
Αν κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο δέχτηκε κάποια προτροπή ή έστω πρόταση ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ όσον αφορά το να πάει στο μαγαζί της μέσω του σάιτ (π.χ. με PM)....ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Δεν νομίζω να συνέβη ποτέ.
Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ;
Αν κάποιος πάει και δεν είναι ευχαριστημένος, ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....Και πρώτη απο όλους η Κατερίνα.

Κατερίνα : Ξέρεις πως οι περισσότεροι εδώ σε συμπαθούν, κι ας μην σε γνωρίζουμε όλοι.
Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Καχύποπτοι που βλέπουν συνομωσίες πίσω από τα πάντα....
Η απόφαση σου να πάψεις να ποστάρεις είναι λάθος.
 

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
1.006
Κριτικές
97
Like
4.780
Πόντοι
22.915
Κατερινάκι μια φορά έχουμε βρεθεί, αλλά νοιώθω να σε γνωρίζω χρόνια. Μη σταματάς λοιπόν. Όλοι σε στηρίζουμε και σ’ αγαπάμε.
Η φωνή σου χρειάζεται!!!!
 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
909
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
το να ανεχεσαι τους ανθρωπους,το να κρατας την καρδια σου ανοιχτη για τους αλλους-αυτο ειναι φιλελευθερο.οι καρδιες που ειναι ικανες για ευγενη φιλοξενια αναγνωριζονται απο τα πολλα κλειστα παραθυρα και παντζουρια-αφηνουν αδεια τα καλυτερα δωματια τους.Γιατι?Γιατι περιμενουν καλεσμενους με τους οποιους δε μπαινει θεμα ''ανοχης''
 

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Μηνύματα
88
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στο μόνο που την παραδέχομαι είναι ότι δε δέχεται αλλοδαπούς στο μπουρδέλο της.Από κει και πέρα με ενοχλεί να βλέπω τον καθένα να την γλύφει και να της συμπεριφέρεται λες και είναι μια "μικρή θεά".Και ποιά είναι η διαφορετική της συμπεριφορά;Ανοίγει πιο φιλικά τα πόδια από τις άλλες πουτάνες του Μεταξουργίου;
Ρε συ φίλε, γιατί μας απαγορεύεις να εκφραστούμε όπως θέλουμε, εσύ θα μας πεις τον τρόπο που θα γράφουμε; Έχεις πάει μαζί της ή απλά μας γράφεις θεωρίες και αερολογίες και απλά μας χαλάς το topic ; Αν έχεις πάει μαζί της γράψε μας την άποψη σου και άσε εμάς να λέμε ότι θέλουμε. Νομίζεις η Κατερίνα μας ξέρει ποιοί έιμαστε που γράφουμε εδώ; Έχουμε να κερδίσουμε κάτι νομίζεις;
Δηλαδή αν είμασταν σε φόρουμ για αυτοκίνητα και μπαίναμε στο θέμα σχετικά με τη Μερσέντες και γράφαμε πόσο ευχαριστημέμοι είμαστε με την ποιότητα των αυτοκινήτων Μερσέντες σε σχέση με τα άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά, τότε θα μας έλεγες ότι είμαστε ντήλερ της Μερσέντες; Δηλαδή σε αυτό το θέμα δεν πρέπει να γράφουμε τις εντυπώσεις μας για το σπίτι που αναφέρεται στον τίτλο; Πρέπει να μην γράφουμε καλά λόγια, γιατί ίσως υπάρχουν και άλλες καλές ιερόδουλες; (που όντως υπάρχουν, κανείς δε λέει το αντίθετο, βλέπε Ντενίζα, Χριστινάκι, κλπ.) Κούλαρε λοιπόν και άσε τον κόσμο να εκφραστεί όπως θέλει. Αν αυτό σε ενοχλεί μην μπεις ξανά σε αυτό το topic για να μην ξαναεκνευριστείς....Το μόνο που κατάφερες με αυτά που γράφεις έιναι να καταναλωθούν πολλές ανούσιες σελίδες σε αυτό το topic , χωρίς γνώμες και εμπειρίες από αυτό το σπίτι και τελικώς να μας την κάνει η Κατερίνα την συντροφιά της οποίας στο σαιτ, εκτιμούσαμε πάρα πολλοί εδω μέσα..........άντε λοιπόν να καταστρέψεις και κανένα άλλο topic...πήγαινε στης Ντενίζας, και εκεί καλά λόγια γράφουν.....Στημμένο θα είναι και εκείνο...άντε λοιπόν....καλή δουλειά....
 

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
652
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Exω ξαναγραψει καπου,οτι δεν ειναι καλο για το σαιτ να σταματουν να ποσταρουν ατομα που ειναι καιρο εδω μεσα (παλιοι δηλαδη) ασχετα εαν μερικες φορες διαφωνουν ή συμφωνουν με κατι μεταξυ τους. Το σαιτ εχει σκοπο την ανταλλαγη αποψεων και πληροφοριων.Τωρα βεβαια καποιοι θελουν να το χαλασουν αυτο και προσπαθουν να επιβαλλουν την γνωμη τους.....
Anyway εγω δεν εχω γνωρισει την Κατερινα, ελπιζω καποια στιγμη να το κανω αλλα εκτιμω το οτι ελεγε την γνωμη της στο σαιτ  αυτο. Ελπιζω να μην σταματησει να το κανει.
 

Επισκέπτης
Exω ξαναγραψει καπου,οτι δεν ειναι καλο για το σαιτ να σταματουν να ποσταρουν ατομα που ειναι καιρο εδω μεσα (παλιοι δηλαδη) ασχετα εαν μερικες φορες διαφωνουν ή συμφωνουν με κατι μεταξυ τους. Το σαιτ εχει σκοπο την ανταλλαγη αποψεων και πληροφοριων.Τωρα βεβαια καποιοι θελουν να το χαλασουν αυτο και προσπαθουν να επιβαλλουν την γνωμη τους.....
Anyway εγω δεν εχω γνωρισει την Κατερινα, ελπιζω καποια στιγμη να το κανω αλλα εκτιμω το οτι ελεγε την γνωμη της στο σαιτ   αυτο. Ελπιζω να μην σταματησει να το κανει.

Συναγωνιστή σύμφωνο μαζί σου. Και αυτό που έχω να πρωτινό ατού νεότερους μου είναι πρώτα να αποκτούν άποψη για ένα θέμα και μετά να γράφουν  ένα post. Όπως κάνω και εγώ… πρέπει να σέβομαι τους παλαιοτέρους μου γιατί δεν είναι οι μαλακές και εγώ ο έξυπνος που ανακάλυψα τον τροχό. Τώρα αν μερικοί θέλουν να στέλνουν post για να πάρουν γαλόνια (αστεράκια) μου θυμίζουν κάτι καραβανάδες στο στρατό που τους ενδιέφερε ποτέ θα περάσει ο καιρός να πάρουν τον βαθμό….μήπως πρέπει σε λίγο να αρχίσουμε να κτυπάμε και προσοχές…
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ποσο στοιχιζει το προγραμμα πριβε 1 ωρα?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom