Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παντως ειπα να νοικιαζει τα δωματια σε ζευγαρακια  :grin: :grin: :grin: :grin:.....

Επισκέπτης
Το συγκεκριμενο σπιτι επιτρεπει Πακιστανους και γενικα ξενους?

Επισκέπτης
Έλεος με την Κατερίνα και το μπουρδέλο της,λες και δεν υπάρχουν άλλα!Πολλή προπαγάνδα υπέρ της

Συμφωνω απολυτα.Πιστευω οτι οι περισοοτεροι δεν την εχουν δει.Προσωπικα πηγα μια φορα και εφυγα σαν βρεγμενη γατα.Μου την σπαει πολυ που για ολες υπαρχουν ασχημα σχολια και τα σεβονται οι αλλοι ενω για την Κατερινα ολοι την προσκυνανε και μολις παει καποιος να πει την γνωμη του πεταγονται ολοι να τον φανε.Αντε βρε βαλτε και ενα banner διπλα στο bourdela.com με το συγγεκριμενο σπιτι,φθηνοτερα θα σας ερθει.

Επισκέπτης
Πάλι καυγαδάκι μυρίζομαι... τι να σας πω ρε παιδιά, ο καθένας έχει την γνώμη του. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αντιπαράθεση "όχι αυτή είναι καλή", "όχι είναι χάλια κι είσαι μαλάκας που λες ότι είναι καλή", "εσύ είσαι μαλάκας γιατί είναι καλή", κτλ, κτλ.

Τι να σας πω... εγώ το βλέπω τελείως άκυρο. Ίσως επειδή δεν θα τσακωνόμουν ποτέ για γυναίκα, πόσο μάλλον για πουτάνα. Χαλαρώστε, ο καθένας έχει την γνώμη του και τα γούστα του.

Επισκέπτης
Συμφωνω απολυτα.Πιστευω οτι οι περισοοτεροι δεν την εχουν δει.Προσωπικα πηγα μια φορα και εφυγα σαν βρεγμενη γατα.Μου την σπαει πολυ που για ολες υπαρχουν ασχημα σχολια και τα σεβονται οι αλλοι ενω για την Κατερινα ολοι την προσκυνανε και μολις παει καποιος να πει την γνωμη του πεταγονται ολοι να τον φανε.Αντε βρε βαλτε και ενα banner διπλα στο bourdela.com με το συγγεκριμενο σπιτι,φθηνοτερα θα σας ερθει.
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες...οπως ειναι δικαιωμα του καθε μελους να λεει την αποψη του!

Επισκέπτης
Δεν τσακωνεται κανεις απλα λει αυτο που σκεφτεται.Ειναι μηπως κακο?
Και να σου πω και κατι αλλο που ξεφευγει απο το θεμα.Οταν το καλοκαιρι του 2006 ειδα το συγκεκριμενο site πιστευα οτι πισω απο αυτο βρισκονται οι ιδιοκτητες των σπιτιων στη Φυλης.Πιστευω οτι η σκεψη αυτη σου ερχεται πρωτη οταν βλεπεις το site αυτο.Ασχετο που δεν ισχυει.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια…
Επιτελους η ανακαινηση τελειωσε και το λεω με ανακουφιση
γιατί τοσες μερες ειχα χασει τον υπνο μου…
Πολύ αγχος…
Ευχομαι οσοι το επισκεφτειτε να είναι αξιο αναλογα με
τις προσδοκιες σας και θα προσπαθησω κι εγω από την
μερια μου να υπαρχει και ανανεωση προσωπων παροχης
υπηρεσιων..
Οι τιμες και φυσικα δεν αλλαζουν παραμενουν οι ιδιες..
Απλη επισκεψη στην τιμη των 20 γιουρο..
Τωρα για τους απαιτητικους ..
προσαρμοζονται προγραμματα του τεταρτου και μισαωρου.
50 γιουρο,και 100 γιουρο,αντιστοιχα…
Να σημειωσω ότι αυτό ισχυε και από πριν , όπως και σε πολλά
μαγαζια εκτος από το δικο μου…
Το αναφερω απλά,επειδη το εφερε η κουβεντα και απλά να το μαθουν
οσοι δεν το γνωριζαν…
Μακια σε ολους…!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χαλαρωστε …
Ετσι κι αλλιως τα λεφτα..από την δικη μου τσεπη
βγαινουν για να φτιαχνω πράγματα…
Κι εκτος αυτου..κανενας δεν σας τραβαει με το ζορι
για να ερθετε σε μενα..ούτε περνατε από εξετασεις για να σας δεχτω..
Ο κάθε ενας κανει την δουλεια του όπως αυτος νομιζει
καλυτερα…
Ισχυει και για μενα..και για ολους σας…

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κατερινα δωσε κωλο στο λαο, οχι αλλα μισαωρα!!!

Δεν μιλαω προσωπικα για εσενα, αλλα μια κοπελα εστω να κανει πρωκτικο! Αφου σε ολες αρεσει ρε πουστη!

Επισκέπτης
Ο κάθε ενας κανει την δουλεια του όπως αυτος νομιζει
καλυτερα…
Ισχυει και για μενα..και για ολους σας…

Συμφωνω απολυτα.

Αν δεν το ελεγε αυτο η Κατερινα τι θα λεγατε?

Επισκέπτης
Μόνο που δεν την  έχουν βγάλει εθνική πουτάνα!Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα,δεν την ξέρω και πραγματικά της εύχομαι ό,τι καλύτερο,αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνέχεια άτομα να την γλύφουν και να την παρουσιάζουν ως κάτι τέλειο,ενώ για μουνάρες σε άλλα <<πολιτιστικά κέντρα>> βρίσκουν κάτι απίστευτα μειονεκτήματα.Η υπερπροβολή πολλές φορές έχει περισσότερο αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μόνο που δεν την  έχουν βγάλει εθνική πουτάνα!Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα,δεν την ξέρω και πραγματικά της εύχομαι ό,τι καλύτερο,αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνέχεια άτομα να την γλύφουν και να την παρουσιάζουν ως κάτι τέλειο,ενώ για μουνάρες σε άλλα <<πολιτιστικά κέντρα>> βρίσκουν κάτι απίστευτα μειονεκτήματα.Η υπερπροβολή πολλές φορές έχει περισσότερο αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.

Καλά μεγάλε...
Τράβα να δεις την απόδοσή της και τη
συμπεριφορά της από το σαλόνι, μέχρι το δωμάτιο
και μετά μου λες!!

Επισκέπτης
Προσωπικα αν ηταν μια απλη ιεροδουλη δεν θα με πειραζε,αλλα ειναι ιδιοκτητρια.Θανατος στα αφεντικα!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Προσωπικα αν ηταν μια απλη ιεροδουλη δεν θα με πειραζε,αλλα ειναι ιδιοκτητρια.Θανατος στα αφεντικα!!!

Που κολλάει αυτό;;
Εάν ήσουν αφεντικό, το ίδιο σύνθημα θα έλεγες;;
χαχαχα :)

Επισκέπτης
Μακρυά η πολιτική από το σάιτ
Καλά μεγάλε...
Τράβα να δεις την απόδοσή της και τη
συμπεριφορά της από το σαλόνι, μέχρι το δωμάτιο
και μετά μου λες!!
Τί το ιδιαίτερο έχει η συμπεριφορά της;Σου παίρνει πιο στοργική πίπα από τις άλλες ιερόδουλες;

Επισκέπτης
Ποτε δεν θα γινω αφεντικο.

Δεν μου απανταει κανεις για τις νεες τιμες?

Αμα στο ελεγε αυτο η τσατσα τι θα ελεγες?

Και κατι αλλο μονο οταν δουλευει η Κατερινα δεν επιτρεπονται ξενοι.

Επισκέπτης
αμαν πια με αυτο το κομπλεξ ορισμενων!!αντι να πειτε μπραβο που εφτιαξε ενα πολυ ομορφο μαγαζι ,καθαρο ,που σεβεται τον πελατη ,καθεστε και βγαζετε μια χολη ανευ προηγουμενου !!η κατερινα τοσο καιρο στο σαιτ ουδεποτε εκανε διαφημιση για το μαγαζι της και ουτε εχει αναγκη να το κανει!πηγαινε λοιπον ψωλοσαυρε στα αλλα μαγαζια του μεταξουργειου και ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου....καθεστε και παραπονιεστε οτι καποιες ιεροδουλες δεν σεβονται τον πελατη ,και μολις εμφανιστει καποια που σεβεται ,την κραζετε και απο πανω!!αποφασιστε τι θελετε επιτελους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom