Επισκέπτης
εγω παντως ειπα να νοικιαζει τα δωματια σε ζευγαρακια .....
εγω παντως ειπα να νοικιαζει τα δωματια σε ζευγαρακια .....
Το συγκεκριμενο σπιτι επιτρεπει Πακιστανους και γενικα ξενους?
Έλεος με την Κατερίνα και το μπουρδέλο της,λες και δεν υπάρχουν άλλα!Πολλή προπαγάνδα υπέρ της
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες...οπως ειναι δικαιωμα του καθε μελους να λεει την αποψη του!Συμφωνω απολυτα.Πιστευω οτι οι περισοοτεροι δεν την εχουν δει.Προσωπικα πηγα μια φορα και εφυγα σαν βρεγμενη γατα.Μου την σπαει πολυ που για ολες υπαρχουν ασχημα σχολια και τα σεβονται οι αλλοι ενω για την Κατερινα ολοι την προσκυνανε και μολις παει καποιος να πει την γνωμη του πεταγονται ολοι να τον φανε.Αντε βρε βαλτε και ενα banner διπλα στο bourdela.com με το συγγεκριμενο σπιτι,φθηνοτερα θα σας ερθει.
Χαλαρωστε …Συμφωνω απολυτα.Πιστευω οτι οι περισοοτεροι δεν την εχουν δει.Προσωπικα πηγα μια φορα και εφυγα σαν βρεγμενη γατα.Μου την σπαει πολυ που για ολες υπαρχουν ασχημα σχολια και τα σεβονται οι αλλοι ενω για την Κατερινα ολοι την προσκυνανε και μολις παει καποιος να πει την γνωμη του πεταγονται ολοι να τον φανε.Αντε βρε βαλτε και ενα banner διπλα στο bourdela.com με το συγγεκριμενο σπιτι,φθηνοτερα θα σας ερθει.
Ο κάθε ενας κανει την δουλεια του όπως αυτος νομιζει
καλυτερα…
Ισχυει και για μενα..και για ολους σας…
Τωρα για τους απαιτητικους ..
προσαρμοζονται προγραμματα του τεταρτου και μισαωρου.
50 γιουρο,και 100 γιουρο,αντιστοιχα…
Να σημειωσω ότι αυτό ισχυε και από πριν , όπως και σε πολλά
μαγαζια εκτος από το δικο μου…
Μόνο που δεν την έχουν βγάλει εθνική πουτάνα!Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα,δεν την ξέρω και πραγματικά της εύχομαι ό,τι καλύτερο,αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνέχεια άτομα να την γλύφουν και να την παρουσιάζουν ως κάτι τέλειο,ενώ για μουνάρες σε άλλα <<πολιτιστικά κέντρα>> βρίσκουν κάτι απίστευτα μειονεκτήματα.Η υπερπροβολή πολλές φορές έχει περισσότερο αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.Συμφωνω απολυτα.Πιστευω οτι οι περισοοτεροι δεν την εχουν δει.Προσωπικα πηγα μια φορα και εφυγα σαν βρεγμενη γατα.Μου την σπαει πολυ που για ολες υπαρχουν ασχημα σχολια και τα σεβονται οι αλλοι ενω για την Κατερινα ολοι την προσκυνανε και μολις παει καποιος να πει την γνωμη του πεταγονται ολοι να τον φανε.Αντε βρε βαλτε και ενα banner διπλα στο bourdela.com με το συγγεκριμενο σπιτι,φθηνοτερα θα σας ερθει.
Μόνο που δεν την έχουν βγάλει εθνική πουτάνα!Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα,δεν την ξέρω και πραγματικά της εύχομαι ό,τι καλύτερο,αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνέχεια άτομα να την γλύφουν και να την παρουσιάζουν ως κάτι τέλειο,ενώ για μουνάρες σε άλλα <<πολιτιστικά κέντρα>> βρίσκουν κάτι απίστευτα μειονεκτήματα.Η υπερπροβολή πολλές φορές έχει περισσότερο αρνητικά παρά θετικά αποτελέσματα.
Προσωπικα αν ηταν μια απλη ιεροδουλη δεν θα με πειραζε,αλλα ειναι ιδιοκτητρια.Θανατος στα αφεντικα!!!
Μακρυά η πολιτική από το σάιτΠροσωπικα αν ηταν μια απλη ιεροδουλη δεν θα με πειραζε,αλλα ειναι ιδιοκτητρια.Θανατος στα αφεντικα!!!
Τί το ιδιαίτερο έχει η συμπεριφορά της;Σου παίρνει πιο στοργική πίπα από τις άλλες ιερόδουλες;Καλά μεγάλε...
Τράβα να δεις την απόδοσή της και τη
συμπεριφορά της από το σαλόνι, μέχρι το δωμάτιο
και μετά μου λες!!
Τωρα για τους απαιτητικους ..
προσαρμοζονται προγραμματα του τεταρτου και μισαωρου.
50 γιουρο,και 100 γιουρο,αντιστοιχα…
Να σημειωσω ότι αυτό ισχυε και από πριν , όπως και σε πολλά
μαγαζια εκτος από το δικο μου…