You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καλιμεριζο ολουσ τουσ χιστες του bourdela.co m!!!ολοι τιν μπουρδελοκοινοτιτα που αγονιζετε ματαιοδοξα εναντια στις ατακτες πορνες και στα πονιρα οικιματα τις μπουρδελιαρας αθινας μας!
ιστερα απο ενα αποκαλιπτικο ρεπορταζ γεματο απο καυλα,σας αφιερονο σε ολουσ εσας τισ ακολουθες φωτογραφιες απο τον εκσιχρονισμενο οικο τισ θειας κατερινας!ο χορος ειναι κατι το αδιανοιτο για τιν περιοχι..ειναι ενα ιπερπολιτελεστατο κοκινοστιτο με οραια ατμοσφαιρα στα δοματια και γενικα ρομαντικα,αισθισιακα χροματα που κατακλιζουν το πονιρο οικιμα...πραγματικα μασ εντιποσιασε το ανακαινισμενο οικιμα που περνι διευθινσι κολονου 30α,το κοκινοσπιτο τις κατερινας μασ κατεπλιξε και τορα πια ο χορος ανετα σε πειθει για ενα χορο στουντιο πεντακαθαρο και ανευ βρομιας και δισοδιας...οσο για τις κοπελες οι περισοτεροι τισ γνοριζετε!και ειναι και αναλογες με τα γουστα του καθε ψολαρετζου!οποτε δε θα μιλισω για αυτες!καλιτερα να το κρινει ο καθε καυλιαρις μονος του αναλογος τισ καυλες και τα γουστα του!
ι θεια κατερινα λοιπον μασ προσεφερε ποτα και φαγιτο για το καλοριζικο του μαγαζιου και μασ εφτιαξε με τιν μπουρδελομουσικουλα τις και τιν παντα καλι τις διαθεσι!παρτε λοιπον μια γευσι απο κολονου 30α!
οι κριτικες δικες σας χιστες μου!πιτσιλιστε καλιαριδες!!!!!!!!!!
ιστερα απο ενα αποκαλιπτικο ρεπορταζ γεματο απο καυλα,σας αφιερονο σε ολουσ εσας τισ ακολουθες φωτογραφιες απο τον εκσιχρονισμενο οικο τισ θειας κατερινας!ο χορος ειναι κατι το αδιανοιτο για τιν περιοχι..ειναι ενα ιπερπολιτελεστατο κοκινοστιτο με οραια ατμοσφαιρα στα δοματια και γενικα ρομαντικα,αισθισιακα χροματα που κατακλιζουν το πονιρο οικιμα...πραγματικα μασ εντιποσιασε το ανακαινισμενο οικιμα που περνι διευθινσι κολονου 30α,το κοκινοσπιτο τις κατερινας μασ κατεπλιξε και τορα πια ο χορος ανετα σε πειθει για ενα χορο στουντιο πεντακαθαρο και ανευ βρομιας και δισοδιας...οσο για τις κοπελες οι περισοτεροι τισ γνοριζετε!και ειναι και αναλογες με τα γουστα του καθε ψολαρετζου!οποτε δε θα μιλισω για αυτες!καλιτερα να το κρινει ο καθε καυλιαρις μονος του αναλογος τισ καυλες και τα γουστα του!
ι θεια κατερινα λοιπον μασ προσεφερε ποτα και φαγιτο για το καλοριζικο του μαγαζιου και μασ εφτιαξε με τιν μπουρδελομουσικουλα τις και τιν παντα καλι τις διαθεσι!παρτε λοιπον μια γευσι απο κολονου 30α!
οι κριτικες δικες σας χιστες μου!πιτσιλιστε καλιαριδες!!!!!!!!!!
γαμαει!
Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πω παιδιά γαμώ τις ανανεώσεις! Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο, όμως μετά τις φωτο και τόσα σχόλια για την Κατερίνα, όταν επανέλθει θα πάω οπωσδήποτε!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Ντρέπεσαι να χύσεις εκεί μέσα!
Επισκέπτης
Έλεος με την Κατερίνα και το μπουρδέλο της,λες και δεν υπάρχουν άλλα!Πολλή προπαγάνδα υπέρ της!
Έλεος με την Κατερίνα και το μπουρδέλο της,λες και δεν υπάρχουν άλλα!Πολλή προπαγάνδα υπέρ της!
Πολλά μπουρδέλα υπάρχουν... αλλά ΛΙΓΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ!
Κι επί πλέον, συμμετέχει στο site, ενημερώνεται και βελτιώνεται... απόδειξη η ριζική ανακαίνηση του οίκου της... γι' αυτό λοιπόν νομίζω ότι αξίζει την ανάλογη υποστήριξη όλων μας!!!
Ενταξει ρε παιδια μην κατακρινετε....ειναι πολυ ωραιος χωρος αν και εχω να παω χρονια σε ..ρδελο αλλα γενικα δινει την αισθηση του studio. Πολυ ωραιο Κατερινακι αντε και καλες δουλειες καποια στιγμη θα περασω και εγω....ειδικα τωρα τον Αυγουστο που η ΑΘηνα ηρεμει λιγακι.
christofer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2007
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
ΜΠΡΑΒΟ τέλειος χώρος είναι απίστευτα προσεγμένος μς σεβασμό στον πελάτη
Άντε καλές δουλείες Κατερινάκι και να φέρεις και καλό υλικό έτσι… μην ρίξουμε το επίπεδο εκεί.
Άντε καλές δουλείες Κατερινάκι και να φέρεις και καλό υλικό έτσι… μην ρίξουμε το επίπεδο εκεί.
Επισκέπτης
+1000000000000000Πολλά μπουρδέλα υπάρχουν... αλλά ΛΙΓΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ!
Κι επί πλέον, συμμετέχει στο site, ενημερώνεται και βελτιώνεται... απόδειξη η ριζική ανακαίνηση του οίκου της... γι' αυτό λοιπόν νομίζω ότι αξίζει την ανάλογη υποστήριξη όλων μας!!!
Επισκέπτης
ειναι πραγματικα το μπουρδελο του 21ου αιωνα!!!!!!!!!!!χεχε!!!ακραια εξελιξι!
Επισκέπτης
Ελπίζω μόνο να μην πέσει η διαφορά στην τιμή προς τον "καταναλωτή" (όπως γίνεται πάντα σε όλες τις δουλειές!!!). ;)
Επισκέπτης
μιν ντρεπεσε πουτσαρα μου!το πιτσιλισμα δεν ειναι ντροπι!χεχε!!!!ειναι τροπος ζοις!Ντρέπεσαι να χύσεις εκεί μέσα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 43