Και κατι για τον Andras37Athina…
Βασικα δεν μ’ενοχλει η επιμονη και χαριτωμενη κοντριτσα
που εχουμε ανοιξει εμεις οι 2.
Εφόσον μου πέφτει λόγος, σε διαβεβαιώ ότι ουδεμία κόντρα έχω ποτέ μου ανοίξει με σένα. Συνήθως, γράφω πάνω σε σχόλια οποιουδήποτε άλλου, πλην των δικών σου. Και γράφω σε πολλά threads του forum, όχι μόνο σε αυτό.
Κατά τ' άλλα, μπράβο σου που παραδέχεσαι πώς έχεις ανοίξει επίμονη και χαριτωμένη κόντρα εσύ μαζί μου. Θαρραλέα παραδοχή, αν και αλλόκοτη, καθώς, δεν έχεις να μοιράσεις μαζί μου, τίποτα. Ούτε χρήματα, ούτε πελάτες.
Αφου έρχονται στιγμες που ανησυχω επειδη περνανε πολλά ποστ
χωρίς να έχεις κανει αισθητη την παρουσια σου…
Και ξαφνικα ανακουφιζομαι όταν σε βλεπω να ποσταρεις
με το συνηθισμενο πικροχολο υφος σου…
Θαρραλέα και η παραδοχή σου επίσης, ότι κάθεσαι και ψάχνεις εάν και πότε έχω γράψει. Με κολακεύεις. Μην ψάχνεις όμως τόσο συστηματικά, διότι, γράφω μόνο, όποτε βρω τον χρόνο, την όρεξη και όποτε νιώσω πώς κάτι είναι τόσο εξώφθαλμο που αξίζει να το σχολιάσεις.
Σε σχέση με το πικρόχολο ύφος, μάλλον μπερδεύεις την ευθύτητα ενός αγνώστου που σε εκτιμά ακριβώς γι' αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις, με την υποκρισία και τα φληναφήματα οποιουδήποτε θα γούσταρε να χαριεντίζεται μαζί σου, να έχει την εύνοιά σου, ή, άντε, να εξασφαλίσει καμία ειδική μεταχείριση εκεί όπου εργάζεσαι.
Σου υποσχομαι ότι δεν θα κανω καμια δυνατη προσπαθεια για να σε
πεισω να αλλαξεις την συμπεριφορα σου απέναντι μου,
γιατί τοτε θα χασω ολο μου το ενδιαφερον ψαχνοντας απεγνωσμενα
τις σελιδες και να μην βλεπω τον απαραδεκτο και απροσαρμοστο σου λογο..
Θα κάνεις πολύ καλά να μην αλλάξεις την στάση μου απέναντί σου, διότι, είναι η στάση ενός ανθρώπου που πραγματικά σε σέβεται και σε εκτιμά για ότι έχεις επιλέξει με πολλή συνέπεια να υπηρετήσεις: την ερωτική, ίσως και συναισθηματική ανακούφιση, τόσων πολλών καλών συμπαθών φίλων. Ο απαράδεκτος και απροσάρμοστος λόγος μου συνήθως είναι παραδομένος και προσαρμοσμένος στις απίστευτες αγιογραφίες που σε παρουσιάζουν κάτι μεταξύ της Ιωάννας της Λωραίννης, και της Μητέρας Τερέζας.
Θελω να συνεχισεις ετσι,δυναμικα,με τον δικο σου μοναδικο τροπο
μιας και καταφερνεις να με βγαζεις πολλες φορες από την πληξη
και την μονοτονια μου…
Είναι μελαγχολικό ότι πλήττεις και μονοτονείς. Συμβαίνει όταν εργάζεσαι και είσαι η βασίλισσα της ηδονής τόσων ανδρών, ή τις ώρες που μένεις μόνη με τον εαυτό σου;
Πάντως, δεν σκοπεύω να συνεχίσω, για ένα και μοναδικό λόγο. Όπως σου 'γραψα παραπάνω, μάλλον είχα εκτιμήσει λανθασμένα την αντίληψη καιτην κρίση σου.
Σ’ευχαριστω πολύ για όλα…
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…!!!
Αυτό, δε γίνεται. Ανήκεις σε όλους και όχι σε έναν.
Αντί για κάτι εξίσου μελοδραματικό, εγώ θα σε χαιρετίσω με το κλασσικό σλόγκαν Live your Myth in Greece.
Υ.Γ.: Οι γνωστοί Λανσελότοι μην μπουν στη βάσανο να επιτεθούν, ένας-ένας, ή όλοι μαζί. Ο δράκος απουσιάζει.