Αν και νέος πιστεύω ότι μπορώ να εκφράσω την προσωπική μου άποψη επί όσων έχουν λεχθεί επί του συγκεκριμένου οίκου. Όσοι βρίζουν και μιλούν υποτιμητικά για τις γυναίκες αυτές έχουν στην πραγματικότητα προβλήματα με τον εαυτό τους και σίγουρα με τη σχέση τους με τους άλλους. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να τις κρίνει για τις υπολογές τους και ούτε να κρίνει όσους γουστάρουν να τις πληρώνουν για τις εκάστοτε υπηρεσίες τους. Τέλος θα ήθελα να ζητήσω από την Κατερίνα ή οποία είναι το corpus και το animus της συγκεκριμένης σελίδας να συνεχίσει να μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της και να χαλαρώνει από τα ζόρια της δουλειάς της και να μην μασάει από τον κάθε τυχάρπαστο που προσπαθεί να φανεί ανώτερος μέσα από την ανωνυμία του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σημερα 21.00 πηγα στο Μεταξουργειο για την Ειρηνη στο Κολωνου 27Β αλλα δεν ηταν ετσι πηγα απεναντι στο 30Α στο σπιτι τησ Κατερινας.Με την ευκαιρια αν ηταν εκει να της ζηταγα και προσωπικα συγγνωμη.
Μπηκα μεσα το σπιτι ανακαινισμενο αλλα το πατωμα ειχε χαρακιες και γενικα οχι αλλαγμενο.Παντως γενικα ωραιος ο χωρος υποδοχης.
Η τσατσα βγαινει και λεει 20 ευρω(ουτε 50,ουτε 100,ουτε 200) πιπα,πισσοκωλλητο και ελευθερα πιασηματα.Βγαινει η κοπελα η οποια ηταν του γουστου μου.Μελαγχροινη,νομιζω γυρω στα 30-35, με μπουκλε μακρια μαλλια,πολλα πιασηματα και σχετικα οχι πολυ αδυνατη.Βγηκε με ασπρο φορεματακι πολυ καλο.Ωραια λεω και μπαινω.Η τσατσα ευγενεστατη.Το δωματιο πολυ πορτοκαλι πολλα μαξιλαρια και το στρωμα πολυ μαλακο.Το κρεβατι δεν ετριζε.Επικινδυνη ξυλινη επενδυση.Απο υγειονομικης πλευρας αψογα.Αλλα πολλυ κρυο.
Η κοπελα,ονομα δεν μου ειπε ουτε και ρωτησα,φιλικη φιλοτιμη και χαμογελαστη,βεβαια δεν ειχε το χαμογελο της Colgate.Στο κρεβατι πιπα πανω του μεσου ορου αλλα ολα τα λεφτα τα πιασηματα της,τα ξυρισμενα ποδια της και το στηθος της.Σχετικα ανεση χρονου.Μετα στα τεσσαρα οπου ειχε καλη συμμετοχη και πολυ ωραια θεα.Προσωπικα μου αρεσε πολυ και πιστευω θα αρεσει σε οποιον αρεσουν οι γυναικες με μεσογειακη ομορφια,πολλα πιασηματα και με καλη συμμετοχη.
Συνολικα δεν ενθουσιασθηκα αλλα για τα 20 ευρω καλα ηταν η ακομα και 30 καλα θα ηταν,50 και 100 ομως οχι.Παντως καθησε πανω απο 5-7 λεπτα και ηταν και Σαββατο.
Οποιος ξερει ας γραψει πως την λεγαν την κοπελα και ποτε δουλευει.Λογικα τις καθημερινες η αποδοση της θα ειναι καλυτερη.
Μπηκα μεσα το σπιτι ανακαινισμενο αλλα το πατωμα ειχε χαρακιες και γενικα οχι αλλαγμενο.Παντως γενικα ωραιος ο χωρος υποδοχης.
Η τσατσα βγαινει και λεει 20 ευρω(ουτε 50,ουτε 100,ουτε 200) πιπα,πισσοκωλλητο και ελευθερα πιασηματα.Βγαινει η κοπελα η οποια ηταν του γουστου μου.Μελαγχροινη,νομιζω γυρω στα 30-35, με μπουκλε μακρια μαλλια,πολλα πιασηματα και σχετικα οχι πολυ αδυνατη.Βγηκε με ασπρο φορεματακι πολυ καλο.Ωραια λεω και μπαινω.Η τσατσα ευγενεστατη.Το δωματιο πολυ πορτοκαλι πολλα μαξιλαρια και το στρωμα πολυ μαλακο.Το κρεβατι δεν ετριζε.Επικινδυνη ξυλινη επενδυση.Απο υγειονομικης πλευρας αψογα.Αλλα πολλυ κρυο.
Η κοπελα,ονομα δεν μου ειπε ουτε και ρωτησα,φιλικη φιλοτιμη και χαμογελαστη,βεβαια δεν ειχε το χαμογελο της Colgate.Στο κρεβατι πιπα πανω του μεσου ορου αλλα ολα τα λεφτα τα πιασηματα της,τα ξυρισμενα ποδια της και το στηθος της.Σχετικα ανεση χρονου.Μετα στα τεσσαρα οπου ειχε καλη συμμετοχη και πολυ ωραια θεα.Προσωπικα μου αρεσε πολυ και πιστευω θα αρεσει σε οποιον αρεσουν οι γυναικες με μεσογειακη ομορφια,πολλα πιασηματα και με καλη συμμετοχη.
Συνολικα δεν ενθουσιασθηκα αλλα για τα 20 ευρω καλα ηταν η ακομα και 30 καλα θα ηταν,50 και 100 ομως οχι.Παντως καθησε πανω απο 5-7 λεπτα και ηταν και Σαββατο.
Οποιος ξερει ας γραψει πως την λεγαν την κοπελα και ποτε δουλευει.Λογικα τις καθημερινες η αποδοση της θα ειναι καλυτερη.
παιδια εγω οταν ειδα τις φωτογραφιες μετα την ανακαινιση τρελαθηκα, ειναι πολυ ομορφο και γουστοζικο.
μπραβο κατερινα, enhorabuena senorita, αξιζεις πολλα!!!
ελεγα να περασω αυτη τη βδομαδα ή την επομενη καθημερινη μερα κατα τις 20.30 περιπου. ελπιζω να σε βρω εκει.
Και παλι μπραβο
μπραβο κατερινα, enhorabuena senorita, αξιζεις πολλα!!!
ελεγα να περασω αυτη τη βδομαδα ή την επομενη καθημερινη μερα κατα τις 20.30 περιπου. ελπιζω να σε βρω εκει.
Και παλι μπραβο
Χωρις να εχω παει ποτε με την κατερινα...ουτε καν την εχω δει για να λεω την αληθεια... εχω να πω ενα πραγμα...η γυναικα αυτη εδω μεσα δεν ειναι ανωνυμη κατι το οποιο ειναι πολυ σημαντικο γιατι σε οτι λεει βαζει απο πισω και ενα προσωπο.Ολοι οι αλλοι η τουλαχιστον οι περισσοτεροι υποθετω ειμαστε ανωνυμοι που σημαινει οτι ο καθενας λεει την παπαριτσα του και μετα παιζει κρυφτουλι πισω απο τον υπολογιστη του.Οποτε απο αυτην και μονο την αποψη οτι και να πει η κατερινα αξιζει τουλαχιστον την δεουσα σημασια...ειδικα απο τους δειλους που το παιζουν μαγκες πισω απο τα πληκτρολογια τους!τετοιου ειδους μαγκες χορτασαμε παιδια.Τετοιοι πανε και στα γηπεδα...αλλα εκει παιζουν κρυφτουλι πισω απο τον οχλο και την μαζα.Δεν θελω να παρεξηγηθω και να νομιζει καποιος/α οτι μιλαω γιαυτον/ην.Απλα ειχα μια σκεψη επι του θεματος και την εγραψα.Δεν θα μπω σε καμια διαδικασια πληκτρολογοτσακωμου με καποιον που θα εχει την μυγα και θα νομιζει οτι μιλαω γιαυτον!Απλα ειναι καλο να μην ξεχναμε οτι καποιοι εδω μιλανε με προσωπο και καποιοι αλλοι με γελεια nicks οπως ας πουμε το...Rdelos!
Επισκέπτης
Σημερα 21.00 πηγα στο Μεταξουργειο για την Ειρηνη στο Κολωνου 27Β αλλα δεν ηταν ετσι πηγα απεναντι στο 30Α στο σπιτι τησ Κατερινας.Με την ευκαιρια αν ηταν εκει να της ζηταγα και προσωπικα συγγνωμη.
Μεγάλε την επικίνδυνοι ξύλινη επένδυση που την βρήκες; Πες μας και εμάς για να προσέχουμε….Μήπως είσαι λουστράς και θέλεις να φτιάξεις το πάτωμα…για να γαμήσεις πήγες ή για να βγάλεις κανένα μεροκάματο; Για το κρύο έχεις δίκιο, φταίει το air-condition…
Λες να συμβεί το μοιραίο? Να περπατάς και να σπάσει το πάτωμα?Επικινδυνη ξυλινη επενδυση.
"Σπάσαν τα πατώματα που δεν τα περπάτησες..."
Πέρα απ'την πλάκα καλορίζικο Κατερίνα!!
Επισκέπτης
Συναγωνιστή συμφωνώ μαζί σου, τα λες πολύ σωστά. Η Κατερίνα είναι το μόνο άτομο που λέει την άποψη της και ξέρεις την ίδια στιγμή που θα την βρεις, σε αντίθεση με σχεδόν όλους μας που κρυβόμαστε πίσω από την ασφαλή ανωνυμία, που μας παρέχει το site, και πολλές φορές πιστεύω όχι ηθελημένα…Άρα σίγουρα η γνώμη και η άποψη, ενός ατόμου σαν την Κατερίνα μετράει πολύ περισσότερο, από την παπαριά που θα πετάξει ένας Χ κομητίσκος ενός thead. Για αυτό θεωρώ ότι είναι υγείες για το site να ποστάρουν άτομα σαν την Κατερίνα, και το site να τους δίνει την δυνατότητα να μπορούν να το κάνουν … Και να μην γίνονται έρμαια στην παπαρολόγια του κάθε πραγματικά άσχετου. Τώρα για των συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι δεν είναι τόσο αθώα όπως φαίνεται…Τσακώθηκε με την Κατερίνα, μετά πήγε στο μαγαζί να πει συγγνώμη….και πέτυχε την χ κοπέλα που δούλευε για πρώτη φορά, βρήκε το μαγαζί με ατέλειες (…το πάτωμα δεν ήταν καλά τριμμένο και είχε γραμμές, το στρώμα μαλακό, και η επικίνδυνοι ξύλινη επένδυση… που ακόμα περιμένω να μου πει που την είδε)…η κοπέλα το ανέβαζε το μαγαζί … και ήταν ο μοναδικός λόγος που θα ξαναπήγανε….Που τα πουλάει αυτά….για τίποτα μαλακές μας έχει περάσει, σε τι κοινό νομίζει ότι απευθύνετε…. Δεν δέχομαι με τίποτα να μου προσβάλουν την νοημοσύνη μου με τέτοιο μηδαμινό τρόπο, όπως ούτε και την νοημοσύνη όλων μας εδώ.Χωρις να εχω παει ποτε με την κατερινα...ουτε καν την εχω δει για να λεω την αληθεια... εχω να πω ενα πραγμα...η γυναικα αυτη εδω μεσα δεν ειναι ανωνυμη κατι το οποιο ειναι πολυ σημαντικο γιατι σε οτι λεει βαζει απο πισω και ενα προσωπο.Ολοι οι αλλοι η τουλαχιστον οι περισσοτεροι υποθετω ειμαστε ανωνυμοι που σημαινει οτι ο καθενας λεει την παπαριτσα του και μετα παιζει κρυφτουλι πισω απο τον υπολογιστη του.Οποτε απο αυτην και μονο την αποψη οτι και να πει η κατερινα αξιζει τουλαχιστον την δεουσα σημασια...ειδικα απο τους δειλους που το παιζουν μαγκες πισω απο τα πληκτρολογια τους!τετοιου ειδους μαγκες χορτασαμε παιδια.Τετοιοι πανε και στα γηπεδα...αλλα εκει παιζουν κρυφτουλι πισω απο τον οχλο και την μαζα.Δεν θελω να παρεξηγηθω και να νομιζει καποιος/α οτι μιλαω γιαυτον/ην.Απλα ειχα μια σκεψη επι του θεματος και την εγραψα.Δεν θα μπω σε καμια διαδικασια πληκτρολογοτσακωμου με καποιον που θα εχει την μυγα και θα νομιζει οτι μιλαω γιαυτον!Απλα ειναι καλο να μην ξεχναμε οτι καποιοι εδω μιλανε με προσωπο και καποιοι αλλοι με γελεια nicks οπως ας πουμε το...Rdelos!
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Το παιδί είπε μια άποψη την οποία έστω και αν δεν συμφωνούμε πρέπει να τη σεβαστούμε...
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι "προστάτες" και κάτι "παλικαράκια" που απειλούν κάποιον επειδή έχει διαφορετική γνώμη με αυτούς....
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι "προστάτες" και κάτι "παλικαράκια" που απειλούν κάποιον επειδή έχει διαφορετική γνώμη με αυτούς....
Από πότε είναι άποψη το λές σε μια εκδιδόμενη γυναίκα πόσο πουτάνα είσαι, είναι θέμα παιδίας, κουλτούρας και πολιτσιμού το να σέβεσαι τον άλλον. Η ελευθερία της γνώμης δεν είναι απεριόριστη, αντιθέτως διατάξεις συνταγματικής ισχύως προστατεύουν την προσωπικότητα και θέτουν φραγμούς στον καθένα από εμάς, πολύ δε περισσότερο όταν εκφράζονται μέσα από την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτιο.
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Από πότε είναι άποψη το λές σε μια εκδιδόμενη γυναίκα πόσο πουτάνα είσαι, είναι θέμα παιδίας, κουλτούρας και πολιτσιμού το να σέβεσαι τον άλλον. Η ελευθερία της γνώμης δεν είναι απεριόριστη, αντιθέτως διατάξεις συνταγματικής ισχύως προστατεύουν την προσωπικότητα και θέτουν φραγμούς στον καθένα από εμάς, πολύ δε περισσότερο όταν εκφράζονται μέσα από την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτιο.
Συμφωνώ 100% μαζί σου φίλε μου, και για αυτό πρέπει κάποιες φορές να προσέχουμε τι λέμε...άλλωστε δεν έχω καταλάβει πιο το νόημα να τσακωνόμαστε μέσα από ένα forum για τέτοια θέματα
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Χαίρομαι. Απλά όλα όσα έχουν λεχθεί με παρακίνησαν να υπερασπιστώ μια κοπέλα που χωρίς να την γνωρίζω την έχω συμπαθήσει από τα γραφόμενά της αλλά και λόγω της επιθέσεως που όψιμα δέχεται
Έτσι είναι φίλε μου.Ούτε και εγώ ξέρω την Κατερίνα αλλά με όσα βλέπω να γράφει εδώ, την έχω συμπαθήσει πολύ...νομίζω άλλωστε ότι το ξέρει κιόλας....
Επισκέπτης
Λοιπον τα μηνυματα που εχω γραψει στο συγκεκριμενο topic,αναθεμα την στιγμη που τα εγραφα
1.Το συγκεκριμενο σπιτι επιτρεπει Πακιστανους και γενικα ξενους?
2.Συμφωνω απολυτα.Πιστευω οτι οι περισοοτεροι δεν την εχουν δει.Προσωπικα πηγα μια φορα και εφυγα σαν βρεγμενη γατα.Μου την σπαει πολυ που για ολες υπαρχουν ασχημα σχολια και τα σεβονται οι αλλοι ενω για την Κατερινα ολοι την προσκυνανε και μολις παει καποιος να πει την γνωμη του πεταγονται ολοι να τον φανε.Αντε βρε βαλτε και ενα banner διπλα στο bourdela.com με το συγγεκριμενο σπιτι,φθηνοτερα θα σας ερθει.
3Δεν τσακωνεται κανεις απλα λει αυτο που σκεφτεται.Ειναι μηπως κακο?
Και να σου πω και κατι αλλο που ξεφευγει απο το θεμα.Οταν το καλοκαιρι του 2006 ειδα το συγκεκριμενο site πιστευα οτι πισω απο αυτο βρισκονται οι ιδιοκτητες των σπιτιων στη Φυλης.Πιστευω οτι η σκεψη αυτη σου ερχεται πρωτη οταν βλεπεις το site αυτο.Ασχετο που δεν ισχυει.
4.Τωρα για τους απαιτητικους ..
προσαρμοζονται προγραμματα του τεταρτου και μισαωρου.
50 γιουρο,και 100 γιουρο,αντιστοιχα…
Να σημειωσω ότι αυτό ισχυε και από πριν , όπως και σε πολλά
μαγαζια εκτος από το δικο μου…
Αμα στο ελεγε αυτο η τσατσα τι θα ελεγες?
5.Επειδη αρχισε το θεμα απο εμενα λεω να το κλεισουμε εδω.Δεν βγαινει ακρη.
6Απο φοβο και μονο και επειδη δεν εχω λεφτα να πληρωνω ζητω συγγνωμη γι'αυτα που εγραψα για την Κατερινα και απο ολα τα μελη.Οντως αυτο περι εκμεταλλευση ηταν ατοπο και μου ξεφυγε παρακαλω καποιος να διαγραψει το toρic μου.Δεν θελω να βρεθω μπλεγμενος και ελπιζω να μην εχω βρεθει.
Ακομα μια φορα συγγνωμη Κατερινα ιδιως γι'αυτο που εγραψα περι εκμεταλλευσης
Δεν την εβρισα και δεν ειπα κατι προσωπικο.
Η κριτικη μου ηταν αυτη.Τι να κανω τωρα.Πιστεψτε με δεν ειμαι τσατσος κανενος πληρωνω στα μπουρδελα που παω και προς θεου ουτε προστατης ειμαι ουτε τιποτα αλλο.
1.Το συγκεκριμενο σπιτι επιτρεπει Πακιστανους και γενικα ξενους?
2.Συμφωνω απολυτα.Πιστευω οτι οι περισοοτεροι δεν την εχουν δει.Προσωπικα πηγα μια φορα και εφυγα σαν βρεγμενη γατα.Μου την σπαει πολυ που για ολες υπαρχουν ασχημα σχολια και τα σεβονται οι αλλοι ενω για την Κατερινα ολοι την προσκυνανε και μολις παει καποιος να πει την γνωμη του πεταγονται ολοι να τον φανε.Αντε βρε βαλτε και ενα banner διπλα στο bourdela.com με το συγγεκριμενο σπιτι,φθηνοτερα θα σας ερθει.
3Δεν τσακωνεται κανεις απλα λει αυτο που σκεφτεται.Ειναι μηπως κακο?
Και να σου πω και κατι αλλο που ξεφευγει απο το θεμα.Οταν το καλοκαιρι του 2006 ειδα το συγκεκριμενο site πιστευα οτι πισω απο αυτο βρισκονται οι ιδιοκτητες των σπιτιων στη Φυλης.Πιστευω οτι η σκεψη αυτη σου ερχεται πρωτη οταν βλεπεις το site αυτο.Ασχετο που δεν ισχυει.
4.Τωρα για τους απαιτητικους ..
προσαρμοζονται προγραμματα του τεταρτου και μισαωρου.
50 γιουρο,και 100 γιουρο,αντιστοιχα…
Να σημειωσω ότι αυτό ισχυε και από πριν , όπως και σε πολλά
μαγαζια εκτος από το δικο μου…
Αμα στο ελεγε αυτο η τσατσα τι θα ελεγες?
5.Επειδη αρχισε το θεμα απο εμενα λεω να το κλεισουμε εδω.Δεν βγαινει ακρη.
6Απο φοβο και μονο και επειδη δεν εχω λεφτα να πληρωνω ζητω συγγνωμη γι'αυτα που εγραψα για την Κατερινα και απο ολα τα μελη.Οντως αυτο περι εκμεταλλευση ηταν ατοπο και μου ξεφυγε παρακαλω καποιος να διαγραψει το toρic μου.Δεν θελω να βρεθω μπλεγμενος και ελπιζω να μην εχω βρεθει.
Ακομα μια φορα συγγνωμη Κατερινα ιδιως γι'αυτο που εγραψα περι εκμεταλλευσης
Δεν την εβρισα και δεν ειπα κατι προσωπικο.
Η κριτικη μου ηταν αυτη.Τι να κανω τωρα.Πιστεψτε με δεν ειμαι τσατσος κανενος πληρωνω στα μπουρδελα που παω και προς θεου ουτε προστατης ειμαι ουτε τιποτα αλλο.
Επισκέπτης
Oλα τα
σχολια που εγραψα κατα της κοπελας
ειναι βλακειες και εγω παραπληροφορημενος που τα
εγραψα...γνωρισα την κατερινα σε αμεση
προσωπικη επαφη και η κοπελα ειναι πολυ ενταξει σε ολα της.
σχολια που εγραψα κατα της κοπελας
ειναι βλακειες και εγω παραπληροφορημενος που τα
εγραψα...γνωρισα την κατερινα σε αμεση
προσωπικη επαφη και η κοπελα ειναι πολυ ενταξει σε ολα της.
CosimoDeMedici
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν το σκεφτούμε λογικά όλοι μαζί, αυτό το φόρουμ θα μπορούσε να είναι το σημείο της γέννεσις της διάσημης πλέον λαϊκής ρήσης ¨Αφήστε τα μίση και πιάστε το γα..σι¨. Παρόλα αυτά ισχύει το αντίθετο (δυστυχώς!).
Τελικά, η Κατερίνα έπιασε δουλειά ή γίνεται ντόρος για το τίποτα (κοινώς προεόρτια);
Τελικά, η Κατερίνα έπιασε δουλειά ή γίνεται ντόρος για το τίποτα (κοινώς προεόρτια);
XRISTINA69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η Κατερινα μπηκε στο ποστο της ειναι μετα της 5 το απογευμα μεχρι της 11!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 43