Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 182
- Like
- 37.568
- Πόντοι
- 32.548
εσπρεσάκι μανΕσύ τι καφέ πίνεις?
εσπρεσάκι μανΕσύ τι καφέ πίνεις?
Αναλόγως...πάντως δεν γουστάρω κρύους καφέδες .Ακόμα και το καλοκαίρι συνήθως κάτι ζεστό θα πιω.εσύ τι καφέ πίνεις μαν.?
Ούφφφ...ανησύχησα λίγο αλλά μετά το έσωσες...κι εγώ όταν θα συνοδεύσω καφέ με κάτι γλυκό θα βάλω λιγότερη ζάχαρη.Εμεις που δε βάζουμε ζάχαρη στον καφέ θέλουμε να απολαύσουμε την ευχάριστα πικρή γεύση του χωρίς να την αλλοιωσουμε. Αλλά
τα κεικ και τις τούρτες, τους γαμαμε τη μανα, δεν είμαστε υποκριτές!!![]()
με ζεστό καφέ το καλοκαίρι πιάνεις την ταχύτητα του φωτός γιατί ούτε το φως δε θα προλάβεις να ανάψεις όταν σε πιάσει κόψιμοΑναλόγως...πάντως δεν γουστάρω κρύους καφέδες .Ακόμα και το καλοκαίρι συνήθως κάτι ζεστό θα πιω.
Τι ευαίσθητα εντερακια έχετε εσείς οι Αθηνεζοι...με ζεστό καφέ το καλοκαίρι πιάνεις την ταχύτητα του φωτός γιατί ούτε το φως δε θα προλάβεις να ανάψεις όταν σε πιάσει κόψιμο
τι εντεράκια μας δουλεύεις?Τι ευαίσθητα εντερακια έχετε εσείς οι Αθηνεζοι...
Εσπρέσσο;τι εντεράκια μας δουλεύεις?
με 40 βαθμούς πίνεις ζεστό εσπρέσσο?
τι ανωμαλία είναι αυτή![]()
Κωλομπαραδες και αυτοι. ΟΛΟΙ!τους έπιασε ο σεισμός τους χοχλιούς και γύρισαν σπίτι...
δηλαδή ποιος καφές είναι καλύτερος? ο νεσκαφέ?Εσπρέσσο;
Τι ειμαι εγω ;Μαλακας ποζερας ιταλιανος;Να πίνω καφέ σε μια γουλια σαν σφηνάκι;
Στην έρημο λες να πίνουν...φραπέ;τι εντεράκια μας δουλεύεις?
με 40 βαθμούς πίνεις ζεστό εσπρέσσο?
τι ανωμαλία είναι αυτή![]()
στην έρημο ζεις?Στην έρημο λες να πίνουν...φραπέ;![]()
Ναι αλλά αφιερώνεις και λιγη ώρα στον ελληνικό...δεν τον τραβάς σαν σφηνάκι.δηλαδή ποιος καφές είναι καλύτερος? ο νεσκαφέ?και Ελληνικός στην σωστή ποσότητα σα σφηνάκι είναι
Εγκυκλοπαιδική πληροφορία .στην έρημο ζεις?![]()
το ξέρεις ότι ο Ελληνικός είναι 50ml και ο διπλός εσπρέσσο είναι 60 - 70ml έτσι?Ναι αλλά αφιερώνεις και λιγη ώρα στον ελληνικό...δεν τον τραβάς σαν σφηνάκι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγκυκλοπαιδική πληροφορία .
Μην είσαι με το υποδεκαμετρο και τον θερμιδομετρητή συνέχεια.το ξέρεις ότι ο Ελληνικός είναι 50ml και ο διπλός εσπρέσσο είναι 60 - 70ml έτσι?![]()