Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.749
- Πόντοι
- 2.046
Αυτοί που πίνουν το καφε χωρίς ζάχαρη και χωρίς γάλα.
Κωλομπαράδες Όλοι.
Κωλομπαράδες Όλοι.
αυριο 5 τελικα για να μαθεις.........εγω τον πινω σκετο................Αυτοί που πίνουν το καφε χωρίς ζάχαρη και χωρίς γάλα.
Κωλομπαράδες Όλοι.
Τι καφέ μαν.?αυριο 5 τελικα για να μαθεις.........εγω τον πινω σκετο................
φραπε !!!Τι καφέ μαν.?
.....κατα πως φαινεται, μαλλον εχεις δικιοΑυτοί που ονομάζουνε τους Κοχλιούς με διαφορετικό όνομα.
Κωλομπαράδες Ολοι.
![]()
τους έπιασε ο σεισμός τους χοχλιούς και γύρισαν σπίτι...Αυτοί που δεν φέρνουν χοχλιούς ενώ τους έχουν υποσχεθεί .
Κωλομπαράδες όλοι![]()
....ο σεισμος του '81 ?!?!!?τους έπιασε ο σεισμός τους χοχλιούς και γύρισαν σπίτι...
Θα ήταν ο σεισμός τον 5,9 βαθμών ρίχτερ του 1999....ο σεισμος του '81 ?!?!!?![]()
Αυτοί που ΔΕΝ βάζουν ζάχαρη στον καφέ μάλλον κόβουν θερμίδες από παντού για να δείχνουν ωραίοι με το μπικίνι.Αυτοί που βάζουν ζάχαρη στον καφέ.
Σουρωμενος είσαι κάθε μέρα και πίνεις καφέ χωρίς ζάχαρη;φραπε !!!
εσύ τι καφέ πίνεις μαν.?Αυτοί που ΔΕΝ βάζουν ζάχαρη στον καφέ μάλλον κόβουν θερμίδες από παντού για να δείχνουν ωραίοι με το μπικίνι.![]()
Εμεις που δε βάζουμε ζάχαρη στον καφέ θέλουμε να απολαύσουμε την ευχάριστα πικρή γεύση του χωρίς να την αλλοιωσουμε. ΑλλάΑυτοί που ΔΕΝ βάζουν ζάχαρη στον καφέ μάλλον κόβουν θερμίδες από παντού για να δείχνουν ωραίοι με το μπικίνι.![]()
αυτοί που πίνουν τον καφέ σκέτοΕμεις που δε βάζουμε ζάχαρη στον καφέ θέλουμε να απολαύσουμε την ευχάριστα πικρή γεύση του χωρίς να την αλλοιωσουμε. Αλλά
τα κεικ και τις τούρτες, τους γαμαμε τη μανα, δεν είμαστε υποκριτές!!![]()
εγώ πίνω πολυ σπάνια καφέΚι εγώ σκέτο πίνω, ούτε γάλα ούτε ζάχαρη!
Μισό κουτάλι του γλυκού ζάχαρη το θέλει ο καφές.αυτοί που πίνουν τον καφέ σκέτο
το απολαμβάνουν περισσότερο
οπως του αρέσει του καθενός μανΜισό κουτάλι του γλυκού ζάχαρη το θέλει ο καφές.
Εσύ τι καφέ πίνεις?οπως του αρέσει του καθενός μαν
οπως και να έχει ο καφές κάνει καλό