You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλομπαράδες όλοι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 201
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.905
- Πόντοι
- 10.411
Προσθέτω και τους γελοίους που βάζουν κάθε λογής μαλακισμένα αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τουςAυτοι που βάζουν γουνες πικατσου, γατάκαι, σκυλάκια, λαγουδάκια ό,τι να 'ναι πάνω από το κράνος της μηχανής. Κωλομπαράδες όλοι!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Έχω δει αμάξι τίγκα στα αυτοκόλλητα
![Jerking2 :jerking2: :jerking2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking2.gif)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.525
- Πόντοι
- 9.297
Διαφωνώ στο τελευταίο...Επειδής ψοφατε για αίμα..
Όσοι φοράνε φόρμα παντελόνια που σουφρωνουν στον αστράγαλο,
και οι καραφλοι με μούσι..
Το μαλλί που τους λείπει από το πάνω μέρος του κεφαλιού θέλουν να το αναπληρώσουν με το μούσι.
Εγώ εκτιμώ αυτούς που δεν έχουν αυτό το ψυχολογικό θέμα και αν και καραφλοι είναι ξυρισμένοι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.525
- Πόντοι
- 9.297
Επίσης άνδρες και γυναίκες που κυκλοφορούν έξω με φόρμες είναι για Χ και Ψ και Ω....διότι αν κυκλοφορούν έτσι χύμα στο κύμα όταν βγαίνουν έξω ,πόσο πιο χύμα θα είναι στο σπίτι;...ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ θα κυκλοφορούν οι καγκουρορεζιληδες;...βρε ουστ!!!!Επειδής ψοφατε για αίμα..
Όσοι φοράνε φόρμα παντελόνια που σουφρωνουν στον αστράγαλο,
και οι καραφλοι με μούσι..
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.303
- Πόντοι
- 5.506
κατσε ρε μαν μερα πουναιΑυτοί που πάνε σε συναυλία της Μποφίλιου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη για να μην πάει η γκόμενα μόνη της και λένε "μα εμένα μου αρέσει αυτη η μουσικη"
Κωλομπαράδε όλοι
Συμφωνώ με το φίλο @NubicΑυτοί που πάνε σε συναυλία της Μποφίλιου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη για να μην πάει η γκόμενα μόνη της και λένε "μα εμένα μου αρέσει αυτη η μουσικη"
Κωλομπαράδε όλοι
Κωλομπαράδες Όλοι
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.749
- Πόντοι
- 2.046
Αυτοί που ονομάζουνε τους Κοχλιούς με διαφορετικό όνομα.Αυτοί που δεν φέρνουν χοχλιούς ενώ τους έχουν υποσχεθεί .
Κωλομπαράδες όλοι![]()
Κωλομπαράδες Ολοι.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 833
- Πόντοι
- 86
Eγω παιδια μου, ενα πραγμα εμαθα στην ζωη μου. Με σαλιο και υπομονη, ο κωλος γινεται μουνι!
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.815
- Πόντοι
- 4.965
Zero ή κανονική;Εγω στη τρίτη Κόκα Κόλα
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.749
- Πόντοι
- 2.046
Τσακω μια..Zero ή κανονική;
Είναι δυνατόν ;
Να τρωω τα αντερά μου και να πίνω zero;
Κανονική Μόνο.. Αυθεντική .
![Τσώπα :sopase: :sopase:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sopase.gif)
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.815
- Πόντοι
- 4.965
Αυτοί που τρώνε κοφτό μακαρονακι. Εκτός αν είναι με χταπόδιΑυτοί που δεν τρώνε αυθεντικά μακαρόνια νούμερο 10 / μέλισσα.
Κωλομπαράδες Όλοι
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.815
- Πόντοι
- 4.965
Αυτοί που βάζουν ζάχαρη στον καφέ.Αυτοί που βάζουν πάνω από δύο κουταλιές ζάχαρη στον καφέ. Κωλομπαράδες όλοι!
Αυτοί που βάζουν μαύρη ζάχαρη στον καφέΑυτοί που βάζουν πάνω από δύο κουταλιές ζάχαρη στον καφέ. Κωλομπαράδες όλοι!
Κωλομπαράδες Όλοι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 19