apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η γκομενα του τυπεΤι εστί Αγγελικούλα;
ε συγγνωμη ο δεσμος του
δεν ηθελε να χρησιμοποιουμε τετοιες λεξεις για την αγγελικουλα ο αχαχουχας
η γκομενα του τυπεΤι εστί Αγγελικούλα;
τυπε αγορασε η ντισνευ τα δικαιωματα του λαβ στορυ αγγελικουλα-αχαχουχαη γκομενα του τυπε
ε συγγνωμη ο δεσμος του
τυπε λες να εχει επιτυχια?τυπε αγορασε η ντισνευ τα δικαιωματα του λαβ στορυ αγγελικουλα-αχαχουχα
να τα κανει ταινια ανιμεισον.
η γκομενα του τυπε
ε συγγνωμη ο δεσμος του
Όταν περπατάω στο δρόμο παρατηρώ ότι μερικές γυναίκες μου ρίχνουν ματιές τις οποίες εκλαμβάνω ως ερωτικές. Δηλαδή ότι τους αρέσω. Αναρωτιέμαι όμως μήπως τελικά είναι η ιδέα μου και απλά με κοιτάνε επειδή τις κοιτάω. Εσείς τι έχετε παρατηρήσει; Κοιτάνε οι γυναίκες τους άντρες στο δρόμο όπως κάνουμε κι εμείς;
Eλλειψει θεματων αρχισε η φαγωμαρα!!!!! Ποτε εχουμε Κυριακη??
εμεις δεν ειπαμε οτι εισαι ο αχαχουχας,ο δημητρης ειπαμε...Αν συμφωνήσω θα πείτε πως είμαι ο ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ. Αν διαφωνήσω θα πάω ενάντια στην πραγματική άποψή μου.
Διαλέχτε άποψη και πάρτε.
αυτα που σου λεω παρα πεντε τα λες και πεντε ρε μορτισσια?Ο απολυτος εχει κακιωσει επειδη του εχουμε κατεβασει την φουστιτσα
Ολοι ειναι καλα παιδια...Δεν τιθεται θεμα
τυπε σου εχω και το καταλληλο κοστουμακιΔεν με λένε Δημήτρη.
Και μην μου πειράζετε τον ΑΠΟΛΥΤΟ. Προσπαθω να τον πιάσω κολλητό μπας και καταφέρω να μου κάνει μια αξιοπρεπή κηδεία δημοσία δαπάνη.
απολυτε λες να τα καταφέρουμε;
Κι εγώ όταν κονομάω όπως σήμερα, αγαπάω όλον τον κόσμο. Αφού σε λίγο λέω να πάω να γαμήσω από την πολλή αγάπη.
τυπε σου εχω και το καταλληλο κοστουμακι
http://[URL unfurl="true"]www.artsology.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/ghana-sneaker-coffin.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι ετσι............Διοτι και λεφτα εχομεν (ασε τι λεμε στον εφορα)
και πηδουλο ριχνουμε.......Ουτε αυτο το λεμε
αυτα που σου λεω παρα πεντε τα λες και πεντε ρε μορτισσια?
συντονισου
ντυθηκες καλα μην παθεις μητρικα?σημερα θα σου πλυνουν βιολογικα το ποπουδακι?
ελα μην κλαιες εριναλομορτισσιαΚαταρχην δεν γραφεις κριτικες φιλε... επιτηδες για να
μην μπει η γκομενα και τα δει!
Σιγα μην κατσει να ψαξει 1200000000 ποστ που έχεις.
Το οτι δεν γραφεις κριτικες εξαρχης υπηρξε υποπτο.
Εσυ βεβαια το βαφτισες δεοντολογια αλλα ενταξει στην Ελλαδα ειμαστε ο καθενας λεει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι
μην αβραμιζεις μορτισσια λεμεΟΛΟΙ οσοι ειναι γνησιοι μπουρδελιαρηδες γραφουν κριτικες... εκτος απο σενα.
Αυτο ειναι υποπτο φιλε. Μην μπει η γκομενα και παει απευθειας εκει και μετα σε ταραξει στην παντοφλα (οχι πως τωρα δεν τις τρως αμα δεν εισαι στο τουιτερ να γραφεις ρομαντζαδες) αλλα τις γλιτωνεις με την παρκαδα που περιμενει ο αβραμης να σας γλεντησει και τους 2