Νέα

Κοιτάνε οι γυναίκες τους άντρες στο δρόμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε μαλλον ο αβραμης τον εχει μυησει στο βιολογικο καθαρισμο πρωκτου και εχει ξετρελαθει η μορτισσια :grin:
λοιπον τυπε η πλακα με τα παρκα ξεκινησε οταν ρωτησα τον αβραμη σχετικα με ενα στιχο απο απο ενα τραγουδι των new order που ειχε στο προφιλ του.εγραφε συγκεκριμενα "i like fucking in the park" και του εκανα πλακα σχετικα με γαμησια στα παρκα.τοτε ηταν online και ο μπολντης για αυτο τον ρωτησα αν θυμαται αν και δεν περιμενα να θυμονταν.ε μετα συνεχιστηκε η πλακα και απο αλλους μπηκες και εσυ στο παιχνιδι μαζι με την υπολοιπη παρεα και το κανατε σημα κατατεθεν. :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποσταρε τα αρχιδια του.η πλακα ηταν οτι εμπαινε μετα σαν κωλοτρυπιδολαγνος και υπερασπιζοταν τον εαυτο του.μεγαλες στιγμες  :grin:

Το ξερα πως είσαι μεγάλος μαλάκας. Κάθε φορά το επιβεβαιώνεις περίτρανα.  :jerking: :jerking: :jerking:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον τυπε η πλακα με τα παρκα ξεκινησε οταν ρωτησα τον αβραμη σχετικα με ενα στιχο απο απο ενα τραγουδι των new order που ειχε στο προφιλ του.εγραφε συγκεκριμενα "i like fucking in the park" και του εκανα πλακα σχετικα με γαμησια στα παρκα.τοτε ηταν online και ο μπολντης για αυτο τον ρωτησα αν θυμαται αν και δεν περιμενα να θυμονταν.ε μετα συνεχιστηκε η πλακα και απο αλλους μπηκες και εσυ στο παιχνιδι μαζι με την υπολοιπη παρεα και το κανατε σημα κατατεθεν. :grin: :grin:
:rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σου Δημητρη :)

χρονια πολλα και για τη γιορτη σου,εστω και καθυστερημενα :)
τυπε παντως ο αχαχουχας στο αποχαιρετιστηριο διαγγελμα του ειχε δηλωσει αηδιασμενος μαζι μας
και οτι αποχωρει σαν ενδειξη αγανακτησεως :S

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τυπε παντως ο αχαχουχας στο αποχαιρετιστηριο διαγγελμα του ειχε δηλωσει αηδιασμενος μαζι μας
και οτι αποχωρει σαν ενδειξη αγανακτησεως :S

Γιατί να αποχωρήσει το παλικάρι;

Εδώ είμαστε μια ωραία αμόσφαιρα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Eλλειψει θεματων αρχισε η φαγωμαρα!!!!! Ποτε εχουμε Κυριακη??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Να εκφράσω μια απορία.

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να είμαι σώνει και καλά κάποιος κλώνος; Αναλώνετε πολύ χρόνο στο να προσπαθείτε να βρείτε ομοιότητες που δεν υπάρχουν σε άτομα εδώ μέσα....

Και για ποιο λόγο να κάνω δεύερο νικ νέημ για να υποστηρίξω τη θέση μου; Τη μια είπατε πως είμαι η ΝΑΌΜΙ, μετά πως είμαι  ο κωλοτρυπανιστής.

Νομίζω πως μπορώ να θέσω τα επιχειρήματά μου χωρίς να χρειαστεί να "γίνω" και κάποιος άλλος.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ περνάω χάρμα εδώ μαζί σας. Ρίχνω τα καντήλια μου ξεθυμαίνω κι αν εξαιρέσουμε την άσχημη περίοδο με την αρρώστεια μου, η παρέα σας λειτουργεί σαν αγχολυτικό.

Λίγο το χεις; Τσάμπα θεραπεία μου κάνετε. Ήθελα έναν σκασμό λεφτά να βρίζω κάποιον.  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom