Νέα

Κοινωνικό πείραμα: Ζήτησαν από άντρες και γυναίκες να κάνουν sex με άγνωστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχει και πιστούς οπαδούς και μαθητές δηλαδή ο aidiothir και η θεωρία του ??  :2funny:

Γιατι οι αρνητες του HIV δεν εχουν οπαδους και μαθητες? και η αρνηση στον HIV ειναι ουσιαστικα ενα τρολαρισμα κατα των επιστημονων ιατρων

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για μενα τμημα απευθειας και απο ψυχιατρο περνας αν οχι προφυλακιση.

Επισκέπτης
Έχει και πιστούς οπαδούς και μαθητές δηλαδή ο aidiothir και η θεωρία του ??  :2funny:

Σαφώς αφού η θεωρία του προσφέρει παρηγοριά σε όποιον δεν πηδάει. Κάποιος γνωστός είχε πάει σε ένα νησί και δεν του καθόταν καμία και στο τέλος βρήκε μια κωλομπαρού που πήρε λεφτά αλλά τελικά ούτε αυτή του έκατσε. Ε, μετά από αυτό πως να μη γίνει οπαδός του αιδιοθήρα; Μόνο η θεωρία του μπολντισμού έχει πέσει στο κενό.

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
piderof ειπες θεωρεις ακραιο το να σε πανε στο τμημα για μια τετοια δηλωση

για δες εδω

Δεν την ξέρω την υπόθεση τύπε αλλά μου φαίνεται από δύσκολο ως απίθανο να αντιμετωπίζει ανήλικος που έχει και ελαττωμένο καταλογισμό ποινή κάθειρξης 8 ετών για μακάβριο αστείο στο ίντερνετ. Ίσως να είχαν πριν το περιστατικό καμιά δολοφονική επίθεση σe σχολείο και να ήταν υπερευαίσθητοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν την ξέρω την υπόθεση τύπε αλλά μου φαίνεται από δύσκολο ως απίθανο να αντιμετωπίζει ανήλικος που έχει και ελαττωμένο καταλογισμό ποινή κάθειρξης 8 ετών για μακάβριο αστείο στο ίντερνετ. Ίσως να είχαν πριν το περιστατικό καμιά δολοφονική επίθεση σe σχολείο και να ήταν υπερευαίσθητοι.

Μα εχουν τετοιες επιθεσεις εκει στην Αμερικη γιατι εδω δεν ειμαστε ευαισθητοι???? ξεχασες τι εγινε στην Marfin ή στα γεγονοτα στο Συνταγμα τοτε???με τα καδρονια και τα μαρμαρα????

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
η ηλιθιότητα  είναι ανίκητη  :rockon:

(από πλευράς της γυναίκας)
πράγματι . έμπλεξε το παιδί . αν είναι αλήθεια πάντως αυτό το περιστατικό , με κάνει να προσέχω πολύ καλά τι γράφω . Όλα παρακολουθούνται.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πράγματι . έμπλεξε το παιδί . αν είναι αλήθεια πάντως αυτό το περιστατικό , με κάνει να προσέχω πολύ καλά τι γράφω . Όλα παρακολουθούνται.
τυπε προσεχε ολη η αστυνομια εδω στο μπου εχει μαζευτει. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
aidiothir mh fobasai αμα παρακολουθουσαν οι ελληνικες αρχες το διαδικτυο μας στην Ελλαδα θα σε ειχαν αρπαξει καιρο τωρα και εσενα και κατι κορονακηδες ψυχοπαθεις (βεβαια εδω στο αναγνωριζω οτι κορονακης δεν εισαι) ενταξει οτι μαλακια λες τουλαχιστον δεν δειχνεις επιθετικος

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
aidiothir mh fobasai αμα παρακολουθουσαν οι ελληνικες αρχες το διαδικτυο μας στην Ελλαδα θα σε ειχαν αρπαξει καιρο τωρα και εσενα και κατι κορονακηδες ψυχοπαθεις (βεβαια εδω στο αναγνωριζω οτι κορονακης δεν εισαι) ενταξει οτι μαλακια λες τουλαχιστον δεν δειχνεις επιθετικος
φιλε δικο σου θεμα να θεωρεις μαλακιες το οτι λεω...αποψη σου :grin:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
"Mπορεί και οι γκόμενες να γούσταραν sex,αλλά με βάση τα κοινωνικά στερεότυπα είναι αδιανόητο για μια γυναίκα να της το ζητήσει κάποιος στο δρόμο και να δεχθεί..."
+1 οι γυναικες αρνήθηκαν γιατι φοβούνται μη τους κολλήσουν την ετικέτα της π...
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό από κοπέλα, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν και μου έλεγε ότι οι άντρες θα τις αποκαλούσαν πουτάνες κ.λ.π., αυτό που φοβούνται στην πράξη ίσως και περισσότερο είναι το ξεκατίνιασμα μεταξύ γυναικών.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό από κοπέλα, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν και μου έλεγε ότι οι άντρες θα τις αποκαλούσαν πουτάνες κ.λ.π., αυτό που φοβούνται στην πράξη ίσως και περισσότερο είναι το ξεκατίνιασμα μεταξύ γυναικών.
δεν το εχεις φιλε μου καθολου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom