Νέα

Κοινωνικό πείραμα: Ζήτησαν από άντρες και γυναίκες να κάνουν sex με άγνωστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Και η αποπειρα τιμωρειται. Ειδικοτερα συμφωνα με την υποκειμενικη θεωρια της αποπειρας. Ο δικηγορος θα μπει να μας τα ξεδιαλυνει αυτα αλλα νομιζω η ποινικη δικονομια αυτο λεει
Αυτό που τιμωρεί ο ποινικός κώδικας είναι η πράξη και όχι η πρόθεση ή η σκέψη. Η πράξη μπορεί να είναι είτε τετελεσμένο έγκλημα (π.χ την πέταξα κάτω με τη βία και της έδωσα τη μήτρα στο χέρι) ή απόπειρα εγκλήματος (την πέταξα κάτω με τη βία, της έσκισα τα ρούχα αλλά έβαλε τις φωνές και την έκανα τρέχοντας).
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ειδοποιεί την ασφάλεια μόνο αν γράψεις στο ίντρνετ ότι θες να κάνεις κακό στον εαυτό σου ή προαναγγείλεις συγκεκριμένο έγκλημα εναντίον άλλου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Και η αποπειρα τιμωρειται. Ειδικοτερα συμφωνα με την υποκειμενικη θεωρια της αποπειρας. Ο δικηγορος θα μπει να μας τα ξεδιαλυνει αυτα αλλα νομιζω η ποινικη δικονομια αυτο λεει

Η αποπειρα ναι...Ειναι μιση πραξη

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οχι κανεις λαθος. Οταν γραφει ο αλλος κατι δειχνει πιθανη προθεση. Φυσικα και μπορει να αποτελει ακομη και αμεσο κινδυνο εχω και παραδειγμα... θυμασαι τον βιαστη και δολοφονο της Ξανθης? στο φβ ειχε γραψει πριν καψει την ατυχη κοπελα "ΠΟΙΑ ΘΑ.... ΣΗΜΕΡΑ?"

αυτο αμα καποιος το ειχε παρει στα σοβαρα και τον ειχανε μαντρωσει η κοπελα ισως και να ζουσε τωρα...

ενα παραδειγμα αυτο δευτερο παραδειγμα έναν βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ τον μαγκωσανε επειδη παρακινουσε τον κοσμο απο Σεπτεμβριο να μαζεψει καδρονια ροπαλα και μαρμαρα

Τι? Έχει απειλήσει κιόλας ο aidiothir ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό που τιμωρεί ο ποινικός κώδικας είναι η πράξη και όχι η πρόθεση ή η σκέψη. Η πράξη μπορεί να είναι είτε τετελεσμένο έγκλημα (π.χ την πέταξα κάτω με τη βία και της έδωσα τη μήτρα στο χέρι) ή απόπειρα εγκλήματος (την πέταξα κάτω με τη βία, της έσκισα τα ρούχα αλλά έβαλε τις φωνές και την έκανα τρέχοντας).
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ειδοποιεί την ασφάλεια μόνο αν γράψεις στο ίντρνετ ότι θες να κάνεις κακό στον εαυτό σου ή προαναγγείλεις συγκεκριμένο έγκλημα εναντίον άλλου.

Α μπραβο αυτο που λες ειναι αποτυχημενη αποπειρα και μαλιστα δεν μπορει να υποστηριξει υπαναχωρηση ο δραστης γιατι θα του πουν καλα μας δουλευεις? δεν εφυγες επειδη το μετανιωσες αλλα επειδη εβαλε τις φωνες και φοβηθηκες μην σε πιασουν.

Παντως για μενα επρεπε να τον ειχαν μαντρωσει εκεινον αν οχι για εγκλημα ή αποπειρα αλλα να δουν τι συμβαινει με αυτον... τι δεν παει καλα ακριβως και γραφει στο ιντερνετ ποια θα γαμησω σημερα. Αυτο οποιος το γραψει στα καλα καθουμενα κατι δεν παει καλα με αυτον και τελικα ειδατε τι εγινε

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τα social dynamics δεν θα άλλαζαν καθόλου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις γυναίκες. με πολλή χαρά θα φτύναν αν είχαν την ευκαιρία και τον Μπραντ Πιτ και τον Τζόννι Ντεπ και εννοείται και εμένα και εσάς.

Καλά, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι? Έχει απειλήσει κιόλας ο aidiothir ?

Ουτε που ξερω.... 2-3 πραγματα μολις διαβασα μετα το εκλεισα  :2funny:

αυτα που γραφει ειναι παλαβομαρες και λαθος ολα μπες κοσμοπολιταν να δεις ποσα θρεντ εχουν ανοιξει πιτσιρικες οτι καιγονται να κανουν σεξ και καυλωνουν οπως και εμεις οι αντρες αμα δεν πιστευεις εμενα ή κανεναν άλλον (οχι εσυ γενικα) που σου λεει ξερεις εχω φιλες ή και γκομενες και μου τα λενε γιατι ο αλλος χθες δεν πιστευε ηθελε να του στειλω φιλη να πειστει

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Α μπραβο αυτο που λες ειναι αποτυχημενη αποπειρα και μαλιστα δεν μπορει να υποστηριξει υπαναχωρηση ο δραστης γιατι θα του πουν καλα μας δουλευεις? δεν εφυγες επειδη το μετανιωσες αλλα επειδη εβαλε τις φωνες και φοβηθηκες μην σε πιασουν.

Παντως για μενα επρεπε να τον ειχαν μαντρωσει εκεινον αν οχι για εγκλημα ή αποπειρα αλλα να δουν τι συμβαινει με αυτον... τι δεν παει καλα ακριβως και γραφει στο ιντερνετ ποια θα γαμησω σημερα. Αυτο οποιος το γραψει στα καλα καθουμενα κατι δεν παει καλα με αυτον και τελικα ειδατε τι εγινε
Το αποτυχημένη απόπειρα είναι πλεονασμός. Η απόπειρα είναι εξ ορισμού ανολοκλήρωτο έγκλημα γιατί αν πετύχαινε, θα είχες ολοκληρωμένο έγκλημα. Αυτό που λες για την υπαναχώρηση εξαρτάται. Αν υποστηρίξεις ότι οι φωνές της σου δημιούργησαν αίσθημα λύπης και οίκτου και έφυγες, στηρίζεται υπαναχώρηση. Αν αποδειχτεί ότι έφυγες για να μην πλακώσει βοήθεια, δε στηρίζεται.
Πάντως είναι τραβηγμένο να σου γίνει προσαγωγή για εξηγήσεις στο τμήμα επειδή έγραψες "ποια θα γαμήσω σήμερα" στο facebook.

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ουτε που ξερω.... 2-3 πραγματα μολις διαβασα μετα το εκλεισα  :2funny:

αυτα που γραφει ειναι παλαβομαρες και λαθος ολα μπες κοσμοπολιταν να δεις ποσα θρεντ εχουν ανοιξει πιτσιρικες οτι καιγονται να κανουν σεξ και καυλωνουν οπως και εμεις οι αντρες αμα δεν πιστευεις εμενα ή κανεναν άλλον (οχι εσυ γενικα) που σου λεει ξερεις εχω φιλες ή και γκομενες και μου τα λενε γιατι ο αλλος χθες δεν πιστευε ηθελε να του στειλω φιλη να πειστει

Τον έχω πετύχει και εγώ αυτόν σε άλλο φόρουμ.
Το κάνει επίτηδες μπας και ψαρώσει κάνα γκομενάκι και συναντηθεί μαζί του για να του αποδείξει το αντίθετο από αυτά που και καλά υποστηρίζει.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και η πλάκα είναι ότι ενώ είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο ίντερνετ,αλλά και στην Ελλάδα και ίσως και...στον κόσμο που υποστηρίζει αυτή τη θεωρεία,την υποστηρίζει και αλαζονικά σαν να κατέχει την απόλυτη αλήθεια και συχνά "τη λέει" και στους άλλους,ενώ δεν μπορείς να του αλλάξεις άποψη με καμία δύναμη..ότι και να του λες,αυτός θα λέει τα δικά του !!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τον έχω πετύχει και εγώ αυτόν σε άλλο φόρουμ.
Το κάνει επίτηδες μπας και ψαρώσει κάνα γκομενάκι και συναντηθεί μαζί του για να του αποδείξει το αντίθετο από αυτά που και καλά υποστηρίζει.

Παιζει κι'αυτό..δεν το είχα σκεφθεί !

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Και η πλάκα είναι ότι ενώ είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο ίντερνετ,αλλά και στην Ελλάδα και ίσως και...στον κόσμο που υποστηρίζει αυτή τη θεωρεία,την υποστηρίζει και αλαζονικά σαν να κατέχει την απόλυτη αλήθεια και συχνά "τη λέει" και στους άλλους,ενώ δεν μπορείς να του αλλάξεις άποψη με καμία δύναμη..ότι και να του λες,αυτός θα λέει τα δικά του !!
Μπορείς να γράψεις με 2 λόγια τύπε τι θεωρία έχει ο τύπος; Γιατί με αυτά με τις αστυνομίες και τα εγκλήματα, μου κινήσατε την περιέργεια.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μπορείς να γράψεις με 2 λόγια τύπε τι θεωρία έχει ο τύπος; Γιατί με αυτά με τις αστυνομίες και τα εγκλήματα, μου κινήσατε την περιέργεια.

Mε λίγα λόγια ότι οι γυναίκες δεν έχουν απο τη φύση τους ερωτική και σεξουαλική επιθυμία (αυτά είναι μόνο αντρικά προνόμια...),δεν τους αρέσει το σεξ (και όταν το κάνουν,το κάνουν μόνο για να κάνουν παιδιά ή να βγάλουν λεφτά...),δεν ερωτεύονται καν και μόνο που θέλουν είναι να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά !!  Όπως λέει,έτσι εξηγεί ότι δεν του κάθεται καμία γκόμενα !!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το αποτυχημένη απόπειρα είναι πλεονασμός. Η απόπειρα είναι εξ ορισμού ανολοκλήρωτο έγκλημα γιατί αν πετύχαινε, θα είχες ολοκληρωμένο έγκλημα. Αυτό που λες για την υπαναχώρηση εξαρτάται. Αν υποστηρίξεις ότι οι φωνές της σου δημιούργησαν αίσθημα λύπης και οίκτου και έφυγες, στηρίζεται υπαναχώρηση. Αν αποδειχτεί ότι έφυγες για να μην πλακώσει βοήθεια, δε στηρίζεται.
Πάντως είναι τραβηγμένο να σου γίνει προσαγωγή για εξηγήσεις στο τμήμα επειδή έγραψες "ποια θα γαμήσω σήμερα" στο facebook.

Εισαι δικηγορος? Εγω λεω αποτυχημενη αποπειρα την απροσφορη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο με τον βιασμο ισως δεν το ειπα καλα... παρε σαν παραδειγμα το οτι καποιος παει να ληστεψει μια τραπεζα και δεν βρισκει λεφτα στο χρηματοκιβωτιο εκει δεν μπορεις να υποστηριξεις υπαναχωρηση και η αποπειρα ειναι απροσφορη.

Ετσι δεν ειναι ?

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εισαι δικηγορος? Εγω λεω αποτυχημενη αποπειρα την απροσφορη.
Ναι. Η απρόσφορη απόπειρα είναι λόγω μέσου ή αντικειμένου. Αν δηλαδή πας να σκοτώσεις άνθρωπο με άδειο πιστόλι (μέσο) ή πας να σκοτώσεις ήδη νεκρό (αντικείμενο).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mε λίγα λόγια ότι οι γυναίκες δεν έχουν απο τη φύση τους ερωτική και σεξουαλική επιθυμία (αυτά είναι μόνο αντρικά προνόμια...),δεν τους αρέσει το σεξ (και όταν το κάνουν,το κάνουν μόνο για να κάνουν παιδιά ή να βγάλουν λεφτά...),δεν ερωτεύονται καν και μόνο που θέλουν είναι να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά !!  Όπως λέει,έτσι εξηγεί ότι δεν του κάθεται καμία γκόμενα !!

Υπαρχουν ενα καρο θρεντ στο Ιντερνετ ακομη και απο παντρεμενες που θελουν να βελτιωσουν το σεξ με τον αντρα τους και να ερθουν σε οργασμο ασχετα με τα παιδια και τα λεφτα που αναιρουν τις βλακειες που γραφει αυτος ο ψυχικα αμφιβολου υγειας τυπος.

Κανονικα το σεξ ειναι απολαυση και ευχαριστηση και δεν εχει να κανει με το "ποιος την εχει μεγαλυτερη" μεσα στην σχεση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι. Η απρόσφορη απόπειρα είναι λόγω μέσου ή αντικειμένου. Αν δηλαδή πας να σκοτώσεις άνθρωπο με άδειο πιστόλι (μέσο) ή πας να σκοτώσεις ήδη νεκρό (αντικείμενο).

Ενταξει πανω κατω αυτα εχω καταλαβει και εγω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κρατάω πάντα μια επιφύλαξη να κάνει πλάκα για να σπάει τα νεύρα των άλλων,αλλά απο την εμπειρία μου- διαβάζοντας αυτά που λέει- πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε σε οικογένεια με υπερσυντηριτικές έως μισογύνικες αντιλήψεις και γι'αυτό πηγαίνει μόνο με πόρνες,πιστεύοντας υποσυνείδητα ότι έτσι της τιμωρεί. Έτσι για να βρει άλλοθι για τη συμπεριφορά του,κατασκεύασε μέσα στο μυαλό του αυτές τις βλακώδεις θεωρείες τις οποίες μάλιστα προπαγανδίζει παντού με φανατισμό και αλαζονεία !
 Ότι είναι άσχημη περίπτωση φαίνεται και απ'το ότι αδυνατεί να κατανοήσει και απλά πράγματα που λέει ο συνομιλητής του και χρησιμοποιεί επιχειρήματα επιπέδου παιδιού 12 χρονών.
καπως ετσι οπως τα λες ειναι :2funny:

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι πραγματικά δεν είναι ο αιδιοθήρ αλλά ένα παιδί που έχει ειλικρινώς επηρεαστεί από τις θεωρίες του. Έγραφε και σε άλλο φόρουμ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πιστεύω ότι πραγματικά δεν είναι ο αιδιοθήρ αλλά ένα παιδί που έχει ειλικρινώς επηρεαστεί από τις θεωρίες του. Έγραφε και σε άλλο φόρουμ.

Έχει και πιστούς οπαδούς και μαθητές δηλαδή ο aidiothir και η θεωρία του ??  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom