Νέα

κλασσικος μαραθωνιος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.754
Πόντοι
10.686
φυσικα και ακυρωνεται τυπε
δεν υπαρχει συγκριση με καποιον ντοπε και καποιον που δεν ειναι
Τότε,λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω,αλλά αν ασχολείσαι με αθλητισμό,(έστω τηλεοπτικά),κλείσε την τηλεόραση και μην ξαναδείς champions league,mundobasket,Ολυμπιακούς Αγώνες,κλπ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τότε,λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω,αλλά αν ασχολείσαι με αθλητισμό,(έστω τηλεοπτικά),κλείσε την τηλεόραση και μην ξαναδείς champions league,mundobasket,Ολυμπιακούς Αγώνες,κλπ...
δεν χρειαζεται να το κανω αυτο τυπε
αφου οποιους πιανουν ντοπε δεν τους ξαναβλεπεις να αγωνιζονται :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.754
Πόντοι
10.686
δεν χρειαζεται να το κανω αυτο τυπε
αφου οποιους πιανουν ντοπε δεν τους ξαναβλεπεις να αγωνιζονται :grin:
Έχεις ποτέ ασχοληθεί και αναρρωτηθεί,ποιούς και γιατί τους πιάνουν;Είναι το αντίστιχο φαινόμενο με τους ναρκοέμπορους.Τα μεγάλα κεφάλια δεν τα ακουμπάει κανείς,αν και τους ξέρουν αυτοί που πρέπει να τους ξέρουν,και ασχολούνται κατά περίσταση,για επικοινωνιακούς λόγους πάντα,με τα βαποράκια και τους διακινητές του... κιλού.Αν δε κάποια στιγμή αλλάξουν τα βύσματα,και πρέπει να φύγουν κάποιοι απ'τη μέση,τότε σκάει η είδηση για ''το μεγαλύτερο φορτίο που πιάστηκε ποτέ!'',για να ικανοποιείται και η γιαγιά μου στο χωριό που η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της...  :jerking: Το ίδιο παιχνιδάκι παίζεται και στο dopping:αν δεν πληρώσεις καλά τους ελεγκτές,τα δείγματα τα'χουν έτοιμα...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275

Ωραίο βιντεάκι από πέρυσι (ο τύπος φτιάχνει ένα κάθε χρόνο):

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
φυσικα και ακυρωνεται τυπε
δεν υπαρχει συγκριση με καποιον ντοπε και καποιον που δεν ειναι

Τύπε δεν είναι έτσι.

Δοκίμασε πολλαπλές πολύωρες προπονήσεις και δες αν βγαίνει.  Κανένας που ασχολείται συστηματικά δεν μπορεί να τις βγάλει, το ανθρώπινο σώμα έχει όρια, αν θέλεις να τα ξεπεράσεις χρειάζεται υποστήριξη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε δεν είναι έτσι.

Δοκίμασε πολλαπλές πολύωρες προπονήσεις και δες αν βγαίνει.  Κανένας που ασχολείται συστηματικά δεν μπορεί να τις βγάλει, το ανθρώπινο σώμα έχει όρια, αν θέλεις να τα ξεπεράσεις χρειάζεται υποστήριξη.
τυπε δεν ειπα οτι δεν ντοπαρονται
ειπε οτι οσους πιανουν ξεπεφτουν στα ματια των θεατων :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχεις ποτέ ασχοληθεί και αναρρωτηθεί,ποιούς και γιατί τους πιάνουν;Είναι το αντίστιχο φαινόμενο με τους ναρκοέμπορους.Τα μεγάλα κεφάλια δεν τα ακουμπάει κανείς,αν και τους ξέρουν αυτοί που πρέπει να τους ξέρουν,και ασχολούνται κατά περίσταση,για επικοινωνιακούς λόγους πάντα,με τα βαποράκια και τους διακινητές του... κιλού.Αν δε κάποια στιγμή αλλάξουν τα βύσματα,και πρέπει να φύγουν κάποιοι απ'τη μέση,τότε σκάει η είδηση για ''το μεγαλύτερο φορτίο που πιάστηκε ποτέ!'',για να ικανοποιείται και η γιαγιά μου στο χωριό που η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της...  :jerking: Το ίδιο παιχνιδάκι παίζεται και στο dopping:αν δεν πληρώσεις καλά τους ελεγκτές,τα δείγματα τα'χουν έτοιμα...

αν ειχες ασχοληθει σοβαρα με πρωταθλητισμο δε θα ελεγες κλασσικες ηλιθιες θεωριες συνομωσιας αλλα θα ηξερες τον παρασκηνιακα αδιακοπο αγωνα δρομου των εταιριων ουσιων με τη λιστα αντιντοπινγκ, καθε τοσο εμπλουτιζεται με νεες ουσιες που πριν δεν ηταν στη λιστα και παει λεγοντας.
το ζουμι της υποθεσης ντοπινγκ αυτο ειναι. να προλαβαινουν να βγαζουν και να χρησιμοποιουν ουσιες οι εταιριες και το αντιντοπινγκ να προλαβαινει να τις χαρακτηριζει ντοπ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
θα πανε κατι "φιλοι"-γνωστοι μου....τους κραζω τους καραγκιοζιδες....περυσι που πηγαν, μου ανεβαζαν και καλα φωτο απ στο φεις απ τον αγωνα... και μενα μ αρεσει το τρξιμο αλλα δεν με τραβαει να παω να τρεξω μ αλλους 10.000 στα τσιμεντα της αθηνας και περιξ...(βεβαια και να θελα, δε μπορω τωρα)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα 5 και τα 10χλμ ειναι εντάξει.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Θα κάνω τον... δικηγόρο του Διαβόλου,έχοντας στα πόδια μου χιλιάδες χιλιόμετρα στα +20 χρόνια που έκανα εντατικό (πρωτ)αθλητισμό:Αν αύριο βγει μια είδηση,πχ ότι ο Valentino Rossi παίρνει αμφεταμίνες για να αντέχει στην πολύωρη προπόνηση και στην υπερένταση του αγώνα,ακυρώνεται ως υπεροδηγός;Το κρίμα βρίσκεται σ'αυτούς που δεν έχουν ιατρική υποστήριξη και παίρνουν ό,τι να'ναι,ρισκάροντας την υγεία τους χωρίς κάποιο σοβαρό όφελος,(επαγγελματικό,οικονομικό),μόνο και μόνο για την προσωπική ματαιοδοξία... Δυστυχώς,πρέπει να παραδεχτούμε ότι υψηλός αθλητισμός χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη,απλά δεν υφίσταται!Όλα τ'άλλα είναι για να αναμασάνε οι δημοσιογράφοι (του κώλου) περί ευγενούς άμιλλας,και λοιπές παπαριές...

νομίζω πως τα παραλες...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε σεις τα κολάν για τρέξιμο τι προσφέρουν; σκέφτομαι να πάρω τώρα που έπεσε η θερμοκρασία αλλά δεν ξέρω αν είναι παπατζιλίκι...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.754
Πόντοι
10.686
νομίζω πως τα παραλες...
Όσον αφορά στην ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης,για να έχεις απόδοση υψηλού επιπέδου όχι άπαξ,αλλά για σειρά αγώνων,σεζόν,κλπ;,δεν νομίζω... Εδώ πολλοί ντοπάρονται για να αντέξουν τριήμερο... μαραθώνιο γαμησιού με την γκόμενα,και φαντάσου να απαιτείται αυτό όλον τον χρόνο! Και όσο περνάν τα χρόνια,και οι παραγώμενες ορμόνες πέφτουν σε ποσότητα,τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη για έξωθεν βοήθεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε αν δεν μπορεις να τρεξεις κι αυτα, και λες οτι τρεχεις, μαλλον κοροιδευεις τον εαυτο σου (και δεν το λεω για σενα μαν, γενικα μιλαω)

εξαρταται πως τα τρέχεις τυπε. Αν τα τρέχεις με καλο ρυθμο δεν τα βγάζεις αν δεν εισαι μαθημενος με το τρεξιμο.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
θα πανε κατι "φιλοι"-γνωστοι μου....τους κραζω τους καραγκιοζιδες....περυσι που πηγαν, μου ανεβαζαν και καλα φωτο απ στο φεις απ τον αγωνα... και μενα μ αρεσει το τρξιμο αλλα δεν με τραβαει να παω να τρεξω μ αλλους 10.000 στα τσιμεντα της αθηνας και περιξ...(βεβαια και να θελα, δε μπορω τωρα)
Στα τσιμέντα που λες αυτοί θα γαμήσουν τη μέση τους και τα γόνατα τους από τους κραδασμούς,1000 φορές να κάθονταν σπίτι και να έλιωναν στον υπολογιστή.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.754
Πόντοι
10.686
αν ειχες ασχοληθει σοβαρα με πρωταθλητισμο δε θα ελεγες κλασσικες ηλιθιες θεωριες συνομωσιας αλλα θα ηξερες τον παρασκηνιακα αδιακοπο αγωνα δρομου των εταιριων ουσιων με τη λιστα αντιντοπινγκ, καθε τοσο εμπλουτιζεται με νεες ουσιες που πριν δεν ηταν στη λιστα και παει λεγοντας.
το ζουμι της υποθεσης ντοπινγκ αυτο ειναι. να προλαβαινουν να βγαζουν και να χρησιμοποιουν ουσιες οι εταιριες και το αντιντοπινγκ να προλαβαινει να τις χαρακτηριζει ντοπ
Επίτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω,ειδικά για τον χώρο του κλασσικού αθλητισμού για πρόσωπα και πράγματα,αλλά θα βγούμε εκτός θέματος...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Όσον αφορά στην ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης,για να έχεις απόδοση υψηλού επιπέδου όχι άπαξ,αλλά για σειρά αγώνων,σεζόν,κλπ;,δεν νομίζω... Εδώ πολλοί ντοπάρονται για να αντέξουν τριήμερο... μαραθώνιο γαμησιού με την γκόμενα,και φαντάσου να απαιτείται αυτό όλον τον χρόνο! Και όσο περνάν τα χρόνια,και οι παραγώμενες ορμόνες πέφτουν σε ποσότητα,τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη για έξωθεν βοήθεια.

σε επίπεδο πρωταθλητισμού εννοείται πως ο οργανισμός χρειάζεται βοήθεια
υπάρχουν βοηθήματα με ουσίες που επιτρέπονται και άλλα που δεν επιτρέπονται εκεί υπάρχει πάντα το κυνήγι μεταξύ αθλητών και ελεγκτών
νομίζω πάντως πως στα ομαδικά αθλήματα τα βοηθήματα δεν προσφέρουν ντε και καλά κάποιο αποτέλεσμα αλλά μεγαλύτερη αντοχή για την ένταση και το πλήθος των αγώνων

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ρε σεις τα κολάν για τρέξιμο τι προσφέρουν; σκέφτομαι να πάρω τώρα που έπεσε η θερμοκρασία αλλά δεν ξέρω αν είναι παπατζιλίκι...
φιλε εγω παντα οταν πηγαινα για τρεξιμο φοραγα κολαν σορτς, βεβαια μεσα απ τη φορμα...εγω το φοραγα γιατι ειχα συγκαει στα σκελια απ την τριβη...βεβαια ενδυκνειται κυριως και για αλλους σκοπους..για μυικους κυριως (ζεσταματος, τραυματισμων κτλ), αλλα και ανεσης κατα το τρεξιμο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Στα τσιμέντα που λες αυτοί θα γαμήσουν τη μέση τους και τα γόνατα τους από τους κραδασμούς,1000 φορές να κάθονταν σπίτι και να έλιωναν στον υπολογιστή.
σωστος, εγω σπανια ετρεχα στην ασφαλτο...παντα χωμα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
φιλε εγω παντα οταν πηγαινα για τρεξιμο φοραγα κολαν σορτς, βεβαια μεσα απ τη φορμα...εγω το φοραγα γιατι ειχα συγκαει στα σκελια απ την τριβη...βεβαια ενδυκνειται κυριως και για αλλους σκοπους..για μυικους κυριως (ζεσταματος, τραυματισμων κτλ), αλλα και ανεσης κατα το τρεξιμο

έχω σορτς με κολάν από μέσα μέχρι την μέση του μηρού, λόγω κρύου έλεγα να πάρω κολάν για όλο το πόδι αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι προσφέρει
κολάν δεν έχω βάλει ποτέ και δεν ξέρω ποιά είναι η αίσθηση και αν βολεύει στο τρέξιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom