Νέα

κλασσικος μαραθωνιος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εξαρταται πως τα τρέχεις τυπε. Αν τα τρέχεις με καλο ρυθμο δεν τα βγάζεις αν δεν εισαι μαθημενος με το τρεξιμο.
σωστο, και αυτο συναρταται κι απ το σωματοτυπο του καθενος καθως και τη φυσικη του κατασταση, το διασκελισμο του τα κιλα του κτλ... ε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Στα τσιμέντα που λες αυτοί θα γαμήσουν τη μέση τους και τα γόνατα τους από τους κραδασμούς,1000 φορές να κάθονταν σπίτι και να έλιωναν στον υπολογιστή.

ειναι η αίσθηση πως συμμετέχεις σε ένα γεγονός βρε συ...
αν τρέχει κάποιος σε χώμα ή ταρταν δεν νομίζω να δημιουργεί τόσο πρόβλημα ένας αγώνας στην άσφαλτο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επίτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω,ειδικά για τον χώρο του κλασσικού αθλητισμού για πρόσωπα και πράγματα,αλλά θα βγούμε εκτός θέματος...

πες μου μονο αν ισχυει αυτο που εγραψα η οχι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε επίπεδο πρωταθλητισμού εννοείται πως ο οργανισμός χρειάζεται βοήθεια
υπάρχουν βοηθήματα με ουσίες που επιτρέπονται και άλλα που δεν επιτρέπονται εκεί υπάρχει πάντα το κυνήγι μεταξύ αθλητών και ελεγκτών
νομίζω πάντως πως στα ομαδικά αθλήματα τα βοηθήματα δεν προσφέρουν ντε και καλά κάποιο αποτέλεσμα αλλά μεγαλύτερη αντοχή για την ένταση και το πλήθος των αγώνων

μεγαλυτερη αναγκη εχουν τη ντοπα για γρηγορη αποθεραπεια και τραυματισμους παρα για την απολυτη αποδοση σε νουμερα και χρονους.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
έχω σορτς με κολάν από μέσα μέχρι την μέση του μηρού, λόγω κρύου έλεγα να πάρω κολάν για όλο το πόδι αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι προσφέρει
κολάν δεν έχω βάλει ποτέ και δεν ξέρω ποιά είναι η αίσθηση και αν βολεύει στο τρέξιμο
εχουν βγει κατι κολαν που βοηθανε πολυ, απ οτι εχω ακουσει απο δρομεις που ασχολουνται...αν τωρα λες για αυριο κι μ αυτο που εχεις μια χαρα θα εισαι...εγω παντως κολλαγα πιο πολυ στο θεμα αισθητικης γι αυτο το φοραγα μεσα απ τη φορμα (ψιλοντρεπομουν)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.756
Πόντοι
10.686
σε επίπεδο πρωταθλητισμού εννοείται πως ο οργανισμός χρειάζεται βοήθεια
υπάρχουν βοηθήματα με ουσίες που επιτρέπονται και άλλα που δεν επιτρέπονται εκεί υπάρχει πάντα το κυνήγι μεταξύ αθλητών και ελεγκτών
νομίζω πάντως πως στα ομαδικά αθλήματα τα βοηθήματα δεν προσφέρουν ντε και καλά κάποιο αποτέλεσμα αλλά μεγαλύτερη αντοχή για την ένταση και το πλήθος των αγώνων
Το οποίον μεταφράζεται σε EPO (ερυθροποιητίνη),ορμόνη από τα επινεφρίδια κατά βάση,απαγορευμένη φυσικά,που σου φτάνει τον αιματοκρίτη όσο θέλεις,(και 60 έχει καταγραφεί!),δεν καταλαβαίνεις τίποτα από κούραση,(duracell κοινώς),αλλά κινδυνεύεις να πας από έμφραγμα λόγω υψηλής πηκτικότητας του αίματος!Γίνεται χοντρικά σαν μέλι,και δυσκολεύεται να διαβεί τα τριχοειδή αγγεία...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.929
Πόντοι
1.406
εχουν βγει κατι κολαν που βοηθανε πολυ, απ οτι εχω ακουσει απο δρομεις που ασχολουνται...αν τωρα λες για αυριο κι μ αυτο που εχεις μια χαρα θα εισαι...εγω παντως κολλαγα πιο πολυ στο θεμα αισθητικης γι αυτο το φοραγα μεσα απ τη φορμα (ψιλοντρεπομουν)
:2funny: :2funny: :2funny: Το ιδιο σκαλωμα εχω και εγω ρε τυπε,αν βγω με κολαν  θα μου φαινεται οτι εχω βγει με τον κωλο εξω :P

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μεγαλυτερη αναγκη εχουν τη ντοπα για γρηγορη αποθεραπεια και τραυματισμους παρα για την απολυτη αποδοση σε νουμερα και χρονους.

στον στιβο που όλα παίζονται στο εκατοστό του δευτερολέπτου μάλλον παίζονται πολλά
και στην κολύμβηση φαντάζομαι...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.756
Πόντοι
10.686
Ίσον αυξητική ορμόνη για τους πλούσιους,στεροειδή αναβολικά για τους φτωχούς... Το ότι έχεις γρήγορη αποκατάσταση από προπόνηση σε προπόνηση,ή μετά από τραυματισμό,με τη βοήθεια φαρμακευτικών ουσιών,δεν συνιστά εμμέσως αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι του άλλου,που αρκείται στο φαγητό,στους χυμούς,και στην μεγαλύτερη ανάπαυση; :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εγω οταν ετρεχα κανα ηλεκτρολυτη επινα για αποκατασταση υγρων (μετα), καθως ετρεχα 1.30 ωρα κι εχανα πολλα υγρα...κι σπανιως κανα τζελακι στο 45λεπτο της 1:30 ωρας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ίσον αυξητική ορμόνη για τους πλούσιους,στεροειδή αναβολικά για τους φτωχούς... Το ότι έχεις γρήγορη αποκατάσταση από προπόνηση σε προπόνηση,ή μετά από τραυματισμό,με τη βοήθεια φαρμακευτικών ουσιών,δεν συνιστά εμμέσως αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι του άλλου,που αρκείται στο φαγητό,στους χυμούς,και στην μεγαλύτερη ανάπαυση; :think:

ο πρωταθλητισμός δεν είναι δίκαος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

διαφωνησα?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
ρε σεις τα κολάν για τρέξιμο τι προσφέρουν; σκέφτομαι να πάρω τώρα που έπεσε η θερμοκρασία αλλά δεν ξέρω αν είναι παπατζιλίκι...

Αν είναι συμπιεστικά, βοηθούν στην γρηγορότερη αποκατάσταση & προστατεύουν τους τετρακέφαλους .. Το σώμα "επανέρχεται" πιο γρήγορα μετά από μια μεγάλη "'ενταση" ή "καταπόνηση" ενός (για παράδειγμα) Μαραθωνίου ..

Αν είναι απλό κολάν, τότε είναι καθαρά θέμα ασθητικής ..

Οι πιο παλιοί δρομείς, δεν .. το "πολυ έχουν" με τα κολλάν κ προτιμούν τα παραδοσιακά σορτσάκια ..

Προσωπικά είμαι υπερ του κολλάν για λόγους που ανέφερα πιο πάνω, αλλά κ πρακτικούς (αποφεύγειες να συγκαείς, και άλλου ερεθισμούς στα πόδια) .. Γούστα είναι αυτά ..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλος ο ενθουσιασμος αλλα δεν πρέπει να τον αφησουμε να μας καταστρέψει. Το τρεξιμο βοηθάει στην υγεια οταν ομως γινεται σωστά. Οταν βλέπεις οτι μπορεις να κτυπηθεις το κάνεις. Διαφορετικα δεν εχεις τιποτα να κερδισεις και μονο χρονο να χάσεις σε τραυματισμους. Εκτος αυτου θα δωσεις και εναν παραπανω λογο στουθς εχθρους της γυμναστικής να αρχισουν να κράζουν.

Μπόλντη δεν το είχα σκεφτεί ότι αν τραυματιστώ δεν κανω κακό μόνο στον εαυτό μου αλλά και στο σύνολο και στο αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι. Εσύ έχεις πάντα αυτό τον τρόπο σκέψης; Ομολογώ ότι δεν βρίσκω επιχείρημα για να διαφωνήσω. Πες μου όμως, ποιοι είναι αυτοί οι εχθροί της γυμναστικής για τους οποίους μιλάς. :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.126
Πόντοι
42.697
Πήγα κι εγω στον μαραθώνιο αλλά μου αρχισαν κάτι μαλακίες οτι δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα, λες κι ειμαστε τιποτα πρωτογονοι ναπουμε  :cussing:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι κερδίζουν οι δρομείς που τερμάτισαν πρώτοι στο κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός

Χιλιάδες Έλληνες δρομείς αλλά και από το εξωτερικό έτρεξαν στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός, που γίνεται στη χώρα μας και η δυναμική του ξεπερνά τα σύνορα της.

Για τους αλλοδαπούς Μαραθωνοδρόμους, που διένυσαν τη συνολική απόσταση το ανώτερο σε 2 ώρες και 20 λεπτά (άνδρες) - 2 ώρες και 50 λεπτά (γυναίκες), τα βραβεία ανέρχονται σε 16.000 ευρώ συνολικά για τους πρώτους 5 αλλοδαπούς άνδρες και 11.000 ευρώ για τις πρώτες 5 αλλοδαπές γυναίκες.

Ο πρώτος αλλοδαπός Μαραθωνοδρόμος θα λάβει 7.000 ευρώ και η πρώτη αλλοδαπή Μαραθωνοδρόμος θα λάβει 5.000 ευρώ.

Για τους πρώτους 6 Έλληνες Μαραθωνοδρόμους που διένυσαν την απόσταση το ανώτερο σε δυόμιση ώρες και για τις πρώτες 6 Ελληνίδες που διένυσαν την απόσταση το ανώτερο σε 3 ώρες τα βραβεία ανέρχονται σε 9.000 ευρώ αντίστοιχα για κάθε φύλο.

Ο πρώτος Έλληνας και η πρώτη Ελληνίδα θα λάβουν από 5.000 ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom