Νέα

κλασσικος μαραθωνιος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πανε στη ζουλα και μοιραζε καρτες σου στους δρομεις πριν την εκκινηση τυπε....
θα με λιντσαρουν τυπε
εδω μονο που με βλεπουν στον δρομο φτυνουν τον κορφο τους
με βριζουν
αλλοι μουτζωνουν
:S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
θα με λιντσαρουν τυπε
εδω μονο που με βλεπουν στον δρομο φτυνουν τον κορφο τους
με βριζουν
αλλοι μουτζωνουν
:S
καπως ετσι εισαι τυπε???? :think: :think: :think: :think:
lucky_luke_totengraeber.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πανε στη ζουλα και μοιραζε καρτες σου στους δρομεις πριν την εκκινηση τυπε....

αν οι δρομεις δεν ειναι μαλακες και δεν το έχει η μοιρα τους με το που φτάσουν στην εκκινηση και τον δουν θα τον κυνηγήσουν να τερματισει και αυτος.  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
παντως απο κατι φωτο που εχω δει κατα καιρους εχουν γελιο αυτοι οι μαραθωνιοι....και τι δεν βλεπεις : κατι χοντρους/χοντρες με κολαν, κατι σαμψαλα με κοντα σορτσακια (στυλ νικου γκαλη) που χωριζουν στα δυο τα αρχιδια τους, κατι ξοανα βαμμενα για μπουζουκια κτλ κτλ...
εχει φαση τελικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως απο κατι φωτο που εχω δει κατα καιρους εχουν γελιο αυτοι οι μαραθωνιοι....και τι δεν βλεπεις : κατι χοντρους/χοντρες με κολαν, κατι σαμψαλα με κοντα σορτσακια (στυλ νικου γκαλη) που χωριζουν στα δυο τα αρχιδια τους, κατι ξοανα βαμμενα για μπουζουκια κτλ κτλ...
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλος ο ενθουσιασμος αλλα δεν πρέπει να τον αφησουμε να μας καταστρέψει. Το τρεξιμο βοηθάει στην υγεια οταν ομως γινεται σωστά. Οταν βλέπεις οτι μπορεις να κτυπηθεις το κάνεις. Διαφορετικα δεν εχεις τιποτα να κερδισεις και μονο χρονο να χάσεις σε τραυματισμους. Εκτος αυτου θα δωσεις και εναν παραπανω λογο στουθς εχθρους της γυμναστικής να αρχισουν να κράζουν.

Δεν μπορει κάποιος μεσα σε εναν χρονο να γινει υπεραθλητης θέλει σιγα σιγα ωστε να φτάσει σε ενα καλο επιπεδο. Μεθοδικά και με προγραμμα και οσο το δυνατον λιγοτερους τραυματισμους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ισχυει οτι το στομάχι γινεται πλυντηριο οταν τρέχεις. Εγω ειμαι πιο νυφιτσα σε αυτά βέβαια με το που ξεκινάνε τα στομαχικά σταματάω. Καταλαβαινω οτι ζοριζεται πλεον ο οργανισμος και αντε να συνεχισω κανα δυο χιλιομετρα ακομα... σιγα σιγα δεν τρεχει τιποτα  ;)

φυσικα και δεν το κανεις αυτο απο γουστο ρε αρχηγε, απο αναγκη συνθηκων το κανεις. εμενα να με πληρωνες δεν θα ετρεχα στον μαραθωνιο, το μισω το τρεξιμο οπως μισω και το κρυο  :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.754
Πόντοι
10.686
Θα κάνω τον... δικηγόρο του Διαβόλου,έχοντας στα πόδια μου χιλιάδες χιλιόμετρα στα +20 χρόνια που έκανα εντατικό (πρωτ)αθλητισμό:Αν αύριο βγει μια είδηση,πχ ότι ο Valentino Rossi παίρνει αμφεταμίνες για να αντέχει στην πολύωρη προπόνηση και στην υπερένταση του αγώνα,ακυρώνεται ως υπεροδηγός;Το κρίμα βρίσκεται σ'αυτούς που δεν έχουν ιατρική υποστήριξη και παίρνουν ό,τι να'ναι,ρισκάροντας την υγεία τους χωρίς κάποιο σοβαρό όφελος,(επαγγελματικό,οικονομικό),μόνο και μόνο για την προσωπική ματαιοδοξία... Δυστυχώς,πρέπει να παραδεχτούμε ότι υψηλός αθλητισμός χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη,απλά δεν υφίσταται!Όλα τ'άλλα είναι για να αναμασάνε οι δημοσιογράφοι (του κώλου) περί ευγενούς άμιλλας,και λοιπές παπαριές...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα κάνω τον... δικηγόρο του Διαβόλου,έχοντας στα πόδια μου χιλιάδες χιλιόμετρα στα +20 χρόνια που έκανα εντατικό (πρωτ)αθλητισμό:Αν αύριο βγει μια είδηση,πχ ότι ο Valentino Rossi παίρνει αμφεταμίνες για να αντέχει στην πολύωρη προπόνηση και στην υπερένταση του αγώνα,ακυρώνεται ως υπεροδηγός;Το κρίμα βρίσκεται σ'αυτούς που δεν έχουν ιατρική υποστήριξη και παίρνουν ό,τι να'ναι,ρισκάροντας την υγεία τους χωρίς κάποιο σοβαρό όφελος,(επαγγελματικό,οικονομικό),μόνο και μόνο για την προσωπική ματαιοδοξία... Δυστυχώς,πρέπει να παραδεχτούμε ότι υψηλός αθλητισμός χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη,απλά δεν υφίσταται!Όλα τ'άλλα είναι για να αναμασάνε οι δημοσιογράφοι (του κώλου) περί ευγενούς άμιλλας,και λοιπές παπαριές...
φυσικα και ακυρωνεται τυπε
δεν υπαρχει συγκριση με καποιον ντοπε και καποιον που δεν ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom