raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
τυπε θα στησεις γραφειο στο τερματισμο να μαζευεις τα πτωματα???αφου δεν σου βγηκε η ψυχη παλι καλα να λες τυπε
τυπε θα στησεις γραφειο στο τερματισμο να μαζευεις τα πτωματα???αφου δεν σου βγηκε η ψυχη παλι καλα να λες τυπε
θα με κραξουν αν με δουν εκει τυπετυπε θα στησεις γραφειο στο τερματισμο να μαζευεις τα πτωματα???
πανε στη ζουλα και μοιραζε καρτες σου στους δρομεις πριν την εκκινηση τυπε....θα με κραξουν αν με δουν εκει τυπε
κοινωνικος ρατσισμος :S
θα με λιντσαρουν τυπεπανε στη ζουλα και μοιραζε καρτες σου στους δρομεις πριν την εκκινηση τυπε....
καπως ετσι εισαι τυπε????θα με λιντσαρουν τυπε
εδω μονο που με βλεπουν στον δρομο φτυνουν τον κορφο τους
με βριζουν
αλλοι μουτζωνουν
:S
καπως ετσι εισαι τυπε????
Σε θεωρουν μπαμπούλα τύπεθα με λιντσαρουν τυπε
εδω μονο που με βλεπουν στον δρομο φτυνουν τον κορφο τους
με βριζουν
αλλοι μουτζωνουν
:S
πανε στη ζουλα και μοιραζε καρτες σου στους δρομεις πριν την εκκινηση τυπε....
Σε θεωρουν μπαμπούλα τύπε
παντως απο κατι φωτο που εχω δει κατα καιρους εχουν γελιο αυτοι οι μαραθωνιοι....και τι δεν βλεπεις : κατι χοντρους/χοντρες με κολαν, κατι σαμψαλα με κοντα σορτσακια (στυλ νικου γκαλη) που χωριζουν στα δυο τα αρχιδια τους, κατι ξοανα βαμμενα για μπουζουκια κτλ κτλ...
εχει φαση τελικα
παντως απο κατι φωτο που εχω δει κατα καιρους εχουν γελιο αυτοι οι μαραθωνιοι....και τι δεν βλεπεις : κατι χοντρους/χοντρες με κολαν, κατι σαμψαλα με κοντα σορτσακια (στυλ νικου γκαλη) που χωριζουν στα δυο τα αρχιδια τους, κατι ξοανα βαμμενα για μπουζουκια κτλ κτλ...
εχει φαση τελικα
Ισχυει οτι το στομάχι γινεται πλυντηριο οταν τρέχεις. Εγω ειμαι πιο νυφιτσα σε αυτά βέβαια με το που ξεκινάνε τα στομαχικά σταματάω. Καταλαβαινω οτι ζοριζεται πλεον ο οργανισμος και αντε να συνεχισω κανα δυο χιλιομετρα ακομα... σιγα σιγα δεν τρεχει τιποτα ;)
Θα κάνω τον... δικηγόρο του Διαβόλου,έχοντας στα πόδια μου χιλιάδες χιλιόμετρα στα +20 χρόνια που έκανα εντατικό (πρωτ)αθλητισμό:Αν αύριο βγει μια είδηση,πχ ότι ο Valentino Rossi παίρνει αμφεταμίνες για να αντέχει στην πολύωρη προπόνηση και στην υπερένταση του αγώνα,ακυρώνεται ως υπεροδηγός;Το κρίμα βρίσκεται σ'αυτούς που δεν έχουν ιατρική υποστήριξη και παίρνουν ό,τι να'ναι,ρισκάροντας την υγεία τους χωρίς κάποιο σοβαρό όφελος,(επαγγελματικό,οικονομικό),μόνο και μόνο για την προσωπική ματαιοδοξία... Δυστυχώς,πρέπει να παραδεχτούμε ότι υψηλός αθλητισμός χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη,απλά δεν υφίσταται!Όλα τ'άλλα είναι για να αναμασάνε οι δημοσιογράφοι (του κώλου) περί ευγενούς άμιλλας,και λοιπές παπαριές...
φυσικα και ακυρωνεται τυπεΘα κάνω τον... δικηγόρο του Διαβόλου,έχοντας στα πόδια μου χιλιάδες χιλιόμετρα στα +20 χρόνια που έκανα εντατικό (πρωτ)αθλητισμό:Αν αύριο βγει μια είδηση,πχ ότι ο Valentino Rossi παίρνει αμφεταμίνες για να αντέχει στην πολύωρη προπόνηση και στην υπερένταση του αγώνα,ακυρώνεται ως υπεροδηγός;Το κρίμα βρίσκεται σ'αυτούς που δεν έχουν ιατρική υποστήριξη και παίρνουν ό,τι να'ναι,ρισκάροντας την υγεία τους χωρίς κάποιο σοβαρό όφελος,(επαγγελματικό,οικονομικό),μόνο και μόνο για την προσωπική ματαιοδοξία... Δυστυχώς,πρέπει να παραδεχτούμε ότι υψηλός αθλητισμός χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη,απλά δεν υφίσταται!Όλα τ'άλλα είναι για να αναμασάνε οι δημοσιογράφοι (του κώλου) περί ευγενούς άμιλλας,και λοιπές παπαριές...