Νέα

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ η νέα πρεσβευτής του Τραμπ στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.597
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (αν ναι πείτε μου να το διαγράψω)

Αυτό που παραθέτω έγινε το 2018 . Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του πόσο horndog είναι η Κίμπερλι

According to Mayer, Guilfoyle was abruptly booted from Fox News’ The Five well before her contract was up after her former assistant filed a complaint alleging she “was frequen...........
..... ΤΩΡΑ είναι που την ΛΑΤΡΕΨΑ ! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes::rockon::happy::kneel::think::woldman:

k@vliaris21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
kimn0333.jpg
Έχουμε τηλέφωνο και πρόγραμμα;;; :grin::grin::grin:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.909
Πόντοι
7.046
Μακάρι να ήμουν εγώ ο βοηθός της και το λέω χωρίς καμία δόση πλάκας !
Στα Οριεντάλ (χορούς) περισσότερα ρούχα έχουν. Προβλέπω πολλά εγκεφαλικά στις πατσόγριες αναρχοάπλυτες ταγιεροφορούσες φακλάνες που κυκλοφορούν στην ελληνική πολιτκή σκηνή.

Superfappan

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
139
Πόντοι
0
Στα Οριεντάλ (χορούς) περισσότερα ρούχα έχουν. Προβλέπω πολλά εγκεφαλικά στις πατσόγριες αναρχοάπλυτες ταγιεροφορούσες φακλάνες που κυκλοφορούν στην ελληνική πολιτκή σκηνή.
Τους αξίζει ! Κουρασανε οι ανεραστες σεμνοτυφες κυρατσες. Είναι που είναι για τον κάδο όλη η πολιτική σκηνή τουλάχιστον ας έχουμε ωραία μουνια να ξαλαφρωνουμε. Φανταστείτε μια Βουλή γεμάτη Κίμπερλι, μπεζαντακου και Ασημίνα ιγγλεζου όλες με διάφανα φορέματα να τα κερνάνε όλα και να χαϊδεύουν το παπαρι του Άδωνη και του Πο(Υ)λάκη ..και γιατί όχι και του στεφ

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
1.029
Πόντοι
361
Να μάθουμε ποτέ φτάνει Ελλάδα να πάμε για υποδοχή

Superfappan

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
139
Πόντοι
0
Να μάθουμε ποτέ φτάνει Ελλάδα να πάμε για υποδοχή
Νομίζω είναι ήδη Ελλάδα τύπε μου! Πάμε έξω από την κατοικία που της πλήρωσαν με τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών (τα δικά μας δηλαδή) και να της στρώσουμε το δρόμο με φλοκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom