ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 866
- Πόντοι
- 81
Το οτι έστειλε ο Τραμπ μια τσόντα για πρέσβειρα, μήπως σημαίνει οτι θέλει να μας γαμήσει;
Όχι, απλά σημαίνει ότι η Ελλαδίτσα έχει μηδαμινό γεωστρατηγικό αποτύπωμα.Το οτι έστειλε ο Τραμπ μια τσόντα για πρέσβειρα, μήπως σημαίνει οτι θέλει να μας γαμήσει;
'Ήδη άκουγα σχόλια από ζηλιάρες δημοσιογράφους, ότι εδώ δεν συνηθίζουμε να ντυνόμαστε τόσο "ανοιχτά", άλλο Αμερική και άλλο Ελλάδα... Πού να πάει αυτή δίπλα στο κοντό Γκόλουμ Γουόκ που μετράει μέρες...
Προοικονομία θα έλεγε κανείεΤο οτι έστειλε ο Τραμπ μια τσόντα για πρέσβειρα, μήπως σημαίνει οτι θέλει να μας γαμήσει;
Θεά η Κίμπερλι. Την είχα δει πρώτη φορά στο twitter και έκτοτε ρίχνω καμία μαλακια για χάρη της . Άνετα της χάριζα ένα δυνατό κρεμπιε στο laserαρισμενο απαλό μουνι της
Θα το λατρέυει αυτό η Κίμπερλι! Σίγουρα δίνει έξτρα διάλειμμα στο υπηρετικό προσωπικό της για να ανακουφίζεται για χάρη τηςΆντε να είσαι κηπουρός ή σοφέρ της εδώ στην πατρίδα, ο Έλλην σοφέρ ! Ατελείωτες μαλακίες για πάρτη της ! Ζηλεύω.
Μπορεί να μάθει στο ξενέρωτο, κοντό, σύντομα παρελθών γκόλουμ, την τέχνη της πίπας;Είμαι η μάγισσα Κίμπερλι...θα εξαφανίσω το καβλι σου στο λαιμό μου σε 1 δευτερόλεπτο!
Επειδή είμαι άσχετος για ποια λες ?Μπορεί να μάθει στο ξενέρωτο, κοντό, σύντομα παρελθών γκόλουμ, την τέχνη της πίπας;
Κουκουβάγια γκόλουμ, σύντομα μας χαιρετάει.Επειδή είμαι άσχετος για ποια λες ?
Και σε αυτό εισαγωγές; μα το ποιά; Η Αθήνα γεμάτη είναιΚίμπερλυ φέρε μαζί σου και 3 αληαραμπάδες από το Σουδάν, με 30 πόντους παλαμάρι έκαστος, για να ξεκωλιάζουν εβδομαδιαίως την Λοατκούλα.