ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
εγω τους βαρεθηκα..... ειχα ενα χαζο εδω στο χωριο..... ευτυχως ξεκουμπιστηκε βρηκε δουλεια αλλου χιλιομετρα μακρια....εχουν τρελο γελιο παντως.
γι'αυτα ζουμε.
εγω τους βαρεθηκα..... ειχα ενα χαζο εδω στο χωριο..... ευτυχως ξεκουμπιστηκε βρηκε δουλεια αλλου χιλιομετρα μακρια....εχουν τρελο γελιο παντως.
γι'αυτα ζουμε.
εκανε προοδο ακομα και αυτος ο χαζος ομως.εγω τους βαρεθηκα..... ειχα ενα χαζο εδω στο χωριο..... ευτυχως ξεκουμπιστηκε βρηκε δουλεια αλλου χιλιομετρα μακρια....
σορρυ αλλα εδω θα πω οτι τα δαχτυλακια θελουν φτιαξιμο πολυ σχολαστικα.καλα να ναι το παιδι μακρια απο μενα....... τελοςπαντων...... αχ κουνιαδα θελω να σε σκισω αλλα δε μου καθεσε....... εισαι 39 αλλα το μουνακι σου θα ειναι σαν εφηβηςαυτη κλεμμενη απτο pc της οταν ψαχουλευα κατι φακελους?????
τα δαχτυλακια χεριου μια χαρα τα βλεπω.ναι εχεις δικιο δεν εχει ωραια δαχτυλα ουτε στα ποδια ουτε στα χερια............... αλλα εχει ωραιο κωλαρακι και ωραια βυζακια
Κατά φαντασίαν πηδήκουλας.ααα δεν ασχολουμαι με τετοιους. προτιμω να μου πει καποιος πχ..... ασε φιλε εχω να γαμησω μηνες....... χρονια...... παρα να μου πει, γαμησα αυτη γαμησα εκεινη κτλ.... και να ειναι μονο στη φαντασια του.....
Αν τρωγονται απο μονες τους γτ να μην?άποψή μου μακριά από αδελφές, ξαδέλφες και λοιπές συγγενείς των συζύγων!!! διαλύεις το σπίτι σου χωρίς συνήθως να κάνεις τίποτα! απλό παιχνίδι έτσι για πλάκα οκ αλλά μέχρι εκεί, υπάρχουν άπειρες παντρεμένες έξω για εξωσυζυγικές σχέσεις!
Σε αυτό το forum όλοι έχουν 20+cm καβλί,γαμάνε στα 40 τους 20χρονα μοντέλα,βγάζουν 15000€ το μήνα κατ΄ελάχιστο εισόδημα,έχουν μια αμαξάρα των 70000€ τουλάχιστον.Και πάνε στο Μεταξουργείο για το "καλτιλίκι" και μόνο και όχι επειδή οι τρώγλες χρεώνουν το γαμήσι μετά τον Πάκι μόνο 10€...ααα δεν ασχολουμαι με τετοιους. προτιμω να μου πει καποιος πχ..... ασε φιλε εχω να γαμησω μηνες....... χρονια...... παρα να μου πει, γαμησα αυτη γαμησα εκεινη κτλ.... και να ειναι μονο στη φαντασια του.....
ολοι ματσωμενοι, "καλλιεργημενοι", χορτασμενοι και "εμπειροι" απο τη ζωη και το μουνι, αλλα επειδη ειναι μονοι στην ουσια και δε ξερουν τι αλλο να κανουν εκτος απο να τονε μπαιζουν και να σκαλιζουν το κωλαρακι τους, καθονται και γραφουν τις φιλοσοφιες της μαλακειας τους εδω για οξυγονο και λεζαντα.Σε αυτό το forum όλοι έχουν 20+cm καβλί,γαμάνε στα 40 τους 20χρονα μοντέλα,βγάζουν 15000€ το μήνα κατ΄ελάχιστο εισόδημα,έχουν μια αμαξάρα των 70000€ τουλάχιστον.Και πάνε στο Μεταξουργείο για το "καλτιλίκι" και μόνο και όχι επειδή οι τρώγλες χρεώνουν το γαμήσι μετά τον Πάκι μόνο 10€...
συνήθως δεν το προχωράνε τόσο αλλά και αν συμβεί θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να μαθευτεί....και συνήθως το σόϊ της γυναίκας είναι πάνω από το σύζυγο....Αν τρωγονται απο μονες τους γτ να μην?
Χαχαχ σεντόνι αλήθειας είναι αυτα που είπες μυστη μου !!Σε αυτό το forum όλοι έχουν 20+cm καβλί,γαμάνε στα 40 τους 20χρονα μοντέλα,βγάζουν 15000€ το μήνα κατ΄ελάχιστο εισόδημα,έχουν μια αμαξάρα των 70000€ τουλάχιστον.Και πάνε στο Μεταξουργείο για το "καλτιλίκι" και μόνο και όχι επειδή οι τρώγλες χρεώνουν το γαμήσι μετά τον Πάκι μόνο 10€...
7 μήνες κλειστά τα μαγαζιά λόγω λοκνταου, μπορεί να ψώνισε από καμιά λαϊκή ..κατσε περιμενε, θα σκασουν οι αναλογοι ειδικοι για τις ραγαδες σε λιγο.
το βρακι ΑΚΥΡΟ ομως ρε φιλε.
σετακι με την κουρτινα το πηρανε ?
MED μονο7 μήνες κλειστά τα μαγαζιά λόγω λοκνταου, μπορεί να ψώνισε από καμιά λαϊκή ..
Ευκαιρία όμως για τον γαμπρό να πάει κάνα ΑΤΤΙΚΑ κ να της πάρει κάνα σετάκι κ να αρχίσει το πιτσίλισμα επί του καναπέως
από Νέα Κιο πιάνεται ?εχετε γαμησει ποτε στο ναυπλιο στο μπαλκονι βραδυ με θεα το παλαμηδι?
ναι...από Νέα Κιο πιάνεται ?
Το δικό μου μπαλκόνι έχει θέα την Αθήνα, πιάτο. Πιάνεται?εχετε γαμησει ποτε στο ναυπλιο στο μπαλκονι βραδυ με θεα το παλαμηδι?
άσχετο πάντως, στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όταν έταζα ΣΚ στο Ναύπλιο, αμέσως όλα τα γκομενάκια τσιμπάγανε κ μετά γίνονταν αλοιφή ..ναι...