pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 4.655
Φιδεμπορας
οι δικες σου?Ρωγιτσες...
ναι...ηταν περιπου σα τις κολομβιανες στο λισιων Ααρα μπερδευτηκες την ποσταρες σε λαθος θεμα, αλλου ειναι το θεμα με τις δικες μας, εδω ειναι θεμα για ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ, εκτος αν παντρευτηκες την αδελφη της μετα.
καπως σκουρα δεν ειναι για γαλλιδα?
εγω μια γαλλιδα ειχα κι αυτη ηταν φυσικη ξανθια γαλανοματα.
ειναι τιποτα εμιγκρέ ή μιγαδα με αφρικη? αλγεροτυνησια κλπ?
Η κουνιαδα δεν εχει κατσειΣυμβαινουν αολα δεν εχει κατσει η καταλληλη στιγμη
μην αγχωνεσαι μαστορα, θα κατσει σε μενα ειπαμε.Συμβαινουν αολα δεν εχει κατσει η καταλληλη στιγμη
οχι...εχω χαμουρψει στο παλαμηδι με θεα το ναυπλιο και εχω γαμησει στο ναυπλιο βραδυ με θεα το παλαμηδι...αυτη εβλεπε και το παλαμηδι,και το παλαμαρι..Άμα γαμησεις πρωί στο Παλαμήδι με θέα το Ναύπλιο δεν είναι το ίδιο.
Οι δικες της!οι δικες σου?
καρφι για δαχτυλακια πεστης ομως... ναι ????Οι δικες της!
???καρφι για δαχτυλακια πεστης ομως... ναι ????
μανικιουρακι μαστορα.
για δειξτο μια να δουμεΕχει πεντικιουρακι!
Δεν ειναι ευκολο τωρα!για δειξτο μια να δουμε
οποτε φιλε και για να δωσω και τη δικια μ εκτιμηση για το αρχικο θεμα σου που ειναι και η ουσια της υποθεσης πιστευω πως με την αδερφη της γυναικα σου μπαινεις σε μεγαλο ρισκο.Γενικως με οτι εχει να κανει γυρω απο το περιβαλλον γαμου..Αλλα να σ πω κατι? εσυ δηλ τι περιμενες να παντρευτεις και να μη μπεις σε ολους αυτους τους πειρασμους? πηγαινε εκει σε μια πουτανα να ξεδωσεις και μη μπαινεις σε περιπετειες...εχω δει με τα ματια μου να κλεινουν σπιτια απο αυτες τις ιστοριες προσφατα ενας φιλος γαμησε τη πρωτη ξαδερφη της γυναικας του 38 αυτος 18 αυτη...τη ξεπαρθενιασε σε πληροφορω οχι απλα τη γαμησε,εγω βεβαια τον ειχα προειδοποιησει,και τελικα του εκλεισε το σπιτι το νιανιαρο.Οποτε ο καθε ενας παντρεμενος εδω μεσα μια θα πει για τη κουνιαδα,κουμπαρα,για τη ξαδερφη για τη κολλητη..για τη μια για την αλλη.Δεν αξιζει το κοπο. πριν παντρευτεις αυτα μεσα σου πρεπει να τα εχεις ξεκαθαρισμενα....ζυγισε το ρισκο και μη κανεις μαλακιες για ενα μουνι.Ετσι ειναι οι γυναικες,οπου δουν παντρεμενο,εχουν λοξα να του κλεισουν το σπιτι και να τα κανουν ολα πουτανα,μη πεφτεις σε αυτες τις παγιδες.Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Ειναι η αδερφη της ομως κ οχι ξαδερφη!οποτε φιλε και για να δωσω και τη δικια μ εκτιμηση για το αρχικο θεμα σου που ειναι και η ουσια της υποθεσης πιστευω πως με την αδερφη της γυναικα σου μπαινεις σε μεγαλο ρισκο.Γενικως με οτι εχει να κανει γυρω απο το περιβαλλον γαμου..Αλλα να σ πω κατι? εσυ δηλ τι περιμενες να παντρευτεις και να μη μπεις σε ολους αυτους τους πειρασμους? πηγαινε εκει σε μια πουτανα να ξεδωσεις και μη μπαινεις σε περιπετειες...εχω δει με τα ματια μου να κλεινουν σπιτια απο αυτες τις ιστοριες προσφατα ενας φιλος γαμησε τη πρωτη ξαδερφη της γυναικας του 38 αυτος 18 αυτη...τη ξεπαρθενιασε σε πληροφορω οχι απλα τη γαμησε,εγω βεβαια τον ειχα προειδοποιησει,και τελικα του εκλεισε το σπιτι το νιανιαρο.Οποτε ο καθε ενας παντρεμενος εδω μεσα μια θα πει για τη κουνιαδα,κουμπαρα,για τη ξαδερφη για τη κολλητη..για τη μια για την αλλη.Δεν αξιζει το κοπο. πριν παντρευτεις αυτα μεσα σου πρεπει να τα εχεις ξεκαθαρισμενα....ζυγισε το ρισκο και μη κανεις μαλακιες για ενα μουνι.Ετσι ειναι οι γυναικες,οπου δουν παντρεμενο,εχουν λοξα να του κλεισουν το σπιτι και να τα κανουν ολα πουτανα,μη πεφτεις σε αυτες τις παγιδες.
ακομα χειροτερα...για καλο μ το λες?Ειναι η αδερφη της ομως κ οχι ξαδερφη!
Ισως το πει πιο δυσκολα! Μαλλον ποτε δηλ!ακομα χειροτερα...για καλο μ το λες?
Θα μπορουσα να εμπιστευτω πολλα πραγματα σε εναν ανθρωπο....στο να ΜΗΝ μιλησει ομως ΠΟΤΕ!Ισως το πει πιο δυσκολα! Μαλλον ποτε δηλ!