OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ξεχνα το ειπαμε.
Οχι τον επαιζα σκεφτομενος την κουνιαδα σκετο!liakoson πες αλήθεια, τον έπαιζες σκεπτόμενος τον παπαφιλιπς να πηδάει την ¨κουνιάδα¨ σου?
ασε τα φυκια.Οχι τον επαιζα σκεφτομενος την κουνιαδα σκετο!
Πόσο καιρό είναι αγαμητη η κουνιαδα?Ναι γι την κουνιαδα πολλες φορες!
Είναι θέμα χρόνου να βρει γκομενο!!! Ότι είναι να κάνεις καντο γρήγορα!! Με τι ασχολείται?Σιγουρα 3μηνο!
Ενα μήνα μας τα έχεις κάνει τσουρέκια,θα την πηδήξεις δεν θα την πηδήξεις,πως θα την πηδήξεις,τι πρέπει να της πεις για να σου κάτσει,πώς θα αντιδράσει,κι αν αντιδράσει έτσι τι πρέπει να κάνεις μετά..Ελεος ρε φίλε..Φροντιστήριο θα σου κάνουμε...Σιγουρα 3μηνο!
Δε σου ζητησε κανεις να ασχοληθεις. Μονος σου το κανεις!Ενα μήνα μας τα έχεις κάνει τσουρέκια,θα την πηδήξεις δεν θα την πηδήξεις,πως θα την πηδήξεις,τι πρέπει να της πεις για να σου κάτσει,πώς θα αντιδράσει,κι αν αντιδράσει έτσι τι πρέπει να κάνεις μετά..Ελεος ρε φίλε..Φροντιστήριο θα σου κάνουμε...
Δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι κουραστικός..Δε σου ζητησε κανεις να ασχοληθεις. Μονος σου το κανεις!
Ουτε εσυΔεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι κουραστικός..
Θα το μαθουμε σε λιγο καιρο!Τελικά θα έχει happy end η ιστορία; Όχι τίποτε άλλο αλλά να ξέρουμε να προχωρήσουμε ή όχι και με τις δικές μας κουνιαδες
Ποσυευω οτι κανει τελειο κρεβατι ετσι οπως την κοβω. Κ παιζει να μην ειναι μονο ασφαλες καυλαντισμα!Φίλτατε πραγματικά το έχεις κάψει το πράγμα.Αφου καυλώνεις και στην πραγματικότητα φοβάσαι να κάνεις κάτι τι το ζαλίζεις το πράγμα;Καλά κάνεις (αν λες αλήθεια) και το βγάζεις απο μέσα σου και το συζητάς αλλά τι περιμένεις; Οκ μας το είπες το συζητήσαμε αλλά πράξε επιτέλους ή όχι. Αφου είναι προφανές ότι κολώνεις τι περιμένεις να μαζέψεις περισσότερα οχι απο ναι από το forum για να πείσεις τον εαυτό σου να μην κάνεις κάτι; ΘΑ σου πω και τι δικιά μου άποψη αλλά περιμένω να πράξεις. Θεωρώ οτι θα κάνεις μαλακία. Η γκόμενα καυλαντίζει μαζί σου γιατί δεν σε φοβάται λόγω του ότι είσαι ο γαμπρός της. Νιώθει άνετα με σένα και μπορεί και καυλαντίζει. Αν θες να δεις αντιδράσεις σοβαρές και πραγματικές πες της στα ίσα την επόμενη φορά (προφανώς με τα δικά σου λόγια ανάλογα την περίσταση) οτι είμαι παντρεμένος με την αδερφή σου και σε σέβομαι κλπ κλπ αλλιώς με αυτά που κάνεις θα στην είχα πέσει στα ίσα. Και εκεί θα δεις αντιδράσεις που σίγουρα θα σου κόψει και την καλημέρα για ένα διάστημα μέχρι να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλός της. Κατα τα άλλα για εμένα κακώς ασχολείσαι. Πραγματικά πιο αξιόλογα τεμάχια να πας σε εκδιδόμενες, λιγότερο χρόνο θα χάσεις,λιγότερα λεφτά και θα περάσεις και καλύτερα.
Αν ψηνεται κ αυτη γτ να το κλεισω. Κουνιαδα με πλεονεκτηματα!Έχω 5 κουνιάδες, όλες είναι γαμευσιμες, αλλά η μια έχει κάνει τον μπατζανάκη τάρανδο....
με όλες καυλαντιζουμε και λέμε μαλακίες, αλλά η συγκεκριμένη μόνο που δεν απλώνει να μου βάλει χέρι.
Τις προάλες μου λεγε πόσο όμορφα παιδιά έκανα και πως τα καταφέρνω,και της πρότεινα να της το δείξω λαιβ.
Ξέρει πως ξέρω πολλά, αλλά ποτέ δε θέλησα να το εκμεταλευτώ.
Με τον μπατζανακη μένουν απλά μαζί λόγω παιδιου.
Το μόνο σίγουρο ειναι πως αργά η γρήγορα θα το κλέισεις το σπιτάκι σου
Καλά!κάνε κίνηση επιτέλους όπως σου είπα και θα δεις.Το πιθανότερο να τρίβεται με καμία γάτα!Ποσυευω οτι κανει τελειο κρεβατι ετσι οπως την κοβω. Κ παιζει να μην ειναι μονο ασφαλες καυλαντισμα!