OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Γατα?Καλά!κάνε κίνηση επιτέλους όπως σου είπα και θα δεις.Το πιθανότερο να τρίβεται με καμία γάτα!
Γατα?Καλά!κάνε κίνηση επιτέλους όπως σου είπα και θα δεις.Το πιθανότερο να τρίβεται με καμία γάτα!
Ναι που τι θεωρείς ότι κάνει καλό κρεββάτι.Τιποτα δεν κάνει απλά καυλαντιζει μαζί σου. Συνήθως αυτές που κάνουν καλό κρεββάτι δεν κάθονται να καυλαντιζουν.το κάνουν και δεν το διαφημίζουν.
έπρεπε να την πιτσιλίσειςεδω οταν κοιμοταν
Πες την αλήθεια τύπε...είχε σεντονι και το τράβηξες για να βγάλεις το καλλιτεχνικό στιγμιότυπο?εδω οταν κοιμοταν
ρε μαστορα σε κουρτινα κουζινας την τυλιξες ?εδω οταν κοιμοταν
Πες την αλήθεια τύπε...είχε σεντονι και το τράβηξες για να βγάλεις το καλλιτεχνικό στιγμιότυπο?
γιατι αν κοιμάται έτσι φορά παρτίδα μπροστά σου, εχεις πολλές ελπίδες....
δεξι μπακ στον αστερα μενιδιου ειναι ?
1ον........οχι δεν ειχε σεντονι ηταν στο δωματιο της και μπουκαρα καταδρομικα. ημουν στο στρατο εκει να μην αξιοποιησω τις ικανοτητες μου?ρε μαστορα σε κουρτινα κουζινας την τυλιξες ?
τα ποδια φαινονται λιγο ποδοσφαιρικα.1ον........οχι δεν ειχε σεντονι ηταν στο δωματιο της και μπουκαρα καταδρομικα. ημουν στο στρατο εκει να μην αξιοποιησω τις ικανοτητες μου?
2ον..... γιατι επειδη φαινοντε σαν γυμνασμενα τα ποδια? τα τζιν λενε πολλα ψεμματα...
3ον...... τετοια φοραει οταν γυρναει στο σπιτι της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αλλη μια καταδρομικη..
κατσε περιμενε, θα σκασουν οι αναλογοι ειδικοι για τις ραγαδες σε λιγο.μιλαω με τη γυναικα μου στο τηλ τη ρωταω τι κανεις που εισαι, μου λεει.... να εδω σπιτι με την αδερφη μου στο καναπε βλεπουμε τηλεοραση η βλαμμενη με το βρακι γυρναει στο σπιτι.... και της λεω.... ααα για τραβα την μια να δω.............
ναι ειδικοι για τις ατελειες ενω αυτοι ειναι αψεγαδιαστοι. γιατι ακυρο? ψιλοδιαφανο ειναι .... κουρτινα ξε κουρτινα οταν παω εκει τα καλοκαιρια μου ερχετε να της ορμηξω σαν λυσσασμενος σκυλος αλλα δε μου δινει κανενα δικαιωμα γαμωκατσε περιμενε, θα σκασουν οι αναλογοι ειδικοι για τις ραγαδες σε λιγο.
το βρακι ΑΚΥΡΟ ομως ρε φιλε.
σετακι με την κουρτινα το πηρανε ?
απο αψεγαδιαστους και υπεργαμηκους ειμαστε φουλ πανσιον εδω μεσα, ακομα να το μαθεις?ναι ειδικοι για τις ατελειες ενω αυτοι ειναι αψεγαδιαστοι. γιατι ακυρο? ψιλοδιαφανο ειναι .... κουρτινα ξε κουρτινα οταν παω εκει τα καλοκαιρια μου ερχετε να της ορμηξω σαν λυσσασμενος σκυλος αλλα δε μου δινει κανενα δικαιωμα γαμω
το εχω καταλαβει εμπαινα σαν επισκεπτης καποια χρονια πρωτου κανω προφιλ. τι μαθηματα? του τυπου ''πως να κανεις τη κουνιαδα σου να χυνει για παρτι σου''?απο αψεγαδιαστους και υπεργαμηκους ειμαστε φουλ πανσιον εδω μεσα, ακομα να το μαθεις?
μηπως πρεπει να παρεις μαθηματα απο τον μυσταρο φωτορεπορτερ @thrilos1986 ?
το παει λαου λαου βεβαια, τον τσιτωνω και λιγο εγω... ε πιστευω κατι θα βρεξει στην τελικη.
ελπιζω οχι τις φουχτες του μονο.
εχει πολλα courses εδω περα.το εχω καταλαβει εμπαινα σαν επισκεπτης καποια χρονια πρωτου κανω προφιλ. τι μαθηματα? του τυπου ''πως να κανεις τη κουνιαδα σου να χυνει για παρτι σου''?
ααα δεν ασχολουμαι με τετοιους. προτιμω να μου πει καποιος πχ..... ασε φιλε εχω να γαμησω μηνες....... χρονια...... παρα να μου πει, γαμησα αυτη γαμησα εκεινη κτλ.... και να ειναι μονο στη φαντασια του.....εχει πολλα courses εδω περα.
αμα τα ψαξεις, τα βρεις και τα διαβασεις... διδακτορικο θα εχεις παρει σαν.
εχουν τρελο γελιο παντως.ααα δεν ασχολουμαι με τετοιους. προτιμω να μου πει καποιος πχ..... ασε φιλε εχω να γαμησω μηνες....... χρονια...... παρα να μου πει, γαμησα αυτη γαμησα εκεινη κτλ.... και να ειναι μονο στη φαντασια του.....