priestx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Μάλλον έμεινε με το πουλί στο χέρι!Μάλλον την πηδάει ασταμάτητα και δεν έχει χρόνο να μας ενημερώσει.
Μάλλον έμεινε με το πουλί στο χέρι!Μάλλον την πηδάει ασταμάτητα και δεν έχει χρόνο να μας ενημερώσει.
Πες της για καμία παρτουζα με την γυναίκα σου ??????Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Δε νε εχει γραψει ουτε εχει πηδηχτει με καποιον. Απλα τρεχει γτ θα ξεκινησει δουλεια κ δεν εχω προλαβει να τη δω για μερεςΤελείωσε η καραντίνα και τον έγραψε στα @@ της η κουνιάδα.Τρέχει να πηδηχτεί από εδώ και εκεί.
Πού δουλεύει συνάδελφε;Δε νε εχει γραψει ουτε εχει πηδηχτει με καποιον. Απλα τρεχει γτ θα ξεκινησει δουλεια κ δεν εχω προλαβει να τη δω για μερες
ΜεταξουργείοΠού δουλεύει συνάδελφε;
Θα ξεκινησει ως καθηγητρια σε σχολη πανεπιστημιουΠού δουλεύει συνάδελφε;
Στο εσιαξα λιγακι.Εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα τον γουστάρει απλά δεν ξέρει πως να το χειριστεί.
Επισης ο τύπος δεν θέλει να εκτεθεί καθώς είναι ηθικό στοιχείο.
Στην Αθήνα;Θα ξεκινησει ως καθηγητρια σε σχολη πανεπιστημιου
Τώρα που ανοίγουν οι σχολές καλή φάσηΘα ξεκινησει ως καθηγητρια σε σχολη πανεπιστημιου
Με τον σταυρό στο χέρι δεν γίνεται δουλεια, απλα να το ξέρεις...Κ τα δυο σωστα
Τη μερα καθηγητρια τα δειλινά μαθήτρια...του έρωτα...Θα ξεκινησει ως καθηγητρια σε σχολη πανεπιστημιου
Ναι στην Αθηνα!Στην Αθήνα;
Εχεις βαλει κοντερ στο μουνι της τυπε κουνιαδε;Δε νε εχει γραψει ουτε εχει πηδηχτει με καποιον. Απλα τρεχει γτ θα ξεκινησει δουλεια κ δεν εχω προλαβει να τη δω για μερες
Οχι ρε τυπε. Απλα το ξερωΕχεις βαλει κοντερ στο μουνι της τυπε κουνιαδε;