Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
ξυνεις πληγες τυπε
λες να πηρε καβλιαρα κουνιαδα και να κατεβηκε κεντρο με προφαση πορεια, ωστε να τη στριμωξει επιτελους σε καμια υποπτη και σκοτεινη γωνια, μακρια απο ενοχλητικους και περιεργους γειτονους ? :think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
λες να πηρε καβλιαρα κουνιαδα και να κατεβηκε κεντρο με προφαση πορεια, ωστε να τη στριμωξει επιτελους σε καμια υποπτη και σκοτεινη γωνια, μακρια απο ενοχλητικους και περιεργους γειτονους ? :think:
αν εφτασε τοσο μακρυα τυπε,οφειλουμε να τον χειροκροτησουμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
εγω πιστευω ξεκωλιαζει την κουνιαδα συνεχεια ο Θρυλεων και επειδη εκπληρωνει και τα συζυγικα του καθηκοντα δεν εχει χρονο να ενημερωσει
Επιβεβαιώνω, με την αριστερή ξεκωλιάζει την κουνιάδα και με τη δεξιά τη σύζυγο.

1637179417276.jpeg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261

Συνημμένα

• καβλιαρα κουνιαδα.png
    καβλιαρα κουνιαδα.png
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 150
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Στη θέση σου αδελφέ θα πήγαινα σε ντελο η σε στούντιο και θα τα εσκαγα γερά για ξεχαρμανιασμα (γιατί κάτι μου λέει ότι δε παίζεις εντατικά βολλεη δωματίου και ψάχνεις παρτενέρ για το άθλημα). Επίσης συμφωνώ με anal skipper,ότι αν ψήνεσαι να το...προχωρησεις δε θα σε νοιάζει ο γάμος σου και θα θες να τον διαλύσεις,οπότε μην το κάνεις για μια πουτ@ν@.
Τώρα αν πιστεύεις ότι σε παίρνει να κάνεις κίνηση οκ,κάνε.Καλυτερα ώμος να πας σε ντελο η στούντιο παρά να κάνεις τέτοια κίνηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
Στη θέση σου αδελφέ θα πήγαινα σε ντελο η σε στούντιο και θα τα εσκαγα γερά για ξεχαρμανιασμα (γιατί κάτι μου λέει ότι δε παίζεις εντατικά βολλεη δωματίου και ψάχνεις παρτενέρ για το άθλημα). Επίσης συμφωνώ με anal skipper,ότι αν ψήνεσαι να το...προχωρησεις δε θα σε νοιάζει ο γάμος σου και θα θες να τον διαλύσεις,οπότε μην το κάνεις για μια πουτ@ν@.
Τώρα αν πιστεύεις ότι σε παίρνει να κάνεις κίνηση οκ,κάνε.Καλυτερα ώμος να πας σε ντελο η στούντιο παρά να κάνεις τέτοια κίνηση.
εγω λεω να περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα.
ισως φανει πιο τυχερος ο φιλος μας... και πιασει κανα βυζακι :confused:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Δώσε σχολή και μάθημα, μην πάμε σε καμμιά άσχετη.
Θα γραφτούμε όλοι μας.
Και θα την ψήσουμε για σένα.
Και την άσχετη θα ψήσουμε, αλλά θα είναι αστοχία.

Για τον θρύλο ρε γαμότο.

ΥΓ
Αν σου περισσεύει η γυναίκα, πάλι εδώ είμαστε.
Ασοε

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
Μετά θα έχει εξεταστική... γραπτά βαθμούς επιτήρηση, δεν θα έχει χρόνο, θα φτάσει το Πάσχα θα πάει καμιά εκδρομή μετά πάλι εξετάσεις...θα έρθει το καλοκαίρι... μαγιό δεννθα δούμε και πάλι γιατί δεν βόλεψε τον θρύλο...να τραβήξει μια πόζα....και πάλι θα μείνει στην φαντασία μας και ο θρύλος θα τραβάει ακόμα μαλακια για την κουνιάδα

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Μετά θα έχει εξεταστική... γραπτά βαθμούς επιτήρηση, δεν θα έχει χρόνο, θα φτάσει το Πάσχα θα πάει καμιά εκδρομή μετά πάλι εξετάσεις...θα έρθει το καλοκαίρι... μαγιό δεννθα δούμε και πάλι γιατί δεν βόλεψε τον θρύλο...να τραβήξει μια πόζα....και πάλι θα μείνει στην φαντασία μας και ο θρύλος θα τραβάει ακόμα μαλακια για την κουνιάδα
Σιγα σιγα η ιστορια θα γινει θρυλος :wink:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Μην τη γαμήσεις. Δεν κάνει, είναι αμαρτία

maiktsi

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
15
Πόντοι
0
Εμένα μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω ανέκδοτο

Άντρας αποκαλύπτει την περιπέτεια του:
«Είμαστε ήδη 2 χρόνια μαζί με την κοπέλα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι φίλοι μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα.
Η κοπέλα μου; Είναι ένα όνειρο! Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί! Αυτό το κάτι είναι η μικρή της αδερφή.
Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σούπερ μίνι και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά και είχα την ευτυχία πολλές φορές να δω τον εσωτερικό της κόσμο. Ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε κάποιον άλλον!
Μια μέρα μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους και να δω τις προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη. Μου ψιθύρισε ότι σύντομα παντρεύομαι και έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και ότι δεν νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να κάνει έρωτα μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.
Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να πω λέξη…
Αυτή είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα και αν ήθελα και εγώ να πάω επάνω.
Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες.
Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και περπάτησα προς το αμάξι.
Ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν απέξω και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και είπε: Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ και είμαι σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο άντρα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!

Ηθικό δίδαγμα: ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom