captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.506
Βαρέθηκε να μας τρολλάρει και άφησε το νήμα να πεθάνει...
Δεν ισχυει αυτοΒαρέθηκε να μας τρολλάρει και άφησε το νήμα να πεθάνει...
τι να πηδηξεις βρε αμοιρε.....κουταλιανος εχεις καταντησει...Δεν την πηδηξα ακομα,οχι
Εδώ ούτε φωτογραφία έβγαλε ολόκληρο καλοκαίρι. Για πήδο συζητάμε.....τι να πηδηξεις βρε αμοιρε.....κουταλιανος εχεις καταντησει...
Το χειμώνα θα την εγκλωβίσει σε κλειστό χώρο.Εδώ ούτε φωτογραφία έβγαλε ολόκληρο καλοκαίρι. Για πήδο συζητάμε.....
ναι περιμενει να εμβολιαστει για να πανε σε ταβερνα μαζι....Το χειμώνα θα την εγκλωβίσει σε κλειστό χώρο.
φίλε κάποτε (τέλη 90's) στο θρυλικό club "Δύτες" στο Μικρολίμανο, ήμουν εγώ κ ένας φίλος μου (αυτός με έφερε στην παρέα) σε μια παρέα με 4 ζευγάρια (όλα νιόπαντρα...), σε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του μαγαζιού..Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει να είσαστε παρέα όπου έχεις πηδηχτεί με 4-5 (αντίστοιχα και κάποιος άλλος από την παρέα έχει πηδήξει 4-5 μπορεί και την γυναίκα σου).
Υπάρχει μιά γλύκα βρε παιδάκι μου.
Όπως σου είχα πει Θρύλε...σε πήραν στον μεζέ!! Και τώρα πια,έφτασαν στο κυρίως πιάτο...Ο νταλκάς του Θρύλου:
Κουνιάδα μου σ αγάπησα
μα πώς να σου την πέσω
Ακόμα δε σε γάμησα
Για σένανε τον παίζω
Δυό χείλη τσιμπουκόχειλα
δυό μάτια όλο νάζι
την πόθησα τι το θελα
δε λέει να μου κάτσει...
Πως θα θελα να πήγαινα
μαζί να φάμε μύδια
Μα η σύζυγος η ύαινα
θα μου κοβε τ αρχίδια
Της άνοιξα ο καψερός
θρεντάκι στο μπουρδέλα
Μα να μαι ακόμα νηστικός
δε γεύτηκα ροδέλα...
Το καλοκαίρι πέρασε
ξεκίνησε βροχούλα
Μα πίπα δε με κέρασε
ακόμα η παλιοτσούλα
Κουράγιο σύντροφοι στο μπού
Γενάρης σαν πατήσει
Η πούτσα κάποιου τυχερού
τη μούνα της θα σκίσει
Θα κάνω φωτορεπορτάζ
δωράκια στους ιππότες
Στον παπαφίλιππα μασάζ
Στον τρούμπα δυό κυλότες
Μα κι οι άλλοι όλοι οι πιστοί
κι οι άπιστοι θωμάδες
θα φαν κουνιάδας το μουνί
της σύζυγου ντολμάδες!
Σιγα βρε!Όπως σου είχα πει Θρύλε...σε πήραν στον μεζέ!! Και τώρα πια,έφτασαν στο κυρίως πιάτο...
Βεβαίως και είναι πολιτισμός.φίλε κάποτε (τέλη 90's) στο θρυλικό club "Δύτες" στο Μικρολίμανο, ήμουν εγώ κ ένας φίλος μου (αυτός με έφερε στην παρέα) σε μια παρέα με 4 ζευγάρια (όλα νιόπαντρα...), σε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του μαγαζιού..
Η παρέα ήταν " γαμάτη" στελεγχάρες όλοι κ όλες, μόδα που φοριόνται πολύ το 1998 με 2000 ..
Το επόμενο 8μηνο με τον φίλο μου, είχαμε "σφυρίξει" όλες τις "Κυρίες" που γνωριστήκαμε εκείνο το βράδυ (ο φίλος μου τις πήρε όλες, εγώ 3 από τις 4).. Χωρίς να ιδρώσουμε ιδιαίτερα, με την έννοια υπήρχε ανταπόκριση κ προδιάθεση από τις ίδιες. Για να μην πω ότι αυτές το ξεκίνησαν.
3 από τις 4 μας είχαν πει ότι είχαν πηδηχτεί και με τα υπόλοιπα αρσενικά της παρέας .. Μια ευτυχισμένη παρέα και "ευχάριστη ατμόσφαιρα" με άλλα λόγια.
Ψάχνωντας διακριτικά να βρω τον λόγο (κίνητρο), όλες μου είπαν ότι έχει "λιγότερο ρίσκο" συναισθηματικά κ ηθικά να πας με κάποιον που γνωρίζεις κ τον ξέρεις από πιο πριν, όταν είναι ξεκάθαρο ότι πας μαζί του για πήδημα κ τίποτα περισσότερο.
Επίσης μου ομολόγησαν ότι η εξουσία ενός άνδρα, τις ιντριγκάρει ιδιαίτερα κ τελικά κατάλαβα ότι η "ζήλεια" και ο "ανταγωνισμός" μεταξύ των γυναικών δεν έχει όριο κ πάτο .. (Προφανώς κ γνώριζαν ή υποπτεύονταν τα καμώματα των συζύγων τους..). Άμα σε βάλει η άλλη στο μάτι, δεν θα γλυτώσεις ..
Υ.Σ.: πρόσφατα έμαθα ότι όλα τα ζευγάρια έχουν χωρίσει κ δύο λεβέντες της τότε παρέας συζούν με 2 εκ των κυριών εκείνης της βραδυάς. Πολιτισμός.
Οι 109 Σελίδες ιστορίας του θρύλου σε λίγες σειρέςΟ νταλκάς του Θρύλου:
Κουνιάδα μου σ αγάπησα
μα πώς να σου την πέσω
Ακόμα δε σε γάμησα
Για σένανε τον παίζω
Δυό χείλη τσιμπουκόχειλα
δυό μάτια όλο νάζι
την πόθησα τι το θελα
δε λέει να μου κάτσει...
Πως θα θελα να πήγαινα
μαζί να φάμε μύδια
Μα η σύζυγος η ύαινα
θα μου κοβε τ αρχίδια
Της άνοιξα ο καψερός
θρεντάκι στο μπουρδέλα
Μα να μαι ακόμα νηστικός
δε γεύτηκα ροδέλα...
Το καλοκαίρι πέρασε
ξεκίνησε βροχούλα
Μα πίπα δε με κέρασε
ακόμα η παλιοτσούλα
Κουράγιο σύντροφοι στο μπού
Γενάρης σαν πατήσει
Η πούτσα κάποιου τυχερού
τη μούνα της θα σκίσει
Θα κάνω φωτορεπορτάζ
δωράκια στους ιππότες
Στον παπαφίλιππα μασάζ
Στον τρούμπα δυό κυλότες
Μα κι οι άλλοι όλοι οι πιστοί
κι οι άπιστοι θωμάδες
θα φαν κουνιάδας το μουνί
της σύζυγου ντολμάδες!
Για παρτη σου!Οι 109 Σελίδες ιστορίας του θρύλου σε λίγες σειρές
Ωραίος @troubaman
ti kaneiς εδω ρε αλητη ασε το κοριτσι ήσυχοΓια παρτη σου!
Να πάρω θέση; να συγκινηθώ;Για παρτη σου!