Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Το καλοκαιρι τύποις λήγει 22 Σεπτεμβρίου. Έχει χρόνο ακόμη για καμιά δεκαριά καλοκαιρινές σελίδες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Μετά από10χρόνια γάμου (και κουτσούβελα), ας πήγαινε και με τον αδερφό μου αρκει να μην μου το λέγανε.
Εκείνη να είναι ευχαριστημένη να μην μας τα σπάει στην οικογένεια

Αλλωστε και εγώ με 21 χρόνια γάμου (και 5-6 γνωριμίας) ήμουνα πιστός στα παιδιά μου και μόνο.
Επίσης προτιμούσα τις φίλες της (παντρεμένες ή όχι) γιατί υπήρχε γνωριμία και κάποιο συναίσθημα, δεν μου αρέσει να τον βάζω σε τοίχο.

Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει να είσαστε παρέα όπου έχεις πηδηχτεί με 4-5 (αντίστοιχα και κάποιος άλλος από την παρέα έχει πηδήξει 4-5 μπορεί και την γυναίκα σου).
Υπάρχει μιά γλύκα βρε παιδάκι μου.

Ζήλεια και εκδίκηση είναι άγνωστες λέξεις για μένα. Πιθανότατα αυτό τραβούσε τις γυναίκες.

ΥΓ
Κάποτε θα σας μιλήσω για το διαδρομάτο sex.
για βαλε καμια φωτο της γυναικας σου ρε παιχτη να δουμε.

Greyman7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Like
1.868
Πόντοι
201
Μετά από10χρόνια γάμου (και κουτσούβελα), ας πήγαινε και με τον αδερφό μου αρκει να μην μου το λέγανε.

Αλλωστε και εγώ με 21 χρόνια γάμου (και 5-6 γνωριμίας) ήμουνα πιστός στα παιδιά μου και μόνο.
Επίσης προτιμούσα τις φίλες της (παντρεμένες ή όχι) γιατί υπήρχε γνωριμία και κάποιο συναίσθημα, δεν μου αρέσει να τον βάζω σε τοίχο.

Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει να είσαστε παρέα όπου έχεις πηδηχτεί με 4-5 (αντίστοιχα και κάποιος άλλος από την παρέα έχει πηδήξει 4-5 μπορεί και την γυναίκα σου).

Ζήλεια και εκδίκηση είναι άγνωστες λέξεις για μένα. Πιθανότατα αυτό τραβούσε τις γυναίκες.

ΥΓ
Ωραία ακούγονται όσα λες και ειλικρινά, θα έχει ενδιαφέρον να μοιραστείς μαζί μας εδώ μέσα φωτό ή ιστορίες! Έτσι και αλλιώς δεν βλέπουμε φως από την κουνιάδα!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96

ΥΓ
εσυ μαλιστα ...να ανοιξετε νημα στον κυριο :sunglasses::sunglasses::sunglasses:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
για βαλε καμια φωτο της γυναικας σου ρε παιχτη να δουμε.
Δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ να έχει πολλαπλή παράθεση, ώστε να απαντήσω σε 2-3 ταυτόχρονα.

Φωτογραφία δεν θα δείτε ποτε γιατί σας αγαπάω και σας σέβομαι και δεν θέλω να πάθετε την ίδια ζημιά που έπαθα εγώ και την παντρεύτηκα.

Οσον αφορά τον θρύλο, την ευχή μου, να ζήσετε ευτυχισμένοι οι τρείς σας (οι 4, 5) και νά μην στενοχωριέσαι στα γεράματα, όταν το κουνιαδάκι θα έχει γεράσει αγάμητο, να μην σκέφεσαι "Τι κρίμα που δεν την γάμησα" αντίστοιχα νωρίτερα μπορεί να σκέφτεσαι "Τι κρίμα που την γάμησα", μυαλά είναι αυτά.

Στην επόμενη ζωή μπορεί να κάνετε τρελά γαμήσια, μπορεί να γεννηθείς καιι γάτα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ να έχει πολλαπλή παράθεση, ώστε να απαντήσω σε 2-3 ταυτόχρονα.

Φωτογραφία δεν θα δείτε ποτε γιατί σας αγαπάω και σας σέβομαι και δεν θέλω να πάθετε την ίδια ζημιά που έπαθα εγώ και την παντρεύτηκα.
τετοιες ζημιες μας αρεσουν, αλλα δεχομαι και π.μ.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Thrile στις 19-4-21 που μας ανοιξες το θεμα και την καρδια σου, εχουν περασει σχεδον 5 μηνες. Ηρθε το πασχα, ηρθαν οι καυσωνες, εφυγε το καλοκαιρι, ηρθαν τα πρωτοβροχια και εσυ ακομα περιμενεις με την φωτογραφικη μηχανη στο χερι, μηπως τραβηξεις καμμια φωτο...να περιμενουμε τωρα για την παρελαση η παμε για τα μελομακαρονα?

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Thrile στις 19-4-21 που μας ανοιξες το θεμα και την καρδια σου, εχουν περασει σχεδον 5 μηνες. Ηρθε το πασχα, ηρθαν οι καυσωνες, εφυγε το καλοκαιρι, ηρθαν τα πρωτοβροχια και εσυ ακομα περιμενεις με την φωτογραφικη μηχανη στο χερι, μηπως τραβηξεις καμμια φωτο...να περιμενουμε τωρα για την παρελαση η παμε για τα μελομακαρονα?
Τυπε ξέχασες και παρελειψες ότι θα έρθουν και τα χιόνια!!

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
AMBER ALERT
Αγνοείται ο Θρύλος και η γνωστή κουνιάδα, φωτογραφίες δεν υπάρχουν, όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει
:) :)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

Bonecrusher