Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Το καλοκαιρι τύποις λήγει 22 Σεπτεμβρίου. Έχει χρόνο ακόμη για καμιά δεκαριά καλοκαιρινές σελίδες.
για βαλε καμια φωτο της γυναικας σου ρε παιχτη να δουμε.Μετά από10χρόνια γάμου (και κουτσούβελα), ας πήγαινε και με τον αδερφό μου αρκει να μην μου το λέγανε.
Εκείνη να είναι ευχαριστημένη να μην μας τα σπάει στην οικογένεια
Αλλωστε και εγώ με 21 χρόνια γάμου (και 5-6 γνωριμίας) ήμουνα πιστός στα παιδιά μου και μόνο.
Επίσης προτιμούσα τις φίλες της (παντρεμένες ή όχι) γιατί υπήρχε γνωριμία και κάποιο συναίσθημα, δεν μου αρέσει να τον βάζω σε τοίχο.
Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει να είσαστε παρέα όπου έχεις πηδηχτεί με 4-5 (αντίστοιχα και κάποιος άλλος από την παρέα έχει πηδήξει 4-5 μπορεί και την γυναίκα σου).
Υπάρχει μιά γλύκα βρε παιδάκι μου.
Ζήλεια και εκδίκηση είναι άγνωστες λέξεις για μένα. Πιθανότατα αυτό τραβούσε τις γυναίκες.
ΥΓ
Κάποτε θα σας μιλήσω για το διαδρομάτο sex.
Ωραία ακούγονται όσα λες και ειλικρινά, θα έχει ενδιαφέρον να μοιραστείς μαζί μας εδώ μέσα φωτό ή ιστορίες! Έτσι και αλλιώς δεν βλέπουμε φως από την κουνιάδα!Μετά από10χρόνια γάμου (και κουτσούβελα), ας πήγαινε και με τον αδερφό μου αρκει να μην μου το λέγανε.
Αλλωστε και εγώ με 21 χρόνια γάμου (και 5-6 γνωριμίας) ήμουνα πιστός στα παιδιά μου και μόνο.
Επίσης προτιμούσα τις φίλες της (παντρεμένες ή όχι) γιατί υπήρχε γνωριμία και κάποιο συναίσθημα, δεν μου αρέσει να τον βάζω σε τοίχο.
Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει να είσαστε παρέα όπου έχεις πηδηχτεί με 4-5 (αντίστοιχα και κάποιος άλλος από την παρέα έχει πηδήξει 4-5 μπορεί και την γυναίκα σου).
Ζήλεια και εκδίκηση είναι άγνωστες λέξεις για μένα. Πιθανότατα αυτό τραβούσε τις γυναίκες.
ΥΓ
Η λέξη-κλειδί ΑΚΟΜΑ....Πως θα την τραβηξω ρε .εγακε αν δεν εχει κατσει ακομα να παμε?
το εγακε δηλαδη το καταλαβες ?Η λέξη-κλειδί ΑΚΟΜΑ....
Μεγάλετο εγακε δηλαδη το καταλαβες ?
μεταφραστρια μου εσυΜεγάλε
Είπαμε, χωρίς τις κτητικές αντωνυμίεςμεταφραστρια μου εσυ
τροπος του λεγεινΕίπαμε, χωρίς τις κτητικές αντωνυμίες
εσυ μαλιστα ...να ανοιξετε νημα στον κυριοΜετά από10χρόνια γάμου (και κουτσούβελα), ας πήγαινε και με τον αδερφό μου αρκει να μην μου το λέγανε.
ΥΓ
Δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ να έχει πολλαπλή παράθεση, ώστε να απαντήσω σε 2-3 ταυτόχρονα.για βαλε καμια φωτο της γυναικας σου ρε παιχτη να δουμε.
τετοιες ζημιες μας αρεσουν, αλλα δεχομαι και π.μ.Δεν βλέπω πουθενά στο φόρουμ να έχει πολλαπλή παράθεση, ώστε να απαντήσω σε 2-3 ταυτόχρονα.
Φωτογραφία δεν θα δείτε ποτε γιατί σας αγαπάω και σας σέβομαι και δεν θέλω να πάθετε την ίδια ζημιά που έπαθα εγώ και την παντρεύτηκα.
Τυπε ξέχασες και παρελειψες ότι θα έρθουν και τα χιόνια!!Thrile στις 19-4-21 που μας ανοιξες το θεμα και την καρδια σου, εχουν περασει σχεδον 5 μηνες. Ηρθε το πασχα, ηρθαν οι καυσωνες, εφυγε το καλοκαιρι, ηρθαν τα πρωτοβροχια και εσυ ακομα περιμενεις με την φωτογραφικη μηχανη στο χερι, μηπως τραβηξεις καμμια φωτο...να περιμενουμε τωρα για την παρελαση η παμε για τα μελομακαρονα?
O thrilos ζει και βασιλευει. απλα δεν χαζευει την κουνιαδα αλλα αλλες....AMBER ALERT
Αγνοείται ο Θρύλος και η γνωστή κουνιάδα, φωτογραφίες δεν υπάρχουν, όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει