You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Τι ψάχνεις; Πάω στοίχημα πως η άλλη τον κράταγε από την μέση μην πέσει, και αυτός νομίζει πως του την έπεφτεKαταλαβαίνεις, φαντάζομαι, ότι το επιχείρημά σου δεν στέκει! Έχεις ανοίξει ένα θέμα εδώ και τόσους μήνες, είσαι στο μηχανάκι με το αντικείμενο του πόθου σου, σου κάνει παιχνίδια και αντί να κάνεις κίνηση (λεκτική ή και κάτι παραπάνω), που θα δεις τις προθέσεις της (θα ήξερες τί παίζει μέσα σε 2' - 3' λεπτά), μου λες ότι σας περίμεναν!!
Αν θεωρείς ότι θα βρεθείς σε φάση με άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου, είσαι βαθιά γελασμένος.
Γι' αυτό, την επόμενη φορά (όοοοοοταν υπάρξει) πρέπει να χτυπήσεις με τη μία!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ουτε καν
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τί έγινε. Εγώ αναφέρθηκα στη χαμένη ευκαιρία, με τη δικαιολογία ότι "τους περίμεναν".Τι ψάχνεις; Πάω στοίχημα πως η άλλη τον κράταγε από την μέση μην πέσει, και αυτός νομίζει πως του την έπεφτε
Σε αυτές τις περιπτώσεις ενεργείς σα κομμάντο, όχι "'άστο κι αύριο μέρα είναι"....
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Θα το επιχειρησωΚανένας δεν μπορεί να ξέρει τί έγινε. Εγώ αναφέρθηκα στη χαμένη ευκαιρία, με τη δικαιολογία ότι "τους περίμεναν".
Σε αυτές τις περιπτώσεις ενεργείς σα κομμάντο, όχι "'άστο κι αύριο μέρα είναι"....
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
επειδή φίλε οδηγώ μηχανή χρόνια και έχω βάλει πολλές από πίσω ,τρία πράγματα θυμάμαι,τα μπουτάκια τους να μου σφίγγουν τα κωλομέρεια,τη ζέστη απο το μουνάκι τους και τα βυζάκια τους να δουλεύουν σαν αμορτισέρ στα φρεναρίσματα ! απόλυτη καύλα ακόμη και με ξαδέλφες!Ουτε καν
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Κ το χερι της σχεδον στη μπροστινη τσεπη!επειδή φίλε οδηγώ μηχανή χρόνια και έχω βάλει πολλές από πίσω ,τρία πράγματα θυμάμαι,τα μπουτάκια τους να μου σφίγγουν τα κωλομέρεια,τη ζέστη απο το μουνάκι τους και τα βυζάκια τους να δουλεύουν σαν αμορτισέρ στα φρεναρίσματα ! απόλυτη καύλα ακόμη και με ξαδέλφες!
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
φίλε μπορείς να καταλάβεις πολλά για κάθε γκόμενα και πως σε βλέπει απο τον τρόπο που θα καθίσει και μόνο πίσω στη μηχανή,αν τις αρέσει το άγγιγμα των σωμάτων ή προσπαθεί να είναι σαν σακί με πατάτες !Κ το χερι της σχεδον στη μπροστινη τσεπη!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Κολλητα οπως εγραψες παραπανωφίλε μπορείς να καταλάβεις πολλά για κάθε γκόμενα και πως σε βλέπει απο τον τρόπο που θα καθίσει και μόνο πίσω στη μηχανή,αν τις αρέσει το άγγιγμα των σωμάτων ή προσπαθεί να είναι σαν σακί με πατάτες !
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
εγω θελω να δω φωτο και τη γυναικα σου. να τις συγκρινουμε
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Οτι κανει και τωρα τυπε φαντασιωνετε και τον παιζει με την κουνιαδα γιατι ετσι κι αλλιως τον εχει αφησει με το πουλι στα χερια αφου ολα ειναι στη φαντασια τουΚαι ο thrilos1986 τι θα κάνει;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Τυπάρα θρύλε βάλτη ξανά στο μηχανάκι αλλά πες της να κάτσει μπροστά κι εσύ από πίσω της...
Για να παίξει και καλά με το τιμόνι
Φρόντισε να φοράς ένα σορτσάκι με ανοιχτό φερμουαρ
Ωστε να της τον πεταξεις απο πισω ξαφνικα ενω παιζει με το τιμονι
Θα ξαφνιαστει ευχαριστα πιστευω
Κι αν αντιδρασει πες της οτι εχει λεβιε και το καθισμα για αλλαγη ταχυτητων με το σφιγκτηρα...
Για να παίξει και καλά με το τιμόνι
Φρόντισε να φοράς ένα σορτσάκι με ανοιχτό φερμουαρ
Ωστε να της τον πεταξεις απο πισω ξαφνικα ενω παιζει με το τιμονι
Θα ξαφνιαστει ευχαριστα πιστευω
Κι αν αντιδρασει πες της οτι εχει λεβιε και το καθισμα για αλλαγη ταχυτητων με το σφιγκτηρα...
Kostas Leo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2021
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Παίδες στο 150 υπενθυμιστε μου να τσεκαρω αν έγινε τίποτα ???
protaris2018
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.576
- Πόντοι
- 2.471
Τωρα τελευταία νομίζω με αγγίζει περίεργα ο πεθερός μου...λέτε να κάνω κίνηση να δουμε που τι παει;
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
πιστευεις τυπε πως αν η κουνιαδα ειναι υπαρκτο προσωπο,θα τη γαμησει ο τυπος;περασαν 5 μηνες και δεν την εχει κοιταξει ακομη στα ματια.Μην γυρεύεις μπελάδες αν δεν θες να διαλύσει το σπίτι σου
Αν θες να γαμησεις χωρίς μπελάδες πληρώνεις γαμας και φεύγεις και μετά
Δεν σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
παντως ρε αδελφε thrile εχω μια απορια: πως ανεχεσαι απο τον καθενα (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να σου κανουν σχολια και υπονοουμενα για την γυναικα σου..αν μη τι αλλο ,εαν δεν ηθελες-θελεις να διαλυσεις το σπιτι σου για 1 πουτανιτσα (γιατι περι πουτανιτσας προκειται αφου "θελει¨ να πηδηχτει με τον ανδρα της αδελφης της) γιατι ανεχεσαι τοσους μηνες να σου διαβαλλουν την γυναικα σου που οπως εχεις πει εισαι ερωτευμενος ακομη μαζι της...αυτα και αλλα στοιχεια συναδουν οτι η ολη ιστορια ειναι μουσαντενια....εκτος αν εισαι ανωριμος και τρομπας...
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Δεν ισχυει κατι τετοιο. Απλα κανονιζονται δυσκολα οι συναντησεις μαζι της. Κ η γυναικα δεν εχει γκομενοπαντως ρε αδελφε thrile εχω μια απορια: πως ανεχεσαι απο τον καθενα (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να σου κανουν σχολια και υπονοουμενα για την γυναικα σου..αν μη τι αλλο ,εαν δεν ηθελες-θελεις να διαλυσεις το σπιτι σου για 1 πουτανιτσα (γιατι περι πουτανιτσας προκειται αφου "θελει¨ να πηδηχτει με τον ανδρα της αδελφης της) γιατι ανεχεσαι τοσους μηνες να σου διαβαλλουν την γυναικα σου που οπως εχεις πει εισαι ερωτευμενος ακομη μαζι της...αυτα και αλλα στοιχεια συναδουν οτι η ολη ιστορια ειναι μουσαντενια....εκτος αν εισαι ανωριμος και τρομπας...
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69