Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Kαταλαβαίνεις, φαντάζομαι, ότι το επιχείρημά σου δεν στέκει! Έχεις ανοίξει ένα θέμα εδώ και τόσους μήνες, είσαι στο μηχανάκι με το αντικείμενο του πόθου σου, σου κάνει παιχνίδια και αντί να κάνεις κίνηση (λεκτική ή και κάτι παραπάνω), που θα δεις τις προθέσεις της (θα ήξερες τί παίζει μέσα σε 2' - 3' λεπτά), μου λες ότι σας περίμεναν!!
Αν θεωρείς ότι θα βρεθείς σε φάση με άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου, είσαι βαθιά γελασμένος.
Γι' αυτό, την επόμενη φορά (όοοοοοταν υπάρξει) πρέπει να χτυπήσεις με τη μία!
Τι ψάχνεις; Πάω στοίχημα πως η άλλη τον κράταγε από την μέση μην πέσει, και αυτός νομίζει πως του την έπεφτε

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Τι ψάχνεις; Πάω στοίχημα πως η άλλη τον κράταγε από την μέση μην πέσει, και αυτός νομίζει πως του την έπεφτε
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τί έγινε. Εγώ αναφέρθηκα στη χαμένη ευκαιρία, με τη δικαιολογία ότι "τους περίμεναν".
Σε αυτές τις περιπτώσεις ενεργείς σα κομμάντο, όχι "'άστο κι αύριο μέρα είναι"....

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τί έγινε. Εγώ αναφέρθηκα στη χαμένη ευκαιρία, με τη δικαιολογία ότι "τους περίμεναν".
Σε αυτές τις περιπτώσεις ενεργείς σα κομμάντο, όχι "'άστο κι αύριο μέρα είναι"....
Θα το επιχειρησω

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
επειδή φίλε οδηγώ μηχανή χρόνια και έχω βάλει πολλές από πίσω ,τρία πράγματα θυμάμαι,τα μπουτάκια τους να μου σφίγγουν τα κωλομέρεια,τη ζέστη απο το μουνάκι τους και τα βυζάκια τους να δουλεύουν σαν αμορτισέρ στα φρεναρίσματα ! απόλυτη καύλα ακόμη και με ξαδέλφες!

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
επειδή φίλε οδηγώ μηχανή χρόνια και έχω βάλει πολλές από πίσω ,τρία πράγματα θυμάμαι,τα μπουτάκια τους να μου σφίγγουν τα κωλομέρεια,τη ζέστη απο το μουνάκι τους και τα βυζάκια τους να δουλεύουν σαν αμορτισέρ στα φρεναρίσματα ! απόλυτη καύλα ακόμη και με ξαδέλφες!
Κ το χερι της σχεδον στη μπροστινη τσεπη!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Κ το χερι της σχεδον στη μπροστινη τσεπη!
φίλε μπορείς να καταλάβεις πολλά για κάθε γκόμενα και πως σε βλέπει απο τον τρόπο που θα καθίσει και μόνο πίσω στη μηχανή,αν τις αρέσει το άγγιγμα των σωμάτων ή προσπαθεί να είναι σαν σακί με πατάτες !

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
φίλε μπορείς να καταλάβεις πολλά για κάθε γκόμενα και πως σε βλέπει απο τον τρόπο που θα καθίσει και μόνο πίσω στη μηχανή,αν τις αρέσει το άγγιγμα των σωμάτων ή προσπαθεί να είναι σαν σακί με πατάτες !
Κολλητα οπως εγραψες παραπανω

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
εγω θελω να δω φωτο και τη γυναικα σου. να τις συγκρινουμε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Και ο thrilos1986 τι θα κάνει;
Οτι κανει και τωρα τυπε φαντασιωνετε και τον παιζει με την κουνιαδα γιατι ετσι κι αλλιως τον εχει αφησει με το πουλι στα χερια αφου ολα ειναι στη φαντασια του

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τυπάρα θρύλε βάλτη ξανά στο μηχανάκι αλλά πες της να κάτσει μπροστά κι εσύ από πίσω της...
Για να παίξει και καλά με το τιμόνι
Φρόντισε να φοράς ένα σορτσάκι με ανοιχτό φερμουαρ
Ωστε να της τον πεταξεις απο πισω ξαφνικα ενω παιζει με το τιμονι
Θα ξαφνιαστει ευχαριστα πιστευω
Κι αν αντιδρασει πες της οτι εχει λεβιε και το καθισμα για αλλαγη ταχυτητων με το σφιγκτηρα...

Kostas Leo

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
13
Πόντοι
0
Παίδες στο 150 υπενθυμιστε μου να τσεκαρω αν έγινε τίποτα ???

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446
Μην γυρεύεις μπελάδες αν δεν θες να διαλύσει το σπίτι σου
Αν θες να γαμησεις χωρίς μπελάδες πληρώνεις γαμας και φεύγεις και μετά
Δεν σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446
Ρε μπσς κι εχει η γυναίκα σου γκόμενο ...κι έχει βάλει την μικρή μπας και ψαρωσεοις; Και τάχα να σας πιάσει στα πράσα για να σε πηδήξει στο διαζύγιο;;;;;???? τό χω δεί το σενάριο ουκ ολίγες

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Μην γυρεύεις μπελάδες αν δεν θες να διαλύσει το σπίτι σου
Αν θες να γαμησεις χωρίς μπελάδες πληρώνεις γαμας και φεύγεις και μετά
Δεν σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις
πιστευεις τυπε πως αν η κουνιαδα ειναι υπαρκτο προσωπο,θα τη γαμησει ο τυπος;περασαν 5 μηνες και δεν την εχει κοιταξει ακομη στα ματια.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
παντως ρε αδελφε thrile εχω μια απορια: πως ανεχεσαι απο τον καθενα (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να σου κανουν σχολια και υπονοουμενα για την γυναικα σου..αν μη τι αλλο ,εαν δεν ηθελες-θελεις να διαλυσεις το σπιτι σου για 1 πουτανιτσα (γιατι περι πουτανιτσας προκειται αφου "θελει¨ να πηδηχτει με τον ανδρα της αδελφης της) γιατι ανεχεσαι τοσους μηνες να σου διαβαλλουν την γυναικα σου που οπως εχεις πει εισαι ερωτευμενος ακομη μαζι της...αυτα και αλλα στοιχεια συναδουν οτι η ολη ιστορια ειναι μουσαντενια....εκτος αν εισαι ανωριμος και τρομπας...

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
παντως ρε αδελφε thrile εχω μια απορια: πως ανεχεσαι απο τον καθενα (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) να σου κανουν σχολια και υπονοουμενα για την γυναικα σου..αν μη τι αλλο ,εαν δεν ηθελες-θελεις να διαλυσεις το σπιτι σου για 1 πουτανιτσα (γιατι περι πουτανιτσας προκειται αφου "θελει¨ να πηδηχτει με τον ανδρα της αδελφης της) γιατι ανεχεσαι τοσους μηνες να σου διαβαλλουν την γυναικα σου που οπως εχεις πει εισαι ερωτευμενος ακομη μαζι της...αυτα και αλλα στοιχεια συναδουν οτι η ολη ιστορια ειναι μουσαντενια....εκτος αν εισαι ανωριμος και τρομπας...
Δεν ισχυει κατι τετοιο. Απλα κανονιζονται δυσκολα οι συναντησεις μαζι της. Κ η γυναικα δεν εχει γκομενο

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom