shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
οχι και να συγκινηθείς,εγω θελω να σε χαιδευω μεσα απο τα ρουχα και να σε κοιτώ στα ματιάΝα πάρω θέση; να συγκινηθώ;
οχι και να συγκινηθείς,εγω θελω να σε χαιδευω μεσα απο τα ρουχα και να σε κοιτώ στα ματιάΝα πάρω θέση; να συγκινηθώ;
Πως τα λες ετσι, ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣοχι και να συγκινηθείς,εγω θελω να σε χαιδευω μεσα απο τα ρουχα και να σε κοιτώ στα ματιά
Αποφεύγω την οπτική επαφή, δεν μου κάνουν οι συναισθηματικοί δεσμοίοχι και να συγκινηθείς,εγω θελω να σε χαιδευω μεσα απο τα ρουχα και να σε κοιτώ στα ματιά
τοτε παρε θεση ,θα προτιμούσα στα τέσσερα!Αποφεύγω την οπτική επαφή, δεν μου κάνουν οι συναισθηματικοί δεσμοί
Προκαταρκτικά δεν έχει; δεν παίζω έτσιτοτε παρε θεση ,θα προτιμούσα στα τέσσερα!
Κανει και καλο σπατουλαριστο, ελαιοχρωματιστης γαρΠροκαταρκτικά δεν έχει; δεν παίζω έτσι
Για να το λέτε,σας έχω εμπιστοσύνηΚανει και καλο σπατουλαριστο, ελαιοχρωματιστης γαρ
αυτο εξυπακούεται Μωρο ,επισης εδω δεν μιλάμε για παιχνίδι αλλα για ερωτά ,πάθος ,ηδονή ,σεξ.Προκαταρκτικά δεν έχει; δεν παίζω έτσι
Ενταξει, δυο δωματια σαλοκουζινα μου εκανε, λιγο σκατα τα εκανε αλλα τον συστηνω, μπορει να εμαθε.Για να το λέτε,σας έχω εμπιστοσύνη
ποιος ρε?Ενταξει, δυο δωματια σαλοκουζινα μου εκανε, λιγο σκατα τα εκανε αλλα τον συστηνω, μπορει να εμαθε.
Δεν τον πίστεψα. Ξέρω τι αβανιάρης είναιποιος ρε?
"Σιγά βρε!".,..Σιγά τα σύκα...Σιγα βρε!
Tι είναι ο αβανιάρης ρε τύπισσα;Δεν τον πίστεψα. Ξέρω τι αβανιάρης είναι
Σβαρνιαρης μαλλον ηθελε να γραψειTι είναι ο αβανιάρης ρε τύπισσα;
Tι είναι ο αβανιάρης ρε τύπισσα;
συκοφάντης , σημαινει