OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Οχι. Εξω ειναι κ ειναι μπλουζακι!Ωραία χείλη η κουνιάδα ! Ημίγυμνη είναι μπροστά σου ? Γιατί το μπλέ ραντάκι είναι από σουτιέν ...
Οχι. Εξω ειναι κ ειναι μπλουζακι!Ωραία χείλη η κουνιάδα ! Ημίγυμνη είναι μπροστά σου ? Γιατί το μπλέ ραντάκι είναι από σουτιέν ...
Σίγουρα ? Μπλουζάκι που αυξομειώνεται με το ραντάκι ?? Μπα δεν ...Οχι. Εξω ειναι κ ειναι μπλουζακι!
κατι τετοιο φορουσε πριν τη ξεμουνιασω το σ/κ στην ευβοια που ειχαμε πεταχτει με το ελικοπτερο.Σίγουρα ? Μπλουζάκι που αυξομειώνεται με το ραντάκι ?? Μπα δεν ...
Δεν την κολακεύει καθόλου ...Να της πάρεις δώρο ένα εφαρμοστό τζινάκι να φανούν τα κάλη τηςακομα στο ρεπορταζ εχεις μεινει ?️? ?
καλα κρασα ?και καλο καλοκαιρι
p.s. : χαλια τζιν. σα βρακα ειναι που σημαινει οτι να ντυθει δε ξερει.
ενα κολλητο σορτσακι θα της παρω για να φαινονται τα κωλομαγουλα.Δεν την κολακεύει καθόλου ...Να της πάρεις δώρο ένα εφαρμοστό τζινάκι να φανούν τα κάλη της
Έχω ρίξει πουτσοσκάμπιλα σε οθόνες για χάρη αυτής της φωτό...Ωραία χείλη η κουνιάδα ! Ημίγυμνη είναι μπροστά σου ? Γιατί το μπλέ ραντάκι είναι από σουτιέν
Ειναι σατενΣίγουρα ? Μπλουζάκι που αυξομειώνεται με το ραντάκι ?? Μπα δεν ...
Άξιος !Ναι γι την κουνιαδα πολλες φορες!
Όταν την μια μας λες ότι η περσινή που είναι όπως περιγράφεις την σύζυγο και μοιάζει καταπληκτικά την κουνιαδα δεν είναι η σύζυγος...Σιγουρα δεν ηταν αυτη γτ ηταν στο μπαλκονι ακριβως απεναντι!
Η ίδια ήταν τυπε, η κουνιάδα γενικώς από τα ρούχα που έχω δεί είναι φτωχομπινεδιαρα δεν έχει και πολλά,δεν μου κάνει κατάπληξη όταν βγαίνει ραντεβού με κάποιον και θέλει να ντυθεί καλά να φοράει τα ρούχα από το γάμο πριν δύο χρόνια!!Όταν την μια μας λες ότι η περσινή που είναι όπως περιγράφεις την σύζυγο και μοιάζει καταπληκτικά την κουνιαδα δεν είναι η σύζυγος...
Την άλλη μας λες ότι τιραντα μεταβλητή από σουτιέν είναι σε μπλουζάκι....
Στις πόσες αντιφάσεις νομίζεις χάνει κάποιος την αξιοπιστία του;
Εγω περιμένω τον παπαφιλιψ με τα ντοκουμέντα να επιβεβαιώσει αν ήταν αυτή με το ίδιο φόρεμα η κουνιαδα ή συμπτωματικά βρήκε γκόμενά με ίδιο ακριβώς φορεμα
αντε ρε μποκολη...Οι χειλαρες της κουνιαδας!
Ψιλοασχημούλα πρέπει να είναι. Που σημαίνει ανεπίτρεπτο να μην έχεις μπει ακόμα!Οι χειλαρες της κουνιαδας!
με ροκ αφιερωση με ξυπνησε σημερα
σημερα μου εστειλε αυτο το μπραντ.
λεω τι ειναι αυτο καβλιαρα μου?
μου λεει εκπληξη.
λεω δηλαδη?
καλτσες διχτυωτες μεχρι τα κωλομερια μου, σαν αυτες που σου αρεσουν μου λεει.
ε ρε τι εχει να γινει λεμε
2 μέρες συνεχόμενα φίλεΤην γάμησε 2φορές?? Μπράβο !!