giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 869
- Πόντοι
- 81
Thrilos μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα.
Δεν ειναι ασχημη!Ψιλοασχημούλα πρέπει να είναι. Που σημαίνει ανεπίτρεπτο να μην έχεις μπει ακόμα!
Που θα ειστε αυτο τη σκ γτ ξερω πιυ θα ναι η καυλιτσα!θα δεις φωτο με τις καλτσες τωρα το σ/κ και παρε καμια πιτσα να γουσταρεις εσυ απο donna club moda italiana
Αυτα που λες δεν ισχυουν!Όταν την μια μας λες ότι η περσινή που είναι όπως περιγράφεις την σύζυγο και μοιάζει καταπληκτικά την κουνιαδα δεν είναι η σύζυγος...
Την άλλη μας λες ότι τιραντα μεταβλητή από σουτιέν είναι σε μπλουζάκι....
Στις πόσες αντιφάσεις νομίζεις χάνει κάποιος την αξιοπιστία του;
Εγω περιμένω τον παπαφιλιψ με τα ντοκουμέντα να επιβεβαιώσει αν ήταν αυτή με το ίδιο φόρεμα η κουνιαδα ή συμπτωματικά βρήκε γκόμενά με ίδιο ακριβώς φορεμα
Ηταν μεσα κ δουλευε!Τι έγινε Θρύλος?Τι νέα από την κουνιάδα?
Τί έκανε σήμερα η μουνάρα που βρεχε?
Άπλωσε μπουγάδα?
Για τετοια ειναι!
Τι εγινε; Εχουμε διεκδικητη; Να αρχισουν τα στοιχηματα;υπομονη και το ιδανικο θα σκασει σε λιγο.
ψηνεται για κωλο η καβλιαρα κουνιαδα.
θελει να ανεβει λεβελ μετα το ξεμουνιασμα που εφαγε το σ/κ στην ευβοια που πηγαμε με το ελικοπτερο.
το χανεις το κοριτσι μαστορακο... το χανεις.
Μουφες λεει!Τι εγινε; Εχουμε διεκδικητη; Να αρχισουν τα στοιχηματα;
Μετά από 63 σελίδες, δικαιωματικά και άπαντες θα αναφωνήσουν: "ΚΙ ΕΣΎ ΜΟΎΦΕΣ ΓΡΆΦΕΙΣ".Μουφες λεει!
Κ ομως δεν ισχυει κατι τετοιο!Μετά από 63 σελίδες, δικαιωματικά και άπαντες θα αναφωνήσουν: "ΚΙ ΕΣΎ ΜΟΎΦΕΣ ΓΡΆΦΕΙΣ".
γαμησες επιτελους;Κ ομως δεν ισχυει κατι τετοιο!
Οχι ρε φιλε ακομα. Εσυ τοσο ευκολα θα το εκανες δηλ?γαμησες επιτελους;
εγω δεν θα το εκανα καθολου γιατι με αυτα συνηθως εχει κλαμα και οχι γαμησι αλλα αφου το θες η κανεις κινηση η δεν ασχολεισαι καθολουΟχι ρε φιλε ακομα. Εσυ τοσο ευκολα θα το εκανες δηλ?
Πρεπει να υπαρχουν κ οι προυποθεσεις!εγω δεν θα το εκανα καθολου γιατι με αυτα συνηθως εχει κλαμα και οχι γαμησι αλλα αφου το θες η κανεις κινηση η δεν ασχολεισαι καθολου
εμ δεν φαινονται να υπαρχουνΠρεπει να υπαρχουν κ οι προυποθεσεις!
Απλα δεν εχω μεινει μονος μαζι της!εμ δεν φαινονται να υπαρχουν
δηλαδη πιστευεις οτι αν μεινεις μονος μαζι της θα την ματσακωνιασεις;Απλα δεν εχω μεινει μονος μαζι της!
Σιγουρα θα την πλησιασω πιο ερωτικα!δηλαδη πιστευεις οτι αν μεινεις μονος μαζι της θα την ματσακωνιασεις;
Πριν από αυτό όμως θέλει ''στρώσιμο'' η κατάσταση.Σιγουρα θα την πλησιασω πιο ερωτικα!