Νέα

Καθηγήτρια... του σεξ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δεν εχει βρεθει ενας τροπος να πληρωσει ενα χοντρο προστιμο αυτη η κωλοφυλλάδα? αρα νομοι δεν υπαρχουν...γραφεις οτι θες ..και οτι ναναι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think: :think: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.672
Πόντοι
5.595
Oταν δεν εχουν δουλεια αυτοι οι μαλακες οι δημοσιογραφοι,
μπαινουν στο νετ..στα τσονταδικα... και οτι βρουν,το παρουσιαζουν για καινουργια ειδηση...!!!! :idiot: :idiot: :idiot:

Ετσι κανανε και με τα αλα βιντεο απο το νοσοκομειο...
που κυκλοφορουσαν 3 χρονια στο διαδυκτιο..και τωρα τα βγαλανε στην φορα!!! :jerking: :jerking: :jerking:

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Oταν δεν εχουν δουλεια αυτοι οι μαλακες οι δημοσιογραφοι,
μπαινουν στο νετ..στα τσονταδικα... και οτι βρουν,το παρουσιαζουν για καινουργια ειδηση...!!!! :idiot: :idiot: :idiot:

Ετσι κανανε και με τα αλα βιντεο απο το νοσοκομειο...
που κυκλοφορουσαν 3 χρονια στο διαδυκτιο..και τωρα τα βγαλανε στην φορα!!! :jerking: :jerking: :jerking:
σωστος ρε φιλε μολις βλεπουν τα φυλα να πεφτουν βρισκουν ενα (νεο) απο τα παλια καυλωτικο με ιντρικα
για να τους ανεβασει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ολο μαλακιες

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Η άτακτη καθηγήτρια και τα όργια με επτά μαθητές!
Σάλο έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ακριτικής πόλης της Ελλάδας τα ερωτικά καμώματα μιας νεαρής καθηγήτριας με μεταπτυχιακό στο... σεξ, η οποία μαθαίνει σε επτά «άτακτους» μαθητές της όλες τις στάσεις του εγχειριδίου του έρωτα! Η απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει κάνει το γύρο της πόλης και του Διαδικτύου μέσω ενός καυτού ροζ βίντεο λαμβάνει χώρα -σύμφωνα πάντα με τα πλάνα από το κινητό τηλέφωνο του ενός εκ των μαθητών- στην τάξη ενός σχολικού κτιρίου στην πόλη σε ώρες κενού!
Η καθηγήτρια που διδάσκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε νυχτερινό σχολείο της περιοχής, δείχνει να αφήνεται στις σεξουαλικές της παρορμήσεις με τους μαθητές της και να απολαμβάνει εναλλάξ, σε διαφορετικές κάθε φορά ερωτικές στάσεις, την παρέα των επτά. Το σκηνικό, έτσι όπως αποδίδεται μέσα από τα ερασιτεχνικά πλάνα του κινητού τηλεφώνου, είναι ξεκάθαρο. Μια απλή σχολική διακόσμηση, με το μαυροπίνακα, τη βιβλιοθήκη και κάποια παραδοσιακά κάδρα (ξέρετε, Παπαφλέσσας, Καραϊσκάκης, Κολοκοτρώνης) να αποκαλύπτονται κάποιες στιγμές στα πλάνα και την καθηγήτρια ξαπλωμένη πάνω σε δύο ενωμένα θρανία να απολαμβάνει το μαθητικό ερωτικό γαϊτανάκι.
Δίπλα της, δεξιά και αριστερά, από πάνω και κάτω, βρίσκονται οι ερωτικοί σύντροφοι -επτά τον αριθμό-, όλοι τους μαθητές, που μεταξύ της μιας ερωτικής στάσης και της άλλης χαριεντίζονται σχολιάζοντας τις επιδόσεις των συμμαθητών τους και φυσικά της καθηγήτριας. Σε κανένα από τα πλάνα δεν φαίνεται ίχνος δυσαρέσκειας. Αντιθέτως, η καθηγήτρια του νυχτερινού σχολείου έχει πάρει πολύ ζεστά το ρόλο της και προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να ευχαριστήσει τους γεμάτους ερωτικές ορμές μαθητές της. Από την άλλη, οι μαθητές της δείχνουν μέσα στο βιντεάκι πως, τουλάχιστον, έχουν βάλει τα δυνατά τους έτσι ώστε να μην αφήσουν ούτε για μια στιγμή ανικανοποίητη τη «στοργική» ερωτική τους σύντροφο.
Στο ερωτικό βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, δηλαδή και των επτά μαθητών που εναλλάσσονται στις ερωτικές στάσεις, και της καθηγήτριας που δεν διστάζει να ρίχνει κλεφτές ματιές στην κάμερα. Οπως ήταν φυσικό, το ερωτικό βιντεάκι έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο και έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία της ακριτικής πόλης. Φαίνεται πως οι μαθητές μετά το ερωτικό... πάρτι ξεκίνησαν να διανέμουν, μέσω μηνυμάτων, την ερωτική τους περιπέτεια με την καθηγήτρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι ανέβασαν το συγκεκριμένο βιντεάκι με τις ερωτικές περιπτύξεις κοινοβιακού χαρακτήρα των επτά μαθητών και της καθηγήτριας σε γνωστή ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό.
Μάλιστα, έχουν κοσμήσει το εν λόγω βιντεάκι με διάφορα «μπιπ», για να καλύψουν επιμελώς τα όποια ονόματα και αν ακούγονται, ενώ έχουν μοντάρει τα πλάνα με ραπ μουσική που συνοδεύει ρυθμικά τις ερωτικές κινήσεις της καθηγήτριας. Σύμφωνα με τα όσα βλέπει κάνεις κατά τη διάρκεια της προβολής του ερωτικού αποσπάσματος, καταλαβαίνει πως οι μαθητές διασκέδασαν αρκετά με τη συγκεκριμένη ερωτική περιπέτεια και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ενώ με την κίνησή τους να «διανείμουν» το ερωτικό πάρτι σε δεκάδες άλλα κινητά συμμαθητών τους και σε γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα φαίνεται να το διασκεδάζουν ακόμη...

ποια πορνογραφικη σελιδα λεει? το εχει βρει κανεις?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εμεις κανα βρακακι βλεπαμε απο καμια και την παιζαμε μια βδομαδα :2funny:

Τύπε θυμήθηκα μια ιστορία απ'το λύκειο τώρα και κάβλωσα.
Είχαμε μια κοντοπούτανη φιλόλογο που ήταν πολύ σούξου-μούξου μανταλάκια και κωλοτριβόταν όπου έβρισκε.
Μια μέρα σκάει μύτη μ'ένα πλεκτό χωρίς σουτιέν και η ρώγα φώταγε ΜΠΑΜ.
Όλοι στην τάξη να'χουμε μείνει μαλάκες, αυτή να μας έχει καταλάβει αλλά η μουσίτσα φαινόταν ότι το απολάμβανε.
Δεν ξέρω κι εγώ πόσοι ζήτησαν άδεια να πάνε τουαλέτα εκείνη τη μέρα. :cum:
Αυτή είναι η μοναδική μου ανάμνηση απ'τα σχολικά χρόνια...

Υ.Γ. Τι μπέναλτυ έδωσε ο άλλος ρε; :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είχαμε μια κοντοπούτανη φιλόλογο που ήταν πολύ σούξου-μούξου μανταλάκια και κωλοτριβόταν όπου έβρισκε.
Όλοι στην τάξη να'χουμε μείνει μαλάκες, αυτή να μας έχει καταλάβει αλλά η μουσίτσα φαινόταν ότι το απολάμβανε.
τυπε εμεις ειχαμε μια που μας εκανε θρησκευτικα,ηταν η πιο νεα καθηγητρια και σχετικα η πιο γαμησιμη,οταν φοραγε φουστες παντα μας εδινε εργασια για το σπιτι :2funny:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
κατι ασχετο παιδια που μπορουμε να βρουμε το βιντεακι που τραβιξαν μαθητες καπου στην βορεοιο ελλαδα να περνουν παρτουζα την δασκαλα τους?

Ramler

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γαμω γαμω γαμω....γιατι να μην ειχα ποτε μου τετοια καθηγητρια ετσι οπως τις εχω και αχτι.....ααααχ τι θα τραβουσε (περα απο το πουλι μου)  :pipa3: χαχαχαχαχα

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ξαναπαω σχολειο...χαχαχα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
αλλα εχει χαλια εικονα , και δεν νομιζω οτι ηταν καθηγητρια , αλλα callgirl , που το βαλανε μεσα στην ταξη ενα βραδυ . . . .ασε τιν espresso να φτιαχνει ιστοριες φαντασιας . . . .

Μεγάλη αλήθεια είπες.....!

patatinas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πανέμορφη! Ο πιτσιρικάς θα έχει να διηγείται...  :P ;)

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6

Υ.Γ. Τι μπέναλτυ έδωσε ο άλλος ρε; :2funny: :2funny: :2funny:

Θυμήθηκα μια καθηγήτρια μου που είχε έρθει μια φορά στο μάθημα με ένα ντεκολτέ θανατηφόρο...
Φυσικά ήμουν όλο απορίες...Ερχόταν λοιπόν στο θρανίο που καθόμουν για να μου τα πεί λιανά και καθώς έσκυβε η θέα ήταν καταπληκτική !!! :tits2: :boobies: :booty:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ιταλιδα καθηγητρια αφηνει να την χουφτονουν μαθητες...
μετα ομως το βιντεο αυτο την εδιωξαν....

Χάλασε ο κόσμος παιδί μου......... Αντί να της δώσουν προαγωγή, γιατί κατόρθωσε να κάνει το μάθημα πιό ενδιαφέρον για τους μαθητές...... τς τς τς.....Χάλασε ο κόσμος!  :grin: :grin: :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Aααααααααααααααααααχ...Εμας η γαλικου μας φοραγε ζαρτιερες  :new_shocked: ολα τα πρωτα θρανια ηταν γεματα μαλακες οταν ειχαμε γαλλικα :bigdick:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις αυτο ειναι απο το 2006 κ δεν παιζει να ειναι μαθητες αυτοι οσο για την τυπισα πολυ πετσινο κ κακο δεν μου κανει για καθηγητρια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Ρε τι καθηγήτριες κυκλοφορούνε;
Κι εμένα που τύχαιναν οι γριόκοτες με τις γυαλαμπούκες, είχαν φάει πόρτα από τη ζωή.
Το μόνο που θα μπορούσα να τους γαμήσω είναι το σόι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom