Νέα

Καθαρίστρια και Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jok1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 709 άτομα (60 μέλη και 649 επισκέπτες)

kluader2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς να προτείνει καμιά εμφανίσιμη καθαρίστρια που να τον παίρνει κιόλας (επι πληρωμή φυσικά); πμ παρακαλώ.

ant_m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς καμιά 'καλη' καθαρίστρια, μέχρι 35 ετών το πολυ;
:knockinb:
pm παρακαλώ.

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Exω μια σαν την kurnikova την γαμαω και μου καθαριζει και μου τα σκαει κι ολας αλλα δεν στελνω πμ, ΜΑΛΑΚΕΣ :jerking:

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
Εγώ παίδες είχα μια Γεωργιανή - MILF ως mature - η οποία μόνο «γάμησε με» δεν μου είπε…και όλο μου πέταγε «είμαι μόνη», «δεν έχω γκόμενο», «μου λείπει sex» κτλ Δεν έκανα κάτι γιατι είχε πολλά παραπανήσια κυλά (2-3 σαμπρέλες στην μεση)  και δεν γούσταρα να το γυρίσω στην κτηνοβασία.

Τώρα έχω ένα αλβανιδάκι ΑΡΡΩΣΤΙΑ…αν ο διάολος παρουσιάζονταν μπροστά μου σίγουρα θα είχε την μορφή της. 27 ετών και με την κάνεις 16 ετών, μικροκαμωμένη με πολύ ωραίες αναλογίες, πράσινο μάτι, πολύ γλυκιά στην ομιλία της, πάαααρα πολύ ντροπαλή σε σημείο να σε ξεσηκώνει και …..παντρεμένη με παιδί μερικών μηνών  :headbang: :headbang: :headbang:

Αφήστε τα μάγκες έχω τρελαθεί αλλά δεν κάνω τίποτα γιατι πολύ απλά  … ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ και την σήμερον ημέρα θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως ΚΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Γενικά πιστεύω πώς αν είναι να παίξει με οικιακή βοηθό, θα δώσει (ή πρέπει να δώσει ) σήμα η οικ. Βοηθός πρώτα. Προσωπικά δεν θα την έπεφτα ποτέ σε μια κοπέλα που κάνει καλά την δουλειά της και δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για κάτι παραπέρα. Βέβαια , άν δέν είναι καλή στην δουλειά της και γουστάρεις , το δοκιμάζεις και δεν έγινε και τίποτα αν φύγει.

Φυσικά όλα αυτά αφορούν όσους μένουν μόνοι. Εσείς που είσαι παντρεμένοι και σκέφτεστε να κάνετε μαλακία με την γυναίκα που έχει αναλάγει τις δουλειές του σπιτιού που έπρεπε να κάνει η άλλη σας γυναίκα σκεφτείτε διπλά πρίν κάνετε κάτι γιατι αν γίνει η στραβή και η γκόμενα δεν αναποκριθεί , τότε –και ας μην το πεί στην γυναίκα σας- θα πρέπει να δικαιολογήσετε το γιατί η οικ. Βοηθός πήρε πούλο άρον – άρον από το σπίτι.
τα ειπες ολα!!!!!! :hi:

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Ετσι απο περιέργεια, μήπως ξαναζωντανέψει το θέμα.. Ψάχνω για καθαρίστρια, και αν ξέρουμε κάποια που (με εξτραδάκι) κάνει και το παραπάνω της, δεν θα έλεγα όχι..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ετσι απο περιέργεια, μήπως ξαναζωντανέψει το θέμα.. Ψάχνω για καθαρίστρια, και αν ξέρουμε κάποια που (με εξτραδάκι) κάνει και το παραπάνω της, δεν θα έλεγα όχι..
Εχω μια αλβανιδα που ειναι τιμια και θελει και πουτσα. Το μονο κακο ειναι οτι ειναι μπαζο.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Εχω μια αλβανιδα που ειναι τιμια και θελει και πουτσα. Το μονο κακο ειναι οτι ειναι μπαζο.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, σωστά..Δίκιο έχεις..Ξεχασα να το διευκρινίσω αυτό..Θα πρέπει και να βλέπεται..  :cheesy:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
καθαρίστρια ψάχνεις ή μοντέλο???

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Δεν ήξερα ότι έπαιζε σχετικό θέμα με καθαρίστρια και σεξ αλλά μιας και έπεσα πάνω ας πω την εμπειρία μου με τις καυλιάρες καθαρίστριες! Η πρώτη μου εμπειρία με καθαρίστριες ήταν το 2006 που δούλευα στον ΗΣΑΠ ως σεκιούριτι. Πιτσιρικάς εγώ τότε είχα μεγάλο σουξέ με καθαρίστριες! Οι περισσότερες ήταν πολύ εμφανίσιμες και κάποιες θα μπορούσαν άνετα να δουλέψουν και στούντιο! Μια μέρα ήρθε μια καθαρίστρια από την Σερβία με πολλά χρόνια στην Ελλάδα στον σταθμό που φύλαγα. Γνωριζόμαστε και την περνώ από πίσω σε όλη την βάρδια! Αυτή ήταν 22 με σκούρο δέρμα, πιασίματα, όμορφο πρόσωπο και κολάρα για πισωκολλητο! Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίσαμε ραντεβού για καφέ εκτός δουλειάς. Πάμε για καφέ και εγώ από το πρώτο ραντεβού να χουφτώνω τα πόδια της αλλά στις προσπάθειες για φιλιά δεν ενέδωσε. Ξενερώνω κάπως και σηκωνόμαστε να φύγουμε και να την αφήσω σπίτι με το αυτοκίνητο μου. Στην διαδρομή άρχισε να μου πιάνει το χέρι και ακούμπησε στον ώμο μου. Εκεί ήμουν σίγουρος ότι έπεσε και όταν την έφερα σπίτι μου δίνει και κάτι γλωσσίδια μικρής διάρκειας πριν αποχωριστούμε. Μετά από δυο τρεις μέρες μου στέλνει μήνυμα και με ρωτάει αν δουλεύω και που δουλεύω. Δούλευα απόγευμα στα Πευκάκια και μου σκάει γύρω στις 11:30 το βράδυ στον σταθμό. Την βάζω μέσα στο δωματιάκι και διαπιστώνω ότι η γκομενα είναι τυφλά στο μεθύσι γιατί κάπου τα έπινε. Έξω τα τρένα να πανε και έρχονται και εγώ στο δωμάτιο να της βάζω δάχτυλα στο μουνί και να της τρίβω τον πουτσο μου πάνω της! Το μουνι της ήταν μούσκεμα και την ώρα που την χαμουρευα, έρχεται μια γυναίκα με το παιδί της να με ρωτήσει από που θα βγάλει εισιτήρια. Εγώ εντωμεταξύ να είμαι ξεκούμπωτος εκείνη την ώρα! Εντάξει τα είδε αυτά η γυναίκα και την κοπάνησε χωρίς να με βρίσει ευτυχώς! Με το που σχολάω παίρνω την καυλιαρα καθαρίστρια και την ξεσκίζω όλο το βράδυ! Η μαλακία είναι ότι βρώμαγε όλο το σπίτι από τα πιοτά που είχε πιεί και εκεί λίγο ξενέρωσα! Το πρωί ήταν να πάει για δουλειά αλλά πήρε τον επόπτη της και είπε μια δικαιολογία και δεν πήγε. Την άφησα σπίτι της και από τότε χαθήκαμε χωρίς να θέλω κάτι παραπάνω εγώ αλλά και αυτή! Μια μέρα που την πέτυχα σε ένα σταθμό απλά χαμογέλασε και με χαιρέτησε σαν να μην είχε γίνει τίποτα και στην ουσία μόνο ένα one night stand ήταν και έληξε.
Μια ακόμα περίπτωση ήταν με μία άλλη καθαρίστρια Ελληνίδα αρραβωνιασμένη η οποία με γούσταρε και είχα μάθει ότι κάνει και καλή πίπα γιατί την είχε πάρει και άλλος συνάδελφος! Μια μέρα που δούλευα μαζί της παρέα στον ίδιο σταθμό πάω και της λέω να μου δώσει τα κλειδιά από το καμαράκι της και σε πέντε λεπτά θα την περιμένω μέσα. Όντως μου έδωσε τα κλειδιά και μετά από λίγο ήρθε σε εμένα. Κλείνω την πόρτα με το κλειδί και την φέρνω κοντά μου και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα! Πετάω έξω τον πουτσο μου και αρχίζει ένα κλαρίνο που ακόμα το θυμάμαι! Η μαλακία είναι ότι δεν είχα πάνω μου καπότες και της είπα να συνεχίσει την πίπα και θα πάω απέναντι στο περίπτερο να πάρω καπότες να την γαμησω! Όντως τα πήρε όλα στο στόμα και πήγα να προμηθευτώ καπότες. Βγήκαμε λίγο έξω να μην παραξενευτούν που είμαστε γιατί ήταν μεσημεράκι και τα τρένα πήγαιναν πέρα δώθε και μετά από κανα μισάωρο της κανω νόημα να συνεχίσουμε στο δωμάτιο. Για αρχή της έβγαλα τα ρούχα και την άφησα μόνο με το στριγκακι και εγώ είχα κατεβάσει μόνο το παντελόνι και είχα απ' έξω τον πουτσο μου! Της έτριβα στα όρθια το μουνακι και της έδινα γλωσσοφιλα! Είχε ένα απίστευτα στενό μουνακι και περιποιημένο με γραμμούλα! Ακόμα την θυμάμαι την άτιμη! Μετά μου άρχισε πίπα και βάζοντας καπότα την γαμουσα και της κράταγα κλειστό το στόμα με το ένα χέρι μου για να μην φωνάξει και μας πάρουν είδηση! Γενικά ήταν ένα αγχωμένο αλλά γεμάτο αδρεναλίνη γαμησι, γιατί είχαμε τον φόβο μη μας καταλάβουν! Με αυτήν γαμηθηκαμε ακόμα μερικές φορές και μετά χαθήκαμε.
Είχα και άλλες περιπτώσεις που έκατσαν στα δύο χρόνια που φύλαγα στον ΗΣΑΠ, με καθαρίστριες αλλά και με επιβάτισσες και με την μια είχα 7 μήνες σχέση κιόλας.Πραγματικά ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου αυτή! Πριν κάτι μήνες πέτυχα και μια γνωστή μου καθαρίστρια Αλβανιδα να δουλεύει σε μπορδελο με ψευδώνυμο! Φυσικά την τίμησα αλλά δεν έλεγε πολλά μέσα  :hi:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
είσαι γεννημένος για αυτή τη δουλεία εύγε !!! τώρα τι είσαι άνεργος 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ζητω οι ωριμες αλλοδαπες καθαριστριες :2funny:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
είσαι γεννημένος για αυτή τη δουλεία εύγε !!! τώρα τι είσαι άνεργος 
Όχι δεν ήμουν ποτέ άνεργος. Απλά τα τελευταία 5 χρόνια είμαι σε άλλη φύλαξη και έχω ξενερώσει γιατί εκεί οι γκομενες οι καλές είναι λίγες και ψωναρες! Μετά από τόσο καιρό ακόμα στο πληθυντικό μιλάω με τις καριόλες και αυτή η απόσταση που με κρατάνε με έχει κάνει να θέλω να φυγω από εκεί και να πάω σε καμιά άλλη φύλαξη για να θυμηθώ τις παλιές δόξες  :dancing:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι δεν ξέρω που τις βρίσκετε τις μουνάρες καθαρίστριες, εγώ πάντως από όσες καθαρίστριες έχω δει το 99% ήταν μπάζα. Μήπως η φαντασίωση τις κάνει να σας φαίνονται ωραίες;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν ήξερα ότι έπαιζε σχετικό θέμα με καθαρίστρια και σεξ αλλά μιας και έπεσα πάνω ας πω την εμπειρία μου με τις καυλιάρες καθαρίστριες! Η πρώτη μου εμπειρία με καθαρίστριες ήταν το 2006 που δούλευα στον ΗΣΑΠ ως σεκιούριτι. Πιτσιρικάς εγώ τότε είχα μεγάλο σουξέ με καθαρίστριες! Οι περισσότερες ήταν πολύ εμφανίσιμες και κάποιες θα μπορούσαν άνετα να δουλέψουν και στούντιο! Μια μέρα ήρθε μια καθαρίστρια από την Σερβία με πολλά χρόνια στην Ελλάδα στον σταθμό που φύλαγα. Γνωριζόμαστε και την περνώ από πίσω σε όλη την βάρδια! Αυτή ήταν 22 με σκούρο δέρμα, πιασίματα, όμορφο πρόσωπο και κολάρα για πισωκολλητο! Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κανονίσαμε ραντεβού για καφέ εκτός δουλειάς. Πάμε για καφέ και εγώ από το πρώτο ραντεβού να χουφτώνω τα πόδια της αλλά στις προσπάθειες για φιλιά δεν ενέδωσε. Ξενερώνω κάπως και σηκωνόμαστε να φύγουμε και να την αφήσω σπίτι με το αυτοκίνητο μου. Στην διαδρομή άρχισε να μου πιάνει το χέρι και ακούμπησε στον ώμο μου. Εκεί ήμουν σίγουρος ότι έπεσε και όταν την έφερα σπίτι μου δίνει και κάτι γλωσσίδια μικρής διάρκειας πριν αποχωριστούμε. Μετά από δυο τρεις μέρες μου στέλνει μήνυμα και με ρωτάει αν δουλεύω και που δουλεύω. Δούλευα απόγευμα στα Πευκάκια και μου σκάει γύρω στις 11:30 το βράδυ στον σταθμό. Την βάζω μέσα στο δωματιάκι και διαπιστώνω ότι η γκομενα είναι τυφλά στο μεθύσι γιατί κάπου τα έπινε. Έξω τα τρένα να πανε και έρχονται και εγώ στο δωμάτιο να της βάζω δάχτυλα στο μουνί και να της τρίβω τον πουτσο μου πάνω της! Το μουνι της ήταν μούσκεμα και την ώρα που την χαμουρευα, έρχεται μια γυναίκα με το παιδί της να με ρωτήσει από που θα βγάλει εισιτήρια. Εγώ εντωμεταξύ να είμαι ξεκούμπωτος εκείνη την ώρα! Εντάξει τα είδε αυτά η γυναίκα και την κοπάνησε χωρίς να με βρίσει ευτυχώς! Με το που σχολάω παίρνω την καυλιαρα καθαρίστρια και την ξεσκίζω όλο το βράδυ! Η μαλακία είναι ότι βρώμαγε όλο το σπίτι από τα πιοτά που είχε πιεί και εκεί λίγο ξενέρωσα! Το πρωί ήταν να πάει για δουλειά αλλά πήρε τον επόπτη της και είπε μια δικαιολογία και δεν πήγε. Την άφησα σπίτι της και από τότε χαθήκαμε χωρίς να θέλω κάτι παραπάνω εγώ αλλά και αυτή! Μια μέρα που την πέτυχα σε ένα σταθμό απλά χαμογέλασε και με χαιρέτησε σαν να μην είχε γίνει τίποτα και στην ουσία μόνο ένα one night stand ήταν και έληξε.
Μια ακόμα περίπτωση ήταν με μία άλλη καθαρίστρια Ελληνίδα αρραβωνιασμένη η οποία με γούσταρε και είχα μάθει ότι κάνει και καλή πίπα γιατί την είχε πάρει και άλλος συνάδελφος! Μια μέρα που δούλευα μαζί της παρέα στον ίδιο σταθμό πάω και της λέω να μου δώσει τα κλειδιά από το καμαράκι της και σε πέντε λεπτά θα την περιμένω μέσα. Όντως μου έδωσε τα κλειδιά και μετά από λίγο ήρθε σε εμένα. Κλείνω την πόρτα με το κλειδί και την φέρνω κοντά μου και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα! Πετάω έξω τον πουτσο μου και αρχίζει ένα κλαρίνο που ακόμα το θυμάμαι! Η μαλακία είναι ότι δεν είχα πάνω μου καπότες και της είπα να συνεχίσει την πίπα και θα πάω απέναντι στο περίπτερο να πάρω καπότες να την γαμησω! Όντως τα πήρε όλα στο στόμα και πήγα να προμηθευτώ καπότες. Βγήκαμε λίγο έξω να μην παραξενευτούν που είμαστε γιατί ήταν μεσημεράκι και τα τρένα πήγαιναν πέρα δώθε και μετά από κανα μισάωρο της κανω νόημα να συνεχίσουμε στο δωμάτιο. Για αρχή της έβγαλα τα ρούχα και την άφησα μόνο με το στριγκακι και εγώ είχα κατεβάσει μόνο το παντελόνι και είχα απ' έξω τον πουτσο μου! Της έτριβα στα όρθια το μουνακι και της έδινα γλωσσοφιλα! Είχε ένα απίστευτα στενό μουνακι και περιποιημένο με γραμμούλα! Ακόμα την θυμάμαι την άτιμη! Μετά μου άρχισε πίπα και βάζοντας καπότα την γαμουσα και της κράταγα κλειστό το στόμα με το ένα χέρι μου για να μην φωνάξει και μας πάρουν είδηση! Γενικά ήταν ένα αγχωμένο αλλά γεμάτο αδρεναλίνη γαμησι, γιατί είχαμε τον φόβο μη μας καταλάβουν! Με αυτήν γαμηθηκαμε ακόμα μερικές φορές και μετά χαθήκαμε.
Είχα και άλλες περιπτώσεις που έκατσαν στα δύο χρόνια που φύλαγα στον ΗΣΑΠ, με καθαρίστριες αλλά και με επιβάτισσες και με την μια είχα 7 μήνες σχέση κιόλας.Πραγματικά ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου αυτή! Πριν κάτι μήνες πέτυχα και μια γνωστή μου καθαρίστρια Αλβανιδα να δουλεύει σε μπορδελο με ψευδώνυμο! Φυσικά την τίμησα αλλά δεν έλεγε πολλά μέσα  :hi:
ξεροχύνω με ερωτιαρης/σεκιούτιρι...... :kneel: :kneel: :kneel:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Είχα και άλλες περιπτώσεις που έκατσαν στα δύο χρόνια που φύλαγα στον ΗΣΑΠ, με καθαρίστριες αλλά και με επιβάτισσες και με την μια είχα 7 μήνες σχέση κιόλας.Πραγματικά ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου αυτή! Πριν κάτι μήνες πέτυχα και μια γνωστή μου καθαρίστρια Αλβανιδα να δουλεύει σε μπορδελο με ψευδώνυμο! Φυσικά την τίμησα αλλά δεν έλεγε πολλά μέσα  :hi:
Πούστη σε ζηλεύω!!!!!!!!!
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πούστη σε ζηλεύω!!!!!!!!!
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Καλές εποχές φίλε μου!!! Τι δε θα δινα να ξαναγύριζα πίσω τον χρόνο και να τα έκανα πάλι πουτανα και χειρότερα μη σου πω, γιατί άφησα μερικές αγάμητες και θα το έχουν παράπονο :fuck2: :rockon:

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Πάντως και σε μένα αν και δεν μου έχει τύχει ποτέ , θα μου άρεσε να είχα κάποια να μου καθαρίζει το σπίτι και μετά να την ρίχνω κι ένα πούτσο αρκεί να βλέπετε κάπως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom