Νέα

Καθαρίστρια και Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jok1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1704 άτομα (191 μέλη και 1513 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτή άραγε πόσο να χρεώνει την ώρα για να κάνει τα τζάμια λαμπίκο;    :boobies:

Συνημμένα

• 18a.jpg
    18a.jpg
    98,3 KB · Εμφανίσεις: 69

Giorgos1970

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ανταλλάσσω με όποιον ενδιαφέρεται τηλέφωνο καθαρίστριας που το δίνει απλόχερα με τηλέφωνο άλλης που κάνει την ίδια δουλειά.

kf

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ παίδες είχα μια Γεωργιανή - MILF ως mature - η οποία μόνο «γάμησε με» δεν μου είπε…και όλο μου πέταγε «είμαι μόνη», «δεν έχω γκόμενο», «μου λείπει sex» κτλ Δεν έκανα κάτι γιατι είχε πολλά παραπανήσια κυλά (2-3 σαμπρέλες στην μεση)  και δεν γούσταρα να το γυρίσω στην κτηνοβασία.

Τώρα έχω ένα αλβανιδάκι ΑΡΡΩΣΤΙΑ…αν ο διάολος παρουσιάζονταν μπροστά μου σίγουρα θα είχε την μορφή της. 27 ετών και με την κάνεις 16 ετών, μικροκαμωμένη με πολύ ωραίες αναλογίες, πράσινο μάτι, πολύ γλυκιά στην ομιλία της, πάαααρα πολύ ντροπαλή σε σημείο να σε ξεσηκώνει και …..παντρεμένη με παιδί μερικών μηνών  :headbang: :headbang: :headbang:

Αφήστε τα μάγκες έχω τρελαθεί αλλά δεν κάνω τίποτα γιατι πολύ απλά  … ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ και την σήμερον ημέρα θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως ΚΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Γενικά πιστεύω πώς αν είναι να παίξει με οικιακή βοηθό, θα δώσει (ή πρέπει να δώσει ) σήμα η οικ. Βοηθός πρώτα. Προσωπικά δεν θα την έπεφτα ποτέ σε μια κοπέλα που κάνει καλά την δουλειά της και δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για κάτι παραπέρα. Βέβαια , άν δέν είναι καλή στην δουλειά της και γουστάρεις , το δοκιμάζεις και δεν έγινε και τίποτα αν φύγει.

Φυσικά όλα αυτά αφορούν όσους μένουν μόνοι. Εσείς που είσαι παντρεμένοι και σκέφτεστε να κάνετε μαλακία με την γυναίκα που έχει αναλάγει τις δουλειές του σπιτιού που έπρεπε να κάνει η άλλη σας γυναίκα σκεφτείτε διπλά πρίν κάνετε κάτι γιατι αν γίνει η στραβή και η γκόμενα δεν αναποκριθεί , τότε –και ας μην το πεί στην γυναίκα σας- θα πρέπει να δικαιολογήσετε το γιατί η οικ. Βοηθός πήρε πούλο άρον – άρον από το σπίτι.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
η γυναικα μου καθαριζει σπιτια και ετσι την πατησα και τα εφτιαξε με εναν Αλβανο. ευτυχως την πατατησε και εγω την δεκτικα πισω.

Βασιλικος

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εχω και εγω μια τρομερη καθαριστρια πολωνικης εθνικοτητας με τρομερη οπισθεν καθε φορα που σκυβει βαφω τους τοιχους

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ βρήκα μία Ρωσίδα 25άρα,1.80,πολύ γκαβλιάρα,που εγγυημένα και καθαρίζει και γαμιέται

αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς

1.πόσο θα την πληρώνω?

2.αν καλομάθει στο γαμήσι,μετά δεν θα καθαρίζει

3.ντρέπομαι να βλέπει τα άπλυτά μου,τα ρούχα,τα εσώρουχα κλπ

Βασιλικος

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ουτε με το αριελ τετοιο πραγμα στα ρουχα την επομενη φορα λεω να ασπρισω εκεινη

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω εχω μια απο αλβανη και για το σεξ δεν δινω δεκαρα...Το μονο που με νοιαζει ειναι να μην βουταει πραγματα. (ειμαι παθων  :headbang: )

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω δινω πιπες στην καθαριστρια της πολυκατοικιας,ειναι 50 χρονων και λιγο κουτση αλλα οκ με ανακουφιζει τζαμπε μια φορα την βδομαδα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οδηγίες προς ναυτιλλομένους! :cheesy:

kluader2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς καμιά τέτοια καθαρίστρια, μέχρι 35 ετών το πολυ; pm παρακαλώ.
Είμαι καινούριος στην μπουρδελότσαρκα και συγχαρητήρια για το φόρουμ σας.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Σε μενα ηρθε μια ρουμανα 35ρα παντρεμενη με παιδι και απο την πρωτη φορα με κοιταγε περιεργα, οπως και την δευτερη. Μετα απο την τριτη φορα την εστειλα και τωρα κανω το σπιτι μονος μου :rockon:

Ασε ρε...

ΥΓ οχι δεν κρατησα τηλεφωνο

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς καμιά τέτοια καθαρίστρια, μέχρι 35 ετών το πολυ; pm παρακαλώ.
Είμαι καινούριος στην μπουρδελότσαρκα και συγχαρητήρια για το φόρουμ σας.

2 χρονια ρε ηλιθιε και να ανοιξεις το τοπικ? εχω μια σαν την sklenarikova που μου καθαριζει και με πληρωνει κι ολας! σ αρεσει?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
"george 234"  Φίλε μου οι Αλβανίδες ΔΕΝ βουτάνε . Μόνο κλέβουνε. SERAPIS

Stories