καποτε λοιπον εφερα στο μαγαζι μου(πριν το κλεισω λογο κρισης)μια κυρια παντρεμενη για καθαρισμα!!Της ειχα κανει εξ αρχης την γνωστη εξηγηση που εκανα σε ολες οτι''μολις καθαρισουμε θα πιουμε τον καφε μας και θα κανουμε και παρεουλα''(κλεινοντας της το ματι με νοημα)!!Πραγματι η κυρια ηρθε την επομενη με μια φορμιτσα και ενα μπλουζακι χωρις σουτιεν!!Ειχε μικρο στητό στηθος που διαγράφονταν κατω απ'το μπλουζακι!!!Κατα την διαρκεια του καθαρισματος ολο και της εκθειαζα το απιστευτο για την ηλικια της κορμι(η κυρια ηταν 45+)!!Σιγα,σιγα απλωνα και χερακια... ;)Και λιγο πριν τελειωσει το καθαρισμα βρεθηκε στα γονατα με εμενα ορθιο να παίρνει με λαιμαργια το καβλι μου στο στομα της
Στη συνεχεια την εγδεισα τελειως και την ξαπλωσα στον καναπε κρεβατι που ειχα για να ''ξεκουραζομαι''τα μεσημερια στην καβαντζα του μαγαζιου!!Μουνακι παιδικο,βελουδινο ξυρισμενο!!!Αρχισα να την γλειφω με λεμαργια πραγμα που την εκανε να με χυσει στο στομα τα αμεσως επομενα λεπτα!!Γυρισμα στα τεσσερα και αγριο σφυροκοπημα!!Την γυρναω κανονικα,και την αρχιζω σε ανελαιητο γαμισι οσπου λιγο πριν χυσω η τυπισσα μου βγαζει την καποτα ,τον παίρνει στο στομα και τα καταπινει ολα!!Τελικα η κυρια ερχοταν στο μαγαζι,μου καθαριζε,δεν μου επερνε μία και το αποκορυφωμα..........στον δικο της ελεγε οτι παει για τρεξιμο!!