Νέα

Καθαρίστρια και Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jok1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1483 άτομα (172 μέλη και 1311 επισκέπτες)

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Οποιος ψαχνει καθαριστρια αυτην την εποχη με συνδιασμο για πηδημα το ποιο πιθανο ειναι να ξυπνησει το βραδυ αγγαλια με τιποτα αλβανια ή γεωργιανοφατσες :s&m_3:.
Οι εποχες που υπαρχαν μουναροι καθαριστριες για αλλα κολπα εχουν περασει ανεπιστρεπτι

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Όχι δεν ήμουν ποτέ άνεργος. Απλά τα τελευταία 5 χρόνια είμαι σε άλλη φύλαξη και έχω ξενερώσει γιατί εκεί οι γκομενες οι καλές είναι λίγες και ψωναρες! Μετά από τόσο καιρό ακόμα στο πληθυντικό μιλάω με τις καριόλες και αυτή η απόσταση που με κρατάνε με έχει κάνει να θέλω να φυγω από εκεί και να πάω σε καμιά άλλη φύλαξη για να θυμηθώ τις παλιές δόξες  :dancing:
σε νιώθω και εγώ security ήμουν χαχαχαααα

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
σε νιώθω και εγώ security ήμουν χαχαχαααα
Κωλοδουλειά χωρίς εξέλιξη και με σκατα λεφτά πλέον. Κάποτε τουλάχιστον έπεφτε κανάς πουτσος, τώρα πάει περίπατο και αυτό γιατί ξαφνικά όλες έγιναν παρθένες φοβούμενες να μην χάσουν την δουλειά τους  :headbang:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Φαντάσου φιλε μου που εγώ δούλευα μεταξύ 2003 - 2005 και το μεροκάματο ήταν πενιχρό με νυχτερινά, με έκτακτες φυλάξεις Κ.α. Φαντάζομαι τωρα. Ήταν ενας από τους λόγους που άλλαξα δουλειά με τρεις φορές καλύτερα λεφτά. Αλλα τότε που δούλευα στο υπουργείο πολιτισμού είχε πασαρέλα πραγματικά, ωραία χρονια.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Φαντάσου φιλε μου που εγώ δούλευα μεταξύ 2003 - 2005 και το μεροκάματο ήταν πενιχρό με νυχτερινά, με έκτακτες φυλάξεις Κ.α. Φαντάζομαι τωρα. Ήταν ενας από τους λόγους που άλλαξα δουλειά με τρεις φορές καλύτερα λεφτά. Αλλα τότε που δούλευα στο υπουργείο πολιτισμού είχε πασαρέλα πραγματικά, ωραία χρονια.
Άσε έχω πέσει 300 ευρώ κάτω με τις μειώσεις και θέλω και 150 ευρώ βενζίνες μόνο για την δουλειά  :S Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί δεν φεύγω, μάλλον επειδή θα κόψω φλέβες χωρίς δουλειά και επιλογές δεν υπάρχουν βέβαια και αν υπήρχαν πάλι τα ίδια λεφτά θα έβγαζα και θα ξεκολιαζομουν στο τρέξιμο, ενώ τώρα τα ξύνω κανονικά! :grin: Ο ΗΣΑΠ ήταν πραγματικά μια γαμησοφύλαξη με πολλά τυχερά τριγύρω, αφού ήσουν πρώτη μούρη στο καβούρι πάνω στην αποβάθρα! Φοβερή εμπειρία να γαμας εν ώρα υπηρεσίας και τώρα προσπαθώ να φτιάξω κατάσταση αλλά δεν το βλέπω με τις μαλακισμενες που έχουμε εκεί  :hi:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καλές εποχές φίλε μου!!! Τι δε θα δινα να ξαναγύριζα πίσω τον χρόνο και να τα έκανα πάλι πουτανα και χειρότερα μη σου πω, γιατί άφησα μερικές αγάμητες και θα το έχουν παράπονο :fuck2: :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Αυτές οι δουλειές ειναι για κατι το προσωρινό μέχρι να βρεις κατι καλύτερο και για αυτό τις προτιμούν φοιτητές για να βγάλουν τα έξοδα τους. Αλλα και εγώ ένα ώρα υπηρεσίας δεν αντιστάθηκα  :sunglasses:
Άσε έχω πέσει 300 ευρώ κάτω με τις μειώσεις και θέλω και 150 ευρώ βενζίνες μόνο για την δουλειά  :S Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί δεν φεύγω, μάλλον επειδή θα κόψω φλέβες χωρίς δουλειά και επιλογές δεν υπάρχουν βέβαια και αν υπήρχαν πάλι τα ίδια λεφτά θα έβγαζα και θα ξεκολιαζομουν στο τρέξιμο, ενώ τώρα τα ξύνω κανονικά! :grin: Ο ΗΣΑΠ ήταν πραγματικά μια γαμησοφύλαξη με πολλά τυχερά τριγύρω, αφού ήσουν πρώτη μούρη στο καβούρι πάνω στην αποβάθρα! Φοβερή εμπειρία να γαμας εν ώρα υπηρεσίας και τώρα προσπαθώ να φτιάξω κατάσταση αλλά δεν το βλέπω με τις μαλακισμενες που έχουμε εκεί  :hi:

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
καποτε λοιπον εφερα στο μαγαζι μου(πριν το κλεισω λογο κρισης)μια κυρια παντρεμενη για καθαρισμα!!Της ειχα κανει εξ αρχης την γνωστη εξηγηση που εκανα σε ολες οτι''μολις καθαρισουμε θα πιουμε τον καφε μας και θα κανουμε και παρεουλα''(κλεινοντας της το ματι με νοημα)!!Πραγματι η κυρια ηρθε την επομενη με μια φορμιτσα και ενα μπλουζακι χωρις σουτιεν!!Ειχε μικρο στητό στηθος που διαγράφονταν κατω απ'το μπλουζακι!!!Κατα την διαρκεια του καθαρισματος ολο και της εκθειαζα το απιστευτο για την ηλικια της κορμι(η κυρια ηταν 45+)!!Σιγα,σιγα απλωνα και χερακια... ;)Και λιγο πριν τελειωσει το καθαρισμα βρεθηκε στα γονατα με εμενα ορθιο να παίρνει με λαιμαργια το καβλι μου στο στομα της  :pipa2:Στη συνεχεια την εγδεισα τελειως και την ξαπλωσα στον καναπε κρεβατι που ειχα για να ''ξεκουραζομαι''τα μεσημερια στην καβαντζα του μαγαζιου!!Μουνακι παιδικο,βελουδινο ξυρισμενο!!!Αρχισα να την γλειφω με λεμαργια πραγμα που την εκανε να με χυσει στο στομα τα αμεσως επομενα λεπτα!!Γυρισμα στα τεσσερα και αγριο σφυροκοπημα!!Την γυρναω κανονικα,και την αρχιζω σε ανελαιητο γαμισι οσπου λιγο πριν χυσω η τυπισσα μου βγαζει την καποτα ,τον παίρνει στο στομα και τα καταπινει ολα!!Τελικα η κυρια ερχοταν στο μαγαζι,μου καθαριζε,δεν μου επερνε μία και το αποκορυφωμα..........στον δικο της ελεγε οτι παει για τρεξιμο!! :rockon:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Οποιος ψαχνει καθαριστρια αυτην την εποχη με συνδιασμο για πηδημα το ποιο πιθανο ειναι να ξυπνησει το βραδυ αγγαλια με τιποτα αλβανια ή γεωργιανοφατσες :s&m_3:.
Οι εποχες που υπαρχαν μουναροι καθαριστριες για αλλα κολπα εχουν περασει ανεπιστρεπτι

Τυπε μαλλον λογω κρισης βλεπεις και ελληνιδες.Τα πρωινα κατεβαινω κεντρο με ποδηλατο και βλεπω καποια αξιοπρεπη κομματια να καθαριζουν τα πλατυσκαλα πολκατοικιων,τωρα αν γαμιουντε δεν ξερω

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
καποτε λοιπον εφερα στο μαγαζι μου(πριν το κλεισω λογο κρισης)μια κυρια παντρεμενη για καθαρισμα!!Της ειχα κανει εξ αρχης την γνωστη εξηγηση που εκανα σε ολες οτι''μολις καθαρισουμε θα πιουμε τον καφε μας και θα κανουμε και παρεουλα''(κλεινοντας της το ματι με νοημα)!!Πραγματι η κυρια ηρθε την επομενη με μια φορμιτσα και ενα μπλουζακι χωρις σουτιεν!!Ειχε μικρο στητό στηθος που διαγράφονταν κατω απ'το μπλουζακι!!!Κατα την διαρκεια του καθαρισματος ολο και της εκθειαζα το απιστευτο για την ηλικια της κορμι(η κυρια ηταν 45+)!!Σιγα,σιγα απλωνα και χερακια... ;)Και λιγο πριν τελειωσει το καθαρισμα βρεθηκε στα γονατα με εμενα ορθιο να παίρνει με λαιμαργια το καβλι μου στο στομα της  :pipa2:Στη συνεχεια την εγδεισα τελειως και την ξαπλωσα στον καναπε κρεβατι που ειχα για να ''ξεκουραζομαι''τα μεσημερια στην καβαντζα του μαγαζιου!!Μουνακι παιδικο,βελουδινο ξυρισμενο!!!Αρχισα να την γλειφω με λεμαργια πραγμα που την εκανε να με χυσει στο στομα τα αμεσως επομενα λεπτα!!Γυρισμα στα τεσσερα και αγριο σφυροκοπημα!!Την γυρναω κανονικα,και την αρχιζω σε ανελαιητο γαμισι οσπου λιγο πριν χυσω η τυπισσα μου βγαζει την καποτα ,τον παίρνει στο στομα και τα καταπινει ολα!!Τελικα η κυρια ερχοταν στο μαγαζι,μου καθαριζε,δεν μου επερνε μία και το αποκορυφωμα..........στον δικο της ελεγε οτι παει για τρεξιμο!! :rockon:

Συνήθως οι παντρεμένες γαμιούντε ακάποτα ... δεν παίζουν με σκούφο ... πρέπει να είσαι πολύ άτυχος ...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Και ποτε ξυπνησες?

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
Και ποτε ξυπνησες?
φιλε μου εγω δεν κοιμαμαι !!απλα μια ερωτηση........γιατι σου φαινεται τοσο απιθανο?ειναι πραγματικο συμβαν και δεν εχω λογο να γραφω μ@λ@κιες εδω μεσα!!δεν σου ειπα οτι πηδηξα την monica beloucci!!τωρα....για να σου φαινεται εσενα τοοοοοσο περιεργο.....τι να πω!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
φιλε μου εγω δεν κοιμαμαι !!απλα μια ερωτηση........γιατι σου φαινεται τοσο απιθανο?ειναι πραγματικο συμβαν και δεν εχω λογο να γραφω μ@λ@κιες εδω μεσα!!δεν σου ειπα οτι πηδηξα την monica beloucci!!τωρα....για να σου φαινεται εσενα τοοοοοσο περιεργο.....τι να πω!!!
οκ

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα..Έχει καμμία πρόταση κανείς; Κάποιο γραφείο να προτείνει, κάποιο τρόπο να βρεθεί μία τέτοια  :pipa1: καθαρίστρια;

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
ρε μεγάλε πολυ σε κόφτει να μας πείσεις ότι η ιστορία σου είναι αληθινή....γιατί έτσι.Αφού το έζησες το σκηνικό και το απέλαυσες......
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δεν με κοφτει ρε φιλε !!εγω ενα σκηνικο περιεγραψα και αμφισβητηθηκα!!κι οπως σου ειπα και πιο πανω δεν εχω λογο να γραφω μ@λ@κιες!!Αυτα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom