Νέα

Καθαρίστρια και Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jok1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1330 άτομα (183 μέλη και 1147 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καποτε λοιπον εφερα στο μαγαζι μου(πριν το κλεισω λογο κρισης)μια κυρια παντρεμενη για καθαρισμα!!Της ειχα κανει εξ αρχης την γνωστη εξηγηση που εκανα σε ολες οτι''μολις καθαρισουμε θα πιουμε τον καφε μας και θα κανουμε και παρεουλα''(κλεινοντας της το ματι με νοημα)!!Πραγματι η κυρια ηρθε την επομενη με μια φορμιτσα και ενα μπλουζακι χωρις σουτιεν!!Ειχε μικρο στητό στηθος που διαγράφονταν κατω απ'το μπλουζακι!!!Κατα την διαρκεια του καθαρισματος ολο και της εκθειαζα το απιστευτο για την ηλικια της κορμι(η κυρια ηταν 45+)!!Σιγα,σιγα απλωνα και χερακια... ;)Και λιγο πριν τελειωσει το καθαρισμα βρεθηκε στα γονατα με εμενα ορθιο να παίρνει με λαιμαργια το καβλι μου στο στομα της  :pipa2:Στη συνεχεια την εγδεισα τελειως και την ξαπλωσα στον καναπε κρεβατι που ειχα για να ''ξεκουραζομαι''τα μεσημερια στην καβαντζα του μαγαζιου!!Μουνακι παιδικο,βελουδινο ξυρισμενο!!!Αρχισα να την γλειφω με λεμαργια πραγμα που την εκανε να με χυσει στο στομα τα αμεσως επομενα λεπτα!!Γυρισμα στα τεσσερα και αγριο σφυροκοπημα!!Την γυρναω κανονικα,και την αρχιζω σε ανελαιητο γαμισι οσπου λιγο πριν χυσω η τυπισσα μου βγαζει την καποτα ,τον παίρνει στο στομα και τα καταπινει ολα!!Τελικα η κυρια ερχοταν στο μαγαζι,μου καθαριζε,δεν μου επερνε μία και το αποκορυφωμα..........στον δικο της ελεγε οτι παει για τρεξιμο!! :rockon:

marc dorcel η private τυπε?  :think:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.967
Πόντοι
6.030
δεν με κοφτει ρε φιλε !!εγω ενα σκηνικο περιεγραψα και αμφισβητηθηκα!!κι οπως σου ειπα και πιο πανω δεν εχω λογο να γραφω μ@λ@κιες!!Αυτα!!!
Ε για να αμφισβητήθηκες μάλλον δεν έπεισες.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.967
Πόντοι
6.030
:wanker:
σωστα!!επρεπε να ειχα τραβηξει video!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα τωρα μεταξυ μας πρεπει να σαι ψιλοκουνιστος για να εχεις αυτον τον τρομπα στη φωτο του προφιλ σου....
Μεταξυ  μας, μην το πεις πουθενα αλου. Μονο εδω στην ανοικτομυαλη παρεα του μπουρδελα?

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
:wanker:Ελα τωρα μεταξυ μας πρεπει να σαι ψιλοκουνιστος για να εχεις αυτον τον τρομπα στη φωτο του προφιλ σου....
Μεταξυ  μας, μην το πεις πουθενα αλου. Μονο εδω στην ανοικτομυαλη παρεα του μπουρδελα?
ψιλοκουνιστρα εισαι εσυ!!αλλα δεν θα συνεχισω !!δεν υπαρχει λογος!!εδω ειμαστε να κανουμε το χαβαλε μας!!δεν σε ξερω,δεν με ξερεις !!δεν σε προσεβαλλα !!κόφτο εδω!!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
πιτσιρικας. 19-20 χρονων, εμενα μονος μου και ειχα μαζι με εναν φιλο ενα μαγαζι...

Η δουλεια ηταν πολλες ωρες και στο σπιτι πηγαινα μονο για υπνο, οποτε κανονισε η μανα μου μια κοπελα να ερθει να με ξεσκατωσει...

Σκαει λοιπον ενα τουμπανο ανατολικο, 23-25 χρονων το οποιο θα ερχοταν μια φορα την εβδομαδα. Την πρωτη φορα την εφερε η μανα μου στο σπιτι για να δωσει τις απαραιτητες εντολες.
Ξεκινα λοιπον να καθαριζει και καποια στιγμη (την 3 φορα που ηρθε) βρηκε που ειχα τις τσοντες, το καταλαβα γιατι τις ανακατωσε, αλλα δεν ειπα και τιποτα, οπως δεν ειπε και αυτη.
Την επομενη εβδομαδα αφησα μια τσοντα (το open για οσους θυμουνται) κατω απο το μαξιλαρι μου και κανονισα με τον φιλο μου να φυγω ωστε να ειμαι πισω πριν τελειωσει και φυγει αυτη.
Παω σπιτι λοιπον, την βρισκω να κανει την κουζινα.
-καλησπερα, καλησπερα
παω στο δωματιο και βλεπω το κρεββατι στρωμενο, η τσοντα ομως ελειπε..
γυρναω στην κουζινα και τη ρωταω,
"ειχα κατι στο κρεββατι μου, που το πηγες?"
μου λεει "το τακτοποιησα"...
"δηλαδη?" ρωταω.
"ελα να σου δειξω" μου λεει.
Με παει στο δωματιο, καρφι στο ντουλαπι με τις τσοντες.
"εδω ειναι" μου λεει, εχοντας γινει κατακοκκινη, και με ρωταει...
"γιατι τα θες ομως αυτα?"
Εγω δεν ηθελα να κανω την πρωτη κινηση, οποτε της απαντω:
"τι εννοεις"
"αυτα τα πραγματα δεν ειναι καλα, καλα ειναι να τα ζεις, οχι να τα διαβαζεις"...
ε εκει δε μπορεσα να κρατηθω, τη βουτηξα και εγινε της πουτανας.

Αφου λοιπον βγαλαμε τα ματια μας, απιστευτο πηδημα, απιστευτη γυναικα η τυπισσα... η καταληξη ηταν να ερχεται 2 φορες την εβδομαδα για "καθαρισμα", να μου μαγειρευει και φυσικα να προσπαθει να γινει μονιμη.
Αυτο κρατησε περιπου 1,5 χρονο, μεχρι που πηγα φανταρος και εφυγα απο την πολη μου.

Την ξανασυναντησα μετα απο χρονια, οπου πλεον εχει γυνει milf με παιδακια κτλ, εχει παντρευτει εναν απο τη χωρα της, δεν καθαριζει σπιτια πλεον, αλλα στα γρηγορα μου εδωσε το τηλεφωνο της και μου ειπε να μιλησουμε αν χρειαζομαι τιποτα.
Η αληθεια ειναι οτι χρειαστηκα μερικες φορες και ακομα χρειαζομαι, οποτε πηγαινω στο πατρικο μου (το δυαρακι δεν υπαρχει πλεον) και βρισκει χρονο για να με "καθαριζει".

Αυτα ειχα να πω και γω για την λατρεμενη κατηγορια επαγγελματος που λεγεται "καθαριστριες"

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
A re τυχερακια. Καλα περασες και περνας. Εγω μενω μονος ΜΟΥ εδω και 5 χρονια και μου εχει στειλει η μανα μου γυρω στις 5 διαφορετικες καθαριστριες. Ολες τους ΗΤΑΝ χωρις υπερβολη  πιο ασχημες απο την Παπαρηγα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.075
Πόντοι
216
πιτσιρικας. 19-20 χρονων, εμενα μονος μου και ειχα μαζι με εναν φιλο ενα μαγαζι...

Η δουλεια ηταν πολλες ωρες και στο σπιτι πηγαινα μονο για υπνο, οποτε κανονισε η μανα μου μια κοπελα να ερθει να με ξεσκατωσει...

Σκαει λοιπον ενα τουμπανο ανατολικο, 23-25 χρονων το οποιο θα ερχοταν μια φορα την εβδομαδα. Την πρωτη φορα την εφερε η μανα μου στο σπιτι για να δωσει τις απαραιτητες εντολες.
Ξεκινα λοιπον να καθαριζει και καποια στιγμη (την 3 φορα που ηρθε) βρηκε που ειχα τις τσοντες, το καταλαβα γιατι τις ανακατωσε, αλλα δεν ειπα και τιποτα, οπως δεν ειπε και αυτη.
Την επομενη εβδομαδα αφησα μια τσοντα (το open για οσους θυμουνται) κατω απο το μαξιλαρι μου και κανονισα με τον φιλο μου να φυγω ωστε να ειμαι πισω πριν τελειωσει και φυγει αυτη.
-καλησπερα, καλησπερα
"δηλαδη?" ρωταω.
"τι εννοεις"
"αυτα τα πραγματα δεν ειναι καλα, καλα ειναι να τα ζεις, οχι να τα διαβαζεις"...

Αφου λοιπον βγαλαμε τα ματια μας, απιστευτο πηδημα, απιστευτη γυναικα η τυπισσα... η καταληξη ηταν να ερχεται 2 φορες την εβδομαδα για "καθαρισμα", να μου μαγειρευει και φυσικα να προσπαθει να γινει μονιμη.
Αυτο κρατησε περιπου 1,5 χρονο, μεχρι που πηγα φανταρος και εφυγα απο την πολη μου.

Την ξανασυναντησα μετα απο χρονια, οπου πλεον εχει γυνει milf με παιδακια κτλ, εχει παντρευτει εναν απο τη χωρα της, δεν καθαριζει σπιτια πλεον, αλλα στα γρηγορα μου εδωσε το τηλεφωνο της και μου ειπε να μιλησουμε αν χρειαζομαι τιποτα.
Η αληθεια ειναι οτι χρειαστηκα μερικες φορες και ακομα χρειαζομαι, οποτε πηγαινω στο πατρικο μου (το δυαρακι δεν υπαρχει πλεον) και βρισκει χρονο για να με "καθαριζει".

Αυτα ειχα να πω και γω για την λατρεμενη κατηγορια επαγγελματος που λεγεται "καθαριστριες"

Τυχερέ ... άλλοι διαβάζουν τις φαντασιώσεις στο Open και άλλοι τις ζουν  :grin: :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.967
Πόντοι
6.030
ψιλοκουνιστρα εισαι εσυ!!αλλα δεν θα συνεχισω !!δεν υπαρχει λογος!!εδω ειμαστε να κανουμε το χαβαλε μας!!δεν σε ξερω,δεν με ξερεις !!δεν σε προσεβαλλα !!κόφτο εδω!!
Ρε μεγάλε γιατι προσβάλλεσαι έτσι εύκολα???Δεν καταλαβαίνεις ότι κάνω πλάκα?????
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

-καλησπερα, καλησπερα
"δηλαδη?" ρωταω.
"τι εννοεις"

1.jpg

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Το μόνο θετικό είναι ότι παρά την κρίση και τις περικοπές, η φαντασία του Έλληνα δεν περικόπτεται με τίποτα! :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom