old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Αφου τελειωσε τι το συζητάμε ? Μνημοσυνο θα κανουμε ?
Αφου τελειωσε τι το συζητάμε ? Μνημοσυνο θα κανουμε ?
ασχολουμαστε πολυ για θεματα που δεν πρεπει.. Πανε τα παλια. Πλεον κουμπαρομπεμπεκα...Η κυρία μπαινοβγαίνει στη μπίζνα κατά το δοκούν, όποτε γουστάρει... τόσο απλά ;)
Τωρα με μπερδεψες. Εσυ ξερεις ?όχι ρε παιδιά!
Θα μου λείψουν οι διάλογοι εδώ μέσα μεταξύ αυτών που ξέρουν και αυτών που δεν ξέρουν και άμα ήξεραν αυτά που ξέρουν αυτοί που ξέρουν δεν θα γράφανε αυτά που γράφουνε αλλά θα γράφανε προσεκτικά όπως αυτοί που ξέρουν και πάει λέγοντας.
Συναγωνιστή εδεσσαϊκός είσαι?όχι ρε παιδιά!
Θα μου λείψουν οι διάλογοι εδώ μέσα μεταξύ αυτών που ξέρουν και αυτών που δεν ξέρουν και άμα ήξεραν αυτά που ξέρουν αυτοί που ξέρουν δεν θα γράφανε αυτά που γράφουνε αλλά θα γράφανε προσεκτικά όπως αυτοί που ξέρουν και πάει λέγοντας.
ποσα χρονια ειναι 40χρονων η αποστεωμενη?Συναγωνιστή εδεσσαϊκός είσαι?
α ρε μεγαλο παλιοαγορι...ριχτα χοντρα!!!Συναγωνιστή εδεσσαϊκός είσαι?
Καμιά δεκαετία σίγουρα...ποσα χρονια ειναι 40χρονων η αποστεωμενη?
γαματα.Καμιά δεκαετία σίγουρα...
Αερας ηταν και εφυγε. ξεχαστε τηνγαματα.
Ουτε που να με πληρωνε.
Τωρα με μπερδεψες. Εσυ ξερεις ?
O.K. Τωρα καταλαβα. Ας ξεχασουμε όμως την Κατερινα40+. Αφήστε την να ηρεμησειΌχι φίλε μου εγώ δεν ξέρω. Αν ήξερα θα έλεγα ή αν δεν μπορούσα να πω δεν θα πέταγα μαλακίες και υπονοούμενα σαν τους παπάρες του θρέδ.
πάντως αν σταμάτησε κρίμα, την είχα τιμήσει μια φορά από εμφάνιση πολύ μα πολύ μέτρια έκανε όμως πολύ καλή αισθησιακή πιπα.....O.K. Τωρα καταλαβα. Ας ξεχασουμε όμως την Κατερινα40+. Αφήστε την να ηρεμησει
Απο αισθησιακες πιπες εχει γεμησει η πιάτσα....! Απο εμφανησημες κορασιδες δεν υπαρχει τιποτα...πάντως αν σταμάτησε κρίμα, την είχα τιμήσει μια φορά από εμφάνιση πολύ μα πολύ μέτρια έκανε όμως πολύ καλή αισθησιακή πιπα.....
μπα.Απο αισθησιακες πιπες εχει γεμησει η πιάτσα....! Απο εμφανησημες κορασιδες δεν υπαρχει τιποτα...
Βλεπω φιλε μου ότι συμμετεχεις παντου και με ωραια λογια ,είναι αληθεια. Πιστευεις ότι αυτό θα σε ανεβασει κοινωνικα ή κερδίζεις βονους ?μπα.
Εδω σφαζονται παλληκαρια για την ναγια κ την μαριαλενα,μπουρουχες τελικα οι αβυζες παρτουζιαρες?
Α,χα,χα,χα,χα.
Βλεπω φιλε μου ότι συμμετεχεις παντου και με ωραια λογια ,είναι αληθεια. Πιστευεις ότι αυτό θα σε ανεβασει κοινωνικα ή κερδίζεις βονους ?
για το νυχτοκαματο τυπεΒλεπω φιλε μου ότι συμμετεχεις παντου και με ωραια λογια ,είναι αληθεια. Πιστευεις ότι αυτό θα σε ανεβασει κοινωνικα ή κερδίζεις βονους ?
για το νυχτοκαματο τυπε