απο ολα υτα που συζηταμε αυτο βρηκες να ρωτησεις?
ε ναι ρε φίλος , φωτο-τηλεφωνο-ωράριο-κριτικές-αγγελία, τα έχουμε. δεν μου εχει ξανατύχει cg να θέλει καφέ!
απο ολα υτα που συζηταμε αυτο βρηκες να ρωτησεις?
Μαλλον takeaway πρέπει να είναι ο καφές.... εκτός κι αν κανονιζει σε καφετέρια πρίν τη συνευρεση!!!
Εγώ μια φωτογραφία προσώπου της κυρίας θέλω..
...που φυσικα δεν ενδιαφερει κανεναν...Φυσικά και έχει αλλά με άλλο (μή επαγγελματικό) όνομα ;)
...που φυσικα δεν ενδιαφερει κανεναν...
...που φυσικα δεν ενδιαφερει κανεναν...
Εμένα με ενδιαφέρει.. περιμένω την ευγενική χορηγία της πληροφορίας.
Να με συμπαθας αλλα μια τετοια χορηγια δεν θα ηταν ευγενική αλλά αήθης. Ο λογαριασμος Fb δεν εναι επαγγελματικος....η κοπελα εκει εχει την οκογενεια της... μη τα μπερδευουμε ολα.
Μου αρέσει που το θέτεις πολύ επιστημονικά!!! χαχαχαχα
Δεν αμφιβαλλω...μπορεις να τη ζητησεις λοιπον απο την ιδια και οχι απο τριτους. Τι λαθος λεω?Έχω αφήσει τα διαπιστευτήρια μου μίστερ. Εχω πολλούς προσωπικούς λογαρισμούς fb από κορίτσια στο site και δεν έχει "ανοίξει μύτη" ποτέ γύρω από το όνομά μου. Άλλωστε εγώ απλά μια φωτογραφία προσώπου αναζητώ.
Δεν αμφιβαλλω...μπορεις να τη ζητησεις λοιπον απο την ιδια και οχι απο τριτους. Τι λαθος λεω?
ρε φιλος κανονιζεις και αν δεν....την κανεις τοσο απλο...μην σκαλωνεις με το προσωπο...συμπαθητικη ειναι δεν ειναι καμια φρικαλεα...
Επειδή είμαι ευγενής δεν την κάνω ποτέ... οπότε έχω 2 επιλογές. Ή θα την κεράσω ένα 50 αρι και θα πιούμε ένα καφέ ή δεν θα τη συναντήσω καθόλου.
Μην το τεντώνουμε άλλο. Μια ερώτηση έκανα. Πήρα τις απαντήσεις μου
μπορεί ο τυπάς να ειναι κουβαρντάςδεν χρειαζεται 50 μονο 5 ευρω τον καφε δεν εχει τετοια κολληματα φιλος....
μπορεί ο τυπάς να ειναι κουβαρντάς