erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Παλι ρε γαμωτο . Ατυχη κοπελαTo 978 είναι αλλά νομίζω έχει κάποιο οικογενειακό ζήτημα και δεν ξέρει πότε και αν θα επιστρέψει. ;)
Παλι ρε γαμωτο . Ατυχη κοπελαTo 978 είναι αλλά νομίζω έχει κάποιο οικογενειακό ζήτημα και δεν ξέρει πότε και αν θα επιστρέψει. ;)
Αυτή είναι?
Οχι ρε μαν! Ειπαμε η Κατερινα-Μαρια 40 εχει στο κουτελο 2 ρυτιδες σα διψασμενο χωραφι κατακαλοκαιρο
Μην γράφετε υπερβολές γιά τρίτα άτομα, που στο κάτω κάτω της γραφής, στο σύνολό τους έχουν θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες τους
Η Κατερίνα είναι μεν σαρανταφεύγα, με λεπτή κορμάρα πολύ γυμνασμένη και ένα συμπαθητικό (για τα γούστα μου) πρόσωπο, που ντυμένη με σορτς ή μίνι, γυρίζει αρκετά αντρικά κεφάλια στο πέρασμά της...Στις υπηρεσίες της πολύ καλή ως VFM.
Τα περί χωραφιών κλπ, θεωρώ ότι χαλάνε την γενική θετική εικόνα της...
πολυ γλαφυρος..Οχι ρε μαν! Ειπαμε η Κατερινα-Μαρια 40 εχει στο κουτελο 2 ρυτιδες σα διψασμενο χωραφι κατακαλοκαιρο
Ρε μ@ν γιατί δημοσιεύεις φωτογραφία??? Σου έδωσε την άδεια??? Ακόμη κι αυτή να είναι τι σε κάνει να πιστεύεις πώς μπορείς να βγάζεις τη φάτσα της φόρα παρτίδα???
ασε το νετ τη κανει εδω να μη ποσταρειςΔεν την δημοσίευσα εγώ, ειναι δημοσιευμένη στο νετ οπότε δεν χρειάζεται καμία άδεια ...
Η Κατερινα ειναι πολύ ξηγημένη κυρία και έχει πολύ καλες υπηρεσίες!ασε το νετ τη κανει εδω να μη ποσταρεις
δεν αντιλεγωΗ Κατερινα ειναι πολύ ξηγημένη κυρία και έχει πολύ καλες υπηρεσίες!
Μν σκυβεις αλλο γλυκε μου. Θα μπερδεψουμε τις ρυτιδεςΟχι ρε μαν! Ειπαμε η Κατερινα-Μαρια 40 εχει στο κουτελο 2 ρυτιδες σα διψασμενο χωραφι κατακαλοκαιρο
Σιγα μην ερθει να σε ζητησει σε γαμο. Σε ηξερε κι απο χτες φιλαρακο ?παιδια επειδη δεν απανταει ξερει κανενας αν ερχεται σπιτι η αν πηγαινει μονο χοτελ??
Σιγα μην ερθει να σε ζητησει σε γαμο. Σε ηξερε κι απο χτες φιλαρακο ?
Η Κατερίνα είναι μεν σαρανταφεύγα, με λεπτή κορμάρα πολύ γυμνασμένη και ένα συμπαθητικό (για τα γούστα μου) πρόσωπο, που ντυμένη με σορτς ή μίνι, γυρίζει αρκετά αντρικά κεφάλια στο πέρασμά της...Στις υπηρεσίες της πολύ καλή ως VFM.
μαλλον δεν δουλευει αυτη τη περιοδο..παιδια επειδη δεν απανταει ξερει κανενας αν ερχεται σπιτι η αν πηγαινει μονο χοτελ??