PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Μάλλον δεν θα έχει τηλέφωνο ούτε θα την ξέρει..
Μάλλον δεν θα έχει τηλέφωνο ούτε θα την ξέρει..
αν θες να δεις αν ειναι το ιδιο ατομο μια ειναι η λυση
τηλεφωνακι και ραντεβου
στη χειροτερη εχασες 1 ωρα απ το χρονο σου
και μας ενημερωνεις μετα κι εμας εδω αν ειναι οντως αυτη η οχι
συμφωνο και εχεις απολυτο δικιο
ε απο εχθες εχω στειλει τοσα μαιλ σημερα πηρα απαντηση με το τηλ της που ελεγε να την παρω (το τηλ το εχω εδω και αρκετο καιρο) τελος παντων παιρνω τηλ και παπαρια ξαναπαιρνω τηλ παλι αρχιδια .λεω οκ της ξαναστελνω μαιλ μου απανταει και με το που απανταει την ξανακαλω κατ ευθειαν ε για μαντεψτε !!! ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!! αυτο το λεω γιατι οντως πιστευω οτι τα εχει παρατησει και καποιος μας καυλαντιζει εδω μεσα με μαλακιες thats all !!
συμφωνο και εχεις απολυτο δικιο
ε απο εχθες εχω στειλει τοσα μαιλ σημερα πηρα απαντηση με το τηλ της που ελεγε να την παρω (το τηλ το εχω εδω και αρκετο καιρο) τελος παντων παιρνω τηλ και παπαρια ξαναπαιρνω τηλ παλι αρχιδια .λεω οκ της ξαναστελνω μαιλ μου απανταει και με το που απανταει την ξανακαλω κατ ευθειαν ε για μαντεψτε !!! ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!! αυτο το λεω γιατι οντως πιστευω οτι τα εχει παρατησει και καποιος μας καυλαντιζει εδω μεσα με μαλακιες thats all !!
Αλήθεια κάποιοι απο εδω μέσα γιατι δεν το δίνουν? μη φάει η Κατερίνα κανα πούτσο παραπάνω και τους κάνει 10001 από 10000?
Μήπως να προσπαθούσες να στείλεις ένα sms μπας και δεν μπορεί για διάφορους λόγους να μιλήσει?συμφωνο και εχεις απολυτο δικιο
Όταν κάποια κοπέλα δεν έχει (με δική της πρωτοβουλία) ποσταρισμένο το τηλέφωνό της, και έχει δηλώσει άλλο τρόπο που επιθυμεί την επικοινωνία μαζί της (π.χ μέσω pm ή e-mail), γιατί έχουμε την απαίτηση από τους άλλους να μας δώσουν πληροφορία που δεν μπορούν να δώσουν? Ας ακολουθούμε την περπατημένη, και να μην ζαλίζουμε με pm τους άλλους.Απανταει εμαιλ στο τελος και δινει και ωρες που μπορει κανεις να την παρει τηλεφωνο
καποιοι απο εδω μεσα δεν απαντανε και δεν στελνουν τηλεφωνο...
Δεν πειράζει μου το εστειλε η ίδια
Αλήθεια κάποιοι απο εδω μέσα γιατι δεν το δίνουν? μη φάει η Κατερίνα κανα πούτσο παραπάνω και τους κάνει 10001 από 10000?
for the record, ουδεποτε ειπα να ποσταριστει το τηλεφωνο εδω
εγω το ζητησα σε πμ και ελεγα κι ολας οτι δωσε το μου αμα δεν σου εχει πει η ιδια να μην το δωσεις
ομως ο φιλος δεν είχε χρονο τοσες βδομάδες να απαντήσει στο πμ αλλα βρήκε χρόνο δευτερόλεπτα αφού ποστάρισα εδω να γραψει μια ολοκληρη παράγραφο....
οκ, whatever.......
!!!
δηλαδη εσυ απο οτι λεμε τοσες μερες αυτο καταλαβες ?? μηπως να διαβασεις μερικες σελιδες πιο πισω να αντιληφθεις περι τινως προκειται !!!
Είσαι πολύ νύχτα, εγώ ξέρω τι γίνεται..
δηλαδή εκτος απο την πραγματική υπαρχει και immitation κατερινα40?
κι εγω την πηρα τηλ σημερα μερικες φορες,απο περιεργεια και δεν το σηκωσε..Αν έχεις το τηλέφωνο που τελειώνει σε 978, τότε έχεις το σωστό και σου απαντάει η αληθινή Κατερίνα. Τώρα, εάν έχεις όντως το σωστό και απλά δεν το σηκώνει, αυτό είναι άλλο θέμα...
σημασια εχει ότι γαμησες.πακέτο. δεν ξέρω αν κάρφωσα τη μαιμού ή the real thing!
Something smells funny ... it's a trap