εγώ που την έχω δοκιμάσει-και αφού πλέον έχει αποσυρθεί- συμφωνώ με τον όρο "σαύρα"...
και δικαιολογώ: το να είναι κάποια λεπτή δεν σημαίνει και καλλίγραμμη πολύ δε περισσότερο όταν η χαλαρότητα ειδικά στο βυζί και στον κώλο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής για κοπέλα που πλασάρεται ως χορεύτρια μπαλέτου και τέτοιες μπούρδες...επειδή έχω λοιπόν προσωπική άποψη από άλλο cg την Βανέσα40+ που και αυτή πλασαριζόταν ως 40άρα γυμνάστρια σας πληροφορώ ότι τα δύο κορμιά μεταξύ τους απείχαν μια 20ετία σε σφριγηλότητα...οπότε ή η Κατερίνα δεν ήταν 40 ή απλώς πούλαγε φούμαρα περί μπαλέτου...
Δεύτερον το πρόσωπό της εκτός των εκφραστικών ματιών της δε νομίζω να είχε κάτι περαιτέρω να συζητήσει κανείς ,αφού στο μέτωπο έχει βαθιές ρυτίδες που δείχνουν άτομο που δεν περιποιείται τον εαυτό του (όσο και αν διαφήμιζε έντονα το αντίθετο),τα χείλη είναι στενά και η αναπνοή έχει μια μόνιμη αίσθηση ελαφριάς τσιγαρίλας...
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα μαλλιά της γιατί θα με πείτε περίεργο αλλά ας προχωρήσω παρακάτω...
Στα του service λοιπόν συγκρινόμενη με άλλη συνομήλικη της την Μαρίνα 60 (που είναι και κοντά στην τιμή) η απόσταση είναι όσο από τη γη στο φεγγάρι...
Μια χαλαρή πίπα χωρίς dt με μόνο (+) το γλύψιμο των όρχεων και that's it...το ότι το ευχαριστιέται αφού δουλεύει μόνο όταν έχει καύλες δεν το αμφισβητώ ,όπως δεν αμφισβητώ το ότι να πηδιέται έναντι αμοιβής με άνδρες που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα γύριζαν να την κοιτάξουν (παρά ίσως μόνο αν την δουν πλάτη με κολάν και παραμυθιαστούν όπως εγώ )την φτιάχνει και το δείχνει σφίγγοντας το πέος μέσα της την στιγμή του οργασμού ...
Το παραπάνω tip βέβαια μπορεί απο μόνο του να φτιάχνει κάποιους και να τους κολακεύει, αλλά αυτό δεν αρκεί για να βελτιώσει την συνολική εμφάνιση που αν στο τέλος προσθέσεις το κουραστικό social time μαζί της όπου θα πρέπει να ανέχεσαι εκφράσεις του τύπου "το πιανεις?, "το χουμε?" και άλλα τέτοια φαιδρά, που επαναλαμβάνει ανα 5 δευτερόλεπτα,ανδροπρεπούς υποκουλτούρας έκανε το ραντεβού να μοιάζει Γολγοθάς που δεν είχε τελειωμό...πραγματικά από τις λίγες φορές που κουράστηκα να ακούω μονόλογο αφού δεν είχε ούτε ουσία ούτε χιούμορ ούτε θηλυκότητα...
Τώρα το ότι κάποιοι φτιάχνονται με ανδροπρεπής συμπεριφορές πουτάνας είναι αδιαμφισβήτητο ,αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία ...