Νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.438
Πόντοι
17.885
Γιατι παιδι μου ερωτευτηκες?!?
Παντως εγω σε προτιμω ετσι!Στο εχω ξαναπει!

Απλά μου έχουν πέσει πολλά και θέλω ένα time-out, άσε που "ανάβω" όταν είναι οι "συμπάθειές μου" μέσα στο site ή αν ακούω "μαλακίες" κατ εμέ, όχι για πλάκα!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι ομορφη γυναικα. Με τσαχπινικο βλεματακι παιχνιδιαρικη φατσουλα και σωματακι για πολλες απλωτες.!! :boff:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Απλά μου έχουν πέσει πολλά και θέλω ένα time-out, άσε που "ανάβω" όταν είναι οι "συμπάθειές μου" μέσα στο site ή αν ακούω "μαλακίες" κατ εμέ, όχι για πλάκα!
ελπζω να μη σε εκνευρισω..ειμαι καλο παιδακι εγω... :2funny:οσο για την παπουτσακη ειπαμε!!ομοεφουλα αλλα κ θεοχαζουλα κατ εμε!!!δεν αντεχετε!!!κ τωρα που ξανθυνε κιολας... :headbang: :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειναι ομορφη γυναικα. Με τσαχπινικο βλεματακι παιχνιδιαρικη φατσουλα και σωματακι για πολλες απλωτες.!! :boff:

Ναι η ατιμη.........σαν την θαλασσα .........σε παρασερνει για βουτιεs!!! :boobies: :boobies:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.438
Πόντοι
17.885
ελπζω να μη σε εκνευρισω..ειμαι καλο παιδακι εγω... :2funny:οσο για την παπουτσακη ειπαμε!!ομοεφουλα αλλα κ θεοχαζουλα κατ εμε!!!δεν αντεχετε!!!κ τωρα που ξανθυνε κιολας... :headbang: :headbang: :headbang:

όχι η χαζομάρα στη γυναίκα (με κάποιο μέτρο) θεωρείται προσόν για μένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom