Νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
όχι η χαζομάρα στη γυναίκα (με κάποιο μέτρο) θεωρείται προσόν για μένα
εξαρταται γιατι πραγμα την θες...δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει σχεση με γλαστρα/στοκο!!!θες να πεις κ μια κουβεντα ρε παιδακι μου...οσο ομορφη κ να ειναι η αλλη αμα πεταει βατραχια η ακομα χειροτερα ειναι μονο''οτι θες εσυ,οτι πεις εσυ,οπου θες εσυ'' ποσο θα την αντεξεις;;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
εξαρταται γιατι πραγμα την θες...δεν νομιζω να θελει κανεις να κανει σχεση με γλαστρα/στοκο!!!θες να πεις κ μια κουβεντα ρε παιδακι μου...οσο ομορφη κ να ειναι η αλλη αμα πεταει βατραχια η ακομα χειροτερα ειναι μονο''οτι θες εσυ,οτι πεις εσυ,οπου θες εσυ'' ποσο θα την αντεξεις;;

Αφου ειπε ο ανθρωπος με καποιο μετρο η χαζομαρα..
Δε διαβαζεις σωστα.
Μια δοση χαζομαρας πρεπει να εχει καθε γυναικα.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αφου ειπε ο ανθρωπος με καποιο μετρο η χαζομαρα..
Δε διαβαζεις σωστα.
Μια δοση χαζομαρας πρεπει να εχει καθε γυναικα.
Τι λες παιδι μου,κεηκ θα φτιαξουμε και θα μετρησουμε τις δοσεις?!?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.423
Πόντοι
17.885

Διάβασε ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ την παρένθεση... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Διάβασε ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ την παρένθεση... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
1.μη μου μιλας ασχημα! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
2.το ρωτησα παρακατω!!οκ με καποια δοση..πως την οριζεις την..δοση κ σε τι σου χρησιμευει;;; :huh:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην τα ερμηνευεται οπως θελετε,δε ξερω αν κανεις πλακα η οχι αλλα βαριεμαι τωρα να εξηγω και να χωνομαι.
Απαντω μεταξυ σοβαρου κ αστειου!
Απλα νομιζω οτι καποια η' ειναι χαζουλα η' οχι!
Αυτες που το καταφερνουν να το κανουν ειναι κουτοπονηρες και αυτες ειναι που πρεπει να "φοβασαι" !

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Χρειαζεται βρε κοριτσι.......ειναι πιο ελκυστιστικη η γυναικα ετσι.....γυναικα ναναι ...
τι θα επρεπε δλδ ???  
θα πρεπει τον συντροφο σου να τον θαυμαζεις...να τον θες αν οχι ''ανωτερο'' τουλαχιστον ισο...τοσο παραλογο το ακους λαιφακο;; :headbang: :headbang: :headbang:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.423
Πόντοι
17.885
1.μη μου μιλας ασχημα! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
2.το ρωτησα παρακατω!!οκ με καποια δοση..πως την οριζεις την..δοση κ σε τι σου χρησιμευει;;; :huh:

Μέχρι "Ελένη Μενεγάκη" style. Βρίσκω τις "έξυπνες" γυναίκες "επικίνδυνες", φορτικές...εγώ σε μια γυναίκα βλέπω/θέλω να βλέπω "ένα λιμάνι" θέλω να χαλαρώσω...και η "μερική" βλακεία το βοηθάει αυτό! Από κει και πέρα μιλάμε για μπάζα και βλαμμένες!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
θα πρεπει τον συντροφο σου να τον θαυμαζεις...να τον θες αν οχι ''ανωτερο'' τουλαχιστον ισο...τοσο παραλογο το ακους λαιφακο;; :headbang: :headbang: :headbang:

Ναι ....αλλα οπωs εσυ θεs καποια στοιχεια που να δειχνουν αντρισμο στον αντρα, αγριαδα ισωs κτλ
ετσι λοιπον και στη γυναικα χρειαζεται και λιγη χαζομαρα.....
Ειναι αυτα τα στοιχεια που πρεπει να περιεχονται στιs σωστεs δοσειs για να εχει ενδιαφερον
Αλλοιωτικα κι εσυ τον αντρα θα τον θεωρειs ξενερωτο κι εγω την γυναικα σπαστικη...
Συμφωνειs???

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μέχρι "Ελένη Μενεγάκη" style. Βρίσκω τις "έξυπνες" γυναίκες "επικίνδυνες", φορτικές...εγώ σε μια γυναίκα βλέπω/θέλω να βλέπω "ένα λιμάνι" θέλω να χαλαρώσω...και η "μερική" βλακεία το βοηθάει αυτό! Από κει και πέρα μιλάμε για μπάζα και βλαμμένες!

Ναι αυτο ειναι το καλυτερο παραδειγμα χαζης-εξυπνης γυναικας. Σε τετοια δοση για να καταλαβαιτε και οι λοιπες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χμμμ...αν εξαιρεσεις οτι ειμαι σιγουρη οτι η μενεγακη το παιζει κ δεν ειναι συνεχιζω λεγοντας το εξης:η εξυπνη γυναικα εχει το μυαλο να καταλαβει ποτε θες να χαλαρωσεις...κ γενικα καταλαβαινει...λιμανι μπορει να γινει η γυναικα που αγαπας χωρις να την κατηγοριοποιεις...και να ξερεις πως επικινδυνες αν θελουν γινονται ολες ανεξαιρετως!!!αλλωστε το εχετε πει κ σεις στο ελλεηνιδες!! :2funny:
μηπως καποιοι αντρες θελουν απλα μια χαζουλα χαριτωμενη γατουλα που δε θα καταλαβαινει τις λαδιες τους? :helpplea:
Ναι ....αλλα οπωs εσυ θεs καποια στοιχεια που να δειχνουν αντρισμο στον αντρα, αγριαδα ισωs κτλ
ετσι λοιπον και στη γυναικα χρειαζεται και λιγη χαζομαρα.....
Ειναι αυτα τα στοιχεια που πρεπει να περιεχονται στιs σωστεs δοσειs για να εχει ενδιαφερον
Αλλοιωτικα κι εσυ τον αντρα θα τον θεωρειs ξενερωτο κι εγω την γυναικα σπαστικη...
Συμφωνειs???
θα στο παω στα ακρα!!η γυναικα νιαουριστρα κ ο αντρας γιωργος φουντας ειναι κατι που θεωρω περα για περα γελοιο!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.423
Πόντοι
17.885
χμμμ...αν εξαιρεσεις οτι ειμαι σιγουρη οτι η μενεγακη το παιζει κ δεν ειναι συνεχιζω λεγοντας το εξης:η εξυπνη γυναικα εχει το μυαλο να καταλαβει ποτε θες να χαλαρωσεις...κ γενικα καταλαβαινει...λιμανι μπορει να γινει η γυναικα που αγαπας χωρις να την κατηγοριοποιεις...και να ξερεις πως επικινδυνες αν θελουν γινονται ολες ανεξαιρετως!!!αλλωστε το εχετε πει κ σεις στο ελλεηνιδες!! :2funny:
μηπως καποιοι αντρες θελουν απλα μια χαζουλα χαριτωμενη γατουλα που δε θα καταλαβαινει τις λαδιες τους? :helpplea:θα στο παω στα ακρα!!η γυναικα νιαουριστρα κ ο αντρας γιωργος φουντας ειναι κατι που θεωρω περα για περα γελοιο!!!

Και οι λαδιές είναι ένα σημαντικό κομμάτι!!  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και οι λαδιές είναι ένα σημαντικό κομμάτι!!  :2funny: :2funny: :2funny:
εμ!τα βλεπεις;;εκει θελω να καταληξω..αν θαυμαζω τον συντροφο μου κ με καλυπτει σε ολα δε θα ψαξω ποτε αλλου!!αν δε με καλυπτει καπου...απλα φευγω...ομορφα κ ωραια... :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μηπως καποιοι αντρες θελουν απλα μια χαζουλα χαριτωμενη γατουλα που δε θα καταλαβαινει τις λαδιες τους? :helpplea:θα στο παω στα ακρα!!η γυναικα νιαουριστρα κ ο αντρας γιωργος φουντας ειναι κατι που θεωρω περα για περα γελοιο!!!

Οχι και γελοιο.......Δηλαδη εσυ πωs το βλεπειs σαν ερωτικο εξιταρισμα????
ναμαστε και οι δυο απολυτα τελειοι???
γινεται??????
θα λειτουργησει ερωτικα λεs?????
θα εχει ενδιαφερον????
ολα ειναι παιχνιδι........
Τι να το κανω ....αμα ειμαστε και οι δυο σαν καθηγητεs του γλυκου νερου???
θα ερθει η βαρεμαρα.......πολυ συντομα  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εμ!τα βλεπεις;;εκει θελω να καταληξω..αν θαυμαζω τον συντροφο μου κ με καλυπτει σε ολα δε θα ψαξω ποτε αλλου!!αν δε με καλυπτει καπου...απλα φευγω...ομορφα κ ωραια... :rockon:

αν θαυμαζειs τον συντροφο σου
αν σε καλυπτει παντου
αν σε θαυμαζει κι εκεινοs
αν τον καλυπτειs
πολλα αν......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom